En halua luopua kaneistani!!

Apuvaaaa

Hei kaikki, mulla on nyt kuukausien aikana tullut sellainen juttu että aina kun mietin esim. Et mun kanit kuolis tai mitään nii mulle tulee tosi paha mieli ja alan melkeen itkeä. Olen vielä lapsi 12-vuotias niin se voi olla ymmärrettävää vielä tässä iässä. Mulla on yks leikattu uros kani ja yksi leikattu tyttö kani. Tytön nimi on Indy ja pojan Osku. Kun Osku tuli meille, mä ja mun perhe pelättiin et se vaan loikoilee jossain pesäkopassaan koko ajan, mutta sehän lähti heti tutkimaan kun sen vaan vapaaksi päästi. Kissoillamme ei ollut aikomustakaan syödä tätä pikku veijaria sen jälkeen kun kani yritti ns. Raiskata ne:D eli jos joku pelkää jotain niin kissat kania!:D hyvin ovat tulleet toimeen kaikki koko poppoo mutta sitten kun sain Indyn, Indy ei ole niin mukava Oskulle ja Osku ei Indylle. Ensin, Osku alkoi omia reviirinsä, sitten, se alkoi omia MINUT! Se ns. Murisi Indylle kun tämä tuli lähemmäksi mua. En tiiä jos se oli jonkinlaista suojelua yms. En ole varma mitä pitää tehdä, olenko totuttanut ne väärin toisiinsa? Mutta kyllä se enimmäkseen menee nykyjään niin, että kun Indy on vapaana, se menee Oskun häkille(heillä molemmilla on komposti-aidat) ja kun Osku ottaa "rentoutumis asennon" Indy alkaa vähänkuin tökkiä/näykkiä Oskun silmiä! En tiedä yrittääkö se pestä niitä tai onko se vaan vihainen Oskulle kun se on leikattu eikä halua paritella Indyn kanssa? Indy on siis sukukypsä ja on jopa jo rakentanut pesän koppaansa sanomalehdistä(otin ne pois kun luulin että se söi niitä mutta kun aloin seurata mitä se tekee niillä niin se repii karvaa ja heinää ja sanomalehtiä ja tekee pesää) Mitä pitäisi tehdä, kun Oskua ei kiinnosta poikaset, ja Indyä kiinnostaa, niin onko teillä tälläsiä tipsejä tähän tilanteeseen? Ps. Miten saa Indyn tottumaan Oskuun?:) pliis vastatkaa!!??

2

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kanifani

      Sama ongelma. Kun Mietin että kanini kuolisi, Alkaa itkettää melkein. Kokeile ensin, että tuolit ne samaan aikaan vierekkäin, ja katsot, miten ne reagoivat toisiinsa. Sitten jos Osku alkaa taas murista Indylle, toista sama aina uudelleen ja uudelleen. Kun leikit niiden kanssa, ota ne samaan aikaan leikkimään, ja Anna niille niin paljon puuhaa, että ne eivät voi käydä toisiinsa käsiksi. Ja jos Osku omii sinua, huuda sille terävästi ja napakasti ei!

    • Villikani

      Jos ne on aikasemmin tullut toimeen kyllä ne tulee jatkossakin. Tuo on tuttua meilläkin ja se on väliaikaista. Murina, raapiminen ja jahtaaminen ei ole niin vakavaa, jos kummatkin käyvät toistensa kimppuun ja karva alkaa pöllytä se on eri asia silloin se on tappelua ja jos kanit eivät pysty olla tappelematta niitä ei voi pitää yhdessä. Verkko aitauksen jakajaksi. Mulla kanit 10 ja 6v ovat vielä pirteitä ja on ollut tollasta niilläkin mutta vielä elävät! Joskus jos on kylmä niin saattavat tehdä itselleen lämmikkeeksi "pesän". Anna niille paljon liikkumistilaa ettei tila jää niille ahtaaksi :) näin kähinääkin syntyy paljon vähemmän, muista myös keksiä niille muuta tekemistä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1459
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1093
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1019
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1008
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1001
    6. 3
      900
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      899
    8. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      898
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      891
    10. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    Aihe