lastensuojelu

kunpatietäs

Onko lastensuojelun tarkoitus tosiaan kurjistaa lapsen elämää ja myös vanhempien ? Siis muuallakin kun Raahessa.

38

3602

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tottaon

      Raahen lastensuojelu on pahempi ongelma kuin ISIS.

      • aivanaivan

        Raision lastensuojelu on pahempi ongelma kuin 1000 x ISIS


    • nute

      Raahen lastensuojelu on aivan järkyttävä siellä oleville työntekijöille sais antaa kaikille lopputilin ja uudet työntekijät tilalle. Ne eivät siellä ainakaan ajattele lastenetua, vaan pitävät itseään "Jumalina ". Aivan törkeää toimintaa!!!

    • Vantaanlastensuojelu

      Vantaalla ainakin lastensuojelu (lue naisten etujärjestö) tekee kaikkensa tuhotakseen isän.

      • Raisionlastensuojelu

        samoilla mennään Raisiossakin; tekee kaikkensa tuhotakseen isän ja lapsen elämän..


      • tyhmäkansa

        Kyllä, täälläkin isä tuntuu estävän toimenpiteitä, joiden todisteena ei ole lapsen tarve vaan sosiaalityöntekijä itse. Isästä pitää hankkiutua eroon keinolla millä hyvänsä, jotta hän pääsee päämääräänsä, näkemään lapsen ja käsittelemään kriisiperhettä kriisiperheenä. sosiaalityöntekijällä on enemmän valtaa kuin isällä, äidillä, lapsella itsellään, hoitosuunnittelupalaverin lääkärillä, terapeutilla, sijaisvanhemmilla. Se on lain takaama, koska pelätään lasten turvallisuuden menettämistä. Sitten sosiaalityöntekijä voi siirtää lapsen omapäisesti sijaisvanhemmille, pois sijaisvanhemmilta, asumisyksikköön ja sieltä toiseen, keskeyttää ilman ennakkovaroitusta terapioita, haukkua lasta nimillä, kun lapsi on yksin ja kieltää hoidon turvallisuuden menettämisen ollessa ensisijainen syy.


    • ijnbhj

      Lastensuojelun nimen voisi muuttaa toimintatapojensa perusteella äitiensuojeluksi, ainakin Joensuussa. Täysin omatunnotonta porukkaa töissä siinä virastossa.

      • Raisionkaupunki

        Lastensuojelun nimen voisi muuttaa toimintatapojensa perusteella äitiensuojeluksi, ainakin RAISION KAUPUN- GISSA. Täysin omatunnotonta porukkaa töissä siinä virastossa. Myöskään klikkaa nappia- apua ja vastausta jo seuraavana arkipäivänä ei edelleenkään toimi. Ei ole toiminut RAISION KAUPUNGISSA yli 9 vuoteen lasten suojelupalkinnoista huolimatta


    • Caramialis

      Lastensuojeluun palkataan virkamiesten rouvia, joilla ei ole muuta pätevyyttä kuin luonnevika. Tulokset ovat sitten sen mukaisia. Muuallakin kuin Oulussa...

      • aivanaivan

        RAISION KAUPUNGISSA LUONNEHÄIRIÖISIÄ "LASTENSUOJELUVIRANOMAISIA" RIITTÄÄ PERÄTTÖMIN "VIRANOMAIS" LAUSUMIN, SELVITYKSIN, NARSISMIN LAPSEN OLOSUHTEISTA VAINOTESSAAN, VIERAANNUT TAESSAAN LASTA JA LAPSI- ISÄ, ISOVANHEMPI, SUKU SUHDETTA


      • Sadchild

        Sulla taitaa olla aika huonoja kokemuksia Raision kaupungin lastensuojelusta kun aika paljon näillä palstoilla kommentoit? Haluaisitko kertoa tarkemmin kokemuksistasi? Taitaa harvassa kaupungissa lastensuojelu olla kunnollista tässä "hyvinvointi yhteiskunnassa".


      • sossupaholainen

        Sosiaalityöntekijän siviilisäädyllä (tai sukupuolella) ei ole merkitystä virkoihin valittaessa, sen sijaan pitää olla maisterin tutkinto ja sosiaalityö pääaineopinnot suoritettuna,muuten ei virkaa saa.


      • Sadchild

        Siis ymmärsinkö oikein,että kaiken tuon jälkeen et saa tavata lapsiasi kuin 12h/kk?
        En voi ymmärtää kuinka joku voi erotessaan olla niin katkera, että käyttää omaa lastaan aseena toista vanhempaa vastaan ja näköjään lasun-viranomaiset lisäävät vain kapuloita rattaisiin,uskomatonta.
        Kaiken tuon jälkeen en enää ihmettele, että kommentoit usein näitä palstalaisten kirjoituksia.


      • sossupaholaisääliö
        sossupaholainen kirjoitti:

        Sosiaalityöntekijän siviilisäädyllä (tai sukupuolella) ei ole merkitystä virkoihin valittaessa, sen sijaan pitää olla maisterin tutkinto ja sosiaalityö pääaineopinnot suoritettuna,muuten ei virkaa saa.

        sekoilee taas; vai oikein maisterin tutkinto tarvitaan antamaan perättömiä selvityksiä, lausumia tuomio istuimessa lapsen olosuhteista; kuten mm. Raision kaupungissa toistuvasti menetellään.. kyllä on lastensuojelupalkinnot menneet aivan väärään osoitteesseen ja klikkaa nappia- apua ja vastaiusta jo seuraavana arkipäivänä, lainaa perhevanmentaja ei Raision kaupungissa edelleenkään toimi mm. avin päätöksistä huolimatta.


      • Anonyymi

        Ei ne omista meidän lapsia!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ne omista meidän lapsia!

        Kouvolassa Päivi Äyrynen Lasten tappaja Päivi pollari 2..Putin ammu se ensi pommi Vuorikatu 2


    • urrta

      Täällä lastensuojelu on ollut meille todella suuri apu ja asiakkuus taannoin päättyi. Ei mitään pahaa sanottavaa heistä. Koskaan emme kokeneet uhkaa tms lasta tai meitä kohtaan. Sen sijaan suostumuksella tehty ilmoitus avasi ovet avunpiiriin mitä tulee lapsen erityistarpeisiin ja meidän jaksamiseen.

      • taidatollakkin

        äiti/ lähiäiti/ tarkoitushakuinen "yksinhuoltaja" perättömin "viranomais" lausumin, selvityksin lapsen olosuhteista..


      • Anonyymi

        Kaikki hyvät kommentit on lasun itsensä tekemiä valheita.


    • Edustajavirkkilä

      Joensuussa olosuhdeselvitys on äidin narsistinen kertomus mielikuvitus totuuksineen. Isän sanoja ei kirjata. Samoin oikaisut ja todisteet äidin perättömyyksistä jäävät kirjaamatta. Touhu kuin ennen Neuvostoliitossa, jopa pahempaa. Lastensuojelun naiset käyttävät häikäilemättömästi väärin valtaansa ja vielä vilkkuvat sillä. Kyllä jokin "MOT" pitäisi saada puuttumaan asioihin.

      • samoillamennään

        Raision kaupungissa eikä lasten ja isän sanoja kirjata kuin paperille, joka sitten tarkoitushakuisesti hävitetään laadittaessa "virallinen selvitys" tuomioistuimeen lapsen olosuhteista, jossa olosuhdeselvitys on "äidin ja viran-omaisten" mielikuvituskertomus omasta elämästään, mitä oikeassa elämässä ei ole koskaan tapahtunut. Lapsen "viranomais" vieraannuttaminen, manipulaatio omasta isästään, isovanhemmista ym. suvusta siis..


    • kärsinyt

      Raahen lastensuojelussa kaikki työntekijät vaihtoon. Eivät ajattele lasten etua ollenkaan, eivät kuuntele lapsia eikä vanhempia. Ei yritetä antaa mitään tukitoimia vaan suoraan lapset sijotukseen ja huostaan. No lasten huostaaotostahan on tänä päivänä tullut melko bisnestä. Hirveät rahat pyörii tämän asian ympärillä ei siinä juuri lapsia kuunnella. Perhekodit ym laitokset käärivät isot rahat huostaanotetuista lapsista ja jokainen kunta saa valtionapuja huostaanotetusta lapsista, mitä enemmän huostaanotettuja lapsia sitä isompi valtionapu tulee kunnalle/kaupungille. On hirveää lapsikauppaa tämä homma tänä päivänä. Yksikään laitospaikka ei ole lapselle koti ja mielestäni kunnan olisi tehtävä kaikki voitava, ettei lapsia tarvis sijoittaa omasta kodistaan mihinkään.

      • Samaa mieltä kanssasi. Sillä on meiniki kuin natsisaksassa. Ihmishirviöitä jotka kuvittelevat olevansa Jumalia ja toiminta on sen mukaista. Omien mieltymyksien ja mielipiteiden mukaan. Ei asiakaslähtöistä ollenkaan


      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä.! Ja jos toinen vanhempi (joka ei ole edes lapsen elämässä paljoa mukana, eikä lapsen huoltaja) hankkii omilla sekoiluillaan ls-ilmotuksia minkä kerkiää niin huoltaja saa ne niskoilleen ja käsiteltäväks. Sitten ollaan kyllä syyllistämässä ja epäilemässä ties mistä sitä toistakin vanhempaa. Todella leimaavaa hommaa eikä kasvata luottamusta yhtäkään työntekijää kohtaan. Välillä uhkaillaan ja pelotellaan vaikka millä että lapsen huoltaja saadaan ajettua pohjamutiin keinolla millä hyvänsä. Hakemalla haetaan että mitähän vikaa siinä toisessa vanhemmassa vois olla kun toinen on jo menetetty tapaus omassa vanhemmuudessaan. Piina kestää monta vuotta, ainut toivo on että joku päivä voi vielä helpottaa ja pääsee eroon niistä lopullisesti. Joten sitä päivää odotellessa.


      • Anonyymi

        Eikö ihmiskauppa pitäs olla laitonta mutta tämä ei näköjään päde lastensuojelu viranomaisten toimissa, saavat tehdä mitä lystäävät ilman että heille aiheutuu siitä mitään. Kannattaa pitää omista oikeuksistaan huolta ja olla yhteydessä muihin tahoihin jos näkee asian käsittelyn tarpeelliseksi jossakin ristiriitatilanteessa. Yksin ei kannata jäädä taistelemaan niitä vastaan.


      • Anonyymi

        Täysin samaa mieltä. Mitenhän Raahesta sais koottua ryhmän, joka ajattelee samallalailla asioista. Laitettas porukalle Raahen sossun täteihin vähän vauhtia. Ne tekee todellakin mitä haluavat ja lapsia ei kuunnella eikä vanhempia, vaan tehdään ihan mitä halutaan. Olis niinku aika laittaa ne akat kuriin, mutta yksin en jaksa ja yksin on todella raskasta taistella niitä vastaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täysin samaa mieltä. Mitenhän Raahesta sais koottua ryhmän, joka ajattelee samallalailla asioista. Laitettas porukalle Raahen sossun täteihin vähän vauhtia. Ne tekee todellakin mitä haluavat ja lapsia ei kuunnella eikä vanhempia, vaan tehdään ihan mitä halutaan. Olis niinku aika laittaa ne akat kuriin, mutta yksin en jaksa ja yksin on todella raskasta taistella niitä vastaan.

        Tilaa lokitiedot ja asiakaskirjaukset. Ja vie käräjille. Se Nurkkala on yksi apina. Aiemmin jäi tuomiotta jos nyt saisi tuomion.


    • Anonyymi

      On. Meille änkeää perhetyöntekijä. Sanoin,etteikö muualla voi nähdä. Niin ei. Pakko se on päästää,kun tiedä mitä tekisi,jollen päästä. Tässä taas valvon,kun ahdistaa kyseisen kotkan tulo nyt torstaina!

    • Anonyymi

      Kouvolassa on maan surkeimmat.Oma palli PALKKA ja maine.Siinnä tavoitteet.KAIKKI NARUN JATKOKSI.JA lopettakaa tämä maineen puhdistus ohjelma POLIISI TV EI paatuneet rikolliset tapojaan paranna. KOUVOLASSA NÄITÄ RÖTÖS POLIISEJA ASEMA TÄYNNÄ,

    • Anonyymi

      Raahen sossulle ei merkitse muu kuin pillupisteet… isät ovat vain velvollisia, sama millainen pirihuora äiti on.

      • Anonyymi

        Osa sossuista välittää huumeita, ja käyttää itse siksi se vain hyväksyttävää.


    • Anonyymi

      Ne on täällä lestoja.eivät kyllä puutu lestojen penskojen ongelmiin kun ovat hyvää pataa.

    • Anonyymi

      HOMO KOUVOLAN POLIISI KYTTÄÄ MENE NYSSIMMÄÄN ÄYRYRTÄ......

      • Anonyymi

        AKI on PÄIVIN PERSEEN NUOLIJA KOUVOLASSA ::SURKEA PENTUJEN TAPPO SUOMI PUTIN AMMU SE ATOMMI POMMI KOUVOLAAAN


    • Anonyymi

      AKI on KOUVOLAN POLIIISI P LASUN PERSEEN NUOLIJA

    • Anonyymi

      helsingissä vielä enemmän ja seinäjoella yli äyräiden

    • Anonyymi

      tääläkin on keski-suomi paikka kunta nimi jyväskylä paska rinki kouluutus on nuoriso työntekijä tämmöiset pääsevät nurisokotiloihin töihin ei mitään tietoa nuorten asijoista sen tiedän että varkaus ja savonlinna ja tällä jyväskylä on pahalla edustettuna lastensuojelun tanttat on kokemusta täysillä laidalla sitten tää leeni ikonen elkää tähän ihmiseen törmätkö ei ole mikään auttanut olen pitkän linjan lastensuojelun uhri kyllä tää minun on lukkitu kaikki asiat ovat hutut ja vellit täyttä paskaa uhrina olen menettänyt lapset ja parisuhteen 2liitoa tää viimeinen sattui 11.5-22 silloin koko maailma pysähtyi isot poliisit kävivät 12vpojan pois ja sen jälkeen pelkää rajoituspäätöksiä 1v sen jälkeen rajoituspäätöksiä ottivat minun vanhan asian puheeksi joka oli jo sattunut

    • Anonyymi

      Päiväkoteihin voi ihan huoletta ottaa töihin kouluttamattomia lastenhoitajia ns.varhauskasvattajia.
      Tälläkin hetkellä kodeissa on kouluttamattomia vanhempia jotka kasvattavat ja pistävät lapset meidän kansalaisten joukkoon. Lähes kaikki saavat vapaan kasvatuksen eikä kuria näekkään kotona mutta ei sitä päiväkodeissakaan saa antaa...näyttää.
      Aivan sama kuka noita muksuja perään katsoo jos kerran puutetta on.

    Ketjusta on poistettu 23 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      43
      2240
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1759
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1563
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      44
      1520
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1475
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1451
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    Aihe