Oudot sattumat

taivasteleva

Melko usein tapahtuu, että ajattelen jotain henkilöä ja jonkin ajan kuluttua tämä tuleekin kadulla vastaan. Taannoin ajatuksiini jostain syystä kantautui vuosia sitten edesmennyt opettaja. Mietin myös hänen aikuisia lapsiaan, jotka ovat muuttaneet pois seudulta. Hetken päästä tuon vanhan opettajan poika käveli vastaan täällä entisillä kotikonnuillaan.

Myös olen hämmästellyt "etiäisilmiötä". Ensin tulee ihminen joka vaikuttaa vanhalta tutulta, mutta lähempää nähtynä ei olekaan hän. Se vanha tuttu kävelee oikeasti vastaan vähän myöhemmin.

Näillä ilmiöillä tuskin on kummenpaa tarkoitusta, mutta jostain kummasta ne vain ovat olemassa.

7

384

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinselitän

      Minulle tapahtuu ihan samoin. Oikeastaan näitä etiäisiä tulee kun joku ihminen kuolee tai on jo silloin ajatteluhetkellä kuollut. Henkilöt saattavat olla julkkiksia, vaikka rapakon takaa, entisiä koulukavereita, naapureita, työkavereita, jne. Sitä vain miettii, että missähän sekin nykyään asustelee, mitä elämään kuuluu, ym. Ja nämä mieleen putkahtavat ovat niitä, joita ei yleensä ajattele ja ei ole ollut aikoihin jopa vuosiin missään tekemisissä.
      Äkkiä vain tyyppi, päivän parin päästä tulee vastaan tai tulee sanoma että on kuollut parin viikon sisällä.
      Uskovaisena ajattelen että pitää muistaa silloin näitä ihmisiä rukouksin, mutta ei sitä enää voi tehdä jos ovat ajasta poistutuneet. Olemme hengellisiä olentoja ja enemmän kuin möykky biologiaa. Kehomme rajoittaa täällä kommunikointia, mutta jotain yhteyttä tapahtuu myös sielun ja hengen tasolla.

    • fghf.ghf

      Tuollaisilla ilmiöillä, jotka ovat itsellenikin tuttuja, ymmärtääkseni on kyllä ihan selvä tarkoitus. Viesti on se, että on olemassa korkeampi voima, joka vaikuttaa ihmiseen ja tarvittaessa laajempaankin kyseiseen yksilöön liittyvään kokonaisuuteen ikäänkuin "jonkinlaisena yliälynä", kuten C.G Jung asian ilmaisi.

      Kokemus on hyvä todiste Jumalasta, jos Jumala ymmärretään kokonaisuutena, jonka tärkeänä osana ovat mm. Enkelit näkymättömillä tasoilla.

      • gfhf.h

        Se on siis hyvä HENKILÖKOHTAINEN todiste Jumalasta. Useinhan niitä syvempiä hengellisiä asioita oikeasti ymmärtää vasta oman kokemuksen kautta.


      • taivasteleva

        Olen aina pitänyt selvänä, että on korkeampi voima, jumala, tietoisuus, jonka kautta joskus "vaan tietää asioita".

        Silloin tällöin elämässä on ollut tilanteita, jolloin on tuntunut, että joku asia pitää tehdä. Jotenkin vaan on "tiennyt" taustalla vaikuttavista kuvioista enemmän, kuin faktatietoa on ollut käytettävissä. Sitten myöhemmin on osoittautuu, että sisäiseen ääneen kannatti luottaa.


      • sdfs.df
        taivasteleva kirjoitti:

        Olen aina pitänyt selvänä, että on korkeampi voima, jumala, tietoisuus, jonka kautta joskus "vaan tietää asioita".

        Silloin tällöin elämässä on ollut tilanteita, jolloin on tuntunut, että joku asia pitää tehdä. Jotenkin vaan on "tiennyt" taustalla vaikuttavista kuvioista enemmän, kuin faktatietoa on ollut käytettävissä. Sitten myöhemmin on osoittautuu, että sisäiseen ääneen kannatti luottaa.

        Aivan....ja tuo "tietoisuus" on Henki. Jokaisella ihmisellä on sielu ja Henki, kuten kristinoppikin opettaa, mutta useinhan me emme tunne kovin hyvin edes omaa sieluamme.


    • eiolesattumaa

      Eräs rouva kertoi, että oli johdattautunut toimimaan ja järjestelemään asioita, joita ennen ei olisi tullut edes ajatelleeksi tehdä. Pariskunnalla on kesämökki, talo, ym, joiden ylläpitoa ja laitteistoa mies hoiteli. Viime syksynä oli naiselle tullut mieleen, että pitää perehtyä sähköpaneelien toimintaan, huoltoon ja miten niiden kanssa pelaillaan - oli jopa piirtänyt paperille kuvia ja ohjeita. Myös muita juttuja oli käyty läpi. Pariskunta on noin 70-kymppinen, mutta erittäin hyväkuntoisia ja terveitä. Mies ihan terveyden ja elämäntapojen peruskuva. Tapahtui, että mies menehtyi äkillisesti hiihtolenkillään kevättalvella. Nainen kertoi vasta nyt keväällä ymmärtäneensä, että häntä ohjailtiin tulevan varalle.

    • Satanama

      Ajatuksilla on voimaa vaikuttaa todellisuuteen, joidenkin ihmisten ajatukset ovat voimakkaampia, koska he ovat kehittäneet kykyjään edellisissä elämissä voimameditaation kautta tai heidän suvussaan kulkee kykyjä, myös astrologinen syntymäkartta vaikuttaa asiaan.

      Olen itsekin vetänyt puoleeni erilaisia asioita tietoisesti keskittymällä johonkin hetken verran, ja sitten odottamani asia on tullut luokseni ennemmin tai myöhemmin. Ihmisen kyky vetää puoleensa asioita johtuu aurasta (kyseessä on bioelektrinen kenttä, joka ympäröi ihmistä) ja mielenkyvystä keskittyä; näitä molempia voi voimistaa jos on tietoa.

      Erittäin kaupallistettu sitaattikokoelma nimeltä Salaisuus (kirjoittanut Rhonda Byrne) on käsitellyt tätä asiaa, mutta siinä ei pahemmin vaivaannuta kertomaan mihin se perustuu tai miten kykyjään voi voimistaa.

      http://www.angelfire.com/empire/serpentis666/Satanic_Meditation.html

      Seuraavassa linkissä on mielenkiintoinen kirjoitus ajatusten voimasta muovata todellisuutta jossa elämme:
      http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/Bible_Jewish_Witchcraft.htm

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4260
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4172
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3946
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2787
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2495
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2088
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      193
      1986
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1639
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe