isä ja poika kateissa

oiulnoiuno23

http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/yli-vuoden-karussa-olleet-isa-ja-poika-palasivat-suomeen-teinipoika-sairaalaan-isa-vangittu/5913470

Yli vuoden kateissa olleet isä ja tämän poika ovat palanneet Suomeen. Isä on vangittu ja poika on sairaalahoidossa.

Tapaus sai alkunsa 11. huhtikuuta 2015, kun 14-vuotias poika lähti isänsä kanssa sovitulle tapaamiselle lastenkodista Järvenpäästä. Häntä ei tapaamiseen lähtemisen jälkeen tavoitettu.

Itä-Uudenmaan poliisi julkaisi 22. huhtikuuta media- ja Facebook-tiedotteet, missä pyydettiin havaintoja 14-vuotiaasta pojasta. Hieman myöhemmin selvisi, että kateissa on myös hänen 49-vuotias isänsä. Esitutkinnan edetessä ilmeni syytä epäillä isää rikoksesta.

Isä ja poika ovat olleet kateissa reilun vuoden ja koko sinä aikana heistä on tullut hyvin vähän havaintotietoja poliisille. Poliisi on kuitenkin saanut runsaasti vihjetietoja, mutta niiden perusteella ei ole saatu selvitettyä isän ja pojan liikkeitä. Molemmista on ollut huhtikuusta 2015 lähtien voimassa etsintäkuulutus.

Isä ja poika on nyt tavoitettu heidän saavuttuaan Suomeen 21. toukokuuta 2016. He saapuivat Suomeen lentokoneella Espanjasta.

– He saapuivat omasta tahdostaan Suomeen. He ovat oleskelleet suurimman osan kuluneesta ajasta Espanjassa, kertoo rikoskomisario Kimmo Hyvärinen.

Isä vangittiin keskiviikkona 25. toukokuuta 2016 Vantaan käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä törkeään vapaudenriistoon ja lapsikaappaukseen.

– Isää on puhutettu ja hän on kertonut avoimesti tapahtumista. Hän on ollut yhteistyökykyinen ja halukas tekemään yhteistyötä viranomaisten kanssa,

Hyvärinen kertoo.

Poika on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Pojalla ei ole välitöntä hengenvaaraa. Hänen toinen huoltaja on tietoinen pojan tilanteesta ja häntä tullaan kuulemaan lisää tutkinnan aikana.

Tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisilaitoksessa.

– Koska tapaukseen liittyy lapsi, pyrimme harrastamaan hyvin maltillista tiedottamista, lapsen etu huomioiden, poliisi kertoo.

Kommentti:

perheet eivät osaa enää olla yhdessä. Kun valtion käsi ja eron käsi vetää välistä, niin perheen jäsenistä ei jää mitään ehjää. Kun joku idiootti Hyvärinen olevinaan tietää kaikesta kaiken ja osaa hoitaa kaiken. Sellaisella objektiivisella asianhoidolla, mitä viranomainen harrastaa vain tapetaan vihollisen armeijaa, eikä hoidetaan lapsia. Hoidoissa ei ole mitään hyödyllistä. Ero on yleisin hoitomuoto. "Sinun täytyy olla yksin. Älä uskoo isään, äitiin, älä pidä kavereita, älä ole totuudenmukainen, äläkä usko rakkauteen."

Sairastuvatko lapset avioerojen takia?
Eivätkö viranomaiset anna aikaa VAIN olla? Olla ihmisenä rauhassa kaikesta paskasta ympärillä? Eivät. Ihmiset tekevät itsemurhia viranomaisten takia.

Hyvärisen pyöveli oli tavattu Leppävaarassa, jos sama kaveri.

Siksi pitää paeta, että yhteiskunta ei anna aikaa olla.

29

180

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 809890808908

   nuorten mieleialahäiriöt ovat yleisiä, niin ei ole mikään uutuus, jos taustalla on tämä asia. Suomi hoitaa asian erottamalla lisää. Kukaan tervejärkinen ei osaa pärjätä yksin elämässä ja viranomainen on pahimmasta päästä siinä auttamaan, niin ei ole muita keinoja kuin sammuttaa nuorelta koko tunneskaalan, niin ettei hän ajattelee mitään, mutta tekee mitä käsketään, eikä toimii ongelmana. Se on paras ihminen, joka ei hypi silmille. :-) Helppoa hoitoa on lääkitseminen, sammuttaminen.

   Eihän perheet kannata!
   Miksi pitää mennä naimisiin?
   Voihan pentuja siittää ja jättää. Niin kuin tapahtuu kasvavassa määrin.
   Paitsi sellaisessa valtiossa ei tahdo olla. Juoskaa suomalaiset pakoon jonnekin Mongoliaan.
   Nartuille on annettu vapaus, mutta eivät he osaa olla siinä. He pakenevat toisaalle. Ei jaksa.

   • nvnnbvnfkeike

    Taustalla se kun vanhat idiootit, joita Suomessa on helvetisti alistavat nuoria niin, että nuoristä tulee toimintakyvyttömiä.

    Ihmisellä pitää olla valinnan vapautta, että tahtooko opiskella tai ei. Kun koko vanhempien sukupolvirivistö on nussinnut perheensä korkeakoulutuksen edestä ja työpaikan edestä, niin eipä nuorilla ole haluja jatkaa sairasta perintöä eteenpäin. Mieluummin hajoittaa kuin rakentaa paskan päälle lisää. Paska ei ole kestävää.

    Kun väsyä on niin eipä työnteostakaan tulee mitään.


  • nmndfkjdfdhf

   Yhteiskunnalla ei ole mitään älyä, tuntuu. Ämmät vetävät vain. Ämmien aivot eivät ole tasokkaita, niin he vain tekevät ja asioita tapahtuu. Ämmien epäilyksissä on viisautta, mutta niiltä puuttuu todellisuuden kuvaa. Ämmät ovat fyysisiä, mutta kun siihen liittää arvailua, niin kuin nainen tekee kun siltä puuttuu mittaamisen ominaisuus, mutta hänellä on jonkinlainen aavistuskyky, joka kovin usein ampuu harhaan, varsinkin nuorilla huorilla, niin miehen päälle heitetään sellaista loskaa, josta mies ei tahdo välittää. Pahimmasta päästä ovat nuoret korkeastikoulutetut lapsettomat ämmät, joiden maailmankuva on hatusta vedetty. Jä he tarvitsevat uhria, jolla oppia mitä on todellisuus. Luonto on tehnyt niin, että jokaisen oppiläksy on oma perhe. Siinä saa palautetta oikeudenmukaisella tavalla kun tekee väärin. Nykyisin perheen yksikkö on vain yksi itsenäinen ihminen. Hän ei välttämättä yhdistä yhteiskuntaan, että nauttisi siinä olemisesta. Ihminen vetää hatusta niin kuin ämmät. Vieras ihminen ei ole suoraan verrannollinen. Se ei ole perheen jäsen. Siihen kuitenkin yhteiskunta ajautuu. Vieraisiin. Ja sinun pitää ajatella, että miten sinä ole mahdollisesti yhteydessä muihin. No, sanoo, opettaja huora, opiskelee aluksi logiikkaa, joka alkutiedettä, ettei sinusta tulisi hullu. Sinun siis pitää rakentaa maailmankuvaasi pikkulegoja rakentamalla. Älä sinä hullu ajattelee maailmankaikkeuden puolesta, mutta ajattelee vaikkapa palikkoja. Sinulta kukaan ei vaadi mitään muutakaan.

   Joskus lapsella on kuitenkin tahtoja olla jotakin muuta. Sorry ämmät.
   Eikä ämmille koskaan selvinnyt, miksi poika käyttäyti pahasti.
   Niin kuin Hyväriselle on yksi lysti asian eteen.

   • sfsdfsfsfsdfsdf

    Jos nainen pysyisi perheessä, niin vissiin saisi suoraa palautetta siihen, mitä tekee. Mutta ehkäpä jumala vaikutti niin, että ämmät eivät haluaa saada suoraa palautetta. He eroavat. Pakenevat. Ehkä teknologia vaikeutti elämän, että siitä tuli sietämätön. Pakene nainen vain. Mies jää yksin, ekä välitä enää tippaakaan paskan verran. Naisilla on vaikeaa? Ollaan sitten yksinäisinä.


  • jlsfdjlsjfksjfölkjsfd

   Yhteiskunta hyppii niin pahasti yksityisyyden päälle, että ottaa aivoon.
   Pyytävät luovuttaa lapsia. Luovutin. Mitä sitten?
   Pyytävät nyt luovuttaa itsensä. Enpä tiedä tuosta. Voinko.
   Töihin en menee. Miettikää uutta lakia.

   • sfdsdfsfsdfsfdsdf

    Jättävät isää yksin ja hoitavat lapsia kolmannella osapuolella, vieraalla naisella, joka on esimerkki lapselle, että perheetä ei ole olemassa ja vapaa seksi on sallittua, koska onhan vieras ope nainen ja lapsi oppii olla vieraan naisen kanssa aika varhaisessa vaiheessa. Sanonta että äiti on pojan ensimmäinen nainen kumoutuu nyt. Mitä nyt omalle pojalleen enää sanoo kun vieras ämmä hipelöi häntä? Siksi perheet olivat olemassa, että ihmiset kasvaisivat niissä, sillä perhe on perus yksikkö jossa opitaan turvallisesti asioista. Tyhmille vielä neuvoksi, että älkää ottako sanojani tyhmästi.

    Miksi pitää hoitaa lapsia kolmannella osapuolella?
    Koska ämmät eivät lapsia isälle anna. Naiset voivat pahoin siitä. Vähäksi aikaa joo, mutta ei pidämmäksi.
    Sitten ero.
    Isä kuin oli toimeton, niin se jää siksi.
    Miehen kannattaa erota, ellei ole tunnevammainen homo, jolle ihan samaa, edes kuka on oma perheen jäsen. Toisia petetään. Pitää olla siis kovaa, että työelämä, kotiperhe ym sopisivat yhteen.
    Kaikki eivät ole yhtä tehokkaita, koska he ovat rakennettu hoitamaan yhtä asiaa kunnolla.
    Eipä kovat arvot tahdo tietää siitä mitään.
    Toistaiseksi koville arvoille annetaan johtaa. Mutta he eivät pärjää ilman pehmeitä. Heille syntyy perheen saralla pahoinvointia, sattumuksia, typeryyttä, sadismia, vihaa, sotaa.
    Kiinnostaa kuinka pian kovat arvot älyävät tulla takaisin, jotta henkilö ja ainevahingoilta vältyttäisiin.
    Pahinta roistoa on sitä, että sossut istuvat kovalla pallilla ja edesauttavat murhaa.
    Kuinka kauan pitää odottaa arvojen käännöstä?
    Rakkautta ei aivoilla edistetä. Rahalla ei rakkautta osta.
    Rakkaus on tunnetta, jota ei älyllä tajuaa.
    Analysoida voi, mutta ei voi rakastaa.
    Kuka vittu vieras ämmä kertoo, että Rakastaa minun lapsiani?
    Tai sijaisvanhempi.
    Sellaista ihmistä voi lyödä kasvoihin.


   • sdfsdfsdfsdfsdf22

    kuka sanoo, ettei vanhempi saisi tuntea VIHAA, joka muuttuu natsismiksi, koska lapsia on viety vasten vanhemman tahtoa, niin sellaista ei kannata pitää arvossa. He ovat kaikki virkatekijät.


   • sdfsdfsdfsdfsdfsdfsdfsd

    Tai pitääkö odottaa teidän lapsienne vuoroa? Ihmiset odottavat kun vastapalveluksia. Oletteko siis varmoja, että haluatte erottaa perheitä? Sairas yhteiskunta, joka elää kostosta.

    Tapetaan ensin teidän lapsianne ja sitten meidän. Mutta itkemme kukin itse oman osuuden. Sairasta. Ei rakkautta ei yhteiskuntaa. Sillä selvää.


   • fdsdfsdfsdfsdfsdf

    vihaisina seuraamme juorulehteja, että kuinka onni tuhoutuu.
    tunnemme tyydytystä.


  • Envieläeläkkeellä

   Uskon pitkälti, että lapsen henkinen koti on hänen (kanssaan elävien) vanhempiensa suhde. Eli jos elää äidin ja isäpuolen kanssa, tuo suhde merkitsee enemmän kuin bio-isän ja bio-äidin suhde. Samoin, jos elää isän ja äitipuolen kanssa. Parasta on, jos biologisten vanhempien suhde pelittää.
   Itse kasvoin leskiäidin kanssa kahdestaan ja musta kai "tehtiin kumppani" eli jouduin kuuntelijaksi, kun kukaan muu ei kuunnellut eikä ainakaan tehnyt mitään.
   Siippani kanssa opiskeltiin ja löydettiin työpaikat 80-luvulla. 90-luvun alussa lapset syntyivät. Olimme molemmat työttöminä tuolloin vuoden siinä pahimmassa lamassa. Löydettiin uudet työpaikat ja lapset aloittivat koulun ja opiskelivat sitten ja töitäkin heillä on. Armeija käytiin. Ovat nyt elämän syrjässä kunnolla kiinni, vaikka oli jotain sairauttakin kasvuvuosina.
   En tiedä mitään tuon pojan tai isän tai perheen asioista, enkä siksi kommentoi.

   • vihalintu

    Kulttuurin kehitystä on sitä, että asiat, joita pidettiin väärinä, ajan kanssa muuttuvat hyväksytyiksi. Ihmisillä on erilainen elämän kokemus. Mitä toiselle on normaalia, niin toiselle ei.

    Toisille sijaisvanhemmat ovat normaalia.

    Olen maahanmuuttaja itse. Vanhempani ovat yhdessä, isovanhemmatkin. Olen eroavaa sukupolvea. Eli sodan aikaiset parit elävät yhdessä ja niiden lapset. Ehkä. Mutta nuoret eroavat.

    Tulen siis ehjästä perheestä ja ihmettelen maan perhepolitiikkaa. Ajattelen, että johtuuko se suomalaisesta identiteetistä, maailman politiikasta ja tapahtumista tai ajasta missä elämme.

    Jos asia johtuu kulttuurierosta, koska jokaisella kultturilla on omat tapansa, niin en ymmärrä mitä maahanmuuttaja lapsille tehdään. Koska kymmenvuotinen kova käännytystyö on mahdottomuutta.

    Katse tulevaan.


   • Devihalintu
    vihalintu kirjoitti:

    Kulttuurin kehitystä on sitä, että asiat, joita pidettiin väärinä, ajan kanssa muuttuvat hyväksytyiksi. Ihmisillä on erilainen elämän kokemus. Mitä toiselle on normaalia, niin toiselle ei.

    Toisille sijaisvanhemmat ovat normaalia.

    Olen maahanmuuttaja itse. Vanhempani ovat yhdessä, isovanhemmatkin. Olen eroavaa sukupolvea. Eli sodan aikaiset parit elävät yhdessä ja niiden lapset. Ehkä. Mutta nuoret eroavat.

    Tulen siis ehjästä perheestä ja ihmettelen maan perhepolitiikkaa. Ajattelen, että johtuuko se suomalaisesta identiteetistä, maailman politiikasta ja tapahtumista tai ajasta missä elämme.

    Jos asia johtuu kulttuurierosta, koska jokaisella kultturilla on omat tapansa, niin en ymmärrä mitä maahanmuuttaja lapsille tehdään. Koska kymmenvuotinen kova käännytystyö on mahdottomuutta.

    Katse tulevaan.

    Mutta on olemassa Onnelliseen Perheeseen liittyvä Objektiinen Totuus, että mikä on Oikea Perheen Malli. Olkoon se vain filosofinen käsite, jota on vaikeaa nähdä kirjaimellisesti.

    Perhe on hyvää kun:

    - lapsille annetaan aikaa, he kasvavat isossa biologisessa suvussa

    (tätä on korvattu lastentarhalla, vierailla ämmillä. Ihminen on vieroittunut muista, yksinäinen, hullu, impotentti.)

    - pehmeät arvot: huolenpito, rakkaus, huomio, ruoka, turva, koti, lämpö, suhde...

    (hyvinvointivaltio korvaa kaiken, että vanhemman ei tarvitse pitää huoltaa, edes miettiä onko synnytys luonnollista! Nainen vain makaa ja lapsia leikataan pois mahasta.)

    - kadotimme mikä on normaalia perhettä ja syynä on edistynyt Tiede, jonka ajattelutavat syöpyivät ihmisten mieliin. Olemme tyhmiä.

    (geenimanipulaatio ja toisiin sekoittuminen eli tiede rikkoi tämän, yksityisyyden. Ihmisille on ihan samaa. Tästä asetelmasta on aivan turhaa pakottaa ketään töihin enää. Missä elämässä mielekkyyttä? Toki odotamme jännittyneesti, että koska kaikke lennämme helv...avaruuteen jo. )

    - todennäköisesti taivas näyttää perheen politiikassa muutosta

    - kansoittuminen. Ihmisiä ei ole liikaa, mutta heitä on entistä enemmän. Sosiaalinen käyttäytyminen on erittäin erittäin mielenkiintoista.


   • vihalintu

    eli laajenee kirjoitus kun puhumme taas perheestä...


   • vihalintu

    lapsi kasvaa kotona
    lapsi oppii kotona eli siis kotiopetus
    toki on tarvetta ryhmätyöskentelylle
    Yhteiskunta vain perustuu pakottamiseen ja miltanttiseen kulttuuriin
    siinä annamme pois luovuuden, itsenäisyyden

    vanhemmuudesta puuttuu mielekkyyttä koska vanhempi ei määrää oman perheen kohtalosta

    ETTE VIERAAT ÄMMÄT TULEE MINUN KOTIIN, SANOMAAN, MITEN MINUN PITÄÄ HOITAA LASTANI, VAIN KOSKA TE IDIOOTIT OLETTE OPISKELLEET YLIOPISTOSSA KASVATUSTIEDEETTÄ, JOS SITÄKÄÄN!!!


   • VIHALINTU
    vihalintu kirjoitti:

    lapsi kasvaa kotona
    lapsi oppii kotona eli siis kotiopetus
    toki on tarvetta ryhmätyöskentelylle
    Yhteiskunta vain perustuu pakottamiseen ja miltanttiseen kulttuuriin
    siinä annamme pois luovuuden, itsenäisyyden

    vanhemmuudesta puuttuu mielekkyyttä koska vanhempi ei määrää oman perheen kohtalosta

    ETTE VIERAAT ÄMMÄT TULEE MINUN KOTIIN, SANOMAAN, MITEN MINUN PITÄÄ HOITAA LASTANI, VAIN KOSKA TE IDIOOTIT OLETTE OPISKELLEET YLIOPISTOSSA KASVATUSTIEDEETTÄ, JOS SITÄKÄÄN!!!

    IDIOOTTI AJATUS ON, JOKA VIE TEILTÄ OPPIARVON HETI, ETTÄ KASVATUSTIETEEN MAISTERI ON PARAS VANHEMPI MINUN LAPSELLENI.

    TÄSSÄ ON LÄNNEN LASTEN HIRTTOPUU.
    JOSKUS AJATTELEN, ETTÄ ONKO LÄNSI IDIOOTTI?

    SIMPPELI ASIA, MUTTA KUKAAN EI TUNNU YMMÄRTÄVÄN.

    SAMAAN AIKAAN ON TYÖTTYMYYTTÄ, JOTA HALUTAAN POISTAA HINNALLA MILLÄ HYVÄNSÄ.

    KYSEISET TYÖTTÖMÄT KUN OVAT NIITÄ IHMISIÄ, JOTKA OVAT PERHEEN, KODIN, PEHMEIDEN ARVOJEN PUOLESTA.

    LOPETTAKAA NIIDEN POMPOTTAMISEN

    LAPSET SAIRASTUVAT, ITKEVÄT, KUOLEVAT.
    ISO PASKAINEN OMAKOTITALO ON LASTEN VAIHTOKAUPPA.


   • VIHALINTU

    HÄVETKÄÄ TE SOSIAALIPASKIAISET!!!

    PUOLUSTATTE AIVAN VÄÄRIÄ ASIOITA.

    MISSÄ TEIDÄN JÄRKENNE?

    LISÄÄ PAKOLAISIA SUOMEEN OPETTAMAAN MIKÄ ON OIKEA PERHE!!!


   • VIHALINTU

    GLOBAL WORLD STATE
    FREEDOM TO MOVE
    CITIZEN PAYMENT


   • VIHALINTU

    SOSIOLISMI TULEE KUN ON PALJON IHMISIÄ JA JOKAINEN PILVILINNA JOUTUU UUDESTAAN MITATTAVAKSEEN, NIIN KUIN CCCP:LLE KÄVI, ETTÄ OMAISUUS TAKAVARIKOITIIN, NIIN KUN KERÄÄTTE NYT, NIIN VOI TULLA JAKOPAKKOA.

    PANOSTAKAA PERHEESEEN. IHMINEN EI TARVITSEE PALJON TAVARAA. SUOMEN HYVE ON OLLUT PITKÄÄN VAATIMATTOMUUS, MUTTA NYT HERRAT KAASUTTIVAT ITSENSÄ PITKÄLLE JA EDUSKUNTA MIETTII, ETTÄ LEIKATAANKO SOSIAALIETUUS.

    EI, EMME LEIKKAA, VAAN TUOMME LÄNNEN KANSALAISPALKKAA GLOBAALISEEN TALOUTEEN PERUSTUSKIVEKSI.


   • VIHALINTU

    MONI SYY ON MAAHANMUUTOSSA, MUTTA MYÖS RATKAISU.

    IHMISTEN LIIKKUMINEN ON KUIN MANNERLAATTOJEN LIIKKUMISTA, SILLÄ SE AIHEUTTAA MUUTOSTA, MUTTA SAMA MUUTOS TUO UUTTA. JOSTAKIN KUMMAN SYYSTÄ UUSI AINA VOITTAA VANHAN. EHKÄ SIKSI, ETTÄ MAAPALLO PYÖRII ETEENPÄIN (VAIKKA MONISÄRMÄISESTI)

    RANSKASSA ON OLLUT KÄYTÄNTÖ VALITA KUMPPANI MAAHANMUUTTAJASTA, RANSKALAINEN KERTOI.
    RANSKASSA ON OLLUT MYÖS KÄYTÄNTÖ, TOINEN KERTOI, ETTÄ MATKUSTAVA IHMINEN SAI PERUSRAHAA, JOTTA PÄÄSISI MATKUSTAMAAN RANSKASSA PAIKASTA TOISEEN. JA SE OLI VUOSIA VUOSIA SITTEN.


   • VIHALINTU

    PERHEYHTEISKUNTA TARVITSEE TASAJAKOA, LENTÄVÄN LAUTASEN, KOMMUNIKAATIOVÄLINEEN, OMAVARAISUUDEN (RUOKA JA TERVEYS) JA PÄÄMÄÄRÄÄ.


  • sossujaäitikateissa

   Siinä se tuli taas; elämisen mahdollisuus, Suomen valtion narsistinen hyvinvointiyhteiskunta ja riippumaton tuomio-istuin. Ei isä ja poika mitään kateissa olleet; eivät vain enää keksineet muuta keinoa toteuttaa lapsen etua ja parasta, lapsen laillista tapaamisoikeutta vanhempaansa, jonka luo-na lapsi ei asu kuin paeta maasta ja toteuttaa näin lapsen
   tapaamisoikeutta ja asumista myös omalla isällään..

   Lapsen etu=
   äidin etu=
   "lastensuojeluviranomaisen" etu=
   "tuomioistuimen" etu=
   "aluehallintoviraston" etu=
   "oikeuskanslerinviranston" etu=
   "eduskunnan oikeusasiamiehen" etu=
   "poliisin" etu=
   "valtakunnansyyttäjänviraston" etu=
   "valtionsyyttäjän" etu
   ja toisin päin; piiri pieni pyörii ja lapset voivat
   pahoin tässä sairaassa, narsistisessa, luonne-
   häiriöisessä Suomen valtion perusteettomassa "viranomaismenettelyssä"

   Eli esimerkkinä viimeisen 9 vuoden ajalta oma-
   kohtaisin kokemuksin: Lapsen etu=Äidin Etu=
   RAISION KAUPUNGIN ETU=
   "tuomioistuimen" etu=
   "aluehallintoviraston" etu=
   "oikeuskanslerinviranston" etu=
   "eduskunnan oikeusasiamiehen" etu=
   "poliisin" etu=
   "valtakunnansyyttäjänviraston" etu=
   "valtionsyyttäjän" etu
   ja toisin päin; piiri pieni pyörii ja lapset voivat
   pahoin tässä sairaassa, narsistisessa, luonne-
   häiriöisessä Suomen valtion perusteettomassa "viranomaismenettelyssä"

   Näillä mennään; katsotaan koska kuppi kääntyy..

   Paha saa palkkansa ennemmin tai myöhemmin
   RAISION KAUPUNKI!!!

   • sossujaäitikateissa

    poliisi, valtakunnansyyttäjä ja valtionsyyttäjä on päätök-sessään katsonut; ettei Raision kaupungin rikosta, perä-töntä lausumaa tuomioistuimessa lapsen olosuhteista, toiveista ja lausunnoista tule tutkia; koska isä kritisoinut eri viranomaisia, erityisesti sosiaaliviranomaisia moninai sin eri tavoin eli suomeksi "lastensuojeluviranomainen" saa tehdä virkatoimissaan vapaasti rikoksiaan, jonka po-liisi ja tuomioistuin perusteetta hyväksyy ja antaa "lasten suojeluviranomaisen" perättömän lausuman mukaisen perusteettoman, lainvastaisen ratkaisun; hovi-ja korkeim man oikeuden kieltäytyessä pääkäsittelyn järjestämises- tä johtopäätöksiin vedoten.. täytynee siis ottaa mallia ja lähteä vähän matkoille toteuttamaan tätä lapsen etua ja parasta, lapsen oikeutta myös OMAAN ISÄÄNSÄ ;määrän päähän, joka "viranomaisen" tavoittamattomissa. Eikö se ole nyt minun vuoroni; onhan lapsia jo 9 vuotta vieraannu tettu tarkoitushakuisesti isästään, isovanhemmistaan, su vustaan Raision kaupungin perättömin lausumin, selvityk sin mitä oikeasti on tapahtunut, mitä oikeasti lastenvalvo jalla yhdessä sovittu eli yhteishuolto ja lapsen laajat tapaamisoikeudet, mitä lapset ja "viranomaiset" oikeasti selvitystyössä lapsen edun mukaisena lausuneet eli yh-teishuolto ja laajat tapaamisoikeudet, vuoroasuminen molemmilla vanhemmillaan..ennenkuin äiti ja "viranomai set" käänsivät takkinsä perättömässä lausumassaan, "sai raudessaan" vastoin lainsäädäntöä, lapsen etua ja oikeuk sia, perustuslakia mm. perheiden yhdistämisestä ja van-hempien tasavertaisesta kohtelusta, perusteetta..


   • VIHALINTU

    "lastensuojeluviranomaisen" etu=
    "tuomioistuimen" etu=
    "aluehallintoviraston" etu=
    "oikeuskanslerinviranston" etu=
    "eduskunnan oikeusasiamiehen" etu=
    "poliisin" etu=
    "valtakunnansyyttäjänviraston" etu=
    "valtionsyyttäjän" etu

    -------------------------------------

    TODELLA HYVIN OIVALLETTU, ETTÄ YKSITYINEN, PIENEN PIENI PERHE JA LAPSI PYÖRII TUHANSIEN VIRKATEKIJÖIDEN TYÖPANOKSENA, ETTÄ HEHÄN TEKEVÄT VAIN TYÖTÄ JA SAAVATA RAHAA!!! MIKSI HE AJATTELISIVAT MUKA LAPSEN ETUA!? SELLAISTA EI OLE OLEMASSA!!!

    ETUJEN JOUKKO ON LOPUTON. SE JATKUU...


   • VIHALINTU
    sossujaäitikateissa kirjoitti:

    poliisi, valtakunnansyyttäjä ja valtionsyyttäjä on päätök-sessään katsonut; ettei Raision kaupungin rikosta, perä-töntä lausumaa tuomioistuimessa lapsen olosuhteista, toiveista ja lausunnoista tule tutkia; koska isä kritisoinut eri viranomaisia, erityisesti sosiaaliviranomaisia moninai sin eri tavoin eli suomeksi "lastensuojeluviranomainen" saa tehdä virkatoimissaan vapaasti rikoksiaan, jonka po-liisi ja tuomioistuin perusteetta hyväksyy ja antaa "lasten suojeluviranomaisen" perättömän lausuman mukaisen perusteettoman, lainvastaisen ratkaisun; hovi-ja korkeim man oikeuden kieltäytyessä pääkäsittelyn järjestämises- tä johtopäätöksiin vedoten.. täytynee siis ottaa mallia ja lähteä vähän matkoille toteuttamaan tätä lapsen etua ja parasta, lapsen oikeutta myös OMAAN ISÄÄNSÄ ;määrän päähän, joka "viranomaisen" tavoittamattomissa. Eikö se ole nyt minun vuoroni; onhan lapsia jo 9 vuotta vieraannu tettu tarkoitushakuisesti isästään, isovanhemmistaan, su vustaan Raision kaupungin perättömin lausumin, selvityk sin mitä oikeasti on tapahtunut, mitä oikeasti lastenvalvo jalla yhdessä sovittu eli yhteishuolto ja lapsen laajat tapaamisoikeudet, mitä lapset ja "viranomaiset" oikeasti selvitystyössä lapsen edun mukaisena lausuneet eli yh-teishuolto ja laajat tapaamisoikeudet, vuoroasuminen molemmilla vanhemmillaan..ennenkuin äiti ja "viranomai set" käänsivät takkinsä perättömässä lausumassaan, "sai raudessaan" vastoin lainsäädäntöä, lapsen etua ja oikeuk sia, perustuslakia mm. perheiden yhdistämisestä ja van-hempien tasavertaisesta kohtelusta, perusteetta..

    9 VUOTTA!! EN TIEDÄ MITEN KESTÄT!?

    OLEN VAIN PÄÄLLE 2 VUOTIAS ASIASSA.
    KIELTÄYDYIN TAPAAMASTA LAPSIA. (KERTOKAA MIELIPITEENNE TÄSTÄ). TAPAAMISOIKEUS ON ANNETTU KERRAN KUUKAUDESSA.

    EN YMMÄRRÄ SYYTÄ, MIKSI PÄÄTÖS TEHTIIN.

    YMMÄRRÄN, ETTÄ YHTEISKUNTA ELÄÄ NAISTEN EHDOILLA. SIKSI LUOVUTIN HETI. EN JAHDA NAISTA, JOTA EI SAA KOSKAAN KIINNI, JOS NAISELLA EI OLE TAHTOA OLLA YHDESSÄ JA OTTAA VASTUUTA PERHEESTÄ.

    NAISTA EI SAA KIINNI. ON AIKA NAISEN AIKUISTUA GLOBAALISTI. SIKSI ANNOIN PERIKSI. JOS YHTEISKUNTA TAHTOO MINUN UNOHTAVAN LAPSIANI JA LASTEN UNOHTAVAN ISÄÄNSÄ, ÄITINSÄKIN, NIIN EI OLE PALJON JUTTUA KERTOA KUIN VAIN ETTÄ YHTEISKUNTA ON VÄÄRÄSSÄ!!

    BIOLOGISELLA PERHEELLÄ ON A PRIORI ASEMA LASTEN HOITOON.
    SE ON OBJEKTIIVINEN OIKEUS.
    JA MUUT MUKAUTUVAT SIIHEN, EIKÄ TOISIN PÄIN.

    MÄ EN PYSTY JAKAA LAPSIA RAINBOW VANHEMPIEN KESKEN!! VIISI VANHEMPAA. VAIMO HÄSSII VIERAITA JA LAPSET SIINÄ KESKELLÄ KYSYVÄT, ETTÄ MIKÄ ON OIKEIN.

    SOSSU SALLII MINUNKIN HÄSSIÄ VIERAITA JA PETTÄÄ LAPSIANI.
    EN TAHDO, MUTTA ON PAKKO.
    SELLAINEN VALTIO ON.
    TARKOITTAA, ETTÄ EDUSKUNTA TEKEE SAMOIN, PETTÄÄ VAIMOJAAN JA MIEHIÄÄN.


   • VIHALINTU
    VIHALINTU kirjoitti:

    9 VUOTTA!! EN TIEDÄ MITEN KESTÄT!?

    OLEN VAIN PÄÄLLE 2 VUOTIAS ASIASSA.
    KIELTÄYDYIN TAPAAMASTA LAPSIA. (KERTOKAA MIELIPITEENNE TÄSTÄ). TAPAAMISOIKEUS ON ANNETTU KERRAN KUUKAUDESSA.

    EN YMMÄRRÄ SYYTÄ, MIKSI PÄÄTÖS TEHTIIN.

    YMMÄRRÄN, ETTÄ YHTEISKUNTA ELÄÄ NAISTEN EHDOILLA. SIKSI LUOVUTIN HETI. EN JAHDA NAISTA, JOTA EI SAA KOSKAAN KIINNI, JOS NAISELLA EI OLE TAHTOA OLLA YHDESSÄ JA OTTAA VASTUUTA PERHEESTÄ.

    NAISTA EI SAA KIINNI. ON AIKA NAISEN AIKUISTUA GLOBAALISTI. SIKSI ANNOIN PERIKSI. JOS YHTEISKUNTA TAHTOO MINUN UNOHTAVAN LAPSIANI JA LASTEN UNOHTAVAN ISÄÄNSÄ, ÄITINSÄKIN, NIIN EI OLE PALJON JUTTUA KERTOA KUIN VAIN ETTÄ YHTEISKUNTA ON VÄÄRÄSSÄ!!

    BIOLOGISELLA PERHEELLÄ ON A PRIORI ASEMA LASTEN HOITOON.
    SE ON OBJEKTIIVINEN OIKEUS.
    JA MUUT MUKAUTUVAT SIIHEN, EIKÄ TOISIN PÄIN.

    MÄ EN PYSTY JAKAA LAPSIA RAINBOW VANHEMPIEN KESKEN!! VIISI VANHEMPAA. VAIMO HÄSSII VIERAITA JA LAPSET SIINÄ KESKELLÄ KYSYVÄT, ETTÄ MIKÄ ON OIKEIN.

    SOSSU SALLII MINUNKIN HÄSSIÄ VIERAITA JA PETTÄÄ LAPSIANI.
    EN TAHDO, MUTTA ON PAKKO.
    SELLAINEN VALTIO ON.
    TARKOITTAA, ETTÄ EDUSKUNTA TEKEE SAMOIN, PETTÄÄ VAIMOJAAN JA MIEHIÄÄN.

    MITÄ NYT MORAALISTA!!?

    VAIKKA KANNATTAA AJATELLA SILTI ITSE, TIES VAIKKA TULEE VEDENPAISUMUS JA MORAALISENA IHMISENÄ VAIN SINULLE ANNETAAN PÄÄSYLLIPPU ARARATIIN.


   • SOSIAALINENTUTKIMUS

    ASIAA VOI AJATELLA NAISEN KANTILTA. MIES ON JOTENKIN JÄMÄKKÄ, MUTTA NAISELLA ON KATSE TULEVAAN JO NYT.

    HENKILÖKOHTAISESTI MINÄ USKON NAISEEN!!

    SIKSI LUOVUTIN LAPSIANI, ENKÄ TAHDO ENÄÄ.

    NAINEN TULEE JÄRJESTÄMÄÄN MAAN SOSIAALISET ETUUDET UUDELLA TAVALLA KUNHNA OIVALTAA ITSENSÄ, OMAN ASEMANSA YHTEISKUNNASSA, MITÄ AIKA HÄNELLE SUO.

    NAISELLA ON VASTUUTA ÄITINÄ. TULOKSET KYPSYVÄT NOPEAMMIN KUIN AJATTELEMME, NIINPÄ RATKAISU VOI TULLA ....JOSKUS.

    NAISELLA ON ANNETTAVAA. NAISTA ON ALISTETTU, SORRETTU HISTORIASSA PALJON, ASIAA JOTA EMME NÄE MITENKÄÄN, KOSKA SE ON GLOBAALISTA, ISOA, JOTTA OSAISIMME YMMÄRTÄÄ. SIKSI AIKA OTTAA EXTRAA. KYSYN ITSEÄNI, ETTÄ MITÄ MINÄ TEIN VÄÄRIN, ETTÄ PERHE HAJOSI, MUTTA EN VOI KEKSIÄ SYITÄ SYVIÄ (ELLEI JAKSAISI AJATELLA ENTISTEN ELÄMIEN KARMOJA). NÄIN AJATTELEN, ETTÄ EHKÄ SYY ON AJASSA, ETTÄ FEMINIINISYYDEN SUURI TARVE VAATII UHRIA, AIKAA, KÄSSÄÄMISTÄ, PRAKTIIKKAA, ENNEN KUIN KALOJEN KAUDEN MIESKÄSKYLÄISYYS KASVAA UMPEEN, JOTTA NAISESTA TULISI HYVÄKSYTTY, OIKEA, OIKEUDENMUKAINEN, TASAARVOINEN.....

    KÄRSIVÄLLISYYTTÄ JA YMMÄRRYSTÄ NIIN PALJON KUIN TAHTO SIETÄÄ. LOPUTTOMASTI.

    ------------------------------------------------------------------------------------------------

    SIKSI MIETIN, ETTÄ PITÄÄKÖ SIIRTYÄ JO MUUALLE, PERUSTAA UUDEN PERHEEN? EHKÄ VAIHTAA ASUINMAATA?


   • sossujaäitikateissa
    VIHALINTU kirjoitti:

    9 VUOTTA!! EN TIEDÄ MITEN KESTÄT!?

    OLEN VAIN PÄÄLLE 2 VUOTIAS ASIASSA.
    KIELTÄYDYIN TAPAAMASTA LAPSIA. (KERTOKAA MIELIPITEENNE TÄSTÄ). TAPAAMISOIKEUS ON ANNETTU KERRAN KUUKAUDESSA.

    EN YMMÄRRÄ SYYTÄ, MIKSI PÄÄTÖS TEHTIIN.

    YMMÄRRÄN, ETTÄ YHTEISKUNTA ELÄÄ NAISTEN EHDOILLA. SIKSI LUOVUTIN HETI. EN JAHDA NAISTA, JOTA EI SAA KOSKAAN KIINNI, JOS NAISELLA EI OLE TAHTOA OLLA YHDESSÄ JA OTTAA VASTUUTA PERHEESTÄ.

    NAISTA EI SAA KIINNI. ON AIKA NAISEN AIKUISTUA GLOBAALISTI. SIKSI ANNOIN PERIKSI. JOS YHTEISKUNTA TAHTOO MINUN UNOHTAVAN LAPSIANI JA LASTEN UNOHTAVAN ISÄÄNSÄ, ÄITINSÄKIN, NIIN EI OLE PALJON JUTTUA KERTOA KUIN VAIN ETTÄ YHTEISKUNTA ON VÄÄRÄSSÄ!!

    BIOLOGISELLA PERHEELLÄ ON A PRIORI ASEMA LASTEN HOITOON.
    SE ON OBJEKTIIVINEN OIKEUS.
    JA MUUT MUKAUTUVAT SIIHEN, EIKÄ TOISIN PÄIN.

    MÄ EN PYSTY JAKAA LAPSIA RAINBOW VANHEMPIEN KESKEN!! VIISI VANHEMPAA. VAIMO HÄSSII VIERAITA JA LAPSET SIINÄ KESKELLÄ KYSYVÄT, ETTÄ MIKÄ ON OIKEIN.

    SOSSU SALLII MINUNKIN HÄSSIÄ VIERAITA JA PETTÄÄ LAPSIANI.
    EN TAHDO, MUTTA ON PAKKO.
    SELLAINEN VALTIO ON.
    TARKOITTAA, ETTÄ EDUSKUNTA TEKEE SAMOIN, PETTÄÄ VAIMOJAAN JA MIEHIÄÄN.

    Lapset kieltäytyivät tapaamasta isäänsä, koska tapaamisoikeus on annettu 2 kertaa kuukaudessa
    ja kestoltaan liian vähäisenä 2 x 6 tuntia (kertokaa mielipiteenne tästä)

    EN YMMÄRRÄ SYYTÄ, MIKSI PÄÄTÖS TEHTIIN.

    EN OLE LUOVUTTANUT ENKÄ LUOVUTA!!!

    SITÄ SAA MITÄ TILAA RAISION KAUPUNKI.


  • huostattuon

   Tänä iltana luonani kyläili sossuämmä ja kytäkaksikko. He tulivat ahdistelemaan minua ja tytärtäni sillä tytön isän kanssa tullut riita rikkoontuneesta omaisuudestani tuli naapurin juoruämmien korviin! Painukaa helvettiin te saatanan kyttääjälehmät,tässä maassa tulle murhia tilastoihin aika rutkasti vielä, minä lupaan teille sen..Pelätkää kusipäät lapsivarkaat,nyt teillä viimeinkin on siihen aihetta!!!

   • aloitettakoon

    Raision kaupungin sairaista "lastensuojeluviranomaisista ja lastenvalvojista":)..perätön lausuma tuomioistuimessa mitä oikeasti on tapahtunut; lapset ja "viranomaiset" lau- suneet..


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu ja blörffi tuli helikopterilla hämeenlinnan Aulangolle

   Nyt äkkiä paparazzit paikalle kun show jatkuu.. ei helpota mitä pellejä 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   4352
  2. Onko Kankaanpää keissi lavastus?

   Siis vähän samaan tapaan kuin vihreiden puoluetoimiston ikkunaan ilmestyy hakaristejä aina sopivasti juuri vaalien alla?
   Maailman menoa
   316
   1735
  3. Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen

   Pikkutyttö hakkasi Tynkkysen (PS) kun ei pitänyt tämän poliittisesta suun soitosta. Tynkkynen nostaa syytteen asiasta kuten on mahdollista. Mutta aiem
   Maailman menoa
   255
   1696
  4. Lähden taas tänää kotoani pois, kiukkuinen Sofia lataa tekstiä Instassa.

   On vihainen kun on Seiskassa kannessa hänen ruhjeistaan ja haukkuu toimittajan ja lehden aivan lyttyyn.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   1541
  5. Mies mitä luulet

   miten paljon meillä olis seksiä,jos alettas olemaan?
   Ikävä
   75
   1321
  6. Onkos tietoa minkälaisista kodeista nämä pidätetyt tulevat?

   Vähän vaikuttaa siltä, että eivät kovin hyvistä kodeista.
   Kankaanpää
   34
   1207
  7. Eka rokottamaton linnaan 93 vuotiaan taposta

   Rokottamatoton kotihoitaja tappoi pirteän 93 vuotiaan vanhuksen tartuttamalla "tahallaan" oletetun korona viruksen :) https://www.iltalehti.fi/korona
   Maailman menoa
   232
   1053
  8. Saisinpa nainen olla sun kanssas vielä joskus

   Rakastan sua hiljaa toivoen et päädyttäis yhteen. Kaikkea hyvää ihanalle ja pidä huoli itsestäsi 🍀❤
   Ikävä
   31
   997
  9. Miks mä vieläkin

   Mietin sua, miten sä voit tulla ajatuksiin kokoajan, ei tajua ei.. Eiks sen ois jo pitänyt mennä ohi.
   Ikävä
   46
   919
  10. Ähtärin puukotus

   Ketä puukotettu ähtärissä viime yönä??
   Ähtäri
   29
   897
  Aihe