Sisäilma ja mielenterveysongelmat

säälittävää

Noniin, vihdoin uskallettiin tuoda näkyvästi julkisuuteen Biotekniikan instituutin tutkimus, jossa paljastui suora yhteys mielenterveysongelmien ja "homeoreiden" yhteydestä, voi voi..

------------------------------------------------------------------
Kaikilta otettiin veri- ja solunäytteitä. Tutkijat halusivat selvittää, eroavatko oireettomien ja oireilevien geenien profiilit toisistaan.

Sairastuminen muuttaa yleensä monien geenien toimintaa. Ne ovat kuin termostaatti, jota kuormitus joko vaimentaa tai voimistaa.

”Homekouluissa oireilevien ja oireettomien opettajien geeniprofiilit eivät eroa toisistaan”, Alenius kertoo.

Kun kaikkien koulujen tulokset koottiin tilastollisesti yhteen, löytyi vain yksi poikkeus. Homekoulujen opettajilla serotoniinireseptori 7 -geenin toiminta oli muuttunut. Geeni kytkeytyy keskushermoston häiriöihin, kuten masennukseen ja ahdistukseen.

Alenius varoo tekemästä johtopäätöksiä. On mahdollista, että monilla oireet ovat sen verran lieviä, etteivät ne heijastu geeneihin.
------------------------------------------------------------------

Onneksi hienotunteinen tutkija ymmärtää vähän pehmittää nöyryytystä toteamalla, että oireet voivat olla juuri sopivan lieviä, jotta ne tuntuvat, muttei mitään konkreettisia muutoksia elimistössä ole havaittavissa, HAHAHA! "Homekouluja" on Suomessa paljon, koska opettajan ammatti tunnetusti altistaa mielenterveysongelmille.

Yllättävän monet "sairaudet", kuten suurin osa "toiminnallisista" selkävaivoista parantuu serotoniini- eli MASENNUSLÄÄKITYKSELLÄ!

35

758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • säälittävää
    • säälittävää

      Ennen muinoin, kauan sitten, kun teollistumistakaan ei ollut vielä tapahtunut, ihmiset uskoivat huonon ilman aiheuttavan monia sairauksia. Lääkärit määräsivät vakaviinkin sairauksiin tuuletushoitoa, jossa ikkunoita ja räppänöitä avattiin, jotta raikas ilma pääsisi parantamaan sairaan. Sisäilma onkin kautta historian liittynyt monenmoisia neuroottisia vaivoja, siinä ehkä yksi syy, miksi moiset uskomukset muodostuivat.

      Miehillä selkävaivat ovat yleinen neuroottinen oire, naisilla taas esiintyy paljon enemmän näitä sisäilmaneurooseja. Lääkitykset olisi saatava kuntoon, mutta mielenterveyspalveluista karsitaan ja rahaa syydetään ties mihin humpuukiin. Löllöperse vaan ylös tuolista ja liikkeelle niinloppuu se neuroottinen niiskuttelu!

      Neuroottinen häiriö
      neuroosi; elimellisiin syihin perustumaton psyykkinen häiriö, jossa todellisuudentaju säilyy ja potilas kärsii ratkaisemattomien psyykkisten ristiriitatilanteiden aiheuttamista toistuvista tai suhteellisen pysyvistä oireista (mm. ahdistuneisuus, pelot, pakkotoiminnot, pitkäaikainen masennus tai erilaiset ruumiilliset vaivat, kuten toiminnalliset sydänhäiriöt)

      • Totella_säälittävää

        "Tällaisissa tapauksissa työkyvyssä on kyse yksilön ja sisäympäristön välisestä vuorovaikutuksesta, koska yksilön sairastuminen ilmenee vain tietyssä ympäristössä, mutta toisaalta kaikki työntekijät eivät sairastu samassa ympäristössä. Toisaalta sairastunut työntekijä voi todella huonosti ympäristössä, jossa hän on altistunut, mutta terveessä ympäristössä ollessaan (esim. kotona) hän voi vallan hyvin. (Eränen ym., 2004; Valtari ym., 2004)." (s. 9)."

        http://homepakolaiset.fi/3_tyosuojelu.html


      • TosiaanSäälittävääLue

    • vastuuntuntoa
      • vastuuntuntoa

        "Rehtori Kai Väistö käytöstä poistetussa luokkatilassa. Neljä eri opettajaa kokeili viime vuosina tilaa, mutta kaikki saivat oireita ja tila suljettiin."


      • karmivanäky

      • karmivanäky

        Jatkoa. Eristevillan ja tiiliseinän välistä on siis puuttunut tuuletusväli kokonaan, mutta myös höyrysulku on puuttunut, mikä on mahdollistanut vesihöyryn pääsyn seinään. Julkisivun tiilimuuraukset ovat myös pettäneet sen verran, että halkeamista on sadevettä päässyt seinän sisään. Ulkopöly eristevillan pinnalla on suuri ja siihen on kosteuden kanssa muodostunut runsas mikrobikasvusto, mm. sädesientä. Villan rakenne myös muuttunut siten, että kun sitä pöllyyttää, niin siitä lähtee pilvenä kuitua ja pölyä. Sisäseinien liitosrakenteet eivät ole olleet tiiviit, joten mikrobit ja eristekuidut on päässeet sisäilmaan. 80-luvun rakentamista parhaimmillaan. Kiireessä tehty pelkkiä rakennusvirheitä.


    • suttajasekundaa

      http://yle.fi/uutiset/homeongelma_valkenee_laakarin_vastaanotolla__opettajien_oireet_noteerataan_oppilaita_useammin/8879746

      Pakka sekaisin homesählääjillä. Tämän maan "Sisäilmasirkus" ei hallitse enään tilannetta. Ääliöt ei tajua mikä esm. tässä coktailissa tuhoaa terveyden ja mikä saa irtaimistonkin kaatopaikkakuntoon.

      Tässä yksi cocktail homevaurioisesta asunnosta malliksi. "Hometta, mikrobikasvustoa, toksiineita tuottavia homeita, VOC 2-etyyliheksanolia, runsasta bakteerinkasvua, kastuneiden ja homehtuneiden rakennusmateriaalien myrkyllisiä päästöjä, kodin puhdistusaineiden päästöjä, homedesinfiointiaineiden myrkyllisiä jäämiä ja otsonoinnin pilkkomia mikrobien pienen pieniä vaarallisia osasia.

      Jos ette pysty kertomaan mikä on tuo sekasotku homerakennuksen sisäilmastossa nimeltää ja ette pysty selvittämään mikä "mekanismi" siinä aihettaa ihmisten ja lemmikkieläinten terveyden menetykset ja aiheuttaa irtaimiston tuhoutumisen=kontamininoitiminen, niin pitäkäähän päänne kii ja työntäkää se sellaiseen paikkaa, että ei lisää vahinkoa pääse vähättelevän välinpitämättömyytenne vuoksi enää tapahtumaan huonosti hoidetuissa kiinteistöissä.

    • kammiotakykardiaa

      Minusta tuossa ei ole mitään säälittävää!Se on sitä nykypäivää!Ise olen vakavasti sairastunut,koska elämäni varrelle on sattunut liian monta kosteusvaurioista asuntoa.Sairastan sarkoidoottista sydänlihastulehdusta,joka aiheuttaa minulle elinikäisen kammiotakykardiaalttiuden.Käydessäni sydänpolilla sairaanhoitaja kertoi potilasmäärien lisääntyneen heillä valtavasti,siis sydänlihasvaurioisten.Olen hyvin huolissani tilanteesta!Minusta on mahtavaa että tutkimukset etenee ja asioista on alettu puhua.Ne,jotka vähättelee,eivät todellakaan teidä eivätkä ymmärrä millaista on elää tälläisen sairauden kanssa.Olen saanut ihan virallisen home-diagnoosin.

    • KarvasMakuJäi

      Opettajat ovat valtaosin naisia ja homeongelmat ovat lähtökohtaisesti naistentauti. Kouluissa toki jos "mylly lähtee pyöriin", sairastuvat seuraavaksi lapset (usein äidin hysterian seurauksena). Viimeisenä sairastuvat miehet jos sairastuvat. Eihän mieskään immuuni ole tämän tyyppiselle sairaudelle.

      Meillä kerrostalossa sairastu kaksi naista ko. tautiin. Kuinka ollakaan, molemmat peruskoulun opettajia. Ensin sairastui toinen ja kohta perään toinen. Jälkimmäinen sairastui kun toinen oli kertonut oireilustaan.

      Itse olin hieman skeptinen mutta asia päätettiin tutkia ja todellakin se tutkittiin isolla rahalla, myös rakenteita avaamalla. Vaikka mitään kosteusvaurioon tai homeeseen vittaavaa ei löytynyt, tehtiin samalla vaivalla molempiin huoneistoihin mm. pesuhuoneremontit (olisivat tulleet tehtäväksi lähiaikoina joka tapauksessa).

      Oireilu vain jatku ja lopulta molemmat 'siskokset' päättivät muuttaa pois. Kovasti olivat vihaisia ja katkeroituneita, kun asialle ei heidän mielestä tehty mitään ;)

      Nyt on mennyt hyvin noin. 5 v. "Koputtaa seinään".

      • Karva_mulukero

        Koputtelehan vähän puupäätäsikin. Homekouluissa oireilee ja sairastelee poikia ja homevaruskunnissa nuoria miehiä. Hometerveyskeskuksissa oireilee ja sairastelee lääkäreitä ja hoitohenkilökuntaa niin miehiä kuin naisiakin. Homepäiväkodeissa oireilee ja sairasatelee herrojen penikoitakin (myös poikia). Kaikki ei sairastu, mutta jokainen voi. On aloja missä oireilee miehiä homeiden, VOC, bakteerien ja myrkyllisen sisäilman cocktailien vuoksi.

        Tuolla edellähän oli juttu missä kerrottiin rovaniemellä oireilleen miesopettajan. Notta luehan karvanaama juttuja huolellisemmin.

        Lähes jokaisessa homekorjatussa tilassa oireilut vain jatkuu niillä terveytensä täysin sisäilman myrkyllisyydessä menettäneillä vaikka homerakennuksia korjataan kuinka hyvin, mutta jatkuu sen tähären kun sinne tehdään turhia homedesinfiointeja kovilla myrkyillä ja raahataan kontaminoituja=saastuneita tavaroita ja otsonoituja kodinkoneitakin homeisista tiloista takaisin "puhtaisiin." Käytähän sitä puupäätäsi ennenkuin möläyttelet tänne turhanpäiväisiä kommenttejasi "karvas maku" ;)

        Olisitte siellä teillä tutkineet tarkemmin niiden homerakennuksissa aikaisemmin sairastuneiden naisten irtaimiston jos se oli raahattu homeisista rakennuksista sinne teidän "puhtaisiin." Mutta ei, kun on ollut typerykset asialla. Tuleehan siinä
        karvas maku kun ei älyä mistään mitään. Syytähän torvi vaoin itseäsi jos olit sen tapauksen vetäjänä. Heh heh heheeee. En voi kun nauraa tyhmyyttänne.

        Teetitkö muuten niihin "isolla rahalla" tutkittuihin ja korjattuihin tiloihin homedesinfioinnin tai otsonoinnin. Jos teetit, niin millä myrkyllä ja näkyykö se työ myös työselostuksessa ja laskuissa ????? Alkaako yhtään raksuttaan mitä ovat turhat tutkimukset ja mitä ovat turhat homedesinfioinnit??? HÄH?


      • Sutta_ja_sekuntaa

        KarvasMakuJäi. No uskotaan, se on yleistä vittumaisilla isännöitsijöillä ja persaukisilla taloyhtiöillä ja köyhillä muutenkin. Kitinää pahimmasta päästä tässä valtiossa. Huono kiinteistöhuolto ja laiminlyönnit pakollisissa korjauksissa aiheuttaa tuntuvia tappiota kitisijöille. Parempi hoitaa rempat ajoissa. Myöhäistä se on sit kun paskat housus pursuaa.


      • Tässäpätää

      • Tyhjätaskut_asialla

        "Asiantuntijoiden mukaan yksi mikrobitutkija ei pysty selvittämään, mistä terveyshaitat tulevat rakennukseen."

        http://yle.fi/uutiset/12_kysymysta_ja_vastausta_homeesta/7159237

        Et ole "karvaasti pettynyt tyhjästä maksava" kertonut mitä tutkimuksia teille "Suurella rahalla tehtiin."

        Oliko siellä edes homekoiratutkimusta. VOC tutkimuksilla ei selviä asiat riittävästi eikä sisäilmamittauksilla senkään vertaa. Huuhaa tutkimuksia on vaikka kuinka
        tämän maan sisäilmasirkuksessa.

        Mikäli ette selvittäneet niiden naisten aikaisempien asuntojen mahdollisia homeongelmia ettekä älynneet puuttua siihen onko heidän irtaimistonsa saastunut toksisuuden vuoksi mahdollisesti jossain muualla, niin typerykset siellä on tutkimuksiaan tehneet ja vielä "suurella rahalla."

        Ettei vaan se hysteria ollut teissä itsessänne nyt tälläkin kertaa? Sisäilmasirkus maassamme voi hyvin! Tuollaiset karvaasti pettyneet mistään mitään tietämättömät tyhjätaskut pitää siitä kyllä huolen.


    • KarvasMakuJäi

      Kommenteista näkee hyvin mistä on kysymys ja minkälaisia aggressioita syntyy kun "homeen uhrien" näkökannan kyseenalaistaa tai vaikka sen todistaa vääräksi.

      En väitä etteikö oireet olisi todellisia mutta väitän, että monessa tapauksessa oireiden aiheuttaja ei ole se rakennus vaan joukkohysteria (jolle ei edes poikalapset tai edes miehet ole immuuneja). Riittävän kauan ja kovaan äänen kun jotain epätotuuttaa viljellään, lopulta se uppoo ihan jokaiseen.

      Kun tällainen homehysteria lähtee liikkeelle esim. jossain koulussa, helpommalla päästäisiin purkamalla rakennus oli siinä vikaa eli monesti ei.

      • Lopeta_turha_kitinäsi

        Karvas maku jatkuu persaukisilla tyhjätaskuilla. Tuossa hyviä ohjeita seuraavaa kertaa varten. Toimikaa karvanaamat nopeasti tulee halvemmaksi.

        https://www2.uef.fi/documents/976466/1799771/KansikasMarja_virallinen.pdf/ec50c50a-aa23-41f4-bb17-a95991ef7773

        Päiväkodeissa pikkulapsilla se "homeen uhrien joukkohysteria" vasta kauheeta onkin! Heh heh. Jos oven sisäpuolella oireita ja tulehdus-sairauksia, mutta oven ulkopuolella helpottaa. Kytkintä ja jätä vi**umaiset isännöitsijät ja tumpelo terveystarkastajat raapimaan kaljuaan ja kynsimään VOC-pazkaa.

        Jos kämpillä otsonoitu ja homedesinfioitu ja irtaimisto aiheuttaa oireita, kokeile ja mieti mitä kannattaa raahata uuteen puhtaaseen. Järkee käyttämällä selviää pahoistakin paikoista.

        "Sopeutuminen" on hyvien veljesten oman edun tavoittelua ja tietoista ja tahallista terveyden vaarantamista.

        Miksihän nämä otsonoinnit, homedesinfioinnit ja "sopeutumisjutut" ei ole pelastanut satoja rakennuksia mm. purkutuomion saaneita homekouluja. homepäiväkoteja, homekasarmeja, homesairaaloita, hometerveyskeskuksia ja monia muita homerakennuksia? HÖH! Uskon, että "karvasta makua" pukkaa tyhjätaskuille nuokin.


      • Tyhmiäonhelppojymäyttää

        Homekoulujen ym. homerakennusten korjausten epäonnistuminen kertoo vaan siitä, että ammattiosaaminen on aivan hukassa. Ennen muuta homeentonkijat ovat epäonnistuneet täysin. Näin on käynyt myös teillä "KarvasMakuJäi."
        Epäonnistuttu täysin iiden siinä homeasunnoissa terveytensä menettäneiden kohdalla.

        Sitä saa mitä tilaa "isolla rahalla"!


      • Leikkuulautanenhei

      • KarvasMakuJäi

        "Homekoulujen ym. homerakennusten korjausten epäonnistuminen kertoo vaan siitä, että ammattiosaaminen on aivan hukassa. Ennen muuta homeentonkijat ovat epäonnistuneet täysin."

        Mikään korjaus ei auta jos homehysteria on leimannut rakennuksen.

        "Näin on käynyt myös teillä "KarvasMakuJäi."

        5 v ilman ainoatakaan home- tai kosteusvaurioepäilyä. Sanoisin sen olevan jo noin yleisellä tasolla poikkeuksellisen hyvä saavutus.

        Kuten aikaisemmin kirjoitin, mitään kosteus- tai homevaurioon viittaavaa ei laajoista tutkimuksista huolimatta löytynyt. Me teimme kaiken mahdollisen, eikä se auttanut näitä kahta opettajatarta. Seuraava vaihe olisi ollut talon purkaminen ja uuden rakentaminen. Olisiko sekään auttanut?


      • Yksinkertaista_ku_älyy
        KarvasMakuJäi kirjoitti:

        "Homekoulujen ym. homerakennusten korjausten epäonnistuminen kertoo vaan siitä, että ammattiosaaminen on aivan hukassa. Ennen muuta homeentonkijat ovat epäonnistuneet täysin."

        Mikään korjaus ei auta jos homehysteria on leimannut rakennuksen.

        "Näin on käynyt myös teillä "KarvasMakuJäi."

        5 v ilman ainoatakaan home- tai kosteusvaurioepäilyä. Sanoisin sen olevan jo noin yleisellä tasolla poikkeuksellisen hyvä saavutus.

        Kuten aikaisemmin kirjoitin, mitään kosteus- tai homevaurioon viittaavaa ei laajoista tutkimuksista huolimatta löytynyt. Me teimme kaiken mahdollisen, eikä se auttanut näitä kahta opettajatarta. Seuraava vaihe olisi ollut talon purkaminen ja uuden rakentaminen. Olisiko sekään auttanut?

        Kävikö KarvasMakuJäi sulla mielessä yhtään, että jos ne opettajanaiset olisivat altistuneet homekoulussa ja tuoneet niihin teidän kerrostalon asuntoihinsa kontaminoituneita =saastuneita tavaroitaan homekoulustaan ja oireilu näin jatkuisi heillä työpäivänsä jälkeen myös siellä kotona asunnossaan.

        No jollet tuota KarvasMakuJäi ole älynnyt, niin syytähän itseäsi siitä, että "suurella
        rahallakaan" ei niistä asunnoista löydetty mitään. Irtaimistosta ei mikään homeenetsintämenetelmä ei kykene homeongelmaa selvittämään. Ainoastaan kontaminoituneelle tavaralle oireileva, joka on myrkyllisessä sisäilmastossa terveytensä täysin menettänyt sen voi todeta.

        Tuollainen tietämättömyytesi kyllä selittää senkin, että ""Nyt on mennyt hyvin noin. 5 v. "Koputtaa seinään"."""

        JUUU. Tyhmiltä ne manit bois!!!!! Se on sitä tosi hysteriaa aiheuttava tapahtuma!!!!


    • Elämä_on_joskus_helppoa

      Sitä saa mitä tilaa "isolla rahalla"! Kaikki eivät sairastu, mutta jokainen voi.

      Siis kaikki voitava on tehty teillä sen eteen, ettei mitään vain löydy.

      Ei tuo teidän juttu ole tämän maan ainoa laatuaan. Vastaavia on useita työyhteisöissäkin. Jotku vaan oireilevat ja sairastelevat, eivätkä sitä edes tajua. Toiset eivät halua sitä edes myöntää peläten varattomia taloyhtiön jäseniä jotka joutuvat joka tapauksessa maksumiehiksi homeremppaan vaikka se homeongelma olisikin naapurissa. Ilmeisesti kerrostalossanne asunnot ovat vähävaraisten omistusasuntoja ja homekusettajat kuppasivat tilinne tyhjiksi turhilla tutkimuksillaan. Kyllähän siitä ymmärrettävästi "Karvas ja paskan maku" jää suupieleen kenelle vaan vähävaraiselle asunnon omistajalle.

      Niin ja työpaikoillakin on vähän samaa peliä. Jos yksi tai kaksi vain oireilee homeille, niin kyllä kaikki toiset "terveet" ovat heitä vastaan. On työpaikkojen jäseniä jotka eivät oireile omasta mielestään ja ovat vielä "terveitä" herroja mielisteleviä suuria raukkoja.

      Oireileville työpaikoilla on suuri vaara tulla potkut perzeelle vielä nyky-yhteiskunnassamme. Kannattaa lukea esimerkkejä mediasta mikä tieto on lähtöisin luotettavalta taholta.

      Yksi lääkäri kertoi kun hänen luonaan oli mies ja nainen valittamassa sairauksiaan. kertoi, että haistoi selvästi "homeenhajun" heidän vaatteistaan. Varovasti oli yrittänyt vihjata, että "voisikohan teidän asunnossanne olla homeongelma?" Siihen oli saanut vihaisen vastauksen oireilevalta rouvalta, että "ei ole!" Homesairaita on kyllä moneen junaan ja varsinkin heitä perseauksia typeryksiä jotka omistavat homeloukun vaikka kerrostalossa eikä ole varaa homemurjua tutkituttaa, korjata eikä ole edes varoja mennä väistösuojaan korjausten ajaksi. Säälittävää tosiaankin!

      Teidän taloyhtiössä olikin asiat todella hyvin enemmistä "terveet" tilasivat isolla rahalla sellaiset tutkimukset, että mitään ei löytynyt. Elämä on! Välillä yksinkertaista!

      Tuskin siinä taloyhtiössänne kaikki on muutenkaan kovin hyvällä mallilla.

    • Veljet-vetää-vakavaksi
      • KarvastaMakuaJääny

        Yritystä näyttää hieman olevan, mutta nähtäväksi jää tuleeko mistään sen kummempaa. Yleensä on tähän saakka tutkimukset loppuneet kesken kun rahat loppu, eikä mitään varmaa selvinnyt ja lisää tutkimusmäärärahoja lisää naukumaan.
        Kalliiksi ovat tulleet vuosien varrella turhatkin home- ja mikrobiongelmien tutkimukset. Kaikki on mahdollista Suomessa.

        Tuo otsonointi ja homedesinfiointi pitää kyllä lailla kieltää.

        http://stm.fi/kosteus-ja-homevauriot/hankkeet

        Siedättäjät hakoteillä. Suurin terveysvaara tässä maassa.


    • Syöpä_tappaa
      • Sairasta-hommaa

      • Syöpää_moni_sairastaa

        Tässä tätä. Voimia sairastuneille ja heidän läheisilleen.
        http://www.terve.fi/syopa/syopapotilaiden-mielenterveysongelmat-alkavat-jo-ennen-diagnoosia


    • Tsemppiä-hei-kehiin

      Ei se home yksistään vaan monenlaiset ympäristömyrkyt.
      Tumpiot ei oikeasti älyä eikä halua myöntää ongelmaa vaan rahastavat homedesinfioinneillaan ja turhilla myrkkyjen myrkytyksillään.
      Älytöntä rahastusta ollut vuosia.
      Tässä yksi syy miksi porukat oireilee ja sairastelee varsinkin kosteusvaurio- ja hometoksiinivaurioisissa rakennuksissa. Poratkaahan lisää reikiä rakenteisiin ja kynsikää hometta jollette mitään muuta osaa tehdä tai ette myrkkycocktaileista mitään älyy.
      http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1453867497250?jako=e369e327f71c49b3bdee2f9575d01a87

    • Neurotoksiinicoctailit

      Koeteusvaurioisessa homerakennuksessa toksiset- ja neurotoksiset cocktailit sairastuttaa. Karvas paskanmaku jää kun tyhmiä jymäytetään turhilla tutkimuksilla ja turhilla homeentappoyrityksillä, millä saadaan yhä pahempaa tuhoa vaan aikaan.
      Syyttömien tietoista ja tahallista terveyden vaarantamista!

    • Tiedetäänhän_tämäkin
    • MiehemmeSotaväessä

      Ei ole yksistään naisten sairaus sisäilmasairaus ja monikemikaalisairaus.
      Kuka raukka se täälläkin yritti tyhyjää pakskaa siitäkin jauhaa? Sepä vasta säälittävää on. Psyykkistä paskanjauhantaa! Ennen muinoin jo oli erittäin säälittävää korostaa olematonta miehisyyttään pitämällä naisia huonompana terveyteen liittyvissä asioissa..
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016060921686881_uu.shtml

      • VaaraVaaniiNurkanTakana

        Todistaahan tuo sen, että "vain naiset" ei yksistään sairastu kosteusvauriohomemikrobitoksiinivaurioisissa rakennuksissa.
        Hehe heh kaiken maaliman "tosimiehet".
        Jep, siinä teillekin karvanaamat linkkejä itse "aivosumu"pukkaa.
        Lukekaahan ajatuksella.

        Toinen kysymys, mitähän sitten tapahtuu jos tuomarit ja juomarit ja lääkärit kärsivät "aivosumusta" niistä homerakunnusten aiheuttamista. Se varmaan on katastrofaalista, mutta ei mahdotonta sekään. Vaara vaani nyt ja tulevaisuudessa yhä enempi. Varo vaaraa!


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5989
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      517
      3703
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      185
      3535
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2734
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2479
    6. 279
      2141
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1573
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      107
      1472
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1419
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1200
    Aihe