Oudot sattumat

taivasteleva

Melko usein tapahtuu, että ajattelen jotain henkilöä ja jonkin ajan kuluttua tämä tuleekin kadulla vastaan. Taannoin ajatuksiini jostain syystä kantautui vuosia sitten edesmennyt opettaja. Mietin myös hänen aikuisia lapsiaan, jotka ovat muuttaneet pois seudulta. Hetken päästä tuon vanhan opettajan poika käveli vastaan täällä entisillä kotikonnuillaan.

Myös olen hämmästellyt "etiäisilmiötä". Ensin tulee ihminen joka vaikuttaa vanhalta tutulta, mutta lähempää nähtynä ei olekaan hän. Se vanha tuttu kävelee oikeasti vastaan vähän myöhemmin.

Näillä ilmiöillä tuskin on kummenpaa tarkoitusta, mutta jostain kummasta ne vain ovat olemassa.

7

383

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • näinselitän

   Minulle tapahtuu ihan samoin. Oikeastaan näitä etiäisiä tulee kun joku ihminen kuolee tai on jo silloin ajatteluhetkellä kuollut. Henkilöt saattavat olla julkkiksia, vaikka rapakon takaa, entisiä koulukavereita, naapureita, työkavereita, jne. Sitä vain miettii, että missähän sekin nykyään asustelee, mitä elämään kuuluu, ym. Ja nämä mieleen putkahtavat ovat niitä, joita ei yleensä ajattele ja ei ole ollut aikoihin jopa vuosiin missään tekemisissä.
   Äkkiä vain tyyppi, päivän parin päästä tulee vastaan tai tulee sanoma että on kuollut parin viikon sisällä.
   Uskovaisena ajattelen että pitää muistaa silloin näitä ihmisiä rukouksin, mutta ei sitä enää voi tehdä jos ovat ajasta poistutuneet. Olemme hengellisiä olentoja ja enemmän kuin möykky biologiaa. Kehomme rajoittaa täällä kommunikointia, mutta jotain yhteyttä tapahtuu myös sielun ja hengen tasolla.

  • fghf.ghf

   Tuollaisilla ilmiöillä, jotka ovat itsellenikin tuttuja, ymmärtääkseni on kyllä ihan selvä tarkoitus. Viesti on se, että on olemassa korkeampi voima, joka vaikuttaa ihmiseen ja tarvittaessa laajempaankin kyseiseen yksilöön liittyvään kokonaisuuteen ikäänkuin "jonkinlaisena yliälynä", kuten C.G Jung asian ilmaisi.

   Kokemus on hyvä todiste Jumalasta, jos Jumala ymmärretään kokonaisuutena, jonka tärkeänä osana ovat mm. Enkelit näkymättömillä tasoilla.

   • gfhf.h

    Se on siis hyvä HENKILÖKOHTAINEN todiste Jumalasta. Useinhan niitä syvempiä hengellisiä asioita oikeasti ymmärtää vasta oman kokemuksen kautta.


   • taivasteleva

    Olen aina pitänyt selvänä, että on korkeampi voima, jumala, tietoisuus, jonka kautta joskus "vaan tietää asioita".

    Silloin tällöin elämässä on ollut tilanteita, jolloin on tuntunut, että joku asia pitää tehdä. Jotenkin vaan on "tiennyt" taustalla vaikuttavista kuvioista enemmän, kuin faktatietoa on ollut käytettävissä. Sitten myöhemmin on osoittautuu, että sisäiseen ääneen kannatti luottaa.


   • sdfs.df
    taivasteleva kirjoitti:

    Olen aina pitänyt selvänä, että on korkeampi voima, jumala, tietoisuus, jonka kautta joskus "vaan tietää asioita".

    Silloin tällöin elämässä on ollut tilanteita, jolloin on tuntunut, että joku asia pitää tehdä. Jotenkin vaan on "tiennyt" taustalla vaikuttavista kuvioista enemmän, kuin faktatietoa on ollut käytettävissä. Sitten myöhemmin on osoittautuu, että sisäiseen ääneen kannatti luottaa.

    Aivan....ja tuo "tietoisuus" on Henki. Jokaisella ihmisellä on sielu ja Henki, kuten kristinoppikin opettaa, mutta useinhan me emme tunne kovin hyvin edes omaa sieluamme.


  • eiolesattumaa

   Eräs rouva kertoi, että oli johdattautunut toimimaan ja järjestelemään asioita, joita ennen ei olisi tullut edes ajatelleeksi tehdä. Pariskunnalla on kesämökki, talo, ym, joiden ylläpitoa ja laitteistoa mies hoiteli. Viime syksynä oli naiselle tullut mieleen, että pitää perehtyä sähköpaneelien toimintaan, huoltoon ja miten niiden kanssa pelaillaan - oli jopa piirtänyt paperille kuvia ja ohjeita. Myös muita juttuja oli käyty läpi. Pariskunta on noin 70-kymppinen, mutta erittäin hyväkuntoisia ja terveitä. Mies ihan terveyden ja elämäntapojen peruskuva. Tapahtui, että mies menehtyi äkillisesti hiihtolenkillään kevättalvella. Nainen kertoi vasta nyt keväällä ymmärtäneensä, että häntä ohjailtiin tulevan varalle.

  • Satanama

   Ajatuksilla on voimaa vaikuttaa todellisuuteen, joidenkin ihmisten ajatukset ovat voimakkaampia, koska he ovat kehittäneet kykyjään edellisissä elämissä voimameditaation kautta tai heidän suvussaan kulkee kykyjä, myös astrologinen syntymäkartta vaikuttaa asiaan.

   Olen itsekin vetänyt puoleeni erilaisia asioita tietoisesti keskittymällä johonkin hetken verran, ja sitten odottamani asia on tullut luokseni ennemmin tai myöhemmin. Ihmisen kyky vetää puoleensa asioita johtuu aurasta (kyseessä on bioelektrinen kenttä, joka ympäröi ihmistä) ja mielenkyvystä keskittyä; näitä molempia voi voimistaa jos on tietoa.

   Erittäin kaupallistettu sitaattikokoelma nimeltä Salaisuus (kirjoittanut Rhonda Byrne) on käsitellyt tätä asiaa, mutta siinä ei pahemmin vaivaannuta kertomaan mihin se perustuu tai miten kykyjään voi voimistaa.

   http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Meditation.html

   Seuraavassa linkissä on mielenkiintoinen kirjoitus ajatusten voimasta muovata todellisuutta jossa elämme:
   http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/Bible_Jewish_Witchcraft.htm

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   4666
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   187
   3753
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   280
   2854
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   68
   2500
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   155
   1828
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   80
   1823
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   216
   1356
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   171
   1029
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   897
  Aihe