Moottoripyörä on moottoripyörä,

sus.morsian

skooteri on lälläripyörä. Noinhan lauloi joku laulaja aikoinaan, en muista kuka. Jykevä on iso moottoripyörä, sitä ei kuka tahansa liikuttelekaan eikä hallitse.
Tyttäreni, kesällä tulee täyteen 53 vuotta, kävi näyttämässä pyöräänsä. Ja se nahkapukuvaruste, miten painava sekin.

Ite en kerinnyt moottoripyörällä ajella, halut oli kyllä. Samoin kuin purjevenematkailu, sellaiset jäivät kokematta. No onneksi omat jälkeläiset pitävät tällaisista harrastuksista huolen, tyttärelläni tämä pyörä kyllä myös työväline, ei vain hurjisteluun.

8

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei hei, vanha tuttu :)
      Tota älä usko satuihin että moottoripyörä on työväline.
      Ei oo, ei hälle eikä sulle (eikä mulle).
      Mutta sitä en ymmärrä, mikä estää sua hankkimasta sellaista :(

      toivoo JU1PP1
      ps, ma ajelen semmosella jatkuvasti :)

      • Heipä hei, samoilla nimillä sinäkin edelleen! Aika kauanhan minäkin sätissä kerkisin oleilla, sehän oli ihan kivaa aikaa. Minä kun niin ´ jaksoissa ´ elelen, jätän tyystin edellisen, jos siirryn erilaiseen jaksoon. On kyllä kirjoittelu tällekin palstalle huimasti vähentynyt.
        Vai ajelet edelleen pyörälläsi, hienoahan se, entäpä oletko Puolan matkan jälkeen vielä matkoja tehnyt. En kerinnyt minä enää Puolaan, kovasti on mieli sinne tehnyt vieläkin.

        Kyllä tää mun tyttöin ihan työreissujakin tekee, en tässä nyt mainitse alaa, monipuolinen ihminen hän. Kaupunkiajo on kai vaativaa, kaatui tässä muutama päivä sitten, akilles-jänne kai vain vioittui jollain lailla.
        No hyvää kesää siullekki, tänäänhän jo kesäkuu!


      • MinnaLS

        Kyllä moottoripyöräily on aika vaativaa ja onhan siinä vaaroja enemmän kun autoillessa. Mun poika kanssa ajaa moottoripyörällä vaimonsa kanssa. Kaatuivat nekin viimme kesänä nurin, mutta selvisivät pienillä mustelmilla. Onhan niillä vahvat nahkapuvut päällä ja toppauksia joka kohdassa. Nyt pitäis helteet alkaa, hyvää kesää vaan.


    • lainapyrää.ajanut

      Sanovat että moottoripyörän pito on nykyään hyvätuloisten harrastus. Samat verot ja maksut kuten autoillakin.

    • reumatismirock
    • orwelsslave

      Skootteri on siitä hyvä, ettei tarvitse koko ajan nostaa kättä. Kyllä skoottereita löytyy nykyään lähes moottoripyörien ajo-ominaisuuksilla ja tehoilla. AInakin jos verrataan 70-luvun japsipyöriin. Jarrut on jopa paljon paremmat kuin vanhoilla japseilla. Ei skootterilla aivan Hayabusaa pääse haastamaan, mutta muuten vauhti riittää. Kun on nuo nopeusvalvontatolpatkin, niin ei auta vaikka tehot riittäisi reiluun 300km/t.

      • Solihvieteri

        Ei skotterilla mitään tee muualla kuin kesäisellä sileällä asfaltilla. Kottikärryn pyörät ei toppaa hiekalla eikä lumella, ei nouse yhtään sen pinnalle. Eikä ole tankkia, mihin polvilla tukea ja pitää rakkinetta pystyssä.
        Pappamopo nykytekniikalla olisi paras, mutta jostakin syystä ei sellaisia haluta tehdä. Sutta ja sekundaa vain. Ja kirjoitan 70 000 km:n kokemuksella pappamoposta kaikilla keleillä Suomessa.


      • KeväälläAjelin

        vuosien tauon jälkeen moottoripyörällä. Taukoa oli vaivaiset 50 vuotta. Menimme keväällä ostamaan pojalle pyörää Hyvinkäältä ja koska pojallani ei vielä silloin ollut ison pyörän ajamiseen oikeuttavaa kortia, niin ajoin sen kotiin Turkuun.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1959
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1887
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1865
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1370
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1320
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe