Windows Update yritti asentaa Windows 10:n luvatta

tyhmyystyhmentää

En minä ole halunnut tuota W10:ä asentaa. Kannettava jäi päälle kun menin kylppäriin pesemään hiukset. Sillä aikaa oli itsestään alkanut asentua tuo W10, mutta laitoin koneen pois päältä ja entinen W7 alkoi asentua uudelleen. Yrittääkö tuo W10 ilman lupaa asentua koneelleni taas uudelleen?

Pelkään ettei W10 ehkä toimisi tällä laitteella - yhteensopivuusongelmia tms. varmaan esiintyisi. Jos joskus on varaa hankkia uusi laite, niin siinähän varmaan on jo valmiina tuo W10?

Onko jotain syytä miksi pitäisi tuo W10 asentaa? Enkö voi edelleen käyttää W7:ää?

46

524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hngh

      Siihen päivitysikkunaan tulee ainakin win8:ssa "siirrä tai peruuta ajastettu päivitys"

      • tyhmyystyhmentää

        Vaihdoin tuonne Ohjauspaneeli - Järjestelmäsujojaus - Windows Update - Muuta asetuksia
        -vaihtoehdon:

        Tarkista päivitykset, mutta anna minun valita, ladataanko ja asennetaanko ne.

        (aiemmin siinä oli vaihtoehto joka salli päivitysten lataamisen ja asennuksen).

        Ehkäpä tuo estää nyt sen W10:n pakkoasennuksen...


    • Apuvaa1

      Aapuuva!

    • windows______kymppi

      Miklotoft pakottaa vakoilun kaikille windows-käytäjille.

    • Mukkeloo

      Microsoftilta TODELLA törkeää pakkotyrkytystä !!! Hornaan koko firma ! Ei tollaista voi yksinkertaisesti tehdä. Itse olen moneen otteeseen jopa rekisteritasolla poistanut kaikki windows 10 päivityshommelit ja aina ne vaan tulee jollain ilveella takaisin ja PEREKELEE yrittää pakkoajastaa asennusta, joka käynnistyy automaattisesti, ellet sitä huomaan poistaa tämän tästä. Nyt olisi jo ison joukkokanteen paikka tuollaista pellefirmaa kohtaa !!!

      • äläitkerumalapsonen

        Hei tyhmä !! On muitakin käyttöjärjestelmiä valittavana,ihan ilmaiseksi.


      • p9duiosdutoisduty

        Lue itse pelle ne käyttöehdot. Sinä et omista sitä windowsia vaan Microsoft. He voivat omalle palvelulleen tehdä mitä haluavat.


      • Sano
        p9duiosdutoisduty kirjoitti:

        Lue itse pelle ne käyttöehdot. Sinä et omista sitä windowsia vaan Microsoft. He voivat omalle palvelulleen tehdä mitä haluavat.

        Niin tässä on eri ehdot kuin vaikkapa autokaupassa. Kun olet ostanut auton, voit aivan vapaasti ajaa sen päin ensimmäistä puuta.

        Mutta tietokoneissa se ei näin mene jos microsoftia ja windowsia käyttää.

        Onneksi ei ole pakko.


      • Sano kirjoitti:

        Niin tässä on eri ehdot kuin vaikkapa autokaupassa. Kun olet ostanut auton, voit aivan vapaasti ajaa sen päin ensimmäistä puuta.

        Mutta tietokoneissa se ei näin mene jos microsoftia ja windowsia käyttää.

        Onneksi ei ole pakko.

        Kun olet ostanut Windows-laitteen, voit aivan vapaasti heittää sen kiveykselle kymmenestä metristä.

        Järkevyydeltään täysin vastaavaa toimintaa esimerkkiisi verrattuna.


    • Mukkeloo

      Ole itse pelle hiljaa ! Olen ostanut aidon windows 7 professionalin aikoinaan kovalla rahalla ja sitä haluan käyttää, koska siinä toimii kaikki laitteet ja säädöt mitä ei kymppiin edes saa ! Eli ei mikkisoftalla ole mitään oikeutta päivittää minun käyttöjärjestelmääni eri käyttikseen, koska se estaa töideni teon. Eli en ole ikinä ostanut windows 10 käyttistä, enkä osta .

      Lisähuomio kympin kuoppaamista haluaville. Asenna Never 10 ohjelma.

      • ojrtopjtpoj

        Et sinä pelle sitä seiskaa omista! Microsoft voi muuttaa sitä seiskaa miten haluaa.


      • ota.ensin.selvää

        Tsot-tsot. Jos käyttäjällä on laillisesti hankittu W7, mikkis ei voi "pakottaa" sitä W10:ksi. Tuo on roskapuhetta. Mikkis ei voi myöskään muuttaa sitä seiskaa ilman käyttäjän suostumusta. Kuten useimmat meistä huomaavat, jopa Windows Update pyytää lupaa päivitykseen.

        Itse asiassa yksi merkittävä syy Windowsin muuttamiseksi "palveluksi" (nyt aluksi ilmainen W10, kun kaikki ovat siirtyneet siihen, niin sitten kuukausimaksullinen W10...) löytyy EU:n oikeusistuimen päätöksestä, jossa suuri osa softafirmojen oikeuksista heitettiin romukoppaan. Päätös koski Oraclea, mutta linjasi samalla käytännön kaikkiin ohjelmalisensseihin. EU:n sisällä nämä lisenssit muistuttavat lähinnä "tavaraa". Kun asiakas ostaa "lisenssin", hän saa sen käyttöoikeudet peruuttamattomasti. Hän saa jopa myydä lisenssin eteenpäin, eikä softatalo voi sitä kieltää, estää tai häiritä. Softan mukana tulevat lisenssiehdot ovat EU:ssa vessapaperia.


      • W10_on_tuote

        Win10 on kyllä edelleenkin tuote, ja listattuna MS:n tuotteet-sivulla win7:n ja win8:n lisäksi.
        Palvelut -sivulla on mm. Groove musiikki, xbox videot ja Skype, mutta ei Windows 10:iä.


      • 18.9

        Et tainnut ymmärtää sanaakaan mistä oli kyse?


    • Mukkeloo

      Eikö teillä osalla pelleillä oo mitää muuta tekemistä kuin huudella tää turhia ihmisille, mitkä keskustelee ongelmista?? Hankkikaa elämä ! Noihin kommentteihin voi vaan sanoo, et aivan turhaa skeidaa.

      • srsdyfuiop

        Aloittajalla ei olisi mitään ongelmaa kunhan päivittäisi siihen kymppiin. Pelkkää muutosvastarintaa.


      • väkinsintunkeutuja
        srsdyfuiop kirjoitti:

        Aloittajalla ei olisi mitään ongelmaa kunhan päivittäisi siihen kymppiin. Pelkkää muutosvastarintaa.

        Ei ole muuta ongelmaa kuin pakkotyrkytys. Päivittämällä ongelmia kyllä saa.
        Keskeneräinen koko 10, esim. ajurituki (pakkopäivityksineen) ja rikkinäiset käyttispäivitykset joka kuukausi.
        Uusiin koneisiin voi käydä, jos ei välitä yksityisyydestään.


      • orjallakin_oikeuksia
        srsdyfuiop kirjoitti:

        Aloittajalla ei olisi mitään ongelmaa kunhan päivittäisi siihen kymppiin. Pelkkää muutosvastarintaa.

        Orjallakin on oikeus tehdä vastarintaa


    • never-10

      Never 10 on apuohjelma, jollaista Windows 10:tä karsastavat Windows 7:n ja 8:n käyttäjät ovat kaivanneet. Sen avulla voi estää puoliväkisin Seiska- ja Kasi-koneisiin pyrkivän Kympin asentumisen.

      Windows 10 -päivityksen voi estää monella tavalla. Esimerkiksi päivitysprosessin käynnistymisen voi estää poistamalla tiettyjä päivityksiä Windows Updaten kautta näitä ohjeita seuraamalla.

      Toinen vaihtoehto on käyttää jotain kolmannen osapuolen apuohjelmaa, kuten GWX Control Panelia tai tässä esiteltävää Never 10:tä, jonka voit ladata

      https://www.grc.com/never10.htm

      Never 10 on tunnetun ohjelmistokehittäjän, Steve Gibsonin, luomus. Gibson tunnetaan myös Gibson Research -yrityksen perustajana. Never 10 on ajettava exe-tiedosto, mikä tarkoittaa sitä, että ohjelmaa ei tarvitse asentaa tietokoneelle, vaan se kulkee helposti mukana esimerkiksi usb-muistitikulla.

      Kun Never 10 käynnistetään, etsii se kiintolevyltä Windows 10:n asennustiedostoja, joita Microsoftin Windows 10 -päivitysohjelma Get Windows 10 käyttää päivitysprosessin käynnistyessä. Windows 10 -päivitys on määritelty suositeltujen päivitysten joukkoon, joten Windows Updatea oletusasetuksilla käyttävä saa sen automaattisesti.

      Kun Never 10 on tarkistanut Windows 10 -asennustiedostojen olemassaolon, tarjoaa se vaihtoehtoa estää päivitys pysyvästi. Klikkaa vaihtoehtoa Disable Win 10 Upgrade. Tämän jälkeen ohjelman voi sulkea klikkaamalla kohtaa Exit.

      Mikäli tulet kuitenkin myöhemmin katumapäälle, ei peli ole menetetty. Käynnistä Never 10 uudelleen ja valitse Enable Win 10 Upgrade. Tämä poistaa käytöstä ohjelman aiemmin tekemät muutokset Windows 10 -päivitysprosessin käynnistymisen estämiseksi.

      Never 10:n käyttäminen on huomattavasti näppärämpää kuin päivitysten poistaminen käsin, sillä poistetut päivitykset tulisi ensin asentaa uudelleen. Never 10:n avulla Windows 10 -päivityksen käynnistäminen – tai estäminen – on vain parin klikkauksen päässä.

      https://www.grc.com/never10.htm

      (Mikrobitti)

      • kielipuolivaikenija

        Tuo Never 10 taitaapi olla vain enklannin kielellä joka on mulle vähän outo murre. Pärjäänkö kielipuolena jos tuon valitsen???


      • londonraita

        Pärjäät kyllä. Siinä ei ole kuin yksi nappula klikattavaksi.
        Ei vaadi asennusta vaan käynnistät suoraan sieltä minne sen tallensit ja Klikkaa vaihtoehtoa Disable Win 10 Upgrade. Tämän jälkeen ohjelman voi sulkea klikkaamalla kohtaa Exit.


    • "Onko jotain syytä miksi pitäisi tuo W10 asentaa?"

      5v pidempään käyttökelpoinen ja sen lisäksi se pelastaa niiltä harmeilta mitä tulee jos käytät enemmänkin Windows 7:n asennettuja ohjelmia.

      Windows 7:n käyttö pidemmän päälle on sitä, että joudut melkoisen suuren osan ohjelmista poistamaan ja käyttämään selainversiota. Turvallisia ohjelmia Windows 7:ssa pidemmän on lähinnä seuraavat:

      -Adobe Creative Cloud
      -Autodesk Autocad
      -Autodesk Maya
      -Firefox ESR, tähän Flash Playerin asennus jonkin aikaa. Älä asenna Flashia jos et pakosti tarvitse.
      -MS Office 365 (joko asennettuna tai maksuton selainversio=
      -Skype
      -Spotify
      -VLC Player

      Sitten alat järjestelmällisesti siivoamaan muita ohjelmia pois ja käytät uusia ohjelmia Firefox ESR selaimella ja avaat PDF tiedostot myös sillä. Pelejä on ihan ok asentaa.

      Riski on se, että käytät sellaisia ohjelmia joista ei pystykkään mitenkään järjevästi siirtyä Windows 10:n enää tulevaisuudessa kun se Windows 7 tietokoneesi hajoaa. Et tietenkään voi loputtomasti pysyä Windows 7:ssa, vain n. 3,5v.

      "Enkö voi edelleen käyttää W7:ää?"

      Voit. Tuo lista on kasattu sen mukaan, että olet siirtymässä Windows 10:n myöhemmin ostamalla sen myöhemmin. Jos et ole siirtymässä Windows 10:n niin mihin merkkiin aiot sitten vaihtaa? Windows 7:ssa ei ole käytännössä mahdollista pysyä loputtomasti.

      • täääääääääh

        ******
        -Autodesk Autocad
        -Autodesk Maya
        ******

        Ja mitähän tavan käyttäjä näillä tekee?


      • win7toimiiedelleen

        Windows 7:n käyttö pidemmän päälle on sitä, että joudut melkoisen suuren osan ohjelmista poistamaan ja käyttämään selainversiota.

        MISSÄ PILVILINNASSA SÄ ELÄT?
        Pysy siellä LInux-maailmassasi äläkä tule puhumaan sontaa tänne.


      • täääääääääh kirjoitti:

        ******
        -Autodesk Autocad
        -Autodesk Maya
        ******

        Ja mitähän tavan käyttäjä näillä tekee?

        AutoCAD:lla voi suunnitella kaikkea härpätintä ja ja Mayalla voi tehdä 3D-mallinnusta ja animointia.


      • win7toimiiedelleen kirjoitti:

        Windows 7:n käyttö pidemmän päälle on sitä, että joudut melkoisen suuren osan ohjelmista poistamaan ja käyttämään selainversiota.

        MISSÄ PILVILINNASSA SÄ ELÄT?
        Pysy siellä LInux-maailmassasi äläkä tule puhumaan sontaa tänne.

        Microsoft itse suositteli Windows 7:lle HTML5 sovellusten käyttöä jo 5v sitten koska siihen ei uusimpia Windowsin rajapintoja tule.

        Sehän on vaarallista käyttää Windows 7:ssa vuosikausia ohjelmia josta pysty enää siirtymään pois. Tämän takia ihmishenkiäkin on vaarantunut sairaaloissa kun ovat Windows XP:n jumiutuneet kun ovat itse aiheuttaneet ongelmia sillä, että eivät saa omia paskojaan päivitettyä helposti uudemmaksi.

        Windows 10 on riskittömämpi kun vanha ohjelma lakkaa siinä toimimasta niin silloin on vielä jotenkin mahdollista saada se suhteellisen halvalla/ilmaiseksi vielä takaisin joksikin aikaa. Vuosikausia jos on Windows 7 ja siinä käyttää ohjelmaa mikä sattuu siinä toimimaan niin on vaikeuksissa kun se Windows 7 tietokone hajoaa.

        Siinä kohtaa:
        1. Windows 7:n myynti on loppunut tai se on eriitäin kallista ja rajoitettua
        2. Windows 7 yhteensopivien tietokoneiden saatavuus on vaikeata
        3. Windows 10:llä toimivat uudet ohjelmat ovat jo niin erilaisia, että tieto ei vanhasta siirry
        4. Windows 10 muuttunut niin erilaiseksi, että vanha ohjelma ei siinä toimi.


      • kuneiniinei
        M-Kar kirjoitti:

        AutoCAD:lla voi suunnitella kaikkea härpätintä ja ja Mayalla voi tehdä 3D-mallinnusta ja animointia.

        Tiedän kyllä mitä niillä voi tehdä, MUTTA MITÄ tavankäyttäjä joka vain surffaa netissä, maksaa laskuja verkkopankissa ja katsoo ohjelmia Areenasta, niillä tekee?


      • Kai_tiedät

        Kai tiedät että jääkaappisi saattaa hajota koska tahansa!
        Turvallisinta siellä on enää säilyttää
        - 10 pulloa kossua
        - 1 HK:n Sininen

        Kaikki muut ruuat kannattaa poistaa sieltä jo nyt.


      • Kai_tiedät kirjoitti:

        Kai tiedät että jääkaappisi saattaa hajota koska tahansa!
        Turvallisinta siellä on enää säilyttää
        - 10 pulloa kossua
        - 1 HK:n Sininen

        Kaikki muut ruuat kannattaa poistaa sieltä jo nyt.

        Ei jääkaappi ole millään tavalla vertailukelpoinen tämän kanssa.

        Jääkaapissa oleva ruoka voidaan laittaa mihin tahansa viileään paikkaan.

        Windows 7:ssa olevat Windows 7 ohjelmat sen sijaan lähitulevaisuudessa ei toimi kuin Windows 7:ssa jota ei sitten enää oikein saa ja näillä tehdyt tiedostot ei välttämättä toimi kuin niissä ohjelmissa.

        Sepäs onkin hauskaa jos vaikka joku viiden vuoden työ menee käyttökelvottomaksi sen takia.


      • kuneiniinei kirjoitti:

        Tiedän kyllä mitä niillä voi tehdä, MUTTA MITÄ tavankäyttäjä joka vain surffaa netissä, maksaa laskuja verkkopankissa ja katsoo ohjelmia Areenasta, niillä tekee?

        Jos tavan käyttäjä vain surffaa netissä niin eikö se sitten voi poistaa Windows 7:sta kaiken muun paitsi nettiselaimen?

        Jostain syystä se sitten onkin ongelma mutta sitten taas ei olekkaan ongelma.


      • kaameelisensihinta
        M-Kar kirjoitti:

        AutoCAD:lla voi suunnitella kaikkea härpätintä ja ja Mayalla voi tehdä 3D-mallinnusta ja animointia.

        Eiks tohon ole ilmaisiakin juttuja


      • uudet_oheislaitteet

        Kyllä win7:n ohjelmat toimivat kympissä ihan täysin ongelmattomasti.
        Sen sijaan win7:ssa roikkumalla joutuu hylkäämään kaikki uudet dx12-pelit ja monet muutkin uudet sovellukset, jotka eivät seiskassa toimi.
        Myös uusia oheislaitteita ei kohta enää saa, jotka toimisivat seiskassa. Kuten 2013 aikoihin oli jo vaikeuksia löytää normaaleista tavarataloista XP:ssä toimivaa printteriä ja digikameraa, kun valtaosa kaupassa myytävistä oheislaitteista ei xp:tä enää tukenut.

        Kannattaa vielä hyvän sään aikaan päivittää kymppiin ja vielä kun päivitys on ilmaista, jotta esim. vanhan printterin hajotessa ei tarvitse hankkia mitään huippukallista business printteriä johon 7-ajurit vielä on tehty.
        Tai vaihtoehtoisesti 199€ Win10-lisenssiä, vain jotta saisi koneessa toimimaan halvat 3 kympin epsonit, hp:t ja Canonit, joille varmasti vuoden päästä myytäville malleille ei enää 7-ajureita löydy.


      • tuuksutakiainen

        Eipä toimi Win10:ssä esimerkiksi Samsunginlaserprintteri WiFin kautta, sama juttu kameran kanssa jossa WiFi


      • uudet_oheislaitteet kirjoitti:

        Kyllä win7:n ohjelmat toimivat kympissä ihan täysin ongelmattomasti.
        Sen sijaan win7:ssa roikkumalla joutuu hylkäämään kaikki uudet dx12-pelit ja monet muutkin uudet sovellukset, jotka eivät seiskassa toimi.
        Myös uusia oheislaitteita ei kohta enää saa, jotka toimisivat seiskassa. Kuten 2013 aikoihin oli jo vaikeuksia löytää normaaleista tavarataloista XP:ssä toimivaa printteriä ja digikameraa, kun valtaosa kaupassa myytävistä oheislaitteista ei xp:tä enää tukenut.

        Kannattaa vielä hyvän sään aikaan päivittää kymppiin ja vielä kun päivitys on ilmaista, jotta esim. vanhan printterin hajotessa ei tarvitse hankkia mitään huippukallista business printteriä johon 7-ajurit vielä on tehty.
        Tai vaihtoehtoisesti 199€ Win10-lisenssiä, vain jotta saisi koneessa toimimaan halvat 3 kympin epsonit, hp:t ja Canonit, joille varmasti vuoden päästä myytäville malleille ei enää 7-ajureita löydy.

        "Kyllä win7:n ohjelmat toimivat kympissä ihan täysin ongelmattomasti."

        Tällä hetkellä. Windows 10 muuttuu kuitenkin jatkuvasti erilaiseksi ja jos vaikka roikkuu 6v siinä Windows 7:ssa niin onkin sitten vaikeuksissa kun se tietokone hajoaa.


      • tuuksutakiainen kirjoitti:

        Eipä toimi Win10:ssä esimerkiksi Samsunginlaserprintteri WiFin kautta, sama juttu kameran kanssa jossa WiFi

        Normaalit verkkotulostimet toimii riippumatta siitä onko verkkoyhteys WLAN vai LAN. Kameroista siirtyy kuvat vaikka USB:n kautta.

        Jos on jotain erikoisempia ajurihässäkkä virityksiä jotka ei toimi niin ainahan voi ostaa uudet.


      • inteli7
        M-Kar kirjoitti:

        Jos tavan käyttäjä vain surffaa netissä niin eikö se sitten voi poistaa Windows 7:sta kaiken muun paitsi nettiselaimen?

        Jostain syystä se sitten onkin ongelma mutta sitten taas ei olekkaan ongelma.

        nettiselainten tukikin loppuu alle neljän vuoden kuluttua W7:lla, tietoturvaongelmat tulevat myös silmille. Toki W7:aa voi jatkossa käyttää joissain suljetuissa järjestelmissä. Tiedän erään työstökoneen, joka toimii edelleen Win 3.1:llä josta suurin osa tämän lukijoista varmaan ei edes ole kuullut. Ko. koneessa on muinainen 88 prossu joita on todella vaikea enää löytää mistään. Varmasti W7 elää vielä 20 vuodenkin kuluttua joissain erikoissovellutuksissa, mutta normaalikäyttöön siitä ei enää kohta ole. Paras totutella ajatukseen W10:stä. Se toimii todella hyvin uusissa koneissa.


      • inteli7 kirjoitti:

        nettiselainten tukikin loppuu alle neljän vuoden kuluttua W7:lla, tietoturvaongelmat tulevat myös silmille. Toki W7:aa voi jatkossa käyttää joissain suljetuissa järjestelmissä. Tiedän erään työstökoneen, joka toimii edelleen Win 3.1:llä josta suurin osa tämän lukijoista varmaan ei edes ole kuullut. Ko. koneessa on muinainen 88 prossu joita on todella vaikea enää löytää mistään. Varmasti W7 elää vielä 20 vuodenkin kuluttua joissain erikoissovellutuksissa, mutta normaalikäyttöön siitä ei enää kohta ole. Paras totutella ajatukseen W10:stä. Se toimii todella hyvin uusissa koneissa.

        Juu, kyllä sitä suljetuissa järjestelmissä käytetään vielä pitkään. 9v kuluttua alkaa olla todella harvinainen.


    • Röllimöykky

      Ei siinä mitään vikaa sinänsä ole jos ohjelmasi. pelisi jne. toimivat Kympissä, eikä GPU:lle aiheudu suurempaa penaltyä Kympille suunnattujen näytönohjainajurien vuoksi. Kuitenkin, missähän vaiheessa Microsoft varmisti koneesi yhteensopivuuden Kympin kanssa?

      Päivityksiä ei ole pakko asentaa automaattisesti. Nyt näyttää siltä, että sinulla on päällä automaattiset päivitykset. Itselläni on Windows-koneessa muistaakseni asetuksena, että Windows kyllä etsii päivityksiä automaattisesti, mutta päätän itse, mitä löydetyistä päivityksistä asennetaan.

    • j-j-j

      Tuo windows ja sen käyttäjä on kuin avioliitto jossa toinen pystyy määrää kaiken.

      Vähän niinkuin joissakin kultuureissa jossa nainen joutuu tyytmään mieheen jonka suku on valinnut. Vähän sama on tietokonekaupassa. Se on windows.

      Onneksi minä olen löytänyt rakkaan tuolta linux-puolelta. Se ei kyttää ja vakoile, eikä tule ylimääräisiä "viruksia".

    • Pakkotubutuksella

      Windows on hirvittävä tubutin.

    • Kakkanato

      Oliko tää Suomen pakkopäivitys aalto ensimmäinen gybervaltiohyökkäys w10:llä
      Kalasteli myös tietoja päivitetystä koneista, ilman lupia!
      Nato-iskuko?

    • Työkaluvalikosta

      Automaattipäivityksen saa helposti pois päältä kokonaan, sen jälkeen ei päivitä enää mitään.

    • PysynW7

      Jäin tässä miettimään sitä, että jos on noin 4 vuotta vanha W7 kone ja siihen on vielä tarjoolla tuki 4 vuodeksi, niin en ehkä alkaisi päivittämään konetta W10:lle. Koska tuolloin 4 vuoden päästä kone on kuitenkin uusittava.

      Koska tällä hetkellä kone toimii loistavasti.

    • AlistuaVaiAltistua

      Sait sit vakoilun koneellesi :(
      "Kymppi jättää käynistimeen malwaren joka hoitaa vakoilun, Tämä ei lähde sieltä palauttamalla w7 normaalisti.

      W10 Malware käyttää tiedonsiirtoon NSA:lle toisten w10 tai w10-saastuneiden, W7 ja W8.1 laitteita p2p verkkona, Protokollana hitusen muutettu Arrow protokolla "military grade cryptographic security protocol". Joka ei vilkuttele reitittimesi valoja, eikä näy normaalissa seurannassa normi reitittimien logeissa.

      Tämä on se reitti mistä menee se täydellinen vakoilu. Telemetria mene normaalina liikenteenä."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      2110
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      57
      1793
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      59
      1654
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1586
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1555
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1475
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1336
    8. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      101
      1314
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1301
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1193
    Aihe