Rantakahvila

Eihuva

Eilen vaimoni kanssa söimme muikut terassilla ja samalla ilmoitetettiin melko täydelle terassille et nyt me suljemme, hyvä niin ; rahat säästyivät noin kahdeltakymmeneltä asiakkaalta, toivottavasti yrittäjä tekee voittoa.

38

1376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alkuiltako

      paljonko oli kello?

      • tyäukko

        Itse en ollut paikalla, mutta oman kokemani perusteella klo 22 on jo kiire kotiin ainakin työntekijöillä.
        t. eri


    • syövainmuikkua

      Syö aloittaja vaan muikkusi muualla. Ravintolallakin on sulkemisajat. Kaikenmailman typerät asiakkaat luulevat olevansa jotain kuninkaita muutamine muikkuineen, joten typerine vaimoineen on turha jauhaa paskaa. Aloittaja, voi keskittyä enemmän vaikka vaimoonsa ettei tämä käy enää vieraissa saamassa muikkua tai lohta tavaraansa.

      • mitähänkellosittenoli

        Asiakas joka esitti aiheellisen kysymyksen kyläkeskustan parhaan (ja ainoan) rantaterassiravintolan asiakkaiden heittämisestä kesäyöhön keskellä parasta (ja lyhyttä) sesonkia ei ole typerys.
        JOS kello oli vasta n. 22, niin kesäviikonloppuiltana silloin on melko aikaista sulkea.


      • karrim

        Upeeta ettenkö sanoisi mahtavaa. Vetäisepä vagina päähäsi ja sujahda vaikka Kammiovuorelle häpeämään!


    • Samankokenut

      Kunta teki ison investoinnin luodessaan puitteet ravintolatoiminnalle kunnan parhaalla paikalla, kattoi yrittäjälle pöydän jossa toimia. Mitä kunta sai?
      On olemassa "yrittäjiä" ja Yrittäjiä. Mietipä kummanlainen nyt on kyseessä. Ei muuta kuin sopimus poikki ja puuhastelija pellolle. Kyseisenlainen touhuilu ei palvele kunnan matkailullisia tavoitteita, päinvastoin, saahan nuo matkailijat vähemmälläkin kaikkoamaan kunnasta.
      Nyt esiintuomasi toiminta ei suinkaan ole ainutkertaista, vastaavanlaisia tapauksia on lukuisia. Kun istahtaa Helsinkiläisen ravintolan terassille ja keskustelu sivuaa Sysmää ja ravintolatoimintaa täällä, tästä nimenomaisesta terassiravintolasta ei positiivista lausetta kuule. Oikeampi ilmaisu ravintolan sijaan lienee keskikaljajuottola ravintoloitsijan ehdoilla, vailla minkäänlaista palveluhenkisyyttä ja ymmärrystä yrittämisen olemuksesta vuonna 2016.
      Kukahan tekisi jotain asiantilan ja Sysmä-kuvan parantamiseksi?

    • Eihuva

      Saimpa hienoja vastauksia, ilmeisesti omistaja usealla nimimerkillä, emme häiritse toiste

      • muikutta

        ebin :D no ei tässä sahtipäissä viel muuta keksi


    • Juristituristi

      Voi v...u teitä, kai omistaja voi omalla tontillaan/rakennuksellaan/ravintolallaan tehdä mitä haluu, sulkee ja avata milloin haluu-nyt turvat tukkoon, syökää ihan missä haluutte.

      • huvittunut

        Niinkö? Koska kunta myi tontin ja rakennuksen? Oliko rintataskukauppa kun on niin huomaamatta tapahtunut? Tietääkseni kyseessä on vuokrasopimuksella siirretty hallintaoikeus sisältäen luullakseni (jos ei niin ihmetellä täytyy) joitakin ehtoja toiminnasta, mutta sulla lienee paremmat tiedot. Taitaa olla vain niin ettei tosiaankaan ole sinun etusi että turistit syövät muualla.


    • Heinäkuussalomaillaan

      Onko terassi kutistunut viimenäkemästä jos on lähes täysi noin kahdestakymmenestä asiakkaasta?
      Mulla on mielikuva että sinne mahtuu toistasataa asiakasta, jos siis puhut siitä leirintäalueen viereisestä rantaterassista?

    • Kustasullapaassa

      Vagina päähän ja kammiovuorelle, mites tää liittyy tähän juttuun vai käytätkö jotain päihteitä tai lääkkeitä ? Et ole aivan terve ! Sinäkö ajelet moottoripyörälllä pitkin jalkakäytäviä ja myyt pillereitä ?

    • Jatetta

      Onks ne niit päättömii teollisuusmuikkui ? Hesas muikunpäät karpalohillolla 30 € / ateria, lähettää kai Sysmään ne muikunhännät , niit saa tukusta 30 cnt/kg mut päät uupuu.

    • Passipaattajana

      Kunnanjohtajan pitäis määrätä noi aukioloajat, tulee se meille veronmaksajille kalliiksi se paikka muutenkin. Puuttuuhan se pienempiinkin asioihin tai määräis Järvisen määräämään.

      • joisitte-hiljempaa

        Luojalle kiitos ettei ole humalaisten metelöintiä joka yö, saa naapuruston asukkaat edes joskus nukkua ilman häiriöitä.
        Hyvin riittäisi arki-iltojen aukiolo klo 22.00 saakka, lauantaina voisi olla pari tuntia myöhempään jos asiakkaita riittää.


    • Sysmäpäijänteenhelmikö

      Kunnan pitäisi avata kaikkien nähtäväksi ravintolasta tehty sopimus. Jutut kylällä pyörivät asian ympärillä ja moni "tietää", että annettuja lupauksia ei ole pidetty. Mikä on totuus? Onko vuokraa alennettu, onko luvattu ympärivuotinen toiminta, onko sitouduttu joihinkin aukioloaikoihin jne.? Menikö kilpailutus oikein? Harmi, että kunnan matkailun kannalta yksi ykköskohteista ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla.

      • röhröhkniif

        Sysmäpäijänteenhelmikö, ei, kyllä se menee niin että Sysmäpäijänteenhölmö!


    • Veneilijäjokasuuntaapois

      Juuri näin. Rantaterassin pitäisi olla meidän sysmäläisten ykköspaikka ja palvella asiakkaitaan silloin kun niitä yleensäkään on. Tämmöisessä paikassa yrittäjän pitää repiä selkärangastaan kaikki mitä irti lyhyen sesongin aikanana saa, jotta eläisi talven yli. Ja toisaalta kunnan pitää vaatia, että palvelu pelaa, koska se on kustantanut (meidän veronmaksajien rahoilla) tämän matkailuvaltin, jota se ei nyt valitettavasti ole. Maailma on pieni ja veneilijöiden keskuudessa jutut kiertää nopeasti. Kunnan pitää tehdä toimenpiteitä pikaisesti, että homma ei karkaa lopullisesti käsistä.

    • Nnnni

      Matkailuvaltti. Heh. Yks vitun rantakuppila.

      • kesäsysmäläinen

        Kova on itku kun kaljasiepot ei saa yötämyöden kaljaa.

        Näyttää täällä olevan jollain elämä ihan hukassa.


      • taistotuulikki

        Siinä se varsinainen pahvi lärväänsä aukoo, luepa ihan ensteks vaikka palstan avausteksti. Vai eikö ymmärrys riitä?


      • Rahastaeipulaa
        kesäsysmäläinen kirjoitti:

        Kova on itku kun kaljasiepot ei saa yötämyöden kaljaa.

        Näyttää täällä olevan jollain elämä ihan hukassa.

        Kyllähän se nyt vituttaa ku ei pääse päätä täytee vetää oli arki tai ei.


    • Elykeskussyy

      Nyt syytellään väärää osapuolta. Ei yrittäjä voi päättää mihin saakka terassille voi tarjota. Viranomaisilta pitää anoa lupaa ja yksi naapurin valitus riittää estämään tarjoilun kymmenen jälkeen.

      • röhröhkniif

        Etkö naurettavampaa seli seliä keksi? Onko viranomaisten toimesta asetettu ylimääräisiä rajoituksia? Ei ole! Kyse on tässä tapauksessa vain ja ainoastaan yrittäjän tahdosta ja päätöksestä palvella asiakkaita aukioloaikojen puitteissa. Ja jos palvelu- ja yrittäjähenkisyyttä ei ole niin tässä on lopputulema, Sysmän kannalta negatiivinen kuva matkailun merkityksestä kunnan elinkeinoelämään ja sitä kautta verokertymään. Jos mikkihiiren vasen käsi on kymmenen ja oikea käsi yhdeksän kohdalla, paljonko kello silloin on? Mietippä sitä? Jos ravintolalla ei ole kiinteitä aukiolo-aikoja ei ravintolalla ole asiakkaitakaan!


      • kesäsysmäläinen

        Onkos sulle annettu sinne porttikielto kun noin pökäleinä olet?
        jos oikeasti olisit huolissasi yrityksen pärjäämisestä niin et kyllä silloin sitä täällä jatkuvasti haukkuisi
        minä menen ravintolaan jos huomaan sen olevan auki ja minulla on nälkä, elämäni ei kulje ravinoloiden aukioloajan mukaan, en edes tiedä miten yhdenkään paikallisen tulisi olla avoinna


      • etsillee

        Sinä olet sinä (etkä suinkaan telluksen napa), kuten itse totesit, ja muut eivät välttämättä ole sinä. Eikö niin? Eiköhän nämä ole asioita jotka tämän infran kustantajia oikeutetusti kiinnostaa, vai miten on "kesäsysmäläinen"?


      • kesäsysmäläinen
        etsillee kirjoitti:

        Sinä olet sinä (etkä suinkaan telluksen napa), kuten itse totesit, ja muut eivät välttämättä ole sinä. Eikö niin? Eiköhän nämä ole asioita jotka tämän infran kustantajia oikeutetusti kiinnostaa, vai miten on "kesäsysmäläinen"?

        eikä muut ole todellakaan sinä :D, onneksemme

        miten meille infran kustantajalle kuuluu mitä yrittäjä tienaa jos hän hoitaa vuokransa ja sovitut velvoitteensa?
        t. kesäsysmäläinen nyt ja talvella talvisysmäläinen


      • äläpässiinä

        Ketä tässä asiassa on yrittäjän tienaaminen kiinnostanut? Kunnan investoinnista saama raha sen sijaan kiinnostaa, ja puhun vain omalla suullani, toisin kuin sinä, julkituomastasi päätellen olet valtuutettu puhumaan myös muiden suulla. Kun kunta käyttää varojaan matkailupalveluiden kehittämiseen lähtökohtanahan on että kunta saa rahalleen jonkinlaista palautetta, näinhän se menee, eikö totta? Jos oikein pinnistelet niin saatat ymmärtää että tämä kunta muodostuu n. neljästätuhannesta yksilöstä, heidän varojaan tässä kohteessa kunta on käyttänyt, niiden varojen järkevä käyttö kiinnostaa kuntalaista, oikeutetusti!
        T. Ympärivuotinen, syntyperäinen, ikänsä tänne veronsa maksanut mutta pitäjän ulkopuolisen yhtiön palveluksessa elämäntyönsä tehnyt täällä äänioikeutettu kuntalainen.


      • ketjun-avaajaa

        avauksessa luki
        " toivottavasti yrittäjä tekee voittoa."


      • Tavattunteva
        ketjun-avaajaa kirjoitti:

        avauksessa luki
        " toivottavasti yrittäjä tekee voittoa."

        Mielenkiintoista; Jos olet keskustelun avaaja niin kummastako siis olitkaan huolissasi, yrittäjän tekemästä voitosta vai saamastasi/saamastanne palvelusta? Mikäli et ole keskustelun avaaja niin käyttäisin kohdallasi nimitystä saivartelija.


    • Jookonytriittää

      Hei kaikki humaliset, eiköhän lopeteta tähän.

    • Kiittikovasti

      Terassilla tarjoilevat iloiset ja kivannäköiset "tytöt", joille iso kiitos. Ari on onnistunut ainakin henkilöstön valinnoissaan. Silmänilo=hyvä mieli=tyytyväinen asiakas=enemmän myyntiä.

    • Minäjakoiranautitaan

      Rantsulle menen taas viikonloppuna nauttimaan elämästä, hyvästä palvelusta ja kylmästä juomasta. Tsemppiä sinne!

    • kannatan

      Rantakahvila on hyvä paikka. Aloittaja voi mennä muualle muijanssa kanssa muikkuja syömään, tai jatain muuta tekemään, me muut kyllä kannatamme paikkaa ja suosittelemme sitä jokaiselle.

      • kanava60

        ei vissii ollu jonoa :D onneks paikan pelastaa kesätytöt..


    • Ariulos

      Joo, ei sinne jatkossa jonoja muodostu, niinkuin kehoitit kaikkia menemään muualle. Menemmekin Uotiin, siitähän faces taas vähän keskusteltiin miten Rantsu on auki. Kunnan sijoitus paikkaan menee aivan hukkaan, uusi yrittäjä joka jaksaa paremmin vois jatkaa

    • kirkkaanystävä

      Älkää hei viittikö! Antakaa kunnan keskittyä rauhassa tärkeimpään päätehtäväänsä eli kepakkokuppiloiden toiminnan tukemiseen ja pystyssä pysymisen varmistamiseen. Tekevät hikipäässä ansiokasta työtä!

    • gytyrtytrytrtyt

      tliko mieleen jotta anniskelu piti lopettaa klo 22 niin mitä siellä tyhjää istumaan vai limsaako joitte hoikan kauniin vaimosi kanssa, vai oliko se siiderivalas

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1655
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      17
      1517
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      68
      1429
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      40
      1384
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      50
      1323
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1258
    7. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1136
    8. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1126
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1114
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1102
    Aihe