Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Samsung Tab S 10.5 lasikalvosuoja

TietääköJoku

Löytyykö jostain Suomesta Samsung Tab S 10.5 -tablettiin lasisuojakalvoa esim. Screenor-näytönsuojalasia kuten Applen iPad Air 2:lle löytyy?https://kauppa4.dna.fi/DNA-Open/Lisälaitteet-ja-tarvikkeet/Screenor-näytönsuojalasi-Apple-iPad-Air-2--tabletille/p/UA00110

Nuo näytönsuojalasit on muovikalvosuojiin verrattuna todettu niin paljon paremmiksi mm. Huawei Honor 7 -puhelimissa, että muovikalvosuojia ei edes viitsi harkita enää. Sormenjäljet, ilmakuplat, kirkkaus sekä kesto on muovikalvoissa olleet ongelmia, lasisuojakalvo tuntuu kuin laitteessa olisi vain sen oma näyttölasi.

7

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T800jaT805
    • Merkilläonväliä

      Lasikalvonsuoja? Outoa, minulla on huippu tabletti jonka pinta on muovia,näyttö tarkka eikä sormenjäljet juuri tartu.

      • kalvolasila

        Jonka päälle voit laittaa lasikalvon, tai lasin siis.


      • MaksoiItsensä

        Tyttären Honor 7 -puhelin tippui asfaltille ja panssarilasikalvo meni ylhäältä ja alhaalta useille säröille, mutta puhelimen näyttö säilyi ehjänä, tuli 17 €:n panssarilasikalvo pallljjjoon halvemmaksi kuin uusi näyttö.


    • Roskaane

      Ei niillä mitään tee, irtoaa aika altayksikön osittain niin että tulee rumia ilmakuplia ja siistiksi et saa vaikka peset.

      • TodellaToimiva

        Höpö, höpö. Panssarilasikalvon laitossa kun käyttää mukana tulevaa kahta kohdistustarraa, jotka ensin liimaa lasin reunaan ja toisen puolen laitteeseen kiinni niin että lasi on kohdistettu tarkasti paikalleen, ja sitten ottaa tabletin-puoleisen suojamuovin pois ja antaa lasin tippua tabletin näytön päälle, niin kohdistuu tarkasti oikein.

        Kannattaa laittaa esim. kylpyhuoneessa jossa on ensin kylmällä vedellä suihkuhanasta antanut jonkin aikaa suihkuta vettä, joka sitoo ilmassa olevan pölyn tiputtaen sen maahan, ettei lasin ja näytön väliin leijaile pölyhitusia, hiuksia ym. Sitä ennen ei sitten kannata pöllyttää kylpyhuoneen pyykkiä ym. kodin tekstiilejä.

        Panssarilasikalvo ei jätä muovikalvojen tapaan ilmakuplia, vaan jos niitä jää, niin ne saa suojalasia painamalla kaikki pois, ja suojalasia ei edes huomaa sen jälkeen ja tuntuma on sama kuin ennen.

        Lasi kannattaa noilla kohdistustarroilla tosin kohdistaa kerralla oikein ja katsoa ettei tilassa todellakaan leijaile pölyä näytön ja lasin väliin, sillä lasikalvon irrottaminen ja uudelleenlaitto jättää helposti irrotusreunaan vaaleamman läiskän, koska lasi ei enää uudelleen laitettaessa irrotuksen jälkeen mene yleensä aivan ilmatiiviisti reunoista kiinni, liimautuu silti niistäkin kohdista kuitenkin kunnolla. Tulos on tosin sillonkin usein parempi kuin muovisuojakalvon tapauksessa, jossa keskelle ja reunoille saattaa jäädä ilmakuplia jo ensimmäisellä asennuskerralla.

        Joka tapauksessa iskunkestävän panssarilasin laittaminen tablettiin tai älypuhelimeen muovikalvon sijaan antaa alkuperäisen tuntuman ja myös näytön kirkkaus säilyy täysin entisenä, eikä sormenjälkiä tule samalla tapaa kuin muovikalvoon. Suosittelen ehdottomasti ja olenkin laittanut sekä Applen Air2 että Samsungin Galaxy Tab S -tableteihin ja Honor 7 älypuhelimiin. Hintakin panssarilasikalvolla ja muovikalvolla on suunnilleen sama, kuten myös niiden paksuus.


    • Mitäänmuovialaittaisi

      Sonyn tabletissa näyttö 2k on lasikalvo ja siinä joku suojapinta jo ostettaessa. Eikä edes huomaa. Ei ole mitään jälkiä pinnassa,sormenjäljet tms ei juuri tartu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2112
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      29
      1744
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1510
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1461
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1378
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1261
    Aihe