Suunnittelette sitten mielenosoitusta

kiva-teille

45

734

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fghjkmnj
    • kjhgvfc

      Suomen tiestö pitää laittaa kiertämään kyyjärvi ja kaukaa.

      • Tietämättömälle

        mutta katkeralle.

        Et sinä Kyyjärvelle vahingossa osu. Ohi nuo tiet ovat siitä nytkin menossa.


    • Onnetaret

      162 000:sta vain 495 on saanut tähän mennessä työluvan

      Posted on 31.5.2016 by Paavo Tajukangas // 0 Comments

      Ruotsiin saapui viime vuonna turvapaikanhakijoina noin 162 000 henkeä ja heistä vain 495 on tähän mennessä saanut Maahanmuuttovirastolta työluvan. Lain mukaan henkilön, joka joka tulee Ruotsiin ja haluaa työskennellä sinä aikana, kun hän odottaa oleskelulupapäätöstä, on esitettävä voimassaoleva henkilötodistus, passi tai muuten kyettävä vahvistamaan henkilöllisyytensä.

      Toisin sanoen henkilö, joka pystyy todistamaan henkilöllisyytensä hakiessaan turvapaikkaa Ruotsista, voi myös Maahanmuuttoviraston luvalla aloittaa työnteon siltä istumalta hänen odottaessa lopullista oleskelulupapäätöstä. Tällaista poikkeuslupaa, jonka saa siis automaattisesti ehtojen täyttyessä, kutsutaan ”at- und”- luvaksi (työskennellä samalla kun hakee oleskelulupaa– lupa)

      Lisa Bergastrand Maahanmuuttovirastosta kertoo:

      – Viime vuonna maahan tuli niin paljon porukkaa, että jotta jaksoimme rekisteröidä kaikki, jouduimme priorisoimaan pois monia työtehtäviä.

      Bergstrand ei osaa vastata siihen, onko Maahamuuttovirasto informoinut tarpeeksi tehokkaasti sitä, että turvapaikanhakijat voivat itsekin etsiä elatustaan itselleen.

      Hallituksen viimeaikaisten esitysten perusteella odotetaan turvapaikanhakijoiden etsivän itsenäisesti töitä. Esityksen mukaan oleskelulupa myönnettäisiin alkuun automaattisesti kolmeksi vuodeksi. Pysyvää oleskelulupaa alettaisiin tarjoilemaan sitten sen jälkeen, kun tilapäinen umpeutuu, jos turvapaikanhakija pystyy elättämään itse itsensä. Työstä halutaan tehdä turvapaikanhakijalle ankkuri.

      Tänä päivänä Maahanmuuttovirastonssa on pitkät jonot aina vuodesta ylöspäin ja tämä tekee tärkeäksi sen, että turvapaikanhakija pääsee työn syrjään kiinni. Kuitenkaan työvoimatoimistolla ei ole mitään erityisiä jippoja miten kolmansista maista tulleet miehet saataisiin töihin. Fredrik Möller Työvoimatoimistosta kertoo:

      – He voivat olla työnhakijoinan työvoimatoimistossa, mutta heillä ei silti ole kuin oikeus peruspalveluihin kuten nettipalveluumme ja keksusteluihin virkailijan kanssa.

      http://www.svt.se/nyheter/inrikes/162-000-kom-till-sverige-500-fick-jobb

      Pirusti saapi kauhavalle vielä tulla porukkaa jotta työpaikat täyttyvät tuossa väenvaihossa.

      https://paavotajukangas.com/2016/05/31/162-000sta-vain-495-on-saanut-tahan-mennessa-tyoluvan/

    • Sopeutukaastähän
      • Nualkaasosaane

        Kun antaa pahalle pikkusormen joo eite mitään tajua..............


      • kaikkisamaa-joo

        Ensin tulee pehmot ja sitten tulee peräs vaatijat, näin hommaa hoijellaan.


    • Kyyjärvistentietämätön-

      Sveitsiläiskylä maksaa mieluummin 250 000 euron sakot kuin ottaa 10 turvapaikanhakijaa
      Sveitsin hallitus on määrännyt kiintiöt eri alueille maata. Kylän päätös on herättänyt voimakasta keskustelua.
      31.05.2016 17:37, 513 lukukertaa

      Yksi Sveitsin vauraimmista kylistä on päättänyt mieluummin maksaa yli 250 000 euron sakot kuin vastaanottaa 10 turvapaikanhakijaa, jotka hallitus kiintiösysteemissään olisi paikkakunnalle osoittanut.
      http://mvlehti.net/2016/05/31/sveitsilaiskyla-maksaa-mieluummin-250-000-euron-sakot-kuin-ottaa-10-turvapaikanhakijaa/
      JOO NETISSÄ KIERTÄVÄÄ TOTUUTTA näitä kommenteja:
      Nuo ovat varmaan niitä "suvaitsevaisia",jotka haastateltaessa ovat niin myönteisiä pakolaisten suhteen ettei rajoja, mutta jos se paska, mikä niistä irtoaa, osuukin omalle kohdalle niin näytetään se oikea karva ja asenne. Niin tai näin, tekivät viisaan ratkaisun. Monikohan köyhempi siinä maassa sadattelee itsekseen kun ei se elämän onnenpyuörä ole itselleen osunut ja joutuu ottamaan matuja lähistölleen?

    • Mitästuollatehtäis

      Kyyjärvi pitäisi tipahuttaa suomen kartalta pois ja jättää siihenkohtaan musta aukko.

    • näinhommahoituu

      Kyyjärviset muslimit niittenmukaanhan ja kouluissanne opetetaan.

    • lkjhgghj

      Tyhymyys tiivistyy kun pöytää vain luutuaa, ei jiesuus olisi uskonut tätäkään töeksi vaan tottase on musune kyyja järvi.

    • kivat-ylelle
      • Kumarustamekkaan

        Kyyjärvelä on vishiin jo munnaa suatu, minkävärinen li tulos, hyrpää vään ropeliseen ahtersiin, see taltuhtaa.


    • Järetoonjakaja

      Piikka minä oon ei ommaa järkeä jaa piluu mullaa on no sitäähän minään annaan mitää mullaa onn.

      • Kaukaakiertäen

        Kyyjiärvi ejistetävä kaikesta suomen sos avusta päijätköön omillaan, koska ovat noinkin eeläkävijöitä, en tee pysäystä ohiajaessa ees siellä ja silti aikausein ohiajan.


      • Musujakyyjärvitäythen
        Kaukaakiertäen kirjoitti:

        Kyyjiärvi ejistetävä kaikesta suomen sos avusta päijätköön omillaan, koska ovat noinkin eeläkävijöitä, en tee pysäystä ohiajaessa ees siellä ja silti aikausein ohiajan.

        Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan on jälleen kehottanut hartaita muslimeja hankkimaan lisää lapsia.
        Turkin presidentti Recep Tayyip Erdogan on aiemmin rinnastanut ehkäisyn maanpetturuuteen. Hän esitti jälleen maanantaina näkemyksiä siitä, että hartaiden muslimien ei pitäisi käyttää ehkäisyä tai mennä perhesuunnitteluun.

        – Me tulemme moninkertaistamaan jälkeläistemme määrän. Ihmiset puhuvat väestönkasvun suunnittelusta ja ehkäisystä. Yksikään muslimi perhe ei voi ymmärtää ja hyväksyä sitä, hän sanoi Istanbulin suorassa televisiossa. Asiasta uutisoi uutistoimisto Reuters.

        Erdogan lisäsi, ettei kenenkään tule puuttua Jumalan työhön. Erdoganilla itsellään on vaimonsa Eminen kanssa kaksi poikaa ja kaksi tytärtä.

        Turkin naisjärjestöt ja oppositio ovat arvostelleet Erdoganin puheita. Niiden mielestä naisille ei tule kertoa, montako lasta heidän pitäisi hankkia. Erdoganin katsotaan myös väheksyvän länsimaista ideologiaa sukupuolten välisestä tasa-arvosta. Erdogan on todennut, että naisen rooli on ensisijaisesti olla äiti. Miehen puheet on tuomittu keskiaikaisina.
        Antti Halonen

        http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001190961.html


    • Paikallinen

      Ei ne pakolaiset ole muutakuin ilmaista työvoimaa paikalliselle päälystölle ja päättäjille. Siellä ne palettia pisti kuntoon ja niiden mökkejä ja taloja kunnosti ilmaiseksi. Saivatko edes syödäkseen siellä.

    • jsjfsfsa

      Mielenosoituksesta tuleekin taas mieluinen ohjelma Ylelle, tulee uutispätkää. Suvakit pääsee telkkariin, ne kaikki 70, jotka heitä haluavat.
      Menkää nyt pitämään suuremmalla joukolla rajat kiinni- mielenosoitusta samaan aikaan. Telkkariin ette tietenkään pääse...

      • aivotkuin-nuppineulanpää

        Joo kyyjärvellä ei nyt pieni porukka käsitä näitten aikeita eikä totuutta, tässähän on koko muslimisaatio valtaamisaikeissa eurooppaa.......


    • tapperlund

      Kurdinaiset sotii maansa puolesta ja nämä aikuiset äijät kehtaa tulla tänne. Heti kaikki maasta ulos ja samaan koneeseen koko paskapoukka joka häärää asian ympärillä ja nostavat vielä palkkaa kotikuntansa veroista.

    • marjlena

      Paljonkohan paletissa hijabit maksaa???

      Miksei loppujakaan syyrialaisia voisi majoittaa kyyjärvelle??

      Eihän siellä syyriässä ole mitään järkeä auttaa heitä kotimaassaan, parempi kun voimakkaat nuoret miehet jaksavat tulla veneiden kanssa merten yli tänne nauttimaan kesästä ja muu paskasakki jää sinne rakettien alle, erityisesti vanhukset, lapset, äidit.

      Minusta on hienoa että islamin ilosanomaa tuodaan eurooppaan. Lontoossakin alkuperäiskansa on jo vähemmistönä Englannissa, joka on hyvä merkki. Ruotsi on jo hyvää mallia perässä..

      Olen suvaitsevainen eli näen vaan rakkautta

    • seonvissi

      Loppunsa edellä on Kyyjärvi...

    • Entinen-Kyyjärvi

      Muslimit karjuvat sharia-lakia Britanniaan (video)
      Allahu akbarin tahtiin.
      01.06.2016 12:31, 2374 lukukertaa

      Britain First on lisännyt Facebook-sivulleen kyseisen videon eilen. Siinä muslimit vaativat Britanniassa sharia-lakia, eli ihmisten kivittämistä ja raajojen katkaisemista.

      Suvaitsevaisuus on käytännössä myös islamin mukaan rikollinen ajattelutapa, koska siinä hyväksytään esimerkiksi homous. Kuinkahan moni suvakki on tullut tätä ajatelleeksi?
      http://mvlehti.net/2016/06/01/muslimit-karjuvat-sharia-lakia-britanniaan-video/
      Videolta poimittua:

      - "We are NOT going to integrate and lose our identity..."

      Eiköhän tuokin ole tullut jo selväksi koko läntisessä Euroopassa, näillä ei ole missään kohti ollut minkäänlaista halua sopeutua mihinkään.

      Siinäs "kotoutatte" isoilla rahoilla, ei onnistu kun ei ole tähänkään mennessä onnistunut.

      Huutavat Sharia lakia jo pitkin poikin Euroopan katuja, ei ole ainoa maa Britannia missä tätä tapahtuu muuten......Näytä lisää
      Katsele kommentit:

    • Keikahtava-Kyyjärvi

      Maaseudun tulevaisuus?
      Maaseudun Tulevaisuus uutisoi Suomen maa- ja metsätalousministeriön esittämän 48 miljoonan euron maanviljelijöille suunnatun kriisiavun antamisen päätöksen siirtymisestä hamaan syksyyn. Silti maahanmuuttoon ehdotettiin 230 miljoonan euron lisäystä.
      http://mvlehti.net/2016/06/01/maaseudun-tulevaisuus/
      Tässä rytäkässä ei mene pelkästään maatilat nurin. Tässä menee kaikki pienet kunnat konkurssiin. Laskeskelin tuosta erään esimerkin. n. 4000 asukkaan kunnasta ja luvut ovat pyöristettyinä taloudessa tätä luokkaa: Kunnan budjetti 15 miljoonaa. Verotuloina saadaan kasaan 5 miljoonaa, valtion avustuksina 10 miljoonaa. Samanaikaisesti kuntaan virtaa maataloustukien muodossa 20 miljoonaa ja eläkkeinä ja muina valtion etuuksina toinen 20 miljoonaa. Kunta pyörii siis 15 miljoonalla kun saa 50 miljoonaa erilaisia tukirahoja takaisin sisään rulettiinsa valtiolta. Ilman näitä valtion osuuksia verotulot ...Näytä lisää

    • Kyyjärvimuittenarmoilla

      Kuka keksi sadun Kyyjärven vokin säilyttämisestä?
      Suomessa näyttää nousseen suureen julkisuuteen adressi, jossa vedotaan Kyyjärven vastaanottokeskuksen lopettamisen puolesta. Tutkitaanpa taas hiukan asiaa, kirjoittaa Tajukangas.
      01.06.2016 16:30, 2378 lukukertaa

      Adressissa todetaan muun muassa:

      ”Joulukuussa 2015 avatusta Kyyjärven vastaanottokeskuksesta on monen kuntalaisen toiveiden ja odotusten mukaisesti muodostunut kuntaan oikeanlainen piristysruiske. Moni vaikeista oloista lähtenyt on Kyyjärvellä löytänyt elämäänsä turvaa ja tulevaisuuteen toivoa.”

      ”Tämän adressin voi allekirjoittaa jokainen halukas ja se luovutetaan Maahanmuuttoviraston johdolle sekä sisäministeri Petteri Orpolle kesäkuun loppuun mennessä.”
      http://mvlehti.net/2016/06/01/kuka-keksi-sadun-kyyjarven-vokin-sailyttamisesta/
      Monet mediat ovat nousseet ikään kuin kyyjärveläisten puolelle kertomaan, että kyyjärveläiset haluavat sankoin joukoin pitää vastaanottokeskuksensa pikku kunnassa. Keitäpä adressin sitten on allekirjoittanut? Joukossa on kyyjärveläisiä, mutta suurin osa allekirjoittajista on muualta.

      Mukana ovat mm: Pekka Siitoin Dusseldorfista, Recep Erdoğan Ankarasta, Husu "sosiaalitukiporsas&quot Uudesta Somaliasta, Mr. Hilibili Turja Ngegahrixboxista, Bašar al-Assad Damaskoksesta, Idi Amin Helsingistä, Muhammed Abdullah Kyyjärveltä, Abdullah Muhammed Kyyjärveltä ja näyttääpä adressin allekirjoittaneen myös ministerit Petteri Orpo ja Juha Sipilä.

      Mitä ihmeen pelleilyä tällainen on?

      Valtamedia kirjoittaa vakavissaan adressin osoittavan, että vastaanottokeskus halutaan säilyttää kunnassa, ja sen allekirjoittajien joukossa on pekkasiitoimia ja idiamineja.

      Eikö valtamedialla ole enää minkäänlaista journalistista otetta asioihin? Kuinka tyhmiä toimittelijoita Ylessä, iltapäivälehdissä, Hesarissa ja muissa medioissa on?

      Kuinka tyhmä pitää toimittajan olla, joka kirjoittaa vakavissaan lehteensä tällaisia asioita, ja kuinka tyhmä on lehdykän päätoimittaja?

      Media valtavirta

      Yhtä kaikki leikitäänpä hetki, että kuntalaiset olisivat sankoin joukoin liikekannalla vastaanottokeskuksen puolesta.

      Ööö… miksi Kyyjärvi ei ota turvapaikanhakijoita suoraan kuntalaisiksi ja asuta heitä kunnan vapaisiin asuntoihin, koska sellaisia on olemassa? Miksi sen takia pitäisi pitää yllä vastaanottokeskusta, jossa aikuiset miehet asuvat kommuunissa kuin teinien kesäleirillä?

      Lähde: Paavo Tajukangas

      T2/MV
      [email protected]

      • Iiitäjä

        Rasistit haluavat pilata adressin maineen lisäämällä sinne akuankkoja, sitä ei voi avoimessa adressissa estää, mutta muutama pelle ei muuta sitä asiaa, että enemmistö haluaa säilyttää VOKit jos se vain on mahdollista.

        Samat rasistiääliöt tunkevat myös Kyyjärven keskustelupalstan täyteen Paavo Tajukangas nimisen akuankan "uutisia" Ruotsista.
        Paavo Tajukangas nimistä henkilöä ei ole olemassa ja hänen uutisina kertomiensa tarinoiden todenperäisyyttä ei kukaan tarkista. Silti niitä copypastataan pienen keskisuomalaisen kunnan palstalle valtavia määriä, arvatenkin yhden käden sormin laskettavissa olevien kannattajien toimesta.

        Kyyjärvellä eikä Kauhavalla ei ole sattunut ainuttakaan raiskausta, joten voisit lopettaa tuon sonnan suoltamisen, koska jutuissa ei ole päätä eikä häntää. Turvapaikanhakijat käyttäytyvät paremmin kuin kantasuomalaiset, ovat kohteliaita ja tervehtivät ystävällisesti ja jotka heihin ovat tutustuneet, pitävät heistä.


      • haista.paska.maanpetturi
        Iiitäjä kirjoitti:

        Rasistit haluavat pilata adressin maineen lisäämällä sinne akuankkoja, sitä ei voi avoimessa adressissa estää, mutta muutama pelle ei muuta sitä asiaa, että enemmistö haluaa säilyttää VOKit jos se vain on mahdollista.

        Samat rasistiääliöt tunkevat myös Kyyjärven keskustelupalstan täyteen Paavo Tajukangas nimisen akuankan "uutisia" Ruotsista.
        Paavo Tajukangas nimistä henkilöä ei ole olemassa ja hänen uutisina kertomiensa tarinoiden todenperäisyyttä ei kukaan tarkista. Silti niitä copypastataan pienen keskisuomalaisen kunnan palstalle valtavia määriä, arvatenkin yhden käden sormin laskettavissa olevien kannattajien toimesta.

        Kyyjärvellä eikä Kauhavalla ei ole sattunut ainuttakaan raiskausta, joten voisit lopettaa tuon sonnan suoltamisen, koska jutuissa ei ole päätä eikä häntää. Turvapaikanhakijat käyttäytyvät paremmin kuin kantasuomalaiset, ovat kohteliaita ja tervehtivät ystävällisesti ja jotka heihin ovat tutustuneet, pitävät heistä.

        Älä suvakki puhu paskaa. Paavo Tajukangas on ruotsinsuomalainen kotoisin Pohjanmaalta alunperin mutta ethän sinä suvakkiidiootti sitä tunnusta kun noiden musulmaanielukoiden hyysäminen on sinun kuppainen ideologiasi.

        Olet pahin maanpetturipaska mitä maa päällään kantaa.


    • ässäpeeärrästuvakki

      Kyllä minä tänne mieluummin otan tummia pikisilmiä, jotka kiihkeästi osaa naista pitää hyvänä, kuin vanhuksia (vanhuksethan heitettiin ulos ja pikisilmämiehet otettiin tilalle), joista ei ole mitään hyötyä. Kyllä vanhaa rouvaa paremmin lämmittää nuori rakastaja, kuin vanhus, mistä ei ole kuin kuluja kunnalle.

      • niinvissiin

        Joo pilisilmäthän ei maksa mitään muuta kuin vaivan


    • Lietsojiamuualta

      Taitaa kyyjärviset olla muitten pelinappuloita, joota itse muka kuntalaiset haluavat vokin säilyttää, näyttää muualtapäin olla puhemiehet soluttajat, lappajärvellä oli puhujia kansa matkas, mutta niinvain saivat vokkinsa toppiin.

    • Ahmed68

      Kannattaa lopettaa vastaanottokeskus ja ottaa pakolaiset suoraan kuntalaisiksi. Ja yrittää saada vielä lisää pakolaisia Kyyjärvelle eri maista kulttuureista. Siitä tulee piristysruisketta pieneen kuntaan ihan riittävästi. Monikohan Kyyjärveläinen nainen on saanut piristysruiskeita mutuilta?

      • Vielävielä

        Moni,moni ja ah' jo niin moni ,että lisää odotellaan


    • Stuppi

      Tästä lähtien kyyjärvestä tehdään matujen paratiisi sijoittamalla heidät kaikki sinne.
      Siellä kyllä töitä ja naisia riittää. Nogo-kyyjärvi.

      • Kyyjärvikyykkyyn

        Joo heikompaa paikkaa käyttävät näin hyväseen.


    • kyllä.me.nyt.opimme

      Jopa alkoi ohjeita sataa! Hienoa, että meistä niin kovin huolehditaan. Vilaustakaan ei noissa viesteissä näy vahvasta asenteellisuudesta. Ne ovat kauttaaltaan asiaa useista näkökulmista tarkastelevia ja kaikkien ihmisarvoa kunnioittavia.

      Se on kaikkille tolokun ihmisille selvää, että juuri Suomi 24-palstoilla on paras asiaan perehtyneisyys. Samat kirjoittajat eivät riehu kaikilla mahdollisilla sivuilla ja lähteet ovat huippu valideja.

      • muistakaasnäittentavat

        Annetaankos muslimisaatiolle sillanpääasema kyyjärvelle, siitähän te nyt voitte itse pahkuloida, nämä on hyvin sikiävää sorttiakin vielä.


      • suojellaan

        Näillä palstoilla näyttävät kirjoitelevan vain me jotka juuri ja juuri kansakoulun olemme läpäisseet. Ei kukaan niin sanottu sivistynyt lukenut ihminen näille palstoille kirjoittele. Nämä palstat on tarkoitettu juurikin meille typerimmille ihmisille lukutaito on mitä on mutta oletuksia ja kuulopuheitahan me osaamme tänne kirjoitella . Eikös näin ja maalaisjunttejahan me olemme emme paljoakaan muusta maailmasta haluakkaan tietää suojellaan vain omia asukkejamme kun vain vielä selvitämme miltä suojelemme se ei ole vielä oikein auennut .Kyllä minäkin niin säikähdin kun olin lenkillä ja tuli tummia miehiä vastaan ja tervehtivät. Sanokaapa pitäisikö tehdä ilmoitus moisesta käytöksestä ei suomalaisiin tapoihin kuulu vieraita tervehtiä olisiko se peräti rikos.


      • Anna heille anteeksi. He eivät tiedä, mitä tekevät. Jos kauhavalaiset ovat oppineet tervehtimään turvapaikanhakijoita, niin kyllä Kyyjärvelläkin tullaan oppimaan tämä uusi kansainvälinen tapa. ;)


      • soristelut-ja-niinedelle
        suojellaan kirjoitti:

        Näillä palstoilla näyttävät kirjoitelevan vain me jotka juuri ja juuri kansakoulun olemme läpäisseet. Ei kukaan niin sanottu sivistynyt lukenut ihminen näille palstoille kirjoittele. Nämä palstat on tarkoitettu juurikin meille typerimmille ihmisille lukutaito on mitä on mutta oletuksia ja kuulopuheitahan me osaamme tänne kirjoitella . Eikös näin ja maalaisjunttejahan me olemme emme paljoakaan muusta maailmasta haluakkaan tietää suojellaan vain omia asukkejamme kun vain vielä selvitämme miltä suojelemme se ei ole vielä oikein auennut .Kyllä minäkin niin säikähdin kun olin lenkillä ja tuli tummia miehiä vastaan ja tervehtivät. Sanokaapa pitäisikö tehdä ilmoitus moisesta käytöksestä ei suomalaisiin tapoihin kuulu vieraita tervehtiä olisiko se peräti rikos.

        Kyllähän maksajia kuuluukin tervehtiä, mutteivat aina kumminkaan muista jotta einehet näille työntää ja muut passaukset, itsehän näitten ei tarvitse kuin julupitella.


      • Miksimiksimiksi

        Kyllähän maksajia kuuluukin tervehtiä ??
        Miksi sitten yksikään maanviljelijä ei tervehdi minua,mennään vaan nenä pystyssä Valtralla ohi ,vaikka maksan verorahoista niiden tukiaisia ?????


      • Onseniinväärin

        Niinpä niin ,kun mentäis edes Valtralla mutta mennään ulkomaisilla traktoreilla ja minulta vaaditaan ostamaan kotimaista " puhdasta ruokaa" ja kaikki matut ovat ulkomaalaisia ja minun pitää seurustella ihan kotimaisen " puhtaan" kaverin kanssa ??????


    • Elovenamies

      Todellinen hätä kyyjärveläisillä on kunnan kehityksen puolesta eli VOK-jutut on ratsastamista hädällä, kun todellinen syy on ihan muussa kuin inhimillisyydessä. Sillä vain ratsastetaan eli se siitä pyyteettömästä ja rakkaudellisista teoista.

      Valitettavasti on näissä kommenteissa on osasta porukkaa, jolla on rasistiselta näyttävä keskustelutyyli, joka sekään ei ole minkäänlaista myötätuntoa aiheuttavaa. Välttämättä ei kyse ole useinkaan rasismista vaan pelosta (aiheellisestakin) ja erityisesti tiettyjen maahantulijoiden hyysäämistä, jossa oma kansa asetetaan eri asemaan, kun kaikki mahdollinen ja enemmänkin tarjotaan näille tulijoille ja jos heitä ei asiat miellytä, niin suomalainen suvakkiporukka pokkuroi ja toteuttaa heidän toiveensa. Tämäkin kirjoitus luetaan rasismiksi ja minut rasistiksi, kuten kaikki jotka tuovat todellisia faktoja esiin suvaitsevaisten peitellessä kaikin tavoin näitä erittäin näkyviä, negatiivisia puolia. Kultturimarxismi ei kerro puoluetaustasta nykyään mitään ja valtamedia on sokaisuut sensuurin ja propagandan keinoin liian monet ihmiset.

      • Vastarannaltakiiski

        Juuri näin ,tähän on tultu.
        Hirvittää oman kansan puolesta ,pitäisi hoitaa ensin että meillä kaikilla olisi hyvä olla jotka olemme tänne syntyneet.


      • Näytelmän-paljastus

    • laappaaaöaööa

      https://m.youtube.com/results?search_query=muslims in sweden

      Muslimit ovat pahimpia ihmisjätteitä mitä maapallo päällään kantaa. Ruotsalaisia ne pyörittävät jo mielensä mukaan. Ruotsi tulee olemaan sekasortoinen muslimivaltio vuosisadan puoliväliin mennessä. Silloin alkaa tyhmien suvakkiämmien ja seksuaalivähemmistöjen sorto. Mutta siitäpähän saatte tyhmät suvakki-idiootit. Saatte sitä mitä tilasitte. Teitä on varoitettu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2793
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2370
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2150
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1934
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1786
    6. 141
      1762
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1757
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1501
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe