Nuoren miehen kanssa kaksin

Kallux

Oli kesäinen yö. Viestittelimme chatissa ja päätimme tavata. Käväisin pikaisesti pesulla ja lähdin sitten kiiruhtamaan tapaamispaikalle autollani. Jännitti. Hän oli vain mielikuvissani ja niissä esiintyi juuri sellaisena kuin olin kuvitellut.

Ajoin lähiöalueella siksakkia. Juuri sovitulla paikalla, tietyn risteyksen kohdalla seisoi katulampun alla kuvailuun sopiva nuori mies. Pysähdyin ja avasin oven. Vaihdoimme tunnustelevat katseet. Hän istui lyhyesti tervehtien viereeni etupenkille ja lähdimme ajamaan kotiini. Yritin virittää keskutelua, mutta häntä jännitti enemmän kuin minua. Tarjosin tupakan ja poltimme ikkunat raollaan hiljaa istuen. Silmäilin häntä aina kun vain voin sivusilmällä. Nuori, kahdeksantoista vuotias, puolet iästäni, vaalea ja hoikka. Sellainen hän oli. Minä tuplasti vanhempi ja jos en peilikuva, niin ainakin lähellä. Pidin noista kasvoista.

Saavuimme kotipihaani ja nousimme autosta. Ohjasin hänet sisään ja riisuimme kengät eteisessä. Kerroin hänelle missä on olohuone ja kehoitin häntä istumaan sohvalle. Tarjosin oluen - sen hän otti mielellään. Käväisin keittiössä ja saavuin olohuoneeseen kahden jääkylmän oluen kanssa. Hän istui jännittyneenä mustalla nahkaisella sohvalla. Laitoin asiaankuuluvaa viihdettä pyörimään dvd-soittimelta ja asetuin hänen viereensä istumaan. Yritin virittää pientä keventävää keskustelua. Hän vastaili lyhyesti. Elokuvassa hoikka pienirintainen nuori nainen otti isoa kalua suuhunsa pelokkaalla ilmeellä.

Siirsin käteni hänen farkkujensa sepaluksen päälle ja liikuttelin sitä vetoketjua pitkin kevyesti painellen. Tunsin vastakkaista painetta kankaan alta. Painoin kovemmin ja tunsin jonkin kovan painautuvan vastavoimanomaisesti kättäni vasten.

- Taidat olla aika kiimassa
- Joo
- Tykkäisitkö jos vähän katsoisin sitä tarkemmin.
- Joo

Aloin avata vetokejua ja nappia. Kuin vaistonomaisesti hän nosti pakaroitaan ja samalla vedin hänen farkkunsa sekä boxerinsa alas. Kovettuva kalu oli paljaana edessäni. Se oli kivan näköinen, saman pituinen kuin itselläni, suora ja kapea. Häpykarvat oli siistitty ja pallit ajeltu. Otin siitä kiinni ja runkkasin pari kertaa. Kun katsoin hänen kasvojaan, huomasin että hän piti siitä. Otin sen suuhuni ja imin. Vetäydyin pois päin posket lommolla ja sitten otin sen niin syvään suuhuni kuin pystyin. Se kovettui ja kasvoi lisää. Hän huokaili. Kerta toisensa jälkeen otin sen syvälle, miltei kurkkuuni ja imin kun vetäydyin. Äänestä päätellen hän ei ehkä kestäisi kauaa.

Minulla alkoi kovettua ja kysyin haluaisiko hän nyt puolestaan kokeilla imemistä. Chatissa hän oli kertonut että hänen toiveissaan olisi "imut" puolin ja toisin. Hän näytti lievästi pettyneeltä kun imeminen loppui, mutta melko innokkaasti ryhtyi tutkimaan paksua ja käyrää kaluani edessään. Hän otti sen suuhun ja imaisi. Annoin hänen harjoitella jonkin aikaa. Otin helllästi häntä niskasta ja aloin naida hänen suutaan. Hänen halunsa sykki samalla. HIeroin samalla hänen pakaroitaan ja hakeuduin sormella tutkimaan hänen peräaukkoaan. Hän ei vastustellut kun painoin kevyesti sitä vasten. Otin sormeeni hieman sylkeä ja painoin sen taas tiukkaa koloa vasten. Hän imi minua ja samassa tahdissa, vaihe vaiheelta, sormeni upposi hänen sisäänsä. Hän voihkaisin.

Kysyin häneltä haluaisiko hän kokeilla miltä kaluni tuntuisi hänen sisällään.
- Joo, hän totesi kiimaisena.

Ohjasin hänet nelin kontin sohvalle, kyynerpäät selkänojalle tukeutuen. Asetujin hänen taakse seisomaan ja kosketin kalulla pakaroiden väliin. Siellä sykähti ja huomasin tipan valuvan hänen kovana sojottavan kalun päästä. Kurotin sohvapöydälle ja tavoitin sormillani liukastevoidetuubin. Pursotin siitä reilun keon sormilleni ja kämmennelle ja aloin hieroa sitä kaluuni koko pituudelta sekä reiän ympäristöön, samalla sormella kiusoitellen työntelemällä. Työnsin sormea sisälle varovasti ja rasvasin reittiä eteenpäin. Asetin kovana sykkivän kaluni pakaroiden väliin ja painoin sitä reikää vasten.

- Haluatko tätä? Sano jos tuntuu pahalta, niin keksitään jotain muuta..
- Joo

Painoin kaluani sisään päin .. Se oli tosi tiukka. Hän ei pystynyt rentoutumaan..

- Jatkanko??
- Uh...

Painoin kaluani vähän lisää sisään päin ja vedin vähän ulopäin. Ja taas sisään päin .. HIeman syvemmälle.. Se tuntui kuumalta ja se puristi minua.

- Miltä tuntuu
- Uh... Joo..

Työnsin vähän vielä ..ja hän parkaisi ..
- Aih! ...uuuh...

Vetäydyin pois ja pyysin häntä takaisin istumaan..

- Jännittääkö? Mua ainakin .. Se on vaikea ottaa sisään jos ei pysty rentoutumaan.. Sattuiko suhun?
- Joo.. Eka kerta ... Sori.. Vähän sattui, mutta hei sori..
- Ei mitään anteeksipyydettävää, toisella kertaa sitten..

Istuimme taas vierekkäin ja molemmilla seisoi kuitenkin tanakasti. Aloin imeä hänen kaluaan sen kummempia kysymättä. Sitten otin sen suustani ja kysyin:
- Haluaisitko sinä naida mun peppua?
- ... joo ..

Kerro miltä kuullosti: [email protected]

3

2265

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiimaista, jatkoa please

    • assxx

      Ihana tarina

    • ja minä toivon samaa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe