kattoremppa hintaarvio??

kauris66013

Meille rivitaloon on tulossa kattoremontti ensi vuonna ja mikä on hintahaitari per kämppä?? millä eurojen välillä liikutaan remontissa??? kun ei oo mitään hajuaakaan.

13

508

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osa-aikaeläkeläinen

      Radion keskustelusivulla tuosta oli juttua. Joku kommentoi etteivät ota halvinta tarjoajaa. 10 000 € on hyvä varata tuohon hommaan kämppää kohti, varsinkin jos tulee peltikatto ja palokuormana oleva huopakatto pitää purkaa pois.

      • tiilikatto

        Meillä teki kattoremontin Laatulape oy. Todella hyvää jälkeä ja pysyivät aikataulussa. Jälki upeaa ja siivosivat aina jälkensä.Meillä kävi tuuri kun saimmme näin upean porukan tekemään kattomme.


      • minä.hyvä
        tiilikatto kirjoitti:

        Meillä teki kattoremontin Laatulape oy. Todella hyvää jälkeä ja pysyivät aikataulussa. Jälki upeaa ja siivosivat aina jälkensä.Meillä kävi tuuri kun saimmme näin upean porukan tekemään kattomme.

        On hieno kun voi mainostaa itseään ja vielä ilmaiseksi. Tässä kysyttiin hintoja!


      • uteliaskunolen
        tiilikatto kirjoitti:

        Meillä teki kattoremontin Laatulape oy. Todella hyvää jälkeä ja pysyivät aikataulussa. Jälki upeaa ja siivosivat aina jälkensä.Meillä kävi tuuri kun saimmme näin upean porukan tekemään kattomme.

        Tää on tämä turhia puhuva timpuriporukka, jota ei katoille pitäisi päästää. Kaikki läpiviennit makaavat aluskatteiden varassa, kun niitä ei osata pellittää kuin yksinkertaisilla saumoilla. Ammattitaito täysin profiilikattojen varassa ja siinäkin heikolla menestyksellä. Halpa kopio saman kylän isommista pojista


    • hyvääbisnestä

      Tutussa yhtiössä 600 neliön katon uusiminen maksoi 42000 €. Sama firma teki myös toisen tutun omakotitalon katon, 350 neliötä ja 33000 €. Meidän uusi 200 neliön peltikatto maksoi vähän vajaa 18000 €.

    • Esi_merkki

      200 m2 kattoon tarvikkeet maksaa 5000 - 7000 €
      4 äijää uusii katon 3 päivässä eli pyöreästi noin 100 tuntia ja vaikka 50€ alvillinen hinta eli 5000 euroa työn osuus tekee 10 000 - 12 000 euroa.

      Jos 200 m2 katto maksaa yli 15 000 on hinnoissa ilmaa ja runsaasti ! ! !

      • ikkremimin

        Kyllä, jos on suorat lappeet ja ei jiiriä/aumaa tai hankalia piippuja tai ei tehdä konesaumakattoa, eikä tule paljoa kattoturvaa. Muussa tapauksessa hinta nousee.


      • BobBuilder

        Tarvikkeiden hinnasta on paha sanoa yhtikäs mitään. Pellin hinta on suurinpiirtein tuo, MITTA sen päälle tulevat sitten kaikki muut. Katto on harvoin sellaisessa kunnossa, että sinne noin vain levitetään uutta peltiä. Yleensä kattorakenteita joudutaan korjaamaan, läpivientejä uusimaan ja katon ilmanvaihtokin on nykyään eri luokkaa kuin ennen. Tulee lu,iesteitä, syöskyjä, rännejä, kattosiltoja, seinätikkaita. Tuo lista maksaa noin tonnin per sana.

        Halvimmat tarjoukset pelkälle pellitykselle liikkuvat tuossa 8.000 euron pinnassa, mutta tarjoajilla ei sitten ole paperit kunnossa. Osalta sujuu pellin taivutus, muttei kirjanpito tai verojen maksu. Iskee vielä se tilaajan vastuu korville.

        Normitapaus on luokkaa 20.000 -30.000. Jos katon profiilia korjataan (esim tasakatosta harjaksi), niin vasemman käden sääntö on laskea sormet ja kertoa luku 10.000:lla.


    • huopajuopa

      Jos huopakatto nyt ja ei ole ennen korjattu ( kaksi vanhaa huopakerrosta ) niin uudet huovat entisten päälle ja se maksaa n. 25-28 €/m2 sisältäen räystäiden tippapellit. Jos vanhat huovat poistetaan alta pois, niin kaksi kerroksisen huovan poisto on n. 15 €/m2. Siitä kun laskeskelet mitä touhu tulee maksamaan. Molemmissa tapauksissa yritys antaa ( ainakin meillä ) 10- vuoden takuun ja huovan toimittaja 25- vuoden takuun..!

    • ei.kädetön

      Kattotyöt on todellinen rahastusala. Hinnat saattavat olla moninkertaisia samassa kohteessa. 200 neliön katon tarvikkeet n. 3000€.

    • Mihin.luottaisi

      Meillä on 20-asuntoinen rivari, jossa kaksioista neljään huoneeseen. Keskimäärin 10 000 euroa/asunto, tiilikatto. Pahoja virheitä, valitus menossa. Katsotaan vastaako korjausfirma vai valvoja, kummatkin hoitaneet huonosti. Toivon onnea ettei käy samoin. Kaikki hoidettiin ammatti-isännöitsijän kanssa eikä valittu halvinta vaan monen ihmisen vatvonnalla valittiin "paras". Mitenkään ei olisi hallitus ja isännöitsijä paremmin voinut toimia, tarkasti perehtyivät ja haastattelivat.

    • rettokamontti

      Meillä ok-talossa 350m2 aumakattoa. Vanhan peltin poisto, uudet ruoteet, räystäät, lumiesteet, tikkaat ja mitähän vielä, ei kai sitten muuta. 22300 egeä, noin. Neljä miestä teki katon neljässä päivässä, eli siinä ajassa, jossa työ luvattiinkin tehdä. Ei muistanut "agentti" mainita, että rännisakki on eri porukkaa ja tulevat kun kerkiävät.
      Vettä on tullut kuin "sieltä jostain", että sattuikin paha aika mutta se ei liene kenenkään vika, jos ei sitten Esterin.

    • Raksatiimi

      Onko mikä kate tällä hetkellä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3085
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2452
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2237
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2015
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1837
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1092
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe