"Päivystyskeikka"

Anoppilassa

Olin 2,5 vuotta ollut nykyisnin Ex-kihlattuni kanssa yhdessä. Seksiä oli 0-4 kertaa viikossa mutta oli kovin tylsää. Ensin piti vongata koko päivä ja sitten suihkut siihen päälle ja illalla nukkumaan mennessä sekstailtiin. Siinä hetken sormettua ja nuoltua exän pillua sain hänet tulemaan ja sitten oman vuoron aika. Lähestyssaarnaajaa tai exä päällä, siinä meidän asennot. Jos yritti ehdottaa takaapäin panemista, mistä olisin hänen kanssaan tykännyt kun pylly oli kuin Kardashianilla. Kaikki muut asennot oli huonoja sattui vaan.

Sitten tuli kevät 2014 ja omalla kylällä työskennellessäni kävin paikallisessa kaupassa usein asiakkaana firmantiliin. Kassalla iskin silmäni 3v nuorempaan naishenkilöön joka paljastui Lindaksi ja siinä sitten aikamme katsellessa toisiamme ja flirttaillessa tein aloitteen. Kun kilttejä ja tuhmia viestejä siinä vaihdeltu kuukauden verran ja parikertaa jäätelöllä käyty. Kun sitten töissä tuli päivystysviikko ja tämä Linda sattui asumaan aika lähellä kotiani kysyin lähetkö illalla päivystyskierrokselle mukaan? Hän tietenkin suostui. Illalla lähdin kotoa, mihin silloinen exäni Sari jäi naama nyrpeänä kuin yleensä.
Nappasin Lindan kyytiin. Ajonaikana katseet olivat todella kiihkeitä ja jutut meni vain tuhmemmiksi.

Päivystyskierroksella käytiin sulkemassa ovia, kun viimeinen ovi oli suljettu vein Lindan ylös IV-konehuoneeseen. Siinä meni sen 3sek kun alkoi kiihkeä suuteleminen ja halailu. Lindalla oli tiukka juuri ja juuri puoleen väliin reisiä oleva minimekko. Mekkoa vähän rullasin ylöspäin alta paljastui tumman punaiset pienenpienet stringit, housuissa kiristi niin kovasti että avasin vyön ja tiputin housut kinttuihin. Muna kovana seisoin Lindan edessä, Linda laskeutui polvilleen eteeni, nappasi munan suuhunsa ja alkoi imemään munaa kovalla tahdilla, vauhtia piti jo toppuutella ettei spermat lennä heti alkuunsa. Nappasin Lindaa kainasloista kiinni nostin seisomaan selkä minuun päin tarrasin tumman punaisista stringeistä kiinni ja vedin nilkkoihin. Sormilla ensin tunnustelin minkälainen tilanne jalkojenvälissä on, tunsin kuin olisin vesilätäkköön laittanut sormeni. Linda arvasi mitä oli tulossa kumartui iv-laitteen päälle ja kysäisi "onko näin hyvä?" Ai että oliko! Pyöreä pylly kuin jennifer lopezilla ja pillu pikkaisen kurkkii jalkojen välistä. Eei voinut enää odottaa yhtään, munasta kiinni ja ohjaan sen suoraan kuumaan ja märkään pilluun. Työnnän ensin rauhallisesti muutaman kerran ennen kuin alan panemaan kunnolla että läiske kuuluu, Linda mouruaa, kiljuu ja voihkii kovaan ääneen kun kovia työntöjä painan pilluun.
Otan munan pois Lindan sisältä, käännän ympäri ja nostan Lindan toista jalkaan ylös työnnän munan takaisin sisään. Linda laittaa kädet niskani taakse käsken pitämään kunnolla kiinni. Nostan Lindan polvitaipeista syliin. Nostan Lindan pikkaisen irti vartalostani, sitten alan panemaan. Lindan kynnet on melkein upota niskaani samalla kun nautinnollista voihkimista ja kiljuntaa. Tunnen kuinka sperman lähtö on tulossa enään ei pysty estelemään viimeisen kerran työnnän munan niin syvälle kuin menee ja pidän Lindaa sylissä kun pahimmat väristykset menneet ohi. Lasken Lindan alas ja huomataan että molempien reidet aivan kosteat ja Linda sanoi että tais vähän räjähtää alapäästä kun oli sylissä tuntui niin taivaalliselta. Siinä hetki hengitettiin sykkeet tasaiseksi. Linda laski pienen mekkonsa alas ja vetäisi stringit jalkaansa. Suutelemme vielä hetken kun tiemme eroavat pihalla.

Kun pääsen kotia on olo niin raukea. Nukkumaan mennessä Sari ilmoittaa haluavansa munaa, mikäs siinä ei muuta kuin aloin sitten nuolemaanja sormettamaan suihkun raikasta pillua. Sari alkaa vääntelehtimään sängyllä ja voihketta kuulumaan kiihdytän kielellä tahtia kunnes Sari saa orgasmin. Nousen päälle ja työnnän munan sisään ajattelen ettei niin kuuma ja kostea kuin tunti sitten, kunnes vaihdamme asentoa. Nousen sängyn reunalle nappaan Sarin jaloista kiinni ja vetäisen sängyn reunalle jalat olkapäilleni. Sari katsoo hölmistyneenä mitä nyt tapahtuu sanon että nyt uusi asento ei valituksia työnnän munan sisään alan työntelemään voimakkain sisään-ulos liikkettä. Sarin hengitys alkaa tiheentymäön huomaan kuinka on orgasmi tulossa, toisella kädellä alan kevyesti hieromaan klitorista kunnes Sari saa orgasmin. Nyt alkaa munan päätä kiristää sen verran että tulossa on taas siemensyöksy. nappaan munan pois pillusta ja ruikin spermat Sarin vatsalle.

Salainen seksisuhde jatkuu kaupan naiseen puolisen vuotta kunnes tajuan erota.
Jos ei saa suhteessa hyvää seksiä sitä hakee jostain muualta.

1

3683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pillunkaipuu

      Näin se menee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2315
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      73
      1940
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      55
      1735
    4. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      169
      1703
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1641
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1619
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1524
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1357
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1321
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1218
    Aihe