Mikä paikka kannattaa valita

Reissulle

Meinasin vaihtaa oman economy paikan economy comforttiin, koska jalkatilaa on silloin hieman enemmän. Mikä paikka kannattaa ottaa tuohon uuteen Airbus 350 koneeseen? Rivillä 21 näytti olevan reunalla vain kaksi istunta, olisiko tuo hyvä paikka.?Se taitaa olla siiven kohdalla, onkohan tuossa omaa näyttöä kun edessä ei ole istuinta?

7

318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • köklöklöl

      Mitä merkitystä sillä on kuinka monta ihmistä on rivissä, kun vierelläsi on kuitenkin korkeintaan kaksi ja reunassa istuessasi vain yksi? Tottaki on oma näyttö. Se on seinässä edessäsi tai nousee istuimen alta/käsinojasta. Katso parhaat paikat Seatgurusta.

      • Reissulle

        Ikkunapaikassa on se hyvä puoli, että voi katsella maisemia , mutta tympeä alkaa konkoamaan vessaan kun kaksi ihmistä istuu vieressä. excuse me, sorry sorry sorry. :)


    • santtu-1975

      Itse lensin eilennä Bangkokista Helsinkiin (Economy) paikalla 42A, Eli paikalla missä edessä olleessa rivissä on vain kaksi pankkiä, ja tämän kyseisen paikan edessä ei penkkiä ole. Eli jalkatilaa on ruhtinaallisesti (kun mitään ei ole edessä). Näyttö kääntyy tukijalan varassa penkkien välissä olevasta kotelosta tukijalan varassa, samoin ruokailu alusta (ruokailualusta on malliltaa ja käytettävyydeltään hieman huonompi kuin penkkien taustassa olevien alustojen). Kulku penkille kävi edessä olevasta tyhjästä välistä. Paikkana ihan hyvä.
      Noissa edessä (kaksi penkkiä) olevissa istuimissa sitten se haittapuoli, että kun siinä on varauloskäytävän kohdalla hieman sitä tyhjää tilaa, niin WC:n jonottajat, "jumppaajat" yms. kokoontuvat juuri näihin vapaisiin tiloihin, aivan istuvan matkustajan jalkojen eteen.
      Eli jos itse saisin uudestaan valita paikat a350:stä, niin valitsisin jonkun seuraavista paikoista:
      22C, 22J, 42A, 42L.

    • HyväPaikka

      Lensin Bangkokiin mennen tullen rivilla 21 ikkunapaikalla tilaa oli ruhtinaallisesti ja vieressä vain yksi penkki. Näyttö ja ruokailualusta käsinojassa. Hyvä paikka sain mennen tullen yli viisi tuntia nukuttua.

    • terskalentää

      2C ja 1A on hyvät

    • exAsiakaspehe

      Varmasti mikä tahansa muu kuin Finnairin istuin. Mustalla listalla oleva yhtiö, lapsia ei haluta kyytiin, valehtelee, poliisi tutkii yhtiön todisteiden vääristelyä.. olisi konkurssissa ellei veronmaksajat tukisi.

    • KundiKalliost

      Itse kans mietin tässä, että vaihtaisiko 21J paikan 22J paikkaan. En tiedä miten paljon sitä sit ärsyttää, kun se ruutu on siinä penkin nojassa kiinni, mut toisaalta ompahan nyt kahden istuttava mitä ei oo montaa sit tuossa koneessa normipuolella =)

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      937
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      767
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      58
      721
    Aihe