Hei 4Smile

SurullinenTummaSilmä

Mikä on kohtalo tässä kaikessa?Onko toivoa paremmasta vai jatkuuko samaa rataa?Rakkaus ja rahaasiat ihan kuralla.

3

86

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 4Smile

   Palaan jahka pääsen kotti

  • SurullinenTummaSilmä

   Kaunis kiitos etukäteenSur

   • 4Smile

    Piti kattoo ku kotiin pääsen, mutta oli hommaa niin paljon, etten millään ehtiny.
    Nytkin oon puolikuollu, mutta lupaus, on lupaus. Suothan anteeksi, jos tekstini on sekavaa - en oikein oo tän telluksen päällä, vaan mieluusti painaisin pään tyynyyn..

    Jotenkin, sun on pitäny puntaroida asioita uusiksi, liittyy johonkin harvemmin tapaamaasi ystävään. Täällä on eron/eroon pääsemisen kortti - tämä miekkojen kolmonen (Pata) voi myös tarkoittaa suhdetta, jossa on yksi osapuoli liikaa. Tässä kuitenkin, on ollut pakko katsoa totuutta silmiin ja olla myöskin päättäväinen. Tässä on myös eri paikkakunta TAI sitten jokin aikaa sitten tapahtunut asia, jossa oot kokenut, että sua on tökitty puukolla selkään/touhttu selkäs takana ties mitä.

    Tässä on nyt vaaleahko aikuinen mies ja sitä, että se mikä ei enää kannata - sitä ei myöskään kannata jatkaa. On käännettävä uusi lehti elämässä. Onko tää vaaleahko aikuinen mies sitten se mennyt vai tuo uusi lehti elämässä.., Hmmm sitte pölähti toinenkin vaalea aikuinen mies, joka tullee elämääsi, sinun voimatta siihen itse vaikuttaa. Tilanne on haasteellinen - oletko siis kahden miehen 'loukussa?' Kilpailu ainakin on kovaa ja se ahistaakin sua.

    Ja sitte ristiverinen aikuinen mies juur ku noista kahesta karvakourasta luulit päässeesi. Jokin sinulle tuleva viesti, liittyy tähän ristiveriseen aikuiseen mieheen ja sitä, että otat hirveän taakan kannettavakses, mutta nyt on aika panna hösseliks.Nyt en ymmärrä, täällä on ylitsepursuavaa onnea ja ristiverinen nainen???

    Vipellät onnesi kukkuloilla, mut sit saat kuulla jotakin, joka voi jotenkin liittyä joko virkamieheen tai sitten tää on aikuinen, tummaakin tummempi mies - hyvinkin älykäskin saattaa olla. Toivosi herää uuteen kokoistukseensa ja vaikka ootkin onnistunut/menestynyt, jokin nyppii sinua, ehkä sua mietityttää uskallatko kenenkään karvakouran kanssa enää mihinkään ryhtyä

    Jokin tulee yllättäen/äkkiarvaamatta ja oot tilanteitten armoilla ja tää kysyy/syö nyt naista ;( Jokin asia paljastuu ja tähän liittyy ties minkälaiset ehdotelmatja stressaannut ja itekses mietit kaikkea ja välillä onkin - hyvä ottaa se järjen lamppu käteensä ja pohtia asiat kunnolla läpi.

    Joku yllättävä tieto tulossa, joka koskee vaaleaa naista TAI sitten tämä voi tarkoittaa paljon elämää nähnyttä viisasta naista/opettajaa tms.., kuitenkin sun tulevaisuuden suunnitelmiis se vaikuttaa niin, että tunnet olevas onnellisen huoleton, mutta oisjko syytä kumminkin rauhoittua ja antaa asioille aikaa? Sydämen asiat aiheuttaa sulla huolia/liikehdintää.

    Maailmalta kiirii uutisia ja tunnet onnistuneesi ja itseluottamuksesikin on suht kohillaan, kuitenkin susta tuntuu - että joudut nauttimaan tästä yksin. Saatat tehdä tästä asiasta paljon vaikeamman, kun se onkaan? Kuun valossa, elävät unet ja intuitiot. Haaveilet/toivot, että asiat lähtisivät muuttumaan selkeämpään suuntaan, mutta sun on hirveän vaikea hyväksyä/sulattaa jotakin asiaa ja tässä on vaaleahko nainen. Jotakin häneen liittyvää kuulet. Tää liittyy johonkin vanhaan juttuun, josta oot pikkusen suutahtanut ja pitäny pääs??
    Raha-asioita, balanssia ja aurinko paistaa mollottaa kotiin liittyvissä asioissa. Nyt korostuu kyllä nää aineelliset asiat aika paljon. Mitä ilmeisimmin solmit jonkun rahaan liittyvän sopimuksen ja sun on syytäkin olla mokomasta mielissäs.

    Saat tiedon/viestin uudesta mahdollisuudesta ja se saa kotisi kääntymään oikeinpäin. Kaikelle on aikansa, tapahtuu niinkun pitääkin. Kohtalonpyörä raksuttaa omaa aikaansa kiirehtimättä, tai sitten voi tulla asiat äkimpää kun arvaakaan. Tässä on joku sun hyvä ystäväs, vai muotoutuisiko jopa hyväksi työkaveriksi, koska täällä on myös työn kortti.

    Vakain aikein - menet vaikka läpi harmaan kiven ja sun ajatuksias jäytää pelko kaiken epäonnistumisesta tai pelkäät putoavas turhan korkealta. Tumma nainen, jos tuon nainen, olisi pöydätty väärinpäin, se tarkoittaisi petollista ystävää. Tässä nyt kumminkin on aika paljon sydään kortteja on täydellisen rakkauden ja harmonian kortit ja se, että sinun itsesi on tehtävä valinnat - joudutko kasvokkain 'entisen elämäsi' ratkaisuista. Tuomion kortti kuvaa sitä, että kaikki ollaan samanarvoisessa asemassa - kukaan ei ole parempi toista ja päinvastoin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   35
   4234
  2. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   123
   1889
  3. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   173
   1098
  4. Martinan kirja myyntilistan ykkönen!!

   Kyllä ostajia löytyy ja taas rahaa kilisee Martinalle.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   191
   927
  5. Sofian vastenmielinen menneisyys ja nykyisyys

   Sofia oli jo teininä vastenmielinen jopa omien vanhempiensa mielestä ja lensi kotoa pihalle kuin leppäkeihäs. Sen jälkeen vastenmielisyys miesten hyvä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   895
  6. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   169
   886
  7. Mä niin tarvin sua mies..

   Kumpa laittaisit viestiä
   Ikävä
   41
   746
  8. Saanks mä kultanalle

   juoda vähän viiniä tänään? Valkkaria? Ei mulla nyt muuta ookaan vaikka yleensä tykkään punasesta enempi. Rakastan.
   Ikävä
   164
   726
  9. Mies, kun kohtaaminen vihdoinkin tapahtuu

   - Mitä odotat/toivot näkeväsi?
   Ikävä
   36
   719
  10. Sellaista........

   Nyt tähän puuttuu muutkin🤷‍♀️...mä en kestä.
   Ikävä
   50
   684
  Aihe