hei! löytysisikö tätä kautta seurustelu kumppania

phonakversata

siis kun noi ihmset "vieruksuu"/pitää tyhmänä?
kuulo kojetta käyttävää!!! (ei synnynnäinen) siis kuulo meni oikeesta pimeex 5v sitten ja vasemassa 60% alenema... :( olen siis 38v ja muuta "pientä" tullu koettua!! :)

16

900

Vastaukset

 • olen siis mies!!! :)
  ja on ollu suhteita muutama..?? mutta nykyään kun tää "sosiaalisuus" heikoilla... kuulon takia siispä jos sattus kohtalo tovwerin löytään... :)

  • ja sekin vielä... että kukaanhan ei halua sanovansa "olevan aisti vammanen"?? ja minäkin olin "normaali"! tää palsta tosin on väärin ymmärretty???? tuolla kuulo/näkö puolellahan kyllä juttua riittää!!!!
   kun ei tänne kehtaa kirjoitella??? :(


 • Pystytkö kommunikoimaan tavallisesti nyt kun sulla on kuulolaite? Ei se minusta ole mikään este ihmissuhteelle, kummallinen ajatus. Meillä ihmisillä on vaan erilaisia kremppoja, kenellä missäkin. (Mulla on ongelma pikemminkin se, että kärsin äänistä ja hajuista...) Toivottavasti etsintä tuottaa tulosta ja löydät seuraa. :)

  • kyllä pystyn komminikoimaan..!!

   sulla ilmeiseti myös neurologia tyyppinen "oire"??
   ja lähinnnä kaipais vain kohtalo toveria... ? jolla kokemusta "erillaisuudesta"?? on vain niin vaikee enää luoda sosiaalisuhteita!! :( kun kaikkihan on niin "terveet"??? :( ja missään faces en viihdy!!! enkä seurustele...!!!!


  • Jotain hermostollistahan tää miun herkkyys on. Minä ainakin olen erilainen, kovastikin outo verrattuna muihin, sillä olen pakko-oireinen hörhö. :D Kuka kumma vielä luulee että kaikki ovat muka terveitä? Kyllä meillä kaikilla tulee terveysongelmaa jossain vaiheessa, niin se vain on. Netissä etsin juttuseuraa yleensä, täällä on miun sosiaalisuus (juurikin facebookissa), kun en viihdy missään baareissa tms... Etkö jaksa kirjoitella ihmisten kanssa?


  • niinpä...! en pysy aina mukana tässä netti "kirjoitelussa/keskusteluissa"! kun toi aikoinaan tehty "operaatio" !!? aiheutti myös oikeen puolen motoriikka häiriön ja olkeella mennään aika hitaasti!
   kun toi "kymmen sormi" järjestelmä ei aina toimi...??? :)
   ja siel facessa heti oli joku mollaamassa!!! kuvasta/jutusta??? ja siellähän ne "kaverit" tosiaan.... :(
   no on onnex vielä muutakin kuin ne sivustot...!!! :) ja koirat ja luonto mulla terapia kaverina!! ;)


  • meinaan vaan että oon suoraan sanova enkä kyylää liikaa toisten face päivityksiä/kuvia??? vahtaamassa...! ja kuka tykkää tai ei minusta...!! se on sitä "tunne vammasuutta"!!! jos mikä...!!! :) oi niitä aikoija kun vielä nähtiin kasvoitusten ja "seurusteltiin"!!! ihmisinä...?? :)


 • Ymmärrän... Ei se kymmensormijärjestelmä toimi kyllä miullakaan, virheitä tulee koko ajan. :D Ja facessa pitää valita ne kaverit, kyllä siellä monenlaista sukankuluttajaa on... Ei kaikkien kanssa se yhteys toimi. Eihän se mikään välttämätön paikka ole, kuka mistäkin tykkää... Koirat ja luonto kuulostavat juuri hyvältä kyllä! :) Siellä on kaunista ja hyvää.

  • niimpä !! mitäs siihen lisättävää... kuin aikuset toisiaaan ymmärtää!! kerrohon rohkiasti itsetäsi lisää.....??
   niin eikhän juttua piisaa.... ?? noin aluksi... :)


  • no jospa halut vaihtaa juttua niin mulle voi kirjotella s:postiin...???? jos ei täällä kaiken kansan luettavana halua,,,, ?? :) kuviakin on mukava vaihtaa..!!


  • Tuota, muuten hyvä. Mut en harrasta satunnaisia suhteita ja kumppaniksi kelpuutan vain uskovan miehen ettei tule arvojen yhteentörmäystä... Pahoittelen. :/


  • niipä!
   en tosiaan "uskoton ole"!!! (eri mihin uskoni perustan)??? ja kuten skorpparin luonteeseen kuuluu niin yksi ja ymmärtäväinen riittää...!!!
   mut en aivan "ehoton" ole uskosta riipumatta..... :)


  • eihän me "vammsia ole"?? vai sit "tunne vammasia"?? :)
   mut jos juttuseuraa löytys.. niin vois vaihtaa kuviakin..??
   t: 60% kuulon alema... ja oikee pimeenä..? :(
   mutta onneks kuulokojeet kehittynyt.. auttamaan.!!


 • etsin sopivan ikaista naista seurustelun merkeissä

 • Kuulo"vammaisuus" ei pitäisi niin kovin häiritä normaalia elämää!
  Nyt varsinkaan kun on monen monta kuulolaitetta saatavissa. Myoskin melko pitkälle pystyy ymmärtämään puhetta kun seuraa suun liikkeitä, vaikkei aivan joka sanaa kuulisikaan.

  Oma asenne vaikuttaa ratkaisevasti, kokeeko huonon kuulonsa vammana vai hyvänä asiana kun suuri osa hölynpölyä jää kuulematta.

 • kumppanit vähissä.. mut niin on tuhansilla muillakin..!!
  aistista riipumatta..?? mut eipä tota "sosiaalisuutta" muutenkaan enää tuu harrastettua? kun nyt toi kuulo vain huononee... ja aiheuttaa masennusta!!!
  mut kaipa sitä jossain ryhmissä vois löytää "kohtalo toverin??
  t:aloittaja.. :)

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  131
  5473
 2. Sanni Ovaska In Memoriam

  Silla lailla.. https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2687488814630636&id=100001086306601 Lähi-idästä sotaa, sekasortoa, kuolemaa, nälkää, ka
  Maailman menoa
  75
  1021
 3. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  132
  945
 4. Toni Nieminen rakastui 7 lapsen yksinhuoltajaan

  ja muutti tämän taloon. https://www.seiska.fi/Uutiset/Jatti-tylysti-ex-vaimonsa-Toni-Nieminen-iski-seitseman-lapsen-yh-aidin-paparazzikuvat
  26
  583
 5. Zoo aloittaa yt't

  Huonolta näyttää.N.20 työntekijää liikaa.Kylmää on kyyti.
  Ähtäri
  21
  396