Finelite.org ovet auki

Badampts

Ovi on auki! :O

16

294

  Vastaukset

  • ei ilmeisesti kauaa ollu. Hiton finvip ensin ba sitten toi. prkl jos ei aukee. Tuli oltua pitkälti 247 paikalla niin pikkasen vituttaa aina vaihdella.

   • Tunnuksia voi varmaa viel pyytää


   • Ms näkee mitä imutat..

    Microsoft sanoo suoraan: Käyttäjien puheita tallennetaan ja kuunnellaan

    Microsoft teki tietosuojalausekkeeseensa muutoksen, mutta ei sanonut keskeyttävänsä käyttäjien kuuntelua.
    Yhdysvaltalainen teknologiayhtiö Microsoft on muuttanut tietosuojalausekettaan. Yhtiö kertoi uutistoimisto Reutersille, että syynä on viime viikkoina pintaan noussut eri teknologiayhtiöiden tapa antaa käyttäjiltä tallennettuja ääninäytteitä muiden ihmisten kuunneltaviksi.
    Lue lisää: Microsoft tallentaa Skype-puheluita – avustajat voivat kuunnella keskusteluja
    Kyse on pienestä osasta äänikomentoja, joita käyttäjät ovat antaneet puhetta tulkitseville digitaalisille avustajille. Microsoftin tapauksessa sen nimi on Cortana, mutta samaa kuuntelua harjoittavat myös ainakin Apple, Google, Amazon ja Facebook. Yhtiöitä on arvosteltu muun muassa siitä, että komentojen päätymisestä vieraiden korviin ei ole kerrottu selvästi käyttäjille.

    – Tajusimme viime aikoina esitettyjen kysymysten perusteella, että meidän pitäisi paremmin täsmentää että joskus ihmiset tarkistavat tätä sisältöä, Microsoft totesi Reutersille.

    Tietosuojalausekkeen muutokset näkyvät myös sen suomenkielisessä versiossa. Siinä sanotaan nyt, että "käsittelemme henkilökohtaisia tietoja [...] sekä automaattisilla että manuaalisilla (ihmisvoimaan perustuvilla) menetelmillä".

    Lisäksi Microsoft sanoo, että "tarkistamme manuaalisesti esimerkiksi lyhyitä ääninäytteitä, joiden alkuperän tunnistettavuuden olemme pyrkineet poistamaan. Niiden avulla parannamme puhepalveluitamme, kuten tunnistusta ja käännöstä".

    Microsoft käyttää paitsi Cortanasta, myös Skypestä kerättyjä ääninäytteitä palvelujensa parantamiseen. Näytteitä kuuntelevat ihmiset ovat sekä Microsoftin että ulkopuolisten yritysten palkkalistoilla.

    Yhtiö ei kuitenkaan sanonut keskeyttävänsä näytteiden kuuntelua. Näin ovat luvanneet tehdä esimerkiksi Apple ja Google.

    kirkeet perästä


  • no joo aika teinipaikka ylläpito mitä on en ees suositele pahimalle viha miehelle

   • Mielipiteitä on yhtä monta ku on käyttäjiäkin.. Itellä vain positiivisia kokemuksia sivustolla. :)


   • Eikös muiltakin suomi traksuilta potkita jos perseilee? Tuskin fe on poikkeus ja oma henkilökohtainen kokemus traksusta on hyvä. Custom leffapaketit on hyvä ja chätissä on mukava höpötellä. Ylläpidonkin kanssa.


   • mulle tehtii tunnukset fb kautta ja tyytyväinen oon. vastausten perusteellabei tullu mitenkää teinimäinen vaikutelma sieltä suunnasta ja kaikki toimi hyvi. tuolla käyttäjällä joku ongelma ja tulee tänne itkee kyllä noita o nähty ennenki


   • trolololo yks teini käyttäjä tääl. Omasta mielestä paras traksu koska rento meininki


  • Itellä toiminu kaikki miten pitääkin kyllä varmasti muillaki jollei perseile tms

  • Rekisteröinti mennyt jo kiinni. Hyvä mesta

  • Miksi en pysty kirjautumaan sivulle sisään, edes salasanan palautus ei toimi?

  • finelite.org ovet auki

  • näin herjaa------>>>>> Firefox havaitsi ongelman, eikä jatkanut sivustolle finelite.org. Sivuston asetukset on määritetty väärin tai tietokoneesi kello on asetettu väärään aikaan.

   On todennäköistä, että verkkosivuston varmenne on vanhentunut, mikä estää Firefoxia muodostamasta suojattua yhteyttä.

  • näyttäis olevan rekisteröinti auki

  • rekisteröinti auki

  • eipä oo auki enää :D oon ollu kehittämässä saittia ja mun tunnaritki poistettu mukavasti. meh.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 175 pakolaista tulossa Suomeen

   Sisäministeriö vahvisti IL:n tiedot: Suomi ottaa Välimeren pakolaisleireiltä enintään 175 alaikäistä tai yksinhuoltajaperheiden jäseniä https://www.il
   Maailman menoa
   184
   3479
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   105
   888
  3. Taas on yksityisautoilija paha ihminen

   Taas on yksityisautoilija paha ihminen Traficomin tutkimus: ”Polttoaineen tulisi maksaa ainakin 2,26 euroa litralta, jotta autoilijat alkaisivat vähe
   Maailman menoa
   102
   770
  4. Miten mä voin olla ihastunut vieläkin, vaikka mennyt yli kolme vuotta.

   Tunsin jotain erittäin harvinaista vetovoimaa meidän välillä ja tiedän sun myös tunteneen. Myöhäistähän se enää on miettiä ja jos elämäntilanteeni oli
   Ikävä
   29
   506