Fantasiamaailmat

Macarbarbie

Tekeekö kukaan muu niin, että luo säännöllisesti tai epäsäännöllisesti fantasiamaailman? Itselläni on muutamiakin joihin olen tehnyt juonta, mutta haluaisin kuulla myös muiden fantasiamaailmoista jotain, ja vaihtaa ideoita sekä ajatuksia :) Villeimmätkin maailmat otan innolla vastaan, on todella hauskaa lukea muiden näkökulmia tähän!

3

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • thurilainen

      muutamia maailmoja on
      thur on jäätasakojen, korkeiden vuorten ja ikuisen talven peittämä maailma jota geothermisesti lämmitettävät kanavat halkovat...näin kanavien varsille on keskittyneet kaikki sivistyneet kulttuurit. elämä lyhyttä ja väkivaltaista vähistä resurseista taistellaan. metallia puuta jne on todella vähän saatavilla.

      • kotikirjailija

        Kokonaan avaruusaluksiin sijoittuva valtakunta joka liikkuu vapaasti sinne minne kuono näyttää., ja tekee vierailuita eri planeetoille nöytteiden keruun merkeissä.
        ja toinen, suon ja sateen maailma jossa ei ole metalleita vaan asukkaat ostavat tarvitsemansa metallikalut, lääkkeet ja sähkötarvikkeet toisen planeetan asukkailta sammalen itiöillä, joita metallimaailmassa pidetään arvokkaina mausteina ja nautinta-aineina. Metalliplaneetan asukkaat eivät voi mennä suo- maailmaan painovoiman takia, joten he suojelevät kiertäviä itiönkerääjiä eli ritareita taloissaan asuvilta jotka lähinnä sietävät kulkureita. Urheilu on koko planeetan yleinen harrastus, mutta sodat kielletty, koska sodat sotkee soita ja höiritsee itiiden keruuta. metallimaailman asukkaat siis kontrolloivat suomaailmaa ja suurin osa suomaailman asukkaista kannattaa systeemiaä. ja tietnekin on sitten niitä vastarannakiiskejä..


    • Olen kehittänyt jotakin juonta kaltoin kohdellusta tytöstä joka eksyy hankeen, ja kylmässä hänet löytävät jäähenget, jotka huolehtivat hänestä. He muuntavat hänet niin, että hän sietää pakkasta ja hän ei kuole, tosin maksuna siitä hänen pitää totella aina heitä.

      Hän houkuttelee kasvaessaan kauneudellaan muista maahansa eksyneistä ihmisistä alaisia ja rakentaa siis oman valtakuntansa, he heistä tulee hänen kaltaisiaan. Mutta nainen on katkera ja kylmä. Jos hän koskaan rakastuu kehenkään ja hylkää tunteidensa kylmyyden, hylkäävät jäähenget hänet ja hänen väkensä, tehden heistä jälleen ihmisiä, mutta sen myötä palaa myös heidän kuolevaisuutensa.

      Tämä olisi siis minun versioni jonkinlaisesta jääkuningattaresta, joka on sekä kuningatar yksille että orja toisille. Kehitin sen jopa ennen kuin Frozen ilmestyi. En tiedä tosin, onko juoni niin erinomainen, että sitä pitää kehitellä eteenpäin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe