Inkarnaatioita muilla planeetoilla?

alfa123om2222

Bhagavatam I selityksissä tuli vastaan sekin selitys sille minkä vuoksi viime aikoina on monilta taivaankappaleilta löydetty outoja kuvia ja inkarnaatioita. Esimerkiksi Saturnuksen pohjoisnavan viisikulmio tai Mars-planeetan monet kuvat sekä Ceres asteroidin valkoinen pilkku.

"Aina kun Krishna-bhaktat ovat vaarassa maan päällä inkarnoituu Krishna muilla planeetoilla" lukee Bhagatavam I teoksessa.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/10/17/article-2464397-18CB810F00000578-1000_634x534.jpg

https://d.ibtimes.co.uk/en/full/1401257/face-mars.jpg

http://i0.wp.com/astrobob.areavoices.com/files/2015/05/Ceres-New-bright-spots.jpg

Länsimainen tiede pitää näitä outoja ilmiöitä tieteellisesti selitettävissä olevina mikä on ilmeisen oikea periaate. Mutta oma ihmetykseni ilmiöitä kohtaan loppui kuitenkin kun luin tuon Bhagavatam selityksen ja sain rauhan näiden ilmiöiden suhteen.

22

490

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Bhagavatam muistakseni ottaa kantaa myös puiden kasvamiseen. Puu kasvaa silmuista. Silmukoitumalla? Mietin onko tuo tieteellinen totuus? Ovatko esim. hedelmätkin mutatoituneita silmuja? Entä kukat? Kuinka hennot värikkäät terälehdet kasvaisivat silmuista.

      Jos kasvien kasvu perustuu silmuihin olisi mielenkiintoista ajatella asiaa. Tutkia asiaa ja vetää johtopäätökset? Tämä on joka tapauksessa mielenkiintoinen hypoteesi.

    • alfa123om2222

      Sri Caitanya-Caritamrta toinen osa luvut 8-17

      Kolme hienojakoista elementtiä ovat: Mieli, älykkyys ja väärä minätunne. Sain kuvan siitä, että tuo älykkyys tarkoittaa DNA:ta. Se on kuin suuri puu, joka on universiumin laajuinen. Eli kaikkien elävien olentojen genomit ovat ikään kuin yksi ainoa universiumin laajuinen genomi.

      Tässä kirjassa on mielestäni symbolisesti kuvattu DNA:ta ja kromosomeja samaistamalla se puuhun, joka muodostuu oppilaista. Voin tietenkin olla käsittänyt asina väärin, mutta mielenkiintoinen hypoteesinä.

      Mielestäni transendentaalinen tieto merkitsee tulevaisuudesta menneisyyteen päin ujutettua eli tavallaan kanavoitua tietoa. Nämä kirjat ovat tulevaisuuden tiedettä eivätkä mitään historian kuivia sepustuksia.

    • ylifyysiset

      Krishnan planeetat, joille hän inkarnoituu, taitavat kylläkin olla suurimmaksi osaksi ylifyysisiä planeettoja.

      • inkarnoitumisestaSinne

        Eli varmaankin siis turha odottaa esim. kuvalinkkiä.


    • alfa123om2222

      Hyvin mahdollista niinkin, mutta miksi olla epäuskoinen sille, että Krishna kykenee myös aineellisiin planeettoihin vaikuttamaan. Ainakin niiden mielialoihin. Aina kun olen laulanut Hare Krishna mantraa linnut ovat alkaneet iloita ja melkein puhua ja samoin muu luonto on ikään kuin iloinnut ja loistanut.

      Koko luomakunta huokaa ja kaipaa pääsyä Jumalan lapseuteen. En väitä, että Krishna olisi ihmeitä tekevä Jumalan persoonallisuus, vaan olen minä senkin nähnyt kun lausuin erään Hare Krishna liikkeen kirjan sankritin säkeen niin ilmestyi tyhjästä hämähäkki, joka hengessään kertoi olevansa seuralainen minulle jopa ikuisesti.

      Entä jos intialaiset ovat muinaisia kaldealaisia ja tietäjiä? Nuo pystyvät kyllä paljoon aineellisillakin planeetoilla? En kärsi paljoa sellaista epäuskoa, että eivät muka?

      Kaikkivaltias on ihmeiden voimakeskus, mutta kyllähän ihmeisiin kykeneviä luottelee raamattu muitakin: kolme saastaista henkeä, antikristus, saatana, kaldealaiset, tietäjät, Jeesus, Paavali, Pietari, Jeesuksen opetuslapset etc. etc. En kärsi kuulla, että aineellisilla planeetoilla ei muka tapahtuisi ihmeitä monien eri tekijöiden toimesta.

    • alfa123om2222

      Melkoinen vaikutus on Bahgavadgita teoksella selityksineen. Sen yksi ainoa säe voi antaa kehitysedellytykset tieteen saralla.

      http://tapiok1.mbnet.fi/tiede/harekrishna2.html

      Hurja mielikuvitus ja pyhät sanat, jotka tuohon mielikuvituksen lentoon innoittavat voivat päätyä esim.

      1. Hiukkasen aaltovaihe on SPINISTÄ johtuvaa?
      2. Kurkut, herneet, porkkanat yms. vihannekset ravitaan eri tavalla kuin hedelmät?
      3. Kasvin muodon syntyyn vaikuttaa se millä tavalla kasvi ottaa energiaa?
      jne.

    • alfa123om2222

      Ketjussa: Hiukkasen kahdentuminen esitin:

      """

      Silmät ovat eräässä mielessä KAKSOISRAKO. Voiko yksi fotoni ollessaan aaltovaiheessa mennessään silmistä sisään kahdentua. Eli tavallaan yksi fotoni menisi sisään molemmista silmistä. Muodostaen kaksi erillistä fotonia.

      SILMÄ OIKEA ooooo fotoni yksi ooooooo

      fotoni nolla-----yksi aalto-----

      SILMÄ VASEN ooooo fotoni kaksi oooooo

      Mielestäni voi. Mutta miten? Kuinka yhdestä fotonista voi tulla kaksi fotonia. Kuinka fotoni voi tehdä tyhjästä itselleen identtisen kopion.

      """"

      Mikäli kuusta hohtava valo tulee aaltomuodossa vihannekseen niin siinä tapauksessa voi koskea hiukkasen kahdentuminen vihannesten ravintotaloutta. Vihannekset kaiketi maistuvat emäksisiltä eikä makeilta niin kuin hedelmät. Ja lisäksi vihannekset ovat muutenkin ravintoarvoltaan köyhiä. Ehkä tuo johtuu siitä, että ne eivät sisällä aidosti aitoja hiukkasia täyttä määrää, vaan osa vihannesten hiukkasista on kahdentumisen kautta syntyneitä???

    • selkeelinja

      "Inkarnaatioita muilla planeetoilla? "

      Ei millään planeetalla.

    • alfa123om22

      Mutta missä vaarassa bhaktat ovatkaan? Ehkä kyse on vaarasta rakastua materiaan ja maalliseen tieteeseen? Kun näkyy esim. tuon Satrunus planeetan navan monikulmio niin se on esteettinen elämys. Ja estetiikkaa toimii kaiketi eri aivopuoliskolta käsin kuin logiikka ja pystyy logiikan tajua hämärtämään sopivasti. Niin, että mitään rakastumista ei tapahdu luotuun ja materiaan. Vaan Luojaan.

    • alfa123om2222

      Sellaisenkin kuvan sain ongittua Hare Krishna liikkeen "tiedekirjoista":

      1. Ilmakehä koostuu monesta eri kerroksesta. Esim. 7-9 kerrosta.
      2. Jokaisen maan ulkopuolisen planetan ilmakehä koostuu yhdestä noista maan ilmakehän kerroksista vastaavasti. Eli esim. Neptunuksen ilmakehä ei ole seitsemässä kerroksessa, vaan sen ilmakehä vastaa esim. maapallon ilmakehän 4.:ttä kerrosta. Se on siis tavallaan tasapaksumpi kuin mitä maapallon ilmakehä. Maapallon ilmakehä koostuu seitsemästä kerroksesta, mutta Neptunuksen vain yhdestä.

      Saman periaatteen voi onkia myös raamatusta. Esim. Hepr. 11:3 visible has its origin in invisible. Raamatun mukaan taivas on esim. 7 kerroksessa ja jokainen maapallon ulkopuolinen planeetta on tehty tuollaisesta invisibel taivas kerroksesta. Esim. Saturnus planeetta voisi olla maapallon ilmakehän 5. nnen kerroksen kuva. Mutta maapallo itse on tehty kaikista seitsemästä invisible taivas kerroksesta. Tämä tekee maapallosta ehdottomasti monipuolisimman luomuksen verrattuna muihin planeettoihin.

      Edellämainittu juttu on vain eräänlainen vertauskuva eikä välttämättä ehdoton totuus.
      Se esitettiin Hare Krishna kirjassa sen selventämiseksi minkä vuoksi voi olla elämää muilla planeetoilla. Jos maapallon ilmakehän kolmannessa kerroksessa on elämää ja esim. Mars planeetan ilmakehä vastaa tuota kolmatta kerrosta niin silloin Mars planeetallakin voi olla elämää.

    • alfa123om22

      Eilen luin noin 40 sivua englannikielistä Bhagavatam I osaa. Erityisesti minua kiinnosti tiedot alkeishiukkasista. Mutta uusinta uutta oli, että sainkin lukea paljon tietoa inertian olemuksesta. Esim. sen että aineellisella hiukkasella on menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus transendentiaalisesti, mutta inertia ei omaa tulevaisuutta tai menneisyyttä, vaan se on samassa hetkessä vaikuttava "voima". Inertiaa ei voida niin hyvin ennakoida kuin aineellisia hiukkasia.

      Näyttää myös siltä, että inertia on elämälle tärkeä. Rivien välistä luin jopa, että kehon sisäinen inertia on itse asiassa tuo jiva ruumis. Eli korkeampi energia.

      Kun luen englanninkielistä Bhagavatamia joudun käyttämään crop circle kuvia sen rinnalla ymmärtääkseni joitakin asioita etenkin alkeishiukkasista. Samoin pitää jotakin tietää länsimaisesta fysiikasta.

    • alfa123om22

      Lueskelin eilen jälleen muuatta kirjaa Caitanya-Caritamrta ja siitä saattoi päätellä kun tuntee raamatun ja koraanin aikajärjestelmiä, että seuraavaksi odotetaan maailmaan syntyväksi: PYHÄÄ ILMESTYSKIRJALLISUUTTA. Tämä tapahtuu ehkä 100 tai 200 vuoden kuluessa.
      Islamin mukaan koraani aikanaan otetaan pois maailmasta ja sen jälkeen islam uskoiset saavat paljon ilmestyksiä ja myös VT:n Joelin kirja lupaa kaikenlaisia ilmestyksiä, ennenunia yms. Juutalaisille on puolestaan luvattu erityinen henki, jonka avulla he täyttävät täysin lain eli tooran.

      Viimeiset 500 vuotta on maailmassa ollut buumi tehdä 2000 pyhää kirjoitusta maailman rakenteesta. Jonkin verran on nyt vuosituhannen vaihteessa ilmestynyt pieniä profetaalisia tms. kirjoituksia. Mutta varsinainen Ilmestyskirjallisuuden buumi antaa vielä odottaa itseään. Sen aika on laskelmieni ja lukemieni kirjojen mukaan ehkä 100-300 vuoden kuluttua.

      Egyptiläisten mukaan maailmaan tulee yhteensä 36525 pyhää kirjoitusta, joista 2000 kertoo maailma rakenteesta (1500-2050 jKr kirjoitettuja). Saa nähdä kuinka monia PYHIÄ ILMESTYSKIRJOJA ilmestyy; yksi ainoa, kymmeniä vai satoja???

    • nikitinla

      Ei nuo kuviot ole missään tekemisissä yliluonnollisen kanssa.Tuulenpyörteet saavat sen aikaan tai vastaava ilmiö.Krishna inkarnoituu kyllä ihan eri tavalla muualla maailmankaikkeudessa kuin maan päällä.Emme sitä edes havaitsisi emmekä ymmärtäisi fyysisillä aisteillamme.

    • alfa123om22

      En toki väitä, että Krishna-bhaktat olisivat erityisessä vaarassa. Noita inkarnaatioita muilla planeetoilla on vähän laisesti ollut. Katsotaan nyt vielä NASA:n Juno kuvat?

      Enemmän tänä aikana mielestäni vainotaan buddhalaisia totuuden tms. tähden.

      Toivottavasti en ole väärässä kun sanon teillä olevan erittäin voimakkaan alintajunnan ja psyykkisen elämän positiivisessa mielessä, mutta en voi olla havaitsematta, että kyse saattaa kohdallanne defenssimekanismista alintajuisesta sitä kohtaan, että pelkäätte ehkä Krishna-bhaktoja alettavan vainota.

      Minä uskon, että nuo inkarnaatiot tekevät tehtävänsä. Eivät ehkä ihmisten keskuudessa, vaan jumalien. Noista inkarnaatioista muut jumalat, herraudet ja voimat joilla on täysi järki voivat päätellä Krishnan olevan sanansa pitävä ja voimallinen.

      Wikipedia sanoo, että inkarnaatiot ovat yhtä monet kuin meren aallot. Tätä lausetta voisi käyttää apuna esim. Saturnuksen monikulmiota tutkittaessa.

      Kiitos alati Hare Krishna liikkeelle työstään kirjojen julkaisijana. Nuo kirjat ovat kuin jalokiviä muiden pyhien kirjoitusten joukossa.

    • Tätäfuntsailen

      Minua on pitkään kiinnostanut Pimeä materia, joka on tutkijoiden toimesta todennettu viime vuosina. Kyseessä siis tuntematon materia, jota tiede ei vielä tunne. Voisiko tämä Pimeä Materia olla ihmisen jälleensyntymistä "muistava" ja tukeva energiakehon, sielun, tuntemattomasta materiasta koostuva osa, erotuksena evolutionaarisesta, mutatoituvasta ja joskus myös kehoa kehittävästä, energiakehon osasta joka haluaa pois maallisesta jälleensyntymän kierrosta? Oliko Kristus eräänlainen "prototyyppi" ihmishahmosta, jota evoluutio ei ollut tarkoittanut uudelleen syntymään (sädekehä), mutta joka "naulattiin ristiin" eli pakotettiin hahmona ja ihmistyyppinä hetkellisesti kehoonsa, josta kuitenkin vapautui, ja uutta prototyyppiä odotellaan innolla maailmaan?

    • alfa123om22

      Kiitos ajatuksistasi. Ne ovat melko itsenäisiä eivätkä tukeudu käsittääkseni mihinkään olemassaolevaan kirjaan. Itse en osaa ajatella noin itsenäisesti, vaan tarvitsen kirjoja ja muita lähteitä. Ajattelunne on nerokasta. En voi kumota enkä vahvistaa päättelynne tulosta.

      Muutamia lauseita Bhagavadgitan selityksistä:

      "Henkisen taivaan sädehohdossa kelluu lukemattomia planeettoja. Brahmajyoti virtaa korkeimmalta planeetalta, Krishnalokalta. Brahmajyotissa on lukemattomia henkisiä planeettoja. Aineellinen maailma on vain noin neljännes luomuksesta."

      On esitetty noissa kirjoissa jopa ajatus, että jonakin päivänä voi olla mahdollista kommunikoida Vaikuntha planeetaan kanssa materiaaliseta maailmasta käsin.

    • alfa123om22

      http://www.ancient-code.com/unequivocal-evidence-of-alien-structures-on-mars/

      Ufo tutkijat ovat mielestään löytäneet jo useita merkkejä siitä, että Mars planeetalla olisi ihmistekoisia rakenteita. Itselläni on teoria, jonka mukaan rakenteita voidaan siirtää tulevaisuudesta menneisyyteen eräänlaisella aikakoneella. Lähinnä niin, että jostakin esim. vuodesta 4000 jaa jonnekin tosi kauas menneisyyteen kuten vuoteen 4000 eaa. Sen vuoksi en ota kantaa ovatko nuo rakenteet rakennettu menneisyydessä vai tulevaisuudessa.

    • alfa123om22

      Kun yrittää itsekseen ilman gurua Hare Krishna liikkeen kirjojen sanojen pohjimmaista merkitystä etsiä niin tavallaan "harhautuu" helposti. Itse olen alkanut miettiä aineen ja hengen luonnetta kahdesta eri "väärästä" näkökulmasta:
      1. hiukkas-aalto dualismin aalto on sama kuin henki.
      2. korkeampi energia eli jiva on sama kuin inertia.

      Vaikka nuo näkökulmat ovat luultavasti ekymistä niin on nyt paljon mielenkiitoisempi tutkia netissä esim. aaltoliikkeen heijastumista yms. ominaisuuksia.

      Tietenkään hiukkas-aaltodualismin aaltovaihe ei ole mikään henki, mutta jos se olisi totta niin siitä seuraisi monelaisia väittämiä, joita on kiva testata mielessään:
      Esim. Kolmiulotteiseen kappaleen mikään ulottuvuus ei yllä aallon päälle tai toisin sanoen aine on eri ulottuvuudessa kuin aalto. Aalto on oma ulottuvuutensa, joka on aineesta erillään. Kun näin eksyttää itseään niin toivon fysiikan opiskelun muuttuvan mielenkiintoisemmaksi.

    • alfa123om22

      Vielä tuota edellistäkin sekavammaksi voivat ajatukset mennä. Ja varoitankin, että nämä ajatukset ovat AJATON VIISAUS teoksen sen kohdan synnyttämiä, joissa käsitellään Sankaran filosofiaa. Eli aivan varmasti nämä eivät ole oikeita, vaan vääristymiä.

      Eli kun puhutaan nelikätisestä henkisestä kehosta mietin jopa fysiikan termiä kaksikätisyys, joka liittyy spiniin. Voiko olla jotenkin, että fysiikassa voidaan käyttää termiä nelikätisyys joskus?? Tuskinpa. Jos hiukkasella on spin, joka on kaksikätinen ja kun hiukkanen siirtyy aaltovaiheeseen eli mielestäni siis eri ulottuvuudeksi niin jotenkin myös tuo aaltovaihe olisi kaksikätinen jonkin ominaisuuden suhteen. Yhteensä hiukkanen-aaltoa kuvastaisi siis termi nelikätisyys jopa paremmin kuin kaksikätisyys.

      Mutta nämä ajatukset ovat varmasti hyvin harhaoppisia, vaikka Bhagavadgitan mukaan jopa yksi ainoa tietty säe Bhagavadgitasta on monenlaisen tiedon alku.
      Nämä ajatukset, vaikka voivat olla loogisia ovat kuitenkin taikauskoa ja magiaa eikä kokemusperäistä tietoa. Minua tällainen ajattelu kiehtoo ja herättää kiinnostusta luonnontieteisiin, mutta ......

    • alfa123om22

      Elämän Tiede kirja on mielikuvitusta innoittava. Se sisältää joitakin kielikuvia, joita olisi mielenkiintoista pohtia enemmänkin. Heti alkusivuilla on muutama mieleen johtuva ajatus:

      1. Voiko elämää esiintyä tai syntyä ilmakehän eri kerroksissa ja minkälainen olisi niissä syntynyt elämä?
      2. Kasvien siemenen ja silmujen rakenne, genetiikka ja toimintaperiaatteet?
      3. Onko hyönteisillä samoja ominaisuuksia kuin kasvien silmuilla?
      4. Jos atomien sisällä on siemen tai silmu; niin millainen se on? Miten se voi sisältää kaikkia 5 3 elementtiä sisällään?
      5. Muurahaisella on kaikki tarvittava älykkyys, joka tarvitaan taitavaan jokapäiväiseen toimintaan. Mitä tarkoittaa KAIKKI ÄLYKKYYS - Merkitseekö se, että muurahainen on genetiikaltaan jotenkin kokoomateos, jossa jo on se määrä kromosomeja yms. joka on älykkäällä ihmiselläkin?
      6. Kun on aminohapot: Adeiini, guaniini, tymiini ja sytosiini onko niin, että kolme niistä nimensä alkukirjaimen mukaan on ikään kuin konsonantteja ja yksi eli adeiini olisi ikään kuin vokaali? Adeiini olisi siten eräänlainen jokerikortti, joka edustaisi yksinään useampaa vokaalia?
      7. Onko älykkyys ja sen kehitystaso riippuvainen koosta esim. pituudesta tai korkeudesta? Lapsella olisi siten kehittymättömämpi äly kuin kookkaalla aikuisella?
      8. Vaikuttaako eliön kuorikerroksen tai ihon tai nahan koostumus ja rakenne elämän pituuteen?
      9. Oliko elämän syntyessä maapallon ainepitoisuudet ja yhdistepitoisuudet kirjavammat ja monipuolisemmat kuin nykyisin? Onko jokin aine syöty loppuun? Oliko aminohappoja alussa tuntuvasti enemmän eri lajeja kuin nykyisin?

      Tässä muutama kysymys, jotka nousivat mieleen tutustuessani ELÄMÄN TIEDE kirjan 25 ekaan sivuun.

    • Aloin aamulla lukea Bhgavatamin I osaa. Siinä mainitaan pari asiaa:

      1. Taivaankappale on kuin SORMUS tai KAULAKORU ja niin todella onkin löydetty taivaalta astronomien avulla tuollainen sormuksen muotoinen galaksi eli Sombrero galaksi.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Sombrero_Galaxy

      2. Muurahainen on pienin asia luonnossa mitä voi olla. Esim. Dna-molekyyli on muurahaista isompi. Se tarkoittaa, että kaikki mikä on muurahaista pienempää kooltaan on jollakin tavalla epänormaalia tai normaalista poikkeavaa.

      Voi olla, että olen ymmärtänyt väärin, mutta tuollaiset väitteet kirjassa herättävät ajatuksia ja ajattelukykyä miettimään asioiden perimmäistä olemusta.

    • Bhagavatam 1. laulu 2. runo 24. säe

      Polttopuu on muodostunut maasta, mutta savu on parempi kuin raaka puu. Tuli on vieläkin parempi sillä tulen avulla me voimme saada omaksemme korkeimman tiedon tarjoaman hyödyn.

      Pisti silmään tuollainen transendenttinen tieteellinen kohta. Ensinnäkin puu muodostuu: Valosta, ilmasta, vedestä ja maasta enkä itse tiennyt, että juuri nuo maasta otetut mineraalit tekevät puusta polttopuuta.

      Mutta mikä tekee savusta, joka saattaa olla vesihöyryä parempaa kuin raakapuun. Viitataanko höyryveturiin, vain vedyn mahdolliseen käyttöön polttoaineena. Mutta mikä tekee tulevaisuudessa tulesta vielä parempaa polttoainetta kuin maa-aines tai vety? Tarkoitetaanko tässä mahdollisesti, että tuli on kvarkkiainesta ja ehkä tulevaisuudessa opitaan joskus hyödyntämään kvarkkeja; vai mitä tässä tarkoitetaan? Mielenkiintoista transendenttiä, joka herättää Vanhassa Aatamissa, joka söi hyvän ja pahan tiedon hedelmää kiinnostusta sillä kaikki tieto ja viisaus vetoaa Vanhaan Aadamiin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe