Äänekosken eläinlääkärit

hauhauhauva

Kertokaa kokemuksia Hiskinmäen Eläinsairaalasta! Mitä mieltä ja millaisia kokemuksia?
Valitettavasti ei ole aina vakuuttanut homma!

32

6445

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olgaaaaaaaa

      Hyviä kokemuksia vain ja ainoastaan. Ripeää, ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua.

      No, on mulla yksi huono puoli : rahaa palaa kun tuolla asioi... :P

    • MirrijaMusti

      Ollut koirani kanssa heidän asiakas 12 vuotta. Pelkkä hyvää sanottavaa lääkäreistä ja hoitajista. Mukavia, osaavia, ystävällisiä ja oikeasti eläimistä välittäviä ihmisiä olleet jokainen jonka kanssa asioinut. Ja lähellä kun omalla paikkakunnalla.

    • nbde

      Samat sanat, pelkkää hyvää, kaikki mennyt niin kuin on pitänytkin mennä, oikeastaan kaikki eläinlääkärit joissa olemme asioineet on ihan ok, Jyväskylässä kolme eläinlääkärin vastaanottoa aivan ok ja myös tämä Hiskinmäen eläinklinikka ok, ei mitään valittamista.

      Lemminkin jos ottaa niin täytyy varautua siihen että rahaa täytyy olla varalle jos lemmikin joutuu viemään lääkäriin ja joutuuhan sitä käyttämään muutoinkin rokotuksissa ja hampaiden hoidossa yms.

    • 32563266

      Olen myös tyytyväinen kahden koiran kokemusella. Se kyllä on totta, että hintavaa hoito on, mutta en ole vertailllut muiden hintoihin. Tähän on niin helppo mennä, kun on lähellä. Jonkinlaista päivystystoimintaa kaipaisin. Joskus olemme joutuneet pikaisesti lähtemään Jyväskylään, kun oma eläinlääkäriasema ei ole ollut auki.

    • Huiskahäntä

      Ihan paras paikka kaiken karvaisille <3

    • salmontrutta

      Maailman paras paikka kaiken karvaisen viimeiselle lähdölle.

    • Raharatkaisee

      Muuten oli kaverin lopetus tehty erittäin ammattitaidolla myötätunnolla tehty,siitä kiitos erittäin läsnäolevan lääkärin,mutta jäi paskamaku suuhun kun hyvästeltiin lopetushuoneessa vielä kaiffaria ni sinne tuodaan korttilaitetta maksua kysyen! Onneks oli lekuri vielä paikalla ja ajo sen pois,ei kiva.

    • Koskelo

      Kahden kissan leikkauksista positiivisia kokemuksia. Toisen haava alkoi vielä punoittamaan leikkauksen jälkeen ja jälkihoito oli veloituksetonta lääkkeitä lukuunottamatta.

    • Näinsennään

      Ainoastaan hyviä kokemuksia!!!

    • Anonyymi

      Todellakin jotkut eläinlääkärit ylimielisiä. Vanhin eläinlääkäri, hänen loistoajat jo takanapäin. Kitisevä. Palveluntaso on huonontunut. Raha tärkein. Itse asia unohtunut, eläimet. Hoidontaso ei todellakaan vakuuta. Toimitusjohtajana oleva ei vakuuta. Asiakaspalvelu huonoa. Turhaa kehuttu paikka.

      • Anonyymi

        Pelkkää hyviä kokemuksia, kahden kissan hoitamisista. Hammaskiven poistot ja suun hoito, toiselta kissalta kasvaimen poisto mahasta, rokotukset. Ystävällisiä ovat henkilökunta ja lääkärit. Tähän asti kaikki sujunut kiitettävästi, eikä mielestäni ole aivan kiskurihintaa otettu. Kiitän hoidoista.


    • Anonyymi

      Hyviä kokemuksia pelkästään.
      Mistään et saa ilmasta hoitoa.
      Sen jokainen järkevä lemmikinomistaja ymmärtää.

    • Anonyymi

      Asiansa osaava ja ystävällinen henkilökunta. Erityisesti eläinlääkäir Tuija Holopaiselle kiitos lemmikin hyvästä hoidosta ja empatiasta, kun sen viimeisen piikin aika tuli. Kallistahan se siellä on, mutta missäpä ei olisi.

    • Anonyymi

      Älkää antako palautetta. Annoin hieman napakan palautteen, sain sähköpostilla heiltä viestin, ettei tarvitse enää käydä heillä.

      • Anonyymi

        Siitäpäs sait! Aivan oma on vikasi, kun haukut meidän hyvää eläinsairaalaa. Aivan aiheellista saadakkin tämmöisestä käytöksestä porttikielto. Eläinsairaalassa on hyvä ja asiallinen hoito.


      • Anonyymi

        Just nehän tietääkin kuka täällä kirjottaa. Ei taida kiinostaa, koska asiakkaita riittää ja palvelu hyvää.


      • Anonyymi

        Heh heh valehtele paremmin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitäpäs sait! Aivan oma on vikasi, kun haukut meidän hyvää eläinsairaalaa. Aivan aiheellista saadakkin tämmöisestä käytöksestä porttikielto. Eläinsairaalassa on hyvä ja asiallinen hoito.

        Millaisesta käytöksestä? Aina palaute ei ole niitä ruusuja, kyllä risujakin pitäisi pystyä yritykselle antamaan. Älä puutu, jos et asiasta tiedä. Kyllähän vien asiaa ja puhun kylillä, sen verran oli eläinlääkärin käytös typerää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millaisesta käytöksestä? Aina palaute ei ole niitä ruusuja, kyllä risujakin pitäisi pystyä yritykselle antamaan. Älä puutu, jos et asiasta tiedä. Kyllähän vien asiaa ja puhun kylillä, sen verran oli eläinlääkärin käytös typerää

        Kukaan ei ole haukkunut vaan antanut palautetta asiasta.
        Miksi sivuillanne on palautelaatikko, jos palautetta ei kestetä?
        Palaute ei ole porttikiellon peruste.
        Millainen on eläinlääkäri, joka antaa eläimelle samalla porttikiellon?
        "Meidän eläinsairaalaa", tiedän jo yhdestä sanasta, että henkilökunta itse kirjoittelee keskustelupalstoilla.
        Tällä kertaa oli aivan aiheellista antaa palautetta koirani hoidosta. Te tiedätte sen, mutta asiaa ei haluta käsitellä, porttikielto oli parempi vaihtoehto.
        Parempi vaihtoehto olisi ollut käydä palaute yhdessä läpi ja keskustella asiasta.


      • Anonyymi

        Tuskin noilla sanoilla, ainakaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siitäpäs sait! Aivan oma on vikasi, kun haukut meidän hyvää eläinsairaalaa. Aivan aiheellista saadakkin tämmöisestä käytöksestä porttikielto. Eläinsairaalassa on hyvä ja asiallinen hoito.

        Ja tiedätkö mitä sain? Sain tilalle asiantuntevan, osaavan, kuuntelevan, asiallisen eläinlääkärin.
        Ajattele, jos tätä "tapahtumaa" ei olisi sattunut, kävisin varmaan teillä vieläkin, tietämättä, että parempaa löytyy muualta ts. Lottovoitto!

        Koirani voi hyvin, onneksi!

        Palautteeni kuului teille aivan asiasta, valitettavasti kritiikkiä ei osata teillä käsitellä. Kuten viestisi antaa ymmärtää, vain ruusut kelpaavat teille.

        Minä en tarvitse eläinlääkäriä, joten katson, että koirani sai porttikiellon. Sain teiltä viestin, että teille ei tarvitse jatkossa koiraani tuoda. Ei kenellekään teille.
        Millainen on tällainen eläinsairaala / eläinlääkärit / eläintenhoitajat? Tätä en ymmärrä, vaikka kääntäisitte "rautalangasta".


    • Anonyymi

      Osaavat kyllä rahastaa eikä se ammattitaitokaan kaikilla siellä kovin häävi ole.
      Jyväskylässä on tarjontaa ja kilpailua ja näin ollen moni palvelu paljon edukkaampi vaikka laskee bensakulut päälle ja ammatti- sekä erityisesti asiakaspalvelutaito täysin toista luokkaa kuin monilla Hiskin lääkäreillä.

      • Anonyymi

        Siitä sitten iloisesti menet Jyväskylään hoidattamaan lemmikkisi, mitäpä sitä sit enää mietit ja kirjoittelet Äänekosken eläinsairaalasta. Itse iloisesti vien omat lemmikkini tänne omalle kylälle.


      • Anonyymi

        Huh, huh...


    • Anonyymi

      Saarijärvellä on hyvä eläinlääkäri!

    • Anonyymi

      Palaute (reklamaatio) on asiakkaan oikeus tehdä yritykselle. Niin täydellistä yritystä ei ole, että aina ruusuja jaetaan vaan joukkoon mahtuu niitä risujakin.
      Kun yritys saa huonoa palautetta, on yrityksen syytä selvittää asia mahdollisimman pian. Tuskin kukaan antaa huonoa palautetta, jos ei syytä ole. Palauteet ovat aina yritykselle voimavara ja toiminnan kehittämisen paikka. Koskaan palautteen ei pitäisi johtaa kenenkään ns. Porttikieltoon. Tämä on jo yliregointia ja yritykseltä virhe.
      Myöskään yrityksen ei pidä kirjoitella/vastata keskustelupalstoilla vaan selvittää asia asiakkaan kanssa.
      Kun asiaa ei selvitetä, niin huono palvelun maine leviää.

    • Anonyymi

      Hiskillä ihan ok palvelua. Eräs lääkäri kyllä tuntuu olevan varsin tietämätön lähes kaikista vaivoista ja aina joutuu viedä uudelleen uudelle lääkärille näytille. Tuija Holopaiselle iso plussa rauhallisesta käytöksestä ja osaavasta käsittelystä! puolestaan tämä yksi lääkäri voisi skarpata ettei tarvitse kirjasta lukea mitä tehdä ja soitella vapaalla olevalle lääkärille, huoh.

    • Anonyymi

      Hyvää, asiallista ja ennen kaikkea huolehtivaa palvelua olen itse saanut. Hinnat ovat tietysti kovat, mutta niin se on muuallakin joten tämä ei ole syy negatiiviselle palautteelle. Ainoastaan yksi huono kokemus on yli kymmenen vuoden takaa yhdestä lääkäristä, mutta hän ei siellä enää työskentele. Ja vaikka työskentelisi, niin onneksi kiireettömissä tapauksissa voi itse valita eläintä hoitavan lääkärin :)

    • Anonyymi

      Asiakaspalvelu huonoa ja tylyä. En suosittele.

    • Anonyymi

      Taso laskenut huomattavasti ja hinnat nousseet sikamaisen paljon.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe