Nuoren miehen erektio-ongelmat

Erectioness

Hei!

Olen 18-vuotias nuori, joka on paininut jo pidemmän aikaa erektio-ongelmien kanssa. Usein jo kunnolliseen kiihottumiseen ja vahvan erektion saavuttamiseen tarvitaan fyysistä kontaktia ja paljon virikettä. Erektion ylläpitäminen on myös haastavaa. Kyseistä ongelmaa on jatkunut jo useamman vuoden ajan ja myös aamuerektioita on harvassa. Olen pohtinut ovatko ongelmani psyykkisiä vai fyysisiä, vaiko mahdollisesti molempia. Seurustelin myös useamman vuoden, jonka aikana seksin harrastaminen onnistui harvoin loppuun asti ja tulemisen kanssa oli ongelmia, erektio myös usein loppui kesken. Ajatukset pyörivät usein pelkästäään erektion ylläpitämisessä sekä orgasmin saavuttamisessa ja nauttiminen oli haastavaa.
Lisäksi nyt toisinaan virtsan joukossa on ollut jotain valkoista höytyvää sekä vaahtoa, mutta myös kirvelyä. Tätä on kuitenkin esiintynyt satunnaisesti, ja välillä on pidempiäkin jaksoja kun valkoista eritettä ei erity ja virtsa on kirkasta. Siemenneste sen sijaan on usein paksua, eikä lennä orgasmin yhteydessä ja mikäli on masturboimatta jonkun aikaa ja seuraavalla kerralla tulee, ensin purkautuva siemenneste on vetistä ja orgasmin loppuvaiheessa muuttuu paksummaksi. Ikäänkuin sperma ei olisi sekoittunut kunnolla. Ajatukset pyörivät diabeteksen ympärillä ja myös eturauhasongelmat ovat pyörineet mielessä. Seksi on kuitenkin vielä tärkeä osa nuoren miehen elämää, ja toivoisin löytäväni ratkaisun ongelmaan jotta tuleva parisuhteeni ei kaatuisi tähän.

9

2886

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omaongelma

      Mulla on samat kokemukset. Ongelmana oli eturauhastulehdus ja sen sain siitä että olin kesällä uimassa kylmässä vedessä, ehkä turhan pitkään. Lekurin mielestä yleistyvä ongelma nuorilla jotka ei pukeudu talvisin kunnolla.
      Omat oireet olivat seuraavia: Erektion saaminen huomattavan vaikeaa, kun erektioon sai niin kova tekeminen että erektio pysyi. Virtsaamisen jälkeen oli välillä kipua ja sellainen outo tunne kivesten takana että painetta on. Sperma oli sellaista että ensin tuli paksua ja sitten ihan litkua loput, eikä se purkautunut voimalla, kuten joskus teki.

      • Erectioness

        Kiitos vastauksesta, itselläkin valitettavasti ollut useampikin tilanne jossa saattanut saada kylmää ja alkanut oireilla. Täytynee käydä itsekin keskustelemassa lääkärissä kyseisestä vaivasta. Oletko löytänyt jotain helpotusta tilanteeseen, jonka myötä erektio olisi vahvempi ja eturauhasongelmat helpottaneet?


      • omaongelma

        Eturauhasongelmat eivät lähteneet Xatral CR kuurilla, eikä tulehduskipulääkkeillä. Sain Tavanic antibioottikuurin ja se helpotti lopulta hieman oireita. Sitten olen syönyt sinkkiä 60mg päivä, kun urologi ehdotti että se voisi helpottaa tilannetta. En tiedä varmasti mutta virtsapakkoon se varmaan helpotti, koska se väheni.
        Urologi tunnusteli kiveksiä ja lisäkiveksiä, se oli kivuliasta, eturauhanen oli arka painelulle ja oli turvoksissa. Viimeisellä kerralla urologi sanoi että kaikki on tehty mitä voi ja se voi helpottaa ajan kanssa.
        Omaan vaivaani auttaa eniten talvella lämpöiset kylvyt, lämpöinen vaatetus. Erektiovaivaani ja eturauhasen kipuihin hieman auttaa hieronta, itse hieron sitä vatsan kautta, jos se on todella arka. Pitkäaikainen se vaiva on eli ihan nopeaa parantumista ei kannata odotella. Sitten tulehdus uusiutuu helposti kun sen kerran saa, joten lämpimänä pitää paikat niin ongelma pysyy poissa.


    • lekurillemars

      Käy lääkärillä.

      Urologi olisi se paras lekuri, mutta elislääkärille ensin.

      Mahdolliset tulehdukset ja sairaudet on syytä sulkea pois.

      Oletko lihava?

      Liika rasva on haitallista miehelle myös.

      • Erectioness

        Tänään kävin yleislääkärin vastaanotollla ks alempi viesti. Itse olen hoikka ja urheilua harrastava, joten sen suhteen ei pitäisi olla ongelmaa.


    • Erectioness

      Tänään tuli käytyä lääkärin juttusilla. Tunnusteli samalla eturauhasen, jossa esiintyi aristelua. Epäili juurikin eturauhasen tulehdusta. Laittoi kuitenkin vielä virtsakokeisiin ja varmuuden vuoksi sukupuolitautitesteihin, vaikkei pitäisikään olla aihetta. Pohti jokatapauksessa antibioottikuurin aloittamista ja kokeilla helpottaisiko se tilannetta.

    • Anonyymi

      Oon 13v mut haluaisin tietää miten saada stondis helpoiten

      • Anonyymi

        Sehän tulee itsestään kun on oikea aika.


      • Anonyymi

        Varmaan tossa iässä oma käsi ja pornon katselu,jos et ole yhdyntään asti vielä päässyt.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1815
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1203
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe