50v hankkii moton ja luulee liikoja

vanhanamotoon

moni 50 v hankkii moton ja luulee olevansa sitten onnellinen. todellisuudessa vanheneminen alkaa häntä pelottaa.

25

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mika222222222222

      Vanheneminen pelottaa tai ei pelota, niin kriisi se on joka tapauksessa. Minä olen viisikymppinen ja voin vakuuttaa, että olet oikeassa siinä. Kyllähän ne jotka eivät ole onnellisia sen pyörän kanssa myyvät sen sitten pois ja keksivät jotain muuta puuhaa.

      Kyllä viiskymppisetkin haluaa harrastaa ja elää tätä elämää kukanenkin parhaan kykynsä mukaan. Pitääkö se tuomita jos ei joka käänteessä osu maaliin? huomaat sen sitten kun olet itse viisikymppinen. Se hirvittää ja pelottaa, mutta sitten huomaat että ikä on vain raja jonka olet luonut omaan päähäsi johon luulet elämäsi päättyvän. Sen oivallettuasi voitkin hankkia moottripyörän ja jatkaa elämääsi.

      Toivon, että sinulla on paljon terveitä vuosia jäljellä joilla voit tehdä mitä itse ikinä haluat piittaamatta siitä mitä joku ymmärtämätön netissä räksyttää ;-)

      • jaksaaterveet

        hieno vastine kommenttiini. ei hujahda kuin vuosikymmen suunnilleen ja olen myös viiskymmentä. se pelottaa jo nyt vaikka tiedän että jos terveyttä on niin jaksaa hässiäkin vaikka 60 vuotiaana.


      • Erkkieno

        Eipä tämä elämä kuusikymppisenä olen kovinkaan paljon erilaista kuin kymmenen vuotta sitten.
        Hiukan väsähtää helpommin ja pikku kolotuksia on ilmaantunut niveliin. Mutta tavallisena päivänä sitä pomppaa ylös ihan samalla vauhdilla ja tavalla kuin viisikymppisenäkin.
        Ei tässä iässä ole mitään pelottavaa, paitsi ehkä se että kuolema alkaa jo koputella turhan lähellä. Se parikymmentä vuotta kun kuluu huolestuttavan nopeasti.

        Motskapyörällä ajo sujuu kuin ennenkin ja on ihan yhtä nautittavaa.


    • mopollakinpääsee

      Suosittelisin mopon hankkimista 50-vuotiaana esim. pappatunturin tai enduromopon. Samat kyydithän se antaa kuumana kesäpäivänä kuin moottoripyöräkin. Turvallisempikin on ja saa tehdä yhden virheenkin eikä käy kuinkaan. Maaseudulla saisi olla enemmän ikämiesten mopokerhoja niin tämäkin harrastus yleistyisi. Naiset mukaan myös!

      • kustomiturvalline

        tottahan tuo on. mutta voihan tehdä kompomissin ja saada tehoa lisää turvallisuuden kärsimättä hankkimalla vaikka 500 kuutioinen virago jammu. custom on turvallinen. niillä ei riehuta ja revitä vaan naatitaan ajosta.


      • kovakokemus

        Ei se oleyhtään turvallisempi, kuin muutkaan pyörät, ja ihan perseestä, sen ajettavuus. 750cc menee jo paremmin, ja vielä pienempi, on pelkkää kärsimystä!


      • gsad

        suosisittelisin että imisit mustan miehen kullia niin ei pelota vittuilla niin hirveesti suoli 24.sella


    • Kylläpä_oli

      Melko asiantuntemattomia kommentteja. Älä osta motoa, mutta älä myöskään kadehdi niitä jotka ostavat.

      • kuuhunajetaanmotolla

        kyllä oli 50 vuoden asiantuntemus yhdellä tässä ketjussa. älä vähättele. sitä paitsi moto kannattaa ostaa jos osaa ajaa ihmisiksi. aito motohan on custom.


      • kovakokemus
        kuuhunajetaanmotolla kirjoitti:

        kyllä oli 50 vuoden asiantuntemus yhdellä tässä ketjussa. älä vähättele. sitä paitsi moto kannattaa ostaa jos osaa ajaa ihmisiksi. aito motohan on custom.

        Oot varmaan homo!!


    • susseliini

      50 on varmaan se ikä, jossa voi jo tehdä hieman itsekkäämpiäkin valintoja. Lapset on isoja, talous on kunnossa ja järki päässä. Itse ostin nyt 44v ekan moponi. Tähän asti on pitänyt kuskata muksuja, tulla ruokakaupan kautta duunista kotiin ja huomioida muita kaikessa. Nyt kahden aikuisen taloudessa riittää raha ja aika uusiin juttuihin, haaveiden toteuttamiseen. Parkymppisenä blondina jos olisin hankkinut pyörän, olisin todennäköisesti satuttanut itseni pahasti. Silloin mentiin enemmän tuurilla kun järjellä. Nyt on aika nauttia. Hyvää kesää!

      • turvallistamatkkaaaa

        onko täysin sikamaista jos kysyn että oliko sinulla blondiaikoinasi farkkuhousut jalassa ja jos oli niin mille takamuksesi näytti niissä? pyydän anteeksi kysymystäni mutta tiedäthän sinä miehet.


      • TeuvoHelena130kg

        Menkää vanhat kääkät bingoon kyttäämään pikkupoikia. Mun faija on kohta 60, seniili dorka ku ei osaa mitää enää ku vetää viinaa. Mulla sensijaan onki 3 erivärist kansaivälist kakaraa, fatta tarjoo niiden elätyksen, mut motukkaa mie en hankkis koskaa. Tääl Kainuus on nii huonot tiet et tarttee raktorin ku tääl piäsee etiäppäin. Sitäpaittes fatta hoitaa mun vuokrat ja taksisetelit, emmie tarvi motukkaa. Noi motukkapellet on haisevii rumii sikoi, ja ne nauraa mun pesueelle. Myö ollaan kato internationaaliperhe, mut isät on jossaimmuual.
        Kuka ottas valmiin perheen Kainuust?


      • eskokirsikka
        TeuvoHelena130kg kirjoitti:

        Menkää vanhat kääkät bingoon kyttäämään pikkupoikia. Mun faija on kohta 60, seniili dorka ku ei osaa mitää enää ku vetää viinaa. Mulla sensijaan onki 3 erivärist kansaivälist kakaraa, fatta tarjoo niiden elätyksen, mut motukkaa mie en hankkis koskaa. Tääl Kainuus on nii huonot tiet et tarttee raktorin ku tääl piäsee etiäppäin. Sitäpaittes fatta hoitaa mun vuokrat ja taksisetelit, emmie tarvi motukkaa. Noi motukkapellet on haisevii rumii sikoi, ja ne nauraa mun pesueelle. Myö ollaan kato internationaaliperhe, mut isät on jossaimmuual.
        Kuka ottas valmiin perheen Kainuust?

        varnaanki abdullah dalamullah voi ottaa valmiin familiin


    • kokenutjonuo

      Vanheneminen ei pelota lainkaan 50-vuotiaana. Se tunne tulee 60v paikkeilla. 50v sen sijaan hakee voiman tunnossaan vielä jännitystä ja panosuhteita. 60 kokeilee viimeisen kerran kiinnostuksen vaihtamista kunnes kyllästyy vaihtamiseen alinomaan ja tekee sitten jotakin. Muuten, kannattaa perehtyä aiheeseen.

    • Yammu2006

      53vee ja pätkällä 7vuotta menty. Kyllästyttää. Onnenhetkiä kokee keväällä pari kertaa mut sitten ei innosta. Veneily hienompaa mut veneelle pääsee paljon harvemmin. jotain voi vielä kokeilla ennenkuin istahtaa keinutuoliin . Naista en vaihda.

    • Seniorimotoristi

      56 vuotta mittarissa ja 45-vuotta erilaisten moottoripyörien selässä ratsastaneena voi kertoa muutamia havaintoja itsestäni. Iän myötä turha kaahaaminen ja näyttämisen halu on kadonnut, siinä missä 20-vuotiaan elämä on ehdotonta kyllä/ei valintoja vailla vaihtoehtoja, nyt huomaa väliarvojakin olevan runsaasti. Refleksit eivät ole yhtä nopeat kuin 18-kesäisenä, samoin näkö on huonontunut, molempia kompensoi kokemus ja turvavälit liikenteessä. Ei ikä ole este, se on mittausarvo kuten pyörän kilometrit, iän karttuessa tulee maltti ja harkinta enemmän etualalle kuin nuorempana.
      Siinä missä 18-vuotiaalla on vähintään 50v elämänkokemus takanaan (omasta mielestään) varttuneempana tietää, että eipäs muuten asiat näin olekkaan.
      Aina pitää muistaa, että se 50-vuotiaskin on joskus ollut nuori, eikä elämänkokemusta kannata ylenkatsoa...

      • Orhi24v

        Vieläkö seisoo? Kokeile ekaa kertaa heteroseksiä. Maksullista tietysti, koska eihän noin vanha kääkkä enää saa ilman rahaa?


      • heivaansun

        Suurella todennäköisyydellä 24 orhin vehkeiden käyttötaito kalpenee 56:n rinnalla. Niin mp-vehkeiden kuin omien vehkeiden. Kokemus myöhemmin paljastaa orhille senkin. Toivottavasti ajallaan ettei jää kokematta ;-)


      • Orhi24

        Käyttötaito? Kyllä sitä itsensä tyydyttää naisen sisään pienemmälläkin pilillä ja tekniikalla. Ne, ketkä yleensä naista saa. Jos toi 56 v. saa Kustaankartanosta rollaattorimummon ansaan, ei se muista (tiedä?) mitä naiselle pitäis tehdä.
        Mulla rupes seisoon.


    • 50veekyykky

      Mää ku lähenin 50vee niin vaihon ton allroadin kyykkyyn. Saa siinä nuoremmat kateellisena kuolata kun päästelen raitilla kyykyn kanssa. Mun haarojen väliin ei ikinä tuu kustomia, ne on noitten pellejen vehkeitä jokka ajaa veijoesson baarillekin etupyörän eteiseen jotta kaikki huomaa mikä pidentää. V2 ja melkeen 50hp...

      • kylänäion

        Tjaa..että olisit jo 50-v?!

        Kyllä sellaiset viiskymppiset on harvassa, jotka tuntevat halua herättää kateutta pari-kolmekymppisissä.
        Yleensä tämä tärkeily kohdistuu hienosti sanottuna "omalle viiteryhmälle".

        Tottahan se pröystäilevän mulkun luonne säilyy yleensä koko elämän, hituseltaan ehkä laimentuen iän mukana. Mutta kyllä tämä oman tärkeyden korostaminentapahtuu yleensä jollain isolla katumaastrilla. mersulla tms. kulkimella. Eihän sieltä kypärän alta kuskia motukan päällä edes tunnista. Menee mulkerolta sijoitus ihan hukkaan!


    • Huvittavat

      Coretex tuppikullit ajelevat ja luulevat olevansa jotain. Suurin osa on säälittäviä luusereita.

    • 1100rt

      Hiton horinaa 50v olisi jotenkin vanha Täytän ensivuonna 70v ja tarkoitus on jatkaa ajamista viellä pitkään pyörä on 1100 rt Bemari sillä tehdään seuraava reissu pohjoisnorjaan

      • motret

        Mene kääkkä bingoon. Sulla mitään Bemarii oo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      686
      5175
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3544
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3307
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2553
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2389
    6. 261
      1980
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      100
      1398
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1379
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe