Naismotoristit

Baikkeri

Miksi suurin osa naismotoristeista on hirveitä lihapullia, jotka putputtaa pikkucustomeilla alinopeutta tientukkeena. Huoltoasemilla naurettavan näköistä taapertamista noissa toppahaalareissaan. Vaan kyllä teki hyvää nähdä kerrankin normaalikokoinen aikuinen nainen Ducatin päällä hyvin istuvassa nahkarotsissa.

46

1472

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heihaloo2016

      Ehkä kasvat vielä muutaman vuoden ja ostat sitten sen mopon, täällä ei kaivata henkilököhtaisuuksiin menevää arvostelua, eikä niin aito motoristi koskaan teekkään.
      Kannattaisiko hiukan aikuistua ja pyöriä siihen kuluva aika tuolla nuoriso/teini/-palstoilla...?

    • HondaKurko

      Koska isot lihavat rekkalesbot eivät löydä ketään sänkyynsä iliman motukkaa. Joku pieni hintelä tyttöjen tyttö mahtuu sen lisäksi motukan takatuhdolle.

      • Puutteenkurjuus

        Tjaa, mitenkäs mahtaa tämän Hondakurkon naisasiat olla!? Annas kun arvaan...tai ei oikeastaan edes tarvitse arvata.


      • HondaKurko

        Naisasiat on kunnossa. Kaksi tervettä kättä, mitä sitä muuta. Mieluummin niin, kuin lihava näppyläperseinen yksinhuoltajalunttu älisemässä nurkissa, kuten kysyjällä taitaa olla. Ja on mulla Honda 750 CB, varhaisessa keskiässä jo, mutta toimiva. Eikä täällä Valtimossa muuta tarttekkaan. Joesta tulee kalaa, snägärillä saa ruokaa ja tappelun, Oslasta bensaa Hondaan. Ei tule sp-tauteja, elatusmaksui, ja saa olla rauhassa.


      • Jutustelija1

        Tuo CB ei kyllä yllä meikäläisen kirjoissa lähellekään SA:n tasoa, aloittelijalle kyllä soiva peli.


        Tuosta voi katsella meikäläisen vanhoja vermeitä: http://mattiviikate.blogspot.fi/

        Tuosta kolumniani, siellä on kanssa kuvia parista vanhasta jos jaksaa kaivella: http://mattiviikate.newsvine.com/

        Tuossa vielä suoralinkki siihen juttuun jossa on kuvia prätkistä kolumnissa: http://mattiviikate.newsvine.com/_news/2016/05/27/35598447-pictures-of-my-old-motorbikes-suzuki-gsx-r-1000-and-kawasaki-zx-9r


    • Putteenkurjuus

      Täydellistä elämää ei ole kellään. Ei muuta kun hyviä jatkoja sinne Valtimoon toivottaa elämäänsä suht tyytyväinen Sporsterkuski ( no rahaa sais olla enemmän...) P.S provoilun voisit kuitenkin jättää vähemmälle.

      • HondaKurko

        Ei kai näitä kukaan tosissaan otakaan. Jos ottaa, hänellä on muitakin vakavia ongelmia.


    • Teinitohtori

      Ei kai ne motoristimummot eroa keskimääräisestä suominaisesta.

      • mkotr

        Valitettavasti ei.


    • KeitäNeLäskitOvatkaan

      Aloittajan kannattaisi edes kerran elämässään käydä motoristien kokoontumistilaisuuksissa katsomassa missä kunnossa miesten kropat ovat. 75 prosenttia miesmotoristeista on selvästi ylipainoisia. Keskivartalon kohdalta ajopuku kiristää mutta hartioissa löysää. Ei tarvitse motoristinaisten hävetä omia kilojaan. Miehetxpitävät huolen ettei keskivertomotoristia ainakaan riisitautiseksi voi kutsua.

    • Tosi_juttu

      Polkupyörällä pitää pystyä aikaan saamaan liike omalla voimalla, eikä satula saa upota tuntemattomaan, haluamatta ajatella tuosta enempää.
      Vähän pullukampi valitsee sähköpyörän ja muistaa mainita vain pyöräilemisen ja ajetut kilometrit.
      Pullukka ja jalkavaivainen ostaa koneellisen ajovälineen moottoripyöränä, sillä mopedi jää väliin. Mopedin kantavuus ja teho juuri ja juuri riittäisi ihran siirtämiseen varusteineen.
      itselläkin harmittavasti maha kasvaa vuosi vuodelta, vaikka mielessäni luulin aina pudottavani painoa. Venekin pitää pian ostaa suurempana.

    • HondaKurko

      Ihraperseiset kaupungin asunnoissa loisivat yksinhuoltajaäidit luulevat olevansa tyylikkäitä ja haluttavia, kun ajavat motukalla. Pubin tiskillä illalla sitten römeällä äänellänsä kuuden tuopin jälkeen selvittävät maahanmuuttajapojille, kuinka naisellista ja seksikästä on, kun iso hirvenkokoinen inhotus ajaa motukalla. YÄK!

      • klrtd

        YÄK! Inhottaa pelkkä ajatuskin tuollaisista lumpuista. Onneksi on mamuja.


    • Pegaso_Sea

      Miehillä kun on tuo katseen kiihko,..... motonaisten pitäisi olla silmälle ILO !
      Rotsi,nahkaperse, reisisaappaat ! On niitäkin nähty....
      Seksuaalisesti "arvotettu katse" sanoi Rosakin Tampereella. Tarkoitti silmillä nussimista.

    • ValmetOnParas

      Inhottavia motukkalehmii tääl Juukassa. Mie pidän kyl mopotytöist. Ne on antavaisii ja innokkait.

    • alkoiseistä

      noo, en yleistäis.. eile liikennevaloissa vierellä typykkä hoikka, mustassa nahka-asussa, vaaleat hiukset kypärän alta hulmuten, tonninen suizari alla.. voi poijaat!

    • susseliini

      Tää voi tulla teille yllärinä, mut useampi meistä naisista ei mopoile teidän miesten silmäniloksi tai -kivuksi. Suurimmalle osalle on herttasen sama, mitä miehet kelaa päässään. Tärkeintä on ajaminen. Ei baaritiskit eikä muiden mielipiteet.
      Itse en arvostele ihmisiä ulkonäön perusteella, käytöksen perusteella kyllä. Täällä vaikuttaa suurin osa olevan heikkolahjaisia ahtaalla kypärällä ja matalalla älyllä varustettuja Suomi-urhoja.
      Hyvää kesää ja hienoja kilsoja kaikille fiksuille mopoilijoille.
      Ja lopuksi: en ole ylipainoinen, näppyläpeppuinen yh. Enkä edes römeä-ääninen. Mut mielummin sellaisen kuin teidän seurassa.

      • germaani

        mimmonen peppu sulla sitten on? miesten iloksi eikä naistenkaan iloksi kenenkään ei tarte mopoilla kuhan nyt omaksi iloksi mopoillaan.


    • einileino

      häiriseekö sinua sitten alottelevat motoristit jotka opettelevat ajamaan normaalia hitaamin liikenteessä ja autoilijat? ai niin taitaa olla että vero varoin teitä kait yritetään pitää kunnossa ajo siellä vaikka tuollainen kokovartalokyrpä

    • ValmetOnParas

      Susseliini, imetkö?

    • naapurinakka

      Meidän taloyhtiössä yks nuori pariskunta ajaa muoviluodillaan. Huvitavan näköistä kun molemmilla ylikireet sirkuspellepuvut päällä lyllertää pyöränpäälle ja sitten lähdetään kovalla kiihdytyksellä että naapurit näkis. Oon välillä toivonut että kaatuisivat kunnolla. Muija muutenkin ärsyttävä ja olevinaan joku kovis.

      • nisunen

        vittuako se sulle kuuluu nuole sinä vanhaa ruskistunutta vittuasi naapurin akka ja hanki elämä


    • Muoviluotipellet

      Me ollaan homopari. Kuka semmosta läskiä sotanorsua jaksaisi?

    • JammullaJamaikalle

      Mulla rupee aina muna seisoon ku mä ajattelen motukan päällä karvanen läskipillu, kosteena ja vastaanottavaisena. Mut peskää se värkkinne joskus, on nimittäin melko tautisen oloista toosaa tarjolla. Terve pimppa ei haise kissanraadolle, vaan siistityillä karvoilla, pestynä ja puhtaana, siinäpä jokapojan toiveuni. Ajat vaikka mopolla, jos pimppa on kondiksessa. Saat itsellesi kunnon motukkapojan kunnollisella pimpallasi.

      Taas rupes seisoon.

    • ldrfe

      Aloittaja, imetkö?

    • Palikkatesti

      Honda Kurkon oireilun takia kirjoitusketjun aktivointi.

      Katsokaa mikä pyörä.....

    • motoristiukko1402

      Eiköhän siellä liikenteessä ole jokaiselle jotakin. Niin mp:llä kuin autolla liikkuvissa. Eivätkä kaikki motoristinaiset ole ensinkään aloittajan lihapullia vaan kyllä sinne mahtuu melkoisia doriksia. Itselläni asuu naapurustossa aika tyylikäs doris, on ilmeisesti sinkku ja näyttää ajelevan jollakin mustalla HD:lla. Aloittajalla on nyt joku syy moiseen länkytykseen. Olisko jäänyt orrelle kun vierestä vietiin?

    • Palikkatesti

      Kurko jäänyt orrelle ja sen johdosta aktivointi.

    • Huh,huh.. Aika hurjia alotuksia tällä palstalla koskien meitä naiskuskeja 😈 ollan rumia ja ylipainoisia ja vaikka ties mitä.. Ja mitä sitten, vaikka jokaisen silmää ei miellyttäisikään? Ulkoinen olemusko vain määrittää, onko meillä oikeutta nauttia "mopoilusta"?? En millään haluaisi uskoa, että kovin iso joukko yleensä niin fiksuista motoristimiehistä arvioisi meitä naisia kuin halpaa makkaraa. Tiedän, että noista jutuista on turha provosoitua, mutta kyllä välillä pistää ihmettelemään tota nykymenoa. Satun itse olemaan "sinkku" tällä hetkellä, mutta moottoripyörää en todellakaan ole hankkinut sen takia, että sillä saisi miehen.. Ja jos motoristimiehen ajatusmaailma on tuollainen, ennemmin törmään mopottomaan mieheen ja käyn sitten itsekseni viettämässä laatuaikaa.. Turvallisia kilometrejä ja hyviä ajokelejä vielä syksyksi jokaiselle ulkonäköön tai kokoon katsomatta 😊

    • Jutustelija1

      Näiltä lihavilta näppyläisiltä custom-tytöiltä yleensä irtoo pillanderii helposti. Näyttää vähän vanhojen mopojen kuvia, ja heti on salkku levällään. Sitä mä täälläkin yritän, mut netissä on huonompaa. Tarttee koittaa livenä pimeessä nuotiolla. Käyhän se piikkimopon punaposkinen poikakin, kun ei muuta saa. Ronkelit runkkaa.

      • HarleyTyttö

        Jutustelija aikanaan kommentoi klooniaan, mutta minä tuumaan, että Kurko voisi jo joko tervehtyä tai aikuistua.


      • Jutustelija1

        Nimimerkin lainaaja trolli taas iskenyt, hetkihän tässä jo menikin...


    • moto-on-ekax

      Mistä aina löytyy noita "baikkereita" jotka elvistelee siellä huoltoaseman pihassa hevosvoima hirviöillään ja jotka yleensä eivät selviä kunnolla mutka teistä. Suoralla kyllä väännetään niin vitusti . Kaikki naiset jotka ajelevat motoilla ovat IHKUJA. Varsinkin ne isoperäset.

    • Roset

      Minä varmaan kuulun tuohon "toppahousuporukkaan" , kun ajelen Rukan goretexit päällä, tosin mulla aika ei kulu baarien pihoilla, vaan ajaessa.
      Rautaperseitä tullu useita ajettua, joten ihan pullaperse en taida olla ;-)...
      Tässä hommassa ajaminen on SE JUTTU, ei se, että miellyttää jonkun miehen silmää....

      • FattavalaanMies

        Juu juu, Roset. Onko sinulla sekarotuisia lapsia? Saatko fattasta rahaa ja Kelasta asumistukea? Painoindeksi?


      • Roset
        FattavalaanMies kirjoitti:

        Juu juu, Roset. Onko sinulla sekarotuisia lapsia? Saatko fattasta rahaa ja Kelasta asumistukea? Painoindeksi?

        Ei satu olemaan, kyllä lapseni ovat ihan vaaleatukkaisia.
        Minä pysyn kyllä ihan suomalaisissa miehissä, mietin tuohon kohtaan, että miksi....en keksinyt syytä, suomalainen on suomalainen.
        Ei minua haittaa , että toisia naisia kiinnostaa ulkomaalaiset miehet. Siitä vaan, jokainen tyylillään.....

        Fatta..Sosiaalitoimisto , miksiköhän sen nimi on semmoinen?
        En ole tutustunut heidän palveluihin, ehkä tietäisin sitten mistä nimi tulee.
        Kelasta olen saanut korvausta hammaslääkärin maksuista. Asumisen maksan kyllä ihan itse.

        Painoindeksi...olen kyllä blondi (oikeastikin), ja tässä kohtaa heitän kommentin.. Se vaatisi varmaankin itsensä punnitsemista , en vahdi painoani...

        Semmoisen kummallisen huomion olen kyllä tehnyt, että silloin kun ajan nahkapuvussa, katsellaan...ja goretexissä ei. No nahkapuku, on aina nahkapuku se on myönnettävä, ehkä siitä puuttuu goretexin ylimääräiset sentit.

        Goretexissahan on toppavuori ja sinne on mahduttava vielä villa-asu ja tuulta pitävä kerrasto, milloin missäkin jäjestyksessä. Ajan myös 0- kelissä, jos tiet on hyvässä kunnossa, nastoja ei pyörässä ole.

        Nahkapuku yleensäkin ei minua palvele, kun en pidä sadeasujen kanssa temppuilusta , eli nahkat sopii nurkka-ajoon, ei pitkille reissuille, joilla voi tulla vettä niskaan.


      • HondaKurkonAkseli

        Pisteet KääpiöMunaKurkolle (klooni) rullatuoliinsa Jakikseen.
        Fuulahan tämä oli, ja toivotan Rosetille kaikkea parasta mp-urallansa ja lastentekemisessä. Jatka askelmerkkiesi suunnassa, näin voimme saada vielä Suomen suomalaisille. Jos sitä haluamme. Minä haluan ainakin.


      • Jutustelija1
        HondaKurkonAkseli kirjoitti:

        Pisteet KääpiöMunaKurkolle (klooni) rullatuoliinsa Jakikseen.
        Fuulahan tämä oli, ja toivotan Rosetille kaikkea parasta mp-urallansa ja lastentekemisessä. Jatka askelmerkkiesi suunnassa, näin voimme saada vielä Suomen suomalaisille. Jos sitä haluamme. Minä haluan ainakin.

        Onko muuten Kurkolla nyt näkemystä että vieläkö on leiri(t) pystyssä vai joko on riittänyt protestoiminen?

        Fatta tulee Ruotsinkielen sanasta, eli se on rantautunut Suomeen länsinaapurista :-)


    • Roset

      Itseasiassa tiesin sen kyllä olevan provon, mutta mulla riittää sarkasmia vastata myös provoon :).

      Olen muuten jo siinä iässä, että jätän lasten teon tässä vaiheessa muille :), omat on jo tehty.
      Sanottakoon kuitenkin etten ole lopettanut tekotavan harrastusta ;-)..

      • HondaKurkonAkseli

        Roset, hyvä juttu näin. Jatka tekotavan kertausta, mutta älä myy rotuasi joillekin kamelinkusettajille tai banaaninravistajille.
        Vielä on kesää jäljellä, väittää Tero Vaarakin.
        Joulua odotellessa.


      • Roset
        HondaKurkonAkseli kirjoitti:

        Roset, hyvä juttu näin. Jatka tekotavan kertausta, mutta älä myy rotuasi joillekin kamelinkusettajille tai banaaninravistajille.
        Vielä on kesää jäljellä, väittää Tero Vaarakin.
        Joulua odotellessa.

        Jatkan ;-), ja suomalaisissa pysyn, paitsi yksi ulkomaalainen on pakko päästää jalkojen väliin , se on moottoripyörä....


    • HondaKurkonAkseli

      Oikein. Toivottavasti se on riittävän iso, ja vääntöä ja kestävyyttä löytyy.

      • PreerialleMölyämään

        Kunhan vaan varoo hurahtamasta pulttilinkoihin. Niistä kun ei löydy kumpaakaan, mutta meteliä senkin edestä. Onneksi virkavalta on tarkkana noiden "paljon melua tyhjästä" rakkineiden kanssa.


      • Roset
        PreerialleMölyämään kirjoitti:

        Kunhan vaan varoo hurahtamasta pulttilinkoihin. Niistä kun ei löydy kumpaakaan, mutta meteliä senkin edestä. Onneksi virkavalta on tarkkana noiden "paljon melua tyhjästä" rakkineiden kanssa.

        On riittävän iso ja vääntöä löytyy, niin ja paljon on sitä kestävyyttäkin, että perseet yhessä niitä rautaperseitä on jyystetty ;-)...

        Pulttilinkokin mulla on kyllä ollut, mutta se roiski välillä tavaraa ympäriinsä..Kyllä se hyvä peli oli, mutta niin on tää nykyinenkin, joka on luotettavampi :)


    • hgfdsaoi

      naismotoristeilla, kuten motoristeilla yleensäkin on heikko itsetunto, jonka vuoksi harrastavat moottoripyöräilyä. moottoripyörät ovat keskenkasvuisten välineitä, eikä ne aikuistuneita missään määrin kiinnosta. mitenhän nämäkin turhat vehkeet saisi pois liikenteestä, jossa liikkuu ihmisiä, joilla on ihan tarpeellistakin ajoa.

      • Jutustelija1

        Kaikki ajo on tarpeellista ja tärkeää, jokainen vähänkään elämän kokemusta tämän tietää ja ymmärtää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      228
      3578
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2201
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1985
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1662
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe