Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kaikkien miellyttäminen

Enmiellytäkaikkia

Eräs tuttavani yrittää miellyttää kaikkia ja on itse sanonut että haluaa olla "kaikkien kaveri". En voi käsittää tätä, miksi hän ei keskity ihmisiin jotka välittävät hänestä, perhe ja jo olemassa olevat kaverit? Kaikkien ihmisten miellyttäminen on mahdotonta. Hän myös sanoo, että häntä ärsyttää ihmiset, ketkä eivät halua uusia kavereita. Hän ei ota koskaan kantaa jos kyse on mielipiteistä, se on hänestä loukkaavaa muita kohtaan. Mitä olette itse mieltä tästä?

3

164

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei
      Miksiköhän asia askaruttaa sinua?
      Tuntematta tuota henkilöä on tietysti vaikea ottaa voimakkaasti kantaa. Yleisellä tasolla olen sitä mieltä ettei kukaan voi miellyttää kaikkia. Varsinkaan jos ei koskaan ota oikein kantaa mihinkään, se jo saattaa herättää ärtymystä. Ei ole aina helppoa olla toisten puheiden kohteena tai jopa inhokkina. Luulisin, että me kaikki toivoisimme ihmisten mieluummin tykkäävän kuin inhoavan tai pitävän täysin yhdentekevinä meitä.
      Mutta ei kai uusien kavereiden tahtomisessa ja sosiaalisessa luonteenlaadussa ole mitään moitittavaa. Me olemme erilaisia, joku suuntautuu enemmän ulos perhepiiristä kun taas toiselle riittää pari läheistä ihmistä.

      Pappi Elisabet

    • Kunkku-

      Avaajan ystävällä on hallussaan selvitymis keino jota hän käyttää ja vielä kun oppis jalostaan sitä ettei päädy joo joo miheksi tai naiseksi.

    • 99-tyttönen

      Varsinkin teini-iässä ihminen hakee hyväksyntää muilta, haöuaa ystäviä ja olla suosittu. Eli helposti päätyy sellaiseksi että haluaa miellyttää kaikkia. Jos muiden miellyttäminen pysyy järjellisyyden rajoissa niin en ymmärrä mikä on ongelma. Toisille on hyvin tärkeää saada olla juuri oma itsensä ja näyttää se muille, tuoda oma itsensä ja mielipiteensä vahvasti esiin, toiset taas haluaa mielummin tulla ihmisten kanssa toimeen, välttää konflikteja ja miellyttää muita.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2277
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2093
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1417
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1384
    8. 52
      1278
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      63
      1221
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe