Finland Student Exchange Programs

Utelias2016

Onko tietoa tästä yrityksestä? Miten toimii?

20

2535

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VAARALLISTA

      Finland (Asse International) Student Exchange yritys löytyy rekistereistä virallisella päätoiminimellään Aspect Education Finland Oy, jonka toiminta ON LAKANNUT 2006. Sitä ennen yrityksen päätoiminimenä oli Aspect Educational Travel Oy (1998-2001), jonka nimissä Harriet Särömaa mm. hyväksyi ja allekirjoitti Opetushallituksen suositukset v.1992!! Aputoiminimenä käytössä oli samoihin aikoihin myös Asse Finland Student Exchange (1987-2006)
      Sitten.. American Scandinavian Student Exchange Oy (yrityksen virallinen nim) on toiminut myös aputoiminimellä Asse International vuodesta 2002 alkaen ja myös/edelleen Harriet Särömaan käsissä.
      Asse mikä Asse!!! Jäljet johtavat kaikissa tapauksissa Ruotsiin ja Explorius jehu Tom Ericssoniin... Tähän viittaa selkeästi myös se, että Assen vaihtareille tehdyt hostaamissopparit Suomessa tehdään Exploriuksen nimissä,"Finland Student Exchange" -yrityksen sähköpostiosoite EurAuPair, joka kuuluu Tom Ericssonin Explorius Educationiin.
      Aloittajan tiedusteluun, millaista toiminta on, voimme vain todeta: Vaarallisen välinpitämätöntä ja rahanahnetta! Assen matkassa nuori ei todellakaan ole turvassa!!!
      Koska maajohtajat tekevät kaikkensa poistaakseen jakamaamme informaatiota ja fakatatietoa tältä palstalta, kannattaa perehtyä esim. CSFES:n sivustoihin ja lukea enemmän ASSE:n historiasta!!
      http://www.csfes.org/news.html
      Kannatta muistaa näitä vaihto-oppilaisiin kohdistuneita rikoksia lukiessa, että myös Aspect Foundation, Ayusa, Cetusa ja Educatius kuuluvat näihin Tom Ericssonin yrityksiin.

    • KantelunPaikka

      Yrityksen ettisivuilla kehuskellaan, kuinka on kyseessä täysin suomalainen vaihto-oppilasorganisaatio. Toivottavasti jo nyt jokainen lukija ymmärtää, millaisesta kusetuksesta tämänkin vaihtariyrityksen toiminnassa kysymys...!!!
      Assen oman kyseenalaisen toiminnan lisäksi maailmalla on mukana toiminnassa lukemattomia huuhaa yhteistyökumppaneita.
      Mitäs laki sanookaan tällaisesta mainonnasta? Oletko Harriet perehtynyt pykäliin??

      5 § (29.8.2008/561)
      Sekaannuksen vaara

      Vertaileva mainonta tai muu markkinointi EI SAA AIHEUTTAA SEKAANNUKSEN VAARAA elinkeinonharjoittajan ja kilpailijan tavaramerkkien, TOIMINIMIEN tai muiden erottavien tunnusten taikka hyödykkeiden kesken, jos se on omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen, jota hän ei ilman tällaista markkinointia olisi tehnyt.

      6 § (29.8.2008/561)

      Kielto antaa totuudenvastaisia tai harhaanjohtavia tietoja

      Markkinoinnissa tai asiakassuhteessa ei saa antaa totuudenvastaisia tai HARHAANJOHTAVIA TIETOJA, jos tiedot ovat omiaan johtamaan siihen, että kuluttaja tekee ostopäätöksen tai muun kulutushyödykkeeseen liittyvän päätöksen, jota hän ei ilman annettuja tietoja olisi tehnyt.

      Taitaa olla kantelun paikka taas tässäkin asiassa...

    • Yökyökyök
    • Kymmenenpluskaksi

      Mielettömän pitkä lista noita vaihtarijörjestöjen rikkomuksia. Eikä varmaan edes kaikki tossa listattuna. Scrollatessani tapauksia mietin, kuinka tyhmä ja peliriippuvainen pitää olla, että lähtee mukaan tähän peliin?

    • TerveisiäSärömaalle

      Yritys käyttää jokseenkin erikoisia keinoja hostperheiden värväämiseksi Suomeen tuoduille ulkomaalaisille vaihtareilleen... Harriet Särömaalle terveisiä, että koulujen vilma viestintä ei ole tähän tarkoitukseen!!!!

    • tyytyväinenvaihtari

      Itse olin pari vuotta sitten Student Exchange Finlandin kautta Yhdysvalloissa vaihdossa. Kuulin ohjelmasta juuri Wilman kautta, ja itse en kokenut sitä yhtään huonona mainoskanavana. Olin itse tyytyväinen vaihtovuoteeni. Kaikki oli hienosti järjistetty niin suomen kuin yhdysvaltojenkin päädyssä. Pari kertaa vastaan tuli ns pieniä ongelmatilanteita, mutta Student Exchange:n työntekijät oli aina tavoitettavissa joten ongelmat eivät ikinä kerenneet eskaloitua.

      Jo ennen vaihtoon lähtemistä törmäsin useisiin erittäin negatiivisiin kommentteihin eri sivuilla. Päätin kuitenkin ingnoorata ne koska tunsin useita ASSEn (student exchange finland) kautta suomeen tulleita vaihtareita koulustani useampikin henkilö on lähtenyt vaihtoon juuri tämän organisaation kautta. Jokainen näistä henkilöistä suositteli järjestöä minulle enkä todellakaan ollut pettynyt. En halua vähätellä niitä ongelmia joita joillakin ehkä on ollut, mutta faktahan on että asiat ei aina mene täydellisesti. Toinen fakta on se että ihmiset harvoin tulevat nettiin kehuskelemaan sillä kuinka mahtavan hienosti jotkut asiat oltiin järjestetty. Yleensä nettiin päätyy vaan ne negatiiviset asiat, joka on mielestäni harmillista. Se hankaloittaa hyvän järjestön löytämistä.

      Lisäksi monella tuntuu olevan ongelmia tämän ASSE / Student Exchange /Explorius jutun kanssa. ASSE on yhdysvaltalainen vaihto-oppilas järjestö, joka kuuluu ASSE GROUP:iin. Tähän ASSE GROUP:iin kuuluu myös Student Exchange Finland. ASSE GROUP:iin kuuluu useita eri järjestöjä, ja ne kaikki seuraavat samoja toimintatapoja. Tämä käytännössä on yksi niistä syistä, joiden takia minun ongelmiini osattiin reagoida nopeasti. Explorius on oma järjestönsä. Student Exchange Finland ja Explorius aloittivat yhteistyön muistaakseni v 2010, mutta he ns erosivat pian. Kuka tietää mistä syystä, mutta näin kuitenkin tapahtui. Joten näiden kahden järjestön sekoittaminen on täysin turhaa.

      Itse suosittelen Student Exchange Finland:a erittäin lämpimästi! Minkä ikinä järjestön päätätkään valita niin toivon, että vuodestasi tulee vähintäänkin yhtä ihana kuin mitä minun oli ^^

      • KuisOn

        Osaat varmasti antaa selityksen myös siihen, miksi Harriet Särömaa ASSE (Student Exchange Finland) tekee Suomessa värväämiensä hostperheiden kanssa sopparit Exploriuksen nimissä?!


      • KuisOn

        Vai on näiden kahden järjestön sekoittaminen täysin turhaa??
        https://www.finder.fi/Matkailutoimistoja matkailupalveluja/ASSE Finland/Helsinki/yhteystiedot/1817653?what=Explorius Education Oy
        Nähty on, kuinka näiden huijarijärjestöjen keulahahmot valehtelevat ja pyrkivät sensuroimaan totuutta (terveisiä vaan Anulle ja Miralle!) mutta yllättävän helposti viedään kuluttajia kuin pässiä narussa!!
        Ottakaapa selvää asioita ja huomaatte, kuinka esim. osaa Exploriuksen toiminnasta hoidetaan ASSEN nimissä!!!


      • JärjestötRuotuun

        Wilma on Suomessa useiden peruskoulujen, lukioiden ja ammattioppilaitosten käytössä oleva WWW-käyttöliittymä Primus-kouluhallintojärjestelmään, jota valmistaa vaasalainen StarSoft Oy. Se on tarkoitettu koulunkäyntiin liittyvien asioiden viestintään, ei kyseenalaista toimintaa harjoittavien vaihto-oppilasjärjestöjen markkinointikanavaksi!!!!


      • Assemikäasse

        Ihan vaan pienenä huomautuksena sinulle tyytyväinenvaihtari, jos olet yhtään palstaa seurannut, niin tuskin olet voinut välttyä huomaamasta, että kaikki mahdollinen Exploriusta koskeva kirjoitus ja kritiikki on vaadittu poistettavaksi.. (Kiitos country manager Anu Husu-Peltonen). Vaadittaessa ylläpidolta kommentin poistoa, tulee siihen esittää jokin säännöissä mainittu peruste. Mikäli kirjoitukset, joissa Exploriuksen ja ASSE:n toimintaa rinnastetaan ja samaistetaan, olisivat perättömiä, olisi Explorius poistattanut kirjoitukset!
        "Explorius on oma järjestönsä"-kommentista päätellen, olet aika pahasti hakoteillä.

        Tiedän myös itse tapauksia, joissa Harriet Särömaa (Student Exchange Finland) on tehnyt hostaajien kanssa sopimuksia ja ne on allekirjoitettu Exploriuksen nimissä!! Pienenä lisäyksenä vielä Särömaan toteamus sopparia allekirjoitettaessa: "Jos tulee ikinä mitään ongelmaa, ilmoitelkaa niin pistetään poika koneeseen ja kotia kohti!" Se siitä "yhteisestä toimintatavasta"!


      • kantrimänitzeri

        tyytyväinenvaihtari = tyytyväinencountrymanageri


      • Sylttytehdas

        tyytyväiselle vaihtarille ihan vaan sellainen pikkujuttu, että Finland Student Exchange nimistä yritystä ei ole olemassakaan virallisesti.

        Toimarina puuhasteleva Harriet Särömaa ilmoittaa olevansa ASSE Finlandin toimitusjohtaja.

        Yritysrekistereistä selviää totuus, mikä yritys on ASSE Finland...

        Käypäs sinäkin vilkaisemassa!


      • Sylttytehdas

      • Sylttytehdas
        Sylttytehdas kirjoitti:

        tyytyväiselle vaihtarille ihan vaan sellainen pikkujuttu, että Finland Student Exchange nimistä yritystä ei ole olemassakaan virallisesti.

        Toimarina puuhasteleva Harriet Särömaa ilmoittaa olevansa ASSE Finlandin toimitusjohtaja.

        Yritysrekistereistä selviää totuus, mikä yritys on ASSE Finland...

        Käypäs sinäkin vilkaisemassa!

        Mikä onkaan totuus??
        https://www.finder.fi/search?what=asse Finland


      • Ympärimennään

        Mielenkiintoista!


      • Ympärimennään

      • Vatiseoikein

        Hienoa "tyytyväinenvaihtari" että et halua vähätellä toisten ongelmia. Asiat ei aina mene täydellisesti mutta jos vaihtovuodesta suuret rahat maksetaan ei ole oikein että yritykset eivät pidä lupauksiaan. Ei ole oikein eikä myöskään soveliasta että nuoria tai alaikäisiä pistetään esim. perheisiin joilla ei ole vara ruokaan - tai että nuoria kohdellaan kaltoin tai lähetetään kotiin "kevyin" perustein. Kaikista näistä vaihtarijärjerstöista ja -yrityksistä on tietoa haettavissa ja kaikki markkinoivat toimintaansa jollain tavalla. Jos nämä pahamaineiset yritykset haluavat negatiivisten kirjoituksien vähenevän niin niiden täytyy pitää lupausensa ja hoitaa hommansa parempaan malliin. Ei savua ilman tulta! Huonomaineisimmat markkinoivat eniten ja houkuttelevat pahaa aavistammatomia nuoria eri keinoin (esim Soft Landing Camp) ja maksavat jopa nuorille jotka kirjoittavat bloggeja. Ei tarvitse harmitella tai luulla että näitä järjestöjä ja yrityksiä on vaikea löytää. Jos haluat matkaan, valitse järjestö/yritys jolla on vähiten kuluttajariitakunnan kanssa tekemistä (suhteessa vaihtareitten määrään). Ja lue myös näitä sivuja! Täältä löytyy hyvää tietoa markkinoinnin ja bloggien lisäksi -ja täydennöksi.


    • Hirveebisnes

      Oli asse sitten yhteistyössä exploriuksen kanssa tai ei niin assen maine on yksi hirveimmistä! Varsinainen pedofiilikeidas, jossa järjestön työntekijät suojelevat järjestön pedareita!!!! Ja assella taisi olla juuri niitä varastelevia isäntäperheitä ja aluevalvojia.
      Ja useat artikkelit ja kertomukset tällekin palstalle linkitetyt kertovat kiistatonta tosiasiaa assen ja exploriuksen yhteistyöstä. Omituista, että joku yrittää kieltää näiden järjestöjen välisen yhteistyön olemassaoon.
      Ja eikös juuri assella ollut vaikka mitä huomautuksia toimintansa ala-arvoisuudesta.

      • PedofiilikeidasASSE

        Totta!! Juuri näin! Kuulostaahan Finland Student Exchange myös paremmalta kuin tämä pedofiilikeitaaseen viittaava ASSE! Toiminta vaan jatkuu samoissa hyppysissä ja yhtä ala-arvoisena.
        Perehtykää ihmiset perehtykää!!


    • JärkiKäteen

      Kuinkahan kauan tämä ihmisten kusettaminen ja ryöstäminen saa jatkua?!

      Kun järjestö on rikoksissa ja rötöksissä tarpeeksi ryvettynyt, niin vaihdetaan vaan nimeä ja simsalabim! Homma jatkuu! Sitten valehdellaan kuinka kohdemaissa on luotettavat yhteistyöjärjestöt, mutta nimiä ei vahingossakaan mainita!

      Vaihto-oppilasohjelmia markkinoidaan sellaisilla yritysnimillä, joita ei virallisesti edes ole!!!! Näin piilotellaan esim. lukuisten pedaritapausten ja vaihto-oppilaiden hyväksikäytön julkituloa...
      HUOM!!! Kannattaa ehdottomasti oman turvallisuuden tähden selvittää mikä yritys OIKEASTI on myymässä vaihto-ohjelmaa ja tekemässä sopimusta!!!! Sen jälkeen fiksut ja vastuuntuntoiset vanhemmat ottavat selvää, miten yritys on kantanut vastuunsa ja hoitanut asiansa.

      Tietoa saa CSFES:n sivuilta, kuluttajariitalautakunnasta jne. Tälle foorumille on myös koottu paljon vinkkejä ja faktaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe