Voiko näkemäänsä suuntaa kääntää tai kääntyykö se

Woodland

Vähän erikoinen tää tilanne. En aiemmin ole juurikaan uskonut mihinkään, kuitenkin nyt on tapahtunut asioita jotka haluaisin selvittää itselleni. Tapasin ihmisen jonka kanssa löysin ihmeellisen yhteyden. Jotenkin vaan aistin hänet ja hänen ajatuksensa, hän päästi minut tavallaan sisälle itseensä. Kaikki oli oudon luonnollista. Tämä henkilö kertoi että hänelle näytettiin näkynä eräs tulevaisuuden asia meidän välillämme. No, jotkut varmasti tajuaa nyt mistä oli kyse.....mutta varsinainen asia,nyt hänen toimestaan asiat menee ns erisuuntaan. Eli voiko tavallaan ennalta näytettyä asiaa ja suuntaa muuttaa tietoisesti jos haluaa. Mitä järkeä tuollaisissa näyissä sitten on....nehän ei silloin toteudu. Onko ne suuntia ja valintoja....näkeekö niitä sen mukaan mitä haluaa nähdä ja uskoa. Tässä tapauksessa hän olisi ehkä halunnut nähdä tilallani silloin jonkun toisen, mutta näki minut. Myös hänen tarottulkinnat,ja erään toisenkin kokeneen tulkinnat puhuivat näyn puolesta....nyt kuitenkin tuo kaikki on vaihtanut suuntaa. Eli mitä järkeä tässä on.? Asiallisia vastauksia,kiitos.

5

114

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joelämäänähnyt

      Uskon ainakin Jumalan ja Pyhän Hengen antamiin näkyihin ja profetioihin, mutta silloinkin niihin pitää suhtautua varovaisuudella. Jos jokin asia on tullut itselle selväksi, esim. pitää uudesta elämäntilanteesta, se sopii omaan ja perheen tilanteeseen ja ojaa kaikessa terveeseen suuntaan voi kuin pisteenä i:n päälle ottaa tukea suunnitelmalle.
      Usein tapahtuu, että ihminen ihastuu ja alkaa elätellä tunnetta, laukkaa ennustajien luona ja metsästää ennustusta mieltänsä kihelmöivään asiaan. Saattaa sitten lähestyä kohdetta ja ihastunut ihminen osaa käyttäytyä aina mukavasti ja edukseen. Tapahtuu että toinenkin herää tunteissaan ja silloinhan "ollaan samassa sävellajissa". Ja on sitten helppo alkaa manipuloimaan toista päänsä tai jonkun ennustajan saamalla näyllä.
      Kyllä tämä henkilö on manipuloinut sinua ja saattanut ehkä mielessään jonkinlaisen "näkyetijäisen", mutta ihastuksen haalistuessa alkaa häkykin himmentyä. Kun ihminen kiinnostuu eroottisesti toisesta, niin psyyke tekee monenlaisia kepposia ja jopa velat alkaa näyttää saatavilta. Ihminen totaalisesti sokeutuu.
      Joten nyt järki ja elämän realismi peliin.

      • niinlähellä-niinkaukana

        "Usein tapahtuu, että ihminen ihastuu ja alkaa elätellä tunnetta, laukkaa ennustajien luona ja metsästää ennustusta mieltänsä kihelmöivään asiaan."

        Minulle kävi niin, että ihastuin asuntoon, joka on aivan ihanalla paikalla! Tietenkin tarot-kortit osasivat kertoa, että tulen joskus asumaan siellä! Päiväunelmissani sisustin sitä jo omakseni, vaikkakin tiesin, ettei se monista syistä ollut realistista. Muutaman kuukauden päästä tuo asunto tuli myyntiin. Koska hintapyyntö oli laitettu varsin korkeaksi, en mennyt näyttöön. Sielua olisi raastanut katsella ihanuutta, johon ei olisi varaa! Asunto oli pian myyty, hintaa en tiedä. Uusi omistaja ei muuttanut sinne, vaan on pitänyt asunnon tyhjillään nyt jo useiden vuosien ajan. En ole saanut selville, miksi näin on. Ovessa on kuitenkin omistajan nimi, joka sattumoisin on sama kuin minulla.

        Olisinko unelmillani ja toiveillani vängännyt todellisuutta hieman haluaamani suuntaan, mutta ihan loppuun asti en päässyt. Tietysti on kiva jatkaa haaveilua edelleen. Ehkä vielä joskus..


    • joelämäänähnyt

      Ei siinä tarot-kortteja tarvita. Yleensä sitä alkaa toimia päämäärää ja unelmaa kohti, tekee valintoja ottaa jopa riskejä toivottuun suuntaan. Ihmisen havaitsee ja aistii mieluisia signaaleja satojen muiden joukosta. Tämä on pelkkää psykologiaa.

    • sogjho

      Anna kyseiselle henkilölle aikaa. Tilanne on sama, kun rentoutuneessa mielentilassa katselet kaunista, arkaa metsäpeuraa. Peura rentoutuu, kun sinunkin energiasi on rento "välinpitämätön", vastaanottavainen, olet kuin et olisikaan. Sitten päätät ottaa peurasta kuvan, hitaasti, kuin huomaamatta nostat kameran ja pum... peura on tiessään, saat vain kuvan sen takalistosta. Miksi? Peura vaistoaa energiasi muutoksen, jännityksen, saalistajan energian, vaikka käytöksesi ei ole muuttunut.

      Anna henkilölle aikaa. Hän vaistoaa olevansa saalis, vankina. Hän vaistoaa epätoivosi. Hän ei pysty ajattelemaan selkeästi sinua muuna kuin epätoivoisena ihailijana. Keskity muihin asioihin ja ihmisiin. Kun hän huomaa energiasi vetäytyneen, hän alkaa jahdata sinua ja kaivata väkevää sidosta kanssasi. Älä siis ota yhteyttä, älä stalkkaa Facebookissa, keskity täysin johonkin projektiisi innolla, oli se sitten painonpudotus/ kuntoilu tai kieltenopiskelu yms. anna hänelle tilaisuus kaivata sinua ja ajatella sinua.

      • iuökj

        Tuossa on osittain totta. Joskus aikoinaan nuorena naisena saattoi kohdata todella määrätietoisia ihailijoita. He olivat lähinnä kammottavia, koska eivät osanneet antaa tilaa. Heidän lähettyviltään halusi vain nopeasti pois. Näiden painostajien perään en koskaan myöhemminkään haikaillut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe