Kaverin vaimoa saunassa...

erkki-juhani

Olimme 4 vuotta viikonloppu vierailulla ja saunomassa itä-uusimaalla kaverini mökil-
lä , ilta kului siinä rattoisasti ja menneitä muistellen ja viiniä sekä kaljaa nauttien.
Lämmitimme saunan ja vuoron perään kävimme välillä saunomassa ja istuskeltiin terassilla grillaillen samalla, tietysti loppuillasta pieni väsy alkoi tulla silmiin joten siinä porukka harveni pikkuhiljaa.
Kaverin vaimo oli raskaan jotain 7 kk:lla ja siinä sitten vitsailtiin porukalla että jos sitten joskus synnytys myöhästyy niin kunnon pano auttaa sen käynnistymiseen.
Huomasin sitten jossain vaiheessa että taisin olla lähes viimeinen kun oli vielä hereillä.
Sitten huomasin että sisällä kaverin vaimo vielä siivoili keittokomeron pöytää ja ajattelin että käyn sanomassa että otan vielä yhdet löylyt rantasaunalla ja menen sitten vasta nukkumaan.
Olin istunut lauteilla varmaan n. 15 minuuttia kun kuulin saunan oven käyvän, kohta saunan ovesta kurkistikin kaverini raskaana oleva vaimo ja kysyi voisiko hän tulla saunaseuraksi, vastasin että ilomielin otan juttukaverin lauteille.
Siinä me sitten istuttiin ja parannettiin maailmaa ja tuli puheeksi myös se että kuinka heillä tuo seksipuoli sujuu kotona, ymmärsin että Marjo halusi itse tuoda sen esille.
Hän kertoi ettei ole saanut panoa enää pariin kuukauteen Juhalta, samalla tunsin kuinka hänen kätensä laskeutui reidelleni ja liukui siitä ylöspäin kohti kaluani joka heti reagoi siihen suorastaan hypähtämällä pystyyn.
Kiersin toisen käteni Marjon kaulalle ja toisella aloin hyväillä hänen jo tosi pulleita rintoja, käteni liukui alaspäin pitkin vatsakumpua kohti hänen varmaankin tosi kiimaista pilluvakoa.
Marjo otti kiinni kalustani alkaen hellästi runkata sitä, sormeni painuivat hänen todella märkään ja vakoon todella turvonneiden piilun huulien väliin.
Näin me hetken aikaa tyydytimme toisiamme puhumatta mitään, sitten kuin yhteisestä ajatuksesta siirryimme sauna pukuhuoneen puolelle jossa odotti vanha puurakenteinen vuodesohva, Marjo laskeutui siihen istumaan, levitin hänen jalkansa ja todellakin hänen pillun huulensa olivat todella turvonneet ja törröttivät suorastaan ulkona kiimasta kun huuleni painuivat niitä vasten.
Kuulin kuinka hän vaikeroi ja huohotti nautinnosta ja kiimasta kun kieleni painui niin syvälle kuin voi häneen ja samalla hieroin hänen peppureikäänsä joka sekin sykki kiimasta.
Nousin ylös ja jolloin Marjo kellahti sohvalle selälleen ja levitti jalkansa nostaen ne samalla ylös, nousin hänen jalkojensa väliin otin ylöspäin sojottavista jaloista kiinni ja painoin kaluani hyvin hitaasti ja hellästi noiden turvonneiden pillun huulien väliin.
Olimme jo molemmat niin kiimaisia että hädin tuskin pääsin työntämään kaluni kokonaan tuohon ihanaan vakoon kun kullistani syöksyi valta kuuma spermasuihku pillun pohjaan.
Huohotimme hengitykset katkoen molemmat siinä jonkin aikaa, heilutin hänen jalkojaan siteen että kaluni liikkui hänessä koko ajan, ja kyllä Marjonkin kiima oli sellainen että hänen pillunsa alkoi heti lypsämään kulliani vaatien lisää tuota samanlaista kuumaa suihkua sisäänsä.
Nyt naimme todella nauttien pitkään, puristelin välillä hänen pulleita rintojaan kuin toivoen niistä tulevan maitoa, seuraava spermasyöksyni olikin sitten viedä melkein tajun, teki mieli huutaa, mutta koska ei tiedetty onko joku muu herännyt, huohotimme vain sylikkäin.
Oli pakko nousta vihdoin ylös, ja kun Marjo nousi istumaan sohvan reunalle, hän otti vielä spermaa tihkuvan kalun huuliensa väliin ja imi siitä viimeisetkin pisarat pois, samalla hän sanoi " kiitos tuolle sinun ihanalle kullillesi, se oli elämäni paras pano".......!
Marjo laittoi kiireesti vaatteet päällensä ja lähti mökille, Juha oli kysynyt unen pöpperöisenä että missä olit, Marjo vastasi käyneensä katsomassa että onko minulla kaikki hyvin kun olin lähtenyt yksin saunomaan.
Nyt Marjo ja Juha ovat valitettavasti eronneet, me emme antaneet silloin eikä myöhemminkään tuon panon häiritä kenenkään suhteita, se oli vain meidän yhteinen taivaallinen salainen nautintomme hetki kesäillassa.

7

12753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siveydensibuli

      Kuka tuollaisen huoran kanssa haluaa olla naimisissa. En ihmettele eroa yhtään.

      • Kullisuihku

        Sitten huomasin että sisällä kaverin puurakenteinen vaimo vielä siivoili pilluvakoa ja hänen todella turvonneet jalkansa ja suorastaan törröttivät ylöspäin. Nyt otin kiinni kalustani ja toisella aloin runkata sitä kesäillassa menneitä muistellen. Nousin ylös ja hädin tuskin pääsin lypsämään kulliani kun kullistani syöksyi valtava kuuma spermasuihku sohvan reunalle.


    • mekkk

      Jos nainen ei kotona saa seksiä niinkuin mieskin hakee sitä muualta kun puutteessa ei ole kiva olla.

    • murnelitiinu

      Kyllä teillä kummallakaa oo mitään moraalia jä viä ämmä odotti lasta ,häpee jos osaat.

      • mekkk

        Moraali unohtuu tai sitä ei ole ollenkaan kun panettaa ja se siitä.


    • murnelitiinu

      Kyllä se sai mieheltään seksiä tuskin se nu itestään tuli raskaaksi

    • qwfsdfsfweh

      Vieraalle antavat raskaana olevat naiset ovat silkkaa pornoa. Jatkakaa samaan malliin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6059
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      519
      3709
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3550
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2754
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 283
      2182
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1573
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1419
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe