Kuollut koulupoika palaneessa kuorma-autossa?

mitä-on-tapahtunut

105

7167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikeaaymmärtää

      On kyllä järkyttävä tapaus. Oliko tuolla S-marketin viereisellä työmaalla vietetty koulujen päättäjäisiä kenties vahingonteko mielessä ja tuskin poika siellä yksin oli. Ehkä kuorma-autossa oli poltettu tupakkaa ja polttoainehöyryt sytyttivät palon tai jotain vastaavaa. Tämä vaatii todella voimia ja jaksamista.

      • totaalinen.shokki

        Poliisin mukaan rikoksen osuutta asiaan ole suljettu pois, joten jokuhan on voinut esim. nostaa tajuttoman pojan syystä tai toisesta sinne sisään penkille ja lavastaa tulipalon peittääkseen rikoksen. Silminnäkijät olisivat nyt avainasemassa, että tämä karmiva tapaus selviäisi pikaisesti.


    • kuului_pamauksia
      • tynamiitti

        Mitä ne pamaukset oli räjähtikö kuorma-autossa joku pommi? Ohjaamo on kuin polttopommin jäljiltä täysin tuhoutunut.


      • Surullinentapauskyllä

        pamaukset tulleet kun renkaat räjähtäneet


      • kuminpolttoa
        Surullinentapauskyllä kirjoitti:

        pamaukset tulleet kun renkaat räjähtäneet

        Taidat olla oikeassa valokuvastakin näkee, että myös renkaat ovat palaneet pois ja miten lie saiko palo alkunsa renkaista hieman mietityttää kanssa.


    • palopate

      Kun ei vaan olisi taas olleet rekkamiehet asialla. Ylikuormia, ylinopeutta ja ylikuumeneminen. Otti sitten tuhoisasti valkeen ja sitä rataa.

      • vakuutustarkkailija

        Kuormuri oli seissy rikkinäisenä siellä työmaalla perjantaista lähtein, jotta eiköhän tuo ollu jo kerenny jäähtyä. Uutisissa sanotaan, että syttymissyy ei liity auton kuntoon niin minä ainakin päättelin, että se on sytytetty ulkopuolisen tahon toimesta tahalleen.
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001194320.html


      • mitä-vielä

        Voi helv! rekkamiehetkö syyllisiä tähänkin? aika erikoinen mielipide, suorastaan epäilyttävä?
        Eiköhän tuon ikäiset koltiaiset osaa itsekin järjestää ikävyyksiä itselleen ja toisille?


      • Selvän_näkijä
        mitä-vielä kirjoitti:

        Voi helv! rekkamiehetkö syyllisiä tähänkin? aika erikoinen mielipide, suorastaan epäilyttävä?
        Eiköhän tuon ikäiset koltiaiset osaa itsekin järjestää ikävyyksiä itselleen ja toisille?

        Ketkäpä muut voisikaan olla syyllisiä kuin rekkamiehet!
        Tapahtui mitä tahansa, missä tahansa, milloin tahansa ja miten tahansa, niin täydellisen varmasti syyllinen löytyy rekkamiesten joukosta!
        Kotimaan rikostapauksia selvittäessä tämä helpottaa huomttavasti poliisien töitä, sillä rekkamiehiä on kuitenkin rajallinen määrä, joten kun aikansa heitä seulotaan, niin ihan varmasti tekijä löytyy ja niin tulee käymään myös tässäkin tapauksessa.


      • miksieivahdita

        "Ketkäpä muut voisikaan olla syyllisiä kuin rekkamiehet!"

        Konginkankaan onnettomuus oli hirvittävä katastrofi. Silloinhan rekkamies ajoi ylinopeutta "rajoitinta vasten" alamäessä, vaikka pelivara rajoittimeen on jätetty juuri sen vuoksi, että yhdistelmä saadaan tarvittaessa oikaistua kaasua käyttämällä.

        Rajoittimet ovat edelleen säädettynä 90 km/H nopeuteen. 80 alueella kaikki rekkakuskit ajavat takapuskurissa kiinni, vaikka rekoilla ei saa ajaa kuin 80 kmh.

        Miksi poliisi ei vahdi rekkamiehiä?


      • jankkaajalle

        Eiköhän ne sun rekkamiehet saa sulkea tästä keissistä jo pois.


      • lipputangon.nuppi
        jankkaajalle kirjoitti:

        Eiköhän ne sun rekkamiehet saa sulkea tästä keissistä jo pois.

        Sitä paitsi palanut auto on kuorma-auto, eikä mikään rekka-auto. Eli korkeintaan kuorkkikuskeja voisi epäillä.


      • inhimillinen-tekijä
        vakuutustarkkailija kirjoitti:

        Kuormuri oli seissy rikkinäisenä siellä työmaalla perjantaista lähtein, jotta eiköhän tuo ollu jo kerenny jäähtyä. Uutisissa sanotaan, että syttymissyy ei liity auton kuntoon niin minä ainakin päättelin, että se on sytytetty ulkopuolisen tahon toimesta tahalleen.
        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001194320.html

        Tarkoittivat ehkä, että kuorma-auto oli teknisesti kunnossa ja katsastettu ennen tulipaloa, mikä vika siinä sitten oli sitähän ei uutisessa kerrottu.


    • AllahuAkbari

      Kuka sen pojan murhasi? Polkupyörä varastettu. Eli poika on tapettu ja viety sinne auton ohjaamoon ja auto tuikattu tuleen.

      Poliisi on jatkanut Joensuun Vehkalahden kuorma-autopalon tutkintaa ja pyytää edelleen havaintoja - kuolleen miehen pyörä kateissa

      06.06.2016
      Itä-Suomi

      Poliisi on jatkanut sunnuntaina 5.6.2016 aamuyöllä Joensuun Vehkalahdessa tapahtuneen kuorma-auton palon tutkintaa. Palaneesta rekasta löytyi 17-vuotiaan mieshenkilön ruumis. Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa kuolemansyyn tutkintana ja palonsyyn tutkintana.

      Tutkinnassa on selvinnyt, että mieshenkilö on ollut monien muiden nuorten tapaan viettämässä lauantai-iltaa Joensuun laululavalla. Mieshenkilö on lähtenyt Laulurinteen alueelta kotiinsa Joensuun Reijolan suuntaan noin klo 01 jälkeen sunnuntaina.

      Mieshenkilö on erkaantunut kaveristaan Ylisoutajan sillan ylityksen jälkeen Penttilässä. Mieshenkilö lähti ajamaan polkupyörällä Ylisoutajan sillalta Peltolan ammattikoulun suuntaan. Mieshenkilö on ollut liikkeellä uudella Helkama Jopo merkkisellä polkupyörällä, joka on väriltään musta ja ruskea. Pyörä on uusi ja sen runkoa on kuvattu kaarevaksi eli pyörä on Jopo cruiser mallia. Pyörä on malliltaan harvinainen.

      Miehellä on ollut yllään musta-harmaat farkut, musta Adidas merkkinen huppari, jossa on ollut edessä iso keltainen Adidas logo. Lisäksi miehellä on ollut jalassaan valkeaharmaat Adidas-merkkiset tennarit, joissa on ollut lisäksi sinistä väriä.

      Ylisoutajan sillalta on noin 1,5 km matka kuorma-auton palopaikalle. Mieshenkilö on ollut puhelinyhteydessä kavereihinsa vielä noin klo 01:30. Hälytys tulipalosta on tullut klo 03:12.

      Poliisi pyytää edelleen kaikkia mahdollisia havaintoja tapaukseen liittyen. Erityisesti pyydetään havaintoja Penttilän - Vehkalahden alueelta sekä havaintoja miehen pyörästä, joka on edelleen kateissa. Havainnot puhelimitse suoraan asiaa hoitavalle tutkijalle numeroon 029 545 6461.

      https://poliisi.fi/tietoa_poliisista/tiedotteet/1/1/poliisi_on_jatkanut_joensuun_vehkalahden_kuorma-autopalon_tutkintaa_ja_pyytaa_edelleen_havaintoja_-_kuolleen_miehen_pyora_kateissa_48297

    • Surullista

      Jos se jopo olis siinä vieressä niin vois vielä kuvitellakin kaverin itse saaneen tulipalon aikaiseksi. Ikävä tapaus ja valitettavasti rikokselta haiskahtaa.
      Kaveri on törmännyt johonkin ikävään ja homma on lähtenyt käsistä. Jopo lienee heitetty jonnekin pusikkoon.

    • päättyikö-koulu

      Eikös tommosta vahinkoa saa aikaan jos/kun humalapäissään tupakoi ja sammuu, mihin tahansa sattuukin sammahtamaan?

      • uskonrikokseen

        Kukas sen jopon on käynyt siitä palavan auton vierestä poimimassa talteen?


    • salapoliisi
      • salapuliisi

        Ai Jopoon mankkaa, missäs se Jopo on. Taitaa Jopot olla paljon kysytympiä varkailla kuin mankat, taisivat tulla häirityksi mankkaa/dieseliä varastaessaan niin varastivatkin Jopon ja polttivat pojan elävältä. Ei kukaan vahingossa jää palavaan rekkaan, joku estänyt pois pääsyn tai ollut valmiiksi tajuton. Liettuan ryssät tai muut matut varmaan asialla.


      • Varoituksen_sana

        " Pentu yrittäny anastaa mopoautoonsa cd soitinta ja oikoseen menny ja puff!"

        No just niin ja varmasti.

        Harvempi on asiasta tietoinen, mutta me internetin palstoille kirjoittelevat yleisnerot voimme tämän paljastaa: Rekka-autojen ohjaamot on täytetty vedyllä ja pienikin kipinä saa ne räjähtämään heti ja välittömästi eikä sisällä olijalla ole pienintäkään mahdollisuutta pelastua!
        Näin kävi tälläkin kertaa, eli kuorma-auto sekä sisällä ollut nuori poika koki Hindenburgin kohtalon!

        https://www.youtube.com/watch?v=CgWHbpMVQ1U

        .


    • Liekehtivämassikka

      Tietääkö kukaan kaverin nimeä?

      • nimisuoja

        Nimien julkaisu on kielletty näillä keskustelupalstoilla yksityisten ihmisten henkilötietosuojan nojalla, jonka voit käydä toteamassa tuolla alempana poistoilmoitusten muodossa.


    • fvfvfvfvfv

      Kysykääpä itseltänne miksi jannu olisi mennyt rymyämään kuorma-autoon itsenäisesti kun oli jo koti- eikä millään keikkamatkalla? Mistä olisi muka tiennyt että kuorkissa on ovet auki? tuskin on ollut kummoisiakaan avausvehkeitä mukana? Miksi fillari ei ollut kuorkin luona jos oli itse varkaissa? Ehkä mennyt niin että on ajanut ohi ja huomannut kun joku porukka ryövää kuorkkia, mennyt vahingokseen väliin ja sitten tullut surmatuksi kun pikkukonnat ei ole halunneet joutua kiinni murrostaan.

    • Naisenvaisto

      Olen kyllä naisena taipuvainen tuon Palopaten suuntaan, tuntuu niin uskottavalta.

    • Propaani_unohtui_plamaan

      Lämmitti lusikkaa?

    • Aikanaanselviää

      Tuohon aikaan Joensuun kaikki kadut on yleensä tyhjiä, en ainakaan itse usko että on laitettu kuolleena kuorma-autoon ja sitten palamaan.

      • bailaamaan

        Yleensä joo mutta ota huomioon, että lauantaina oli koulujen päättäjäiset ja perinteisesti nuoriso lähtee sankoin joukoin illanviettoon kylille yö myöhään. Taitaa olla vilkkain viikonloppu koko vuonna.


    • EhkäRyöstetty

      Muista lähteistä ja uhrin netissä olevista kuvista päätellen siistin ja normaalin näköinen nuori mies. Ottanut illan mittaan jonkin verran olutta, ei tupakoinut. Ajanut kotiaan kohti kevyen liikenteen väylää pitkin. Kuorma-auto ollut pysäköitynä kevyen liikenteen väylän vieressä, kotiin matkaa paikalta 2 km. Polkupyörä löytynyt myöhemmin parin kilometrin päästä eri suunnalta kuin koti. Lompakko ja kännykkä edelleen kateissa. Rekan mankka on ollut mahdollisesti katossa kuljettajan pään yläpuolella ja pudonnut tulipalossa penkille.

      • jopojemmari

      • OmituinenTapaus
        jopojemmari kirjoitti:

        Oliko joku muu ajanut Jopon toisaalle alikulun luo, tässä valokuva?
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016060621686966_uu.shtml

        Lehtijutun mukaan "On mahdollista, että pyörällä on liikkunut joku muu henkilö pyörän omistajan lisäksi". Polkupyörä löytöpaikka ja etäisyys on noin 90 asteen kulmassa pojan kotiin nähden.

        Tapahtumapaikka, kevyen liikenteen väylä S-market Vehkalahden vieressä olevan työmaa-alueen vieressä, näyttää olevan kaikkea muuta kuin syrjäinen. Paljon omakotitaloja ihan vieressä.

        https://www.google.fi/maps/place/S-market Vehkalahti Joensuu/@62.580682,29.7702874,3a,75y,49.21h,84.13t/data=!3m7!1e1!3m5!1sUOR1fSMPq_4cEyPJIn3bqQ!2e0!6s//geo1.ggpht.com/cbk?panoid=UOR1fSMPq_4cEyPJIn3bqQ&output=thumbnail&cb_client=search.TACTILE.gps&thumb=2&w=86&h=86&yaw=351.36652&pitch=0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x469b85c155555555:0xce288f36b068e44f!8m2!3d62.5811131!4d29.7701452!6m1!1e1


      • mininni

        Ei ihan oikeaan paikkaan vienyt tuo karttamerkki.


      • Täsmennystä
        mininni kirjoitti:

        Ei ihan oikeaan paikkaan vienyt tuo karttamerkki.

        Linkitys ei onnistunut, mutta etsi osoitteella "s-market vehkalahti joensuu". Kevyen liikenteen väylä kulkeekin työmaan keskellä. Ei kovin näkyvällä paikalla, mutta asutulta tuo alue näyttää.


      • enkelinsarvet
        jopojemmari kirjoitti:

        Oliko joku muu ajanut Jopon toisaalle alikulun luo, tässä valokuva?
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016060621686966_uu.shtml

        Mulla oli kans 1970-luvulla jopossa tollaset jappisarvet ne oli sillon muotia. Varmaan ton jopon joku näki se pistää kyllä silmään ainaki nuorisolla. Aika matalalla penkki siinä olisko sillä ajellu joku raskaampi tyyppi palopaikalta pakoon ja sitte penkki lusahtanu alas ettei pystyny enään ajaa.


      • jopon-jäljillä

        Jos joku olisi nähnyt jonkun ajavan poijan Jopolla silloin, kun kuorma-auto oli tulessa se olisi sille pyöräilijälle pahempi juttu. Löytyiköhän siitä Joposta kenenkään muun sormenjälkiä.


    • Vehkalahti

      Sama tyyppi, joka on mahdollisesti tappanut pojan ja varastanut tämän polkupyörän, on luultavasti päättänyt hylätä sen hyvissä ajoin ennen omaa asuinpaikkaansa. Mahdollinen tappaja olisi toiminut hölmösti mikäli hän olisi polkenut varastamallaan pyörällä kotiovelleen asti.

      Ainakin elokuvissa tajuttoman tai kuolleen ruumiin polttamisen tarkoituksena lienee omien jälkien peittäminen esimerkiksi DNA-tutkimusten varalta. Uhri on saattanut joutua aivan satunnaisen väkivallan teon kohteeksi liikkuessaan öiseen aikaan polkupyörällä.

      Tekijä tai tekijät ovat voineet olla hiukan humalassa tai huumeissa, ja poika ehkä törmännyt häneen tai heihin aivan sattumalta. Joskus aivan sivullinen henkilö saattaa joutua appeluun joidenkin epämääräisten tupakanpummaajien takia, jotka kuvittelevat että kaikki ihmiset muka tupakoivat. Jos joku häiriintynyt ihminen hakee tappelua, niin ei siihen luultavasti mitään järkevää syytä tarvita.

    • Surullista

      Onko mitään uutta tietoa ??

      • täysi_mysteeri

        Ei ole mitään uutta sen jälkeen, kun poliisi ilmoitti uutisissa, että Jopo oli löytynyt Hukanhaudalta ja tapausta tutkitaan poliisin mukaan tässä vaiheessa kuolemansyyn tutkintana ja palonsyyn tutkintana. Käsittäisin rikoksen mahdollisuuden suljetun pois, koska siitä ei ole enään mainintaa.


      • surunpaikat
        täysi_mysteeri kirjoitti:

        Ei ole mitään uutta sen jälkeen, kun poliisi ilmoitti uutisissa, että Jopo oli löytynyt Hukanhaudalta ja tapausta tutkitaan poliisin mukaan tässä vaiheessa kuolemansyyn tutkintana ja palonsyyn tutkintana. Käsittäisin rikoksen mahdollisuuden suljetun pois, koska siitä ei ole enään mainintaa.

        Näkökulmasi osui kohdalleen rikosepäilyjen suhteen mutta palon syttymissyy ja jopopyörän löytyminen muualta on vielä arvoitus, joihin poliisi kaipaa lisähavaintoja. Ei tässä voi muuta ottaa osaa menehtyneen nuorukaisen omaisten suureen suruun ja toivoa, että kaikki vielä selviää.
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201606070134919_uu.shtml


      • eräs.teoria
        surunpaikat kirjoitti:

        Näkökulmasi osui kohdalleen rikosepäilyjen suhteen mutta palon syttymissyy ja jopopyörän löytyminen muualta on vielä arvoitus, joihin poliisi kaipaa lisähavaintoja. Ei tässä voi muuta ottaa osaa menehtyneen nuorukaisen omaisten suureen suruun ja toivoa, että kaikki vielä selviää.
        http://www.iltalehti.fi/uutiset/201606070134919_uu.shtml

        Pisti silmään tossa uutisessa "Rikoskomisario kertoo, että kuorma-auton päävirtakytkin oli asetettu pois päältä jo perjantaina." nimittäin päävirtakytkimessä on kuorma-autoissa yleensä sellanen punanen kahva, mikä sammuttaa kaikki lepovirrat mm. tupakansytyttimestä ja autoradiosta niin, jos tupakansytkäri oli hirttäny pohjaan ja poika käänsi päävirtakytkintä, että kuulis radiosta poppia niin virtapiikki saatto sytyttää tupakansytyttimessä kytypalon ja sitte poika on voinu nukahtaa eikä heränny enään savun pökerryttämänä liekkien saadessa vallan.


    • toimea

      Poika taisi sattua väärään paikkaan väärään aikaan. Jotkut oli ryöstämässä autoa ja poika teilattiin ja auto pistettiin tuleen.
      Ei kukaan äkkinäinen nouse humalassa kuormuriin ja tuskinpa ovetkaan oli auki.

      Tänään muuten luki uutisissa että eräs terroristijärjestö poltti 19 naista ja lasta elävältä.
      Ja mitä uutiskuvia katsoo, niin näyttää olevan aina jossain läjä autoja palamassa samalla suunnalla.
      Helppo tapa hävittää jälkensä.
      Saavatko he liikkua ulkona mihin aikaan tahansa sielläkin Joensuussa päin?
      Täällä ainakin yöllä ovat laumoittain liikkeellä ja sitä en ymmärrä että saavat vandalisoida samalla ihmisiä ja omaisuutta.
      Ei hyvä ja tuskin parempaa seuraa.
      Sytyttimet näiltä ja ulkonaliikkumiset öiseen aikaan pois,
      koska muut ei uskalla enää liikkua.
      Ei ainakaan täällä meillä.
      Samassa rapussa jossa asumme, asuu vastatulleita uusmaalaisia.
      Nuoret miehet niistä ei käy töissä, mutta kummasti he lähtevät aina puolen yön korvilla liikenteeseen, miksiköhän?
      Rahaa heillä ei ole ravintoloihin ja töissä eivät käy, varmaankin lenkkeilemään siis?
      Täälläkin katosi muutama viikko sitten perheellinen mies taivaan tuuliin...
      Eli ei kannata liikkua ulkona yksin, näin se vain nyt on.
      Väkivalta, ryöstöt ja raiskaamiset ovat merkittävästi lisääntyneet vähän ajan sisällä. Viranomaiset koettavat peloissaan itsekin kaunistella asiaa, mutta ei tarvitse kuin lukea lehtiä niin tietää että mikä on totta.
      Siinä meni Suomeltamme turvallisuus ja mitä onkaan luvassa, kun kesällä on valoisaa ja naisetkin vähissä vaatteissa ja ihmiset hoippuu kännissä terasseilta kotiinsa.
      Sanon ettei hyvää seuraa.
      Mutta emmehän me saa syytellä enkä minäkään tässä ketään syytä.
      Tämä oli minun mielipiteeni ja Suomessa on sananvapaus.
      Toivottavasti joku alkaa ajamaan myös meidän kantaväestön puolta heikentyneen turvallisuuden takia!
      Monta esimerkkiä pitää vielä olla!

    • toimea

      (korjasin lopun ettei tule väärinkäsityksiä)


      Poika taisi sattua väärään paikkaan väärään aikaan. Jotkut oli ryöstämässä autoa ja poika teilattiin ja auto pistettiin tuleen.
      Ei kukaan äkkinäinen nouse humalassa kuormuriin ja tuskinpa ovetkaan oli auki.

      Tänään muuten luki uutisissa että eräs terroristijärjestö poltti 19 naista ja lasta elävältä.
      Ja mitä uutiskuvia katsoo, niin näyttää olevan aina jossain läjä autoja palamassa samalla suunnalla.
      Helppo tapa hävittää jälkensä.
      Saavatko he liikkua ulkona mihin aikaan tahansa sielläkin Joensuussa päin?
      Täällä ainakin yöllä ovat laumoittain liikkeellä ja sitä en ymmärrä että saavat vandalisoida samalla ihmisiä ja omaisuutta.
      Ei hyvä ja tuskin parempaa seuraa.
      Sytyttimet näiltä ja ulkonaliikkumiset öiseen aikaan pois,
      koska muut ei uskalla enää liikkua.
      Ei ainakaan täällä meillä.
      Samassa rapussa jossa asumme, asuu vastatulleita uusmaalaisia.
      Nuoret miehet niistä ei käy töissä, mutta kummasti he lähtevät aina puolen yön korvilla liikenteeseen, miksiköhän?
      Rahaa heillä ei ole ravintoloihin ja töissä eivät käy, varmaankin lenkkeilemään siis?
      Täälläkin katosi muutama viikko sitten perheellinen mies taivaan tuuliin...
      Eli ei kannata liikkua ulkona yksin, näin se vain nyt on.
      Väkivalta, ryöstöt ja raiskaamiset ovat merkittävästi lisääntyneet vähän ajan sisällä. Viranomaiset koettavat peloissaan itsekin kaunistella asiaa, mutta ei tarvitse kuin lukea lehtiä niin tietää että mikä on totta.
      Siinä meni Suomeltamme turvallisuus ja mitä onkaan luvassa, kun kesällä on valoisaa ja naisetkin vähissä vaatteissa ja ihmiset hoippuu kännissä terasseilta kotiinsa.
      Sanon ettei hyvää seuraa.
      Mutta emmehän me saa syytellä enkä minäkään tässä ketään syytä.
      Tämä oli minun mielipiteeni ja Suomessa on sananvapaus.
      Toivottavasti joku alkaa ajamaan myös meidän kantaväestön puolta heikentyneen turvallisuuden takia!
      MontaKO esimerkkiä pitää vielä olla!??

      • laki-ja-järjestys

        Voitko nyt jo lopettaa häiriköinnin täällä. Et ilmeisesti ole perillä asioiden kulusta, joten ole ystävällinen ja lopeta väärän tiedon levittäminen rikoksesta muuten tässä joutuu tehdä rikosilmoitus toiminnastasi.


      • äläalistuislamille

        Itsellekin kyllä tuli mieleen ettei vain ole muslimit tässäkin syyllisiä, mikään muu uskonto kuin islam ei kehoita vastaaviin rikoksiin (polttomurha). Islamissa muunuskoisilla ja uskottomilla ei ole mitään arvoa paitsi orjan, joten sellaista tervettä omaatuntoa kuin meillä kristillisen kulttuuriympäristön kasvateilla ei muslimeilla ole. Uhrihan oli juonut peräti vähän olutta, joka on haram, joten mikäli syyllinen tässäkin on muslimi, ei tekijällä ole katumuksen häivää vaan suorastaan islamin antama siunaus teolleen. Korostan sanaa "jos", en halua tuomita ennenkuin syyllinen on kiinni saatu koko muslimien joukkoa, mutta on syytä epäillä sitä jolla on motiivi (islam) rikokseen.


    • sherlok

      Tuli mieleen kyllikki saaren tapaus jossa pyörä oli muualla kuin uhrin luona.
      Ei se pyörä itsekseen eri paikkaan pyöräile joten joku sen otti ja vei ja heitti sivuun.
      Väli matkoja en tiedä kun en ole paikkakuntalainen, mutta tuskin poika ajoi pyörällä eri suuntaan ja palasi sitten autolle.

      • TapahtuikoRikos

        Oliko rekan luona pojan pyörän renkaanjäljet? Miksi poika olisi jättänyt polkupyöränsä muualle jos olisi halunnut mennä itse rekkaan sisälle?

        Järjestäytynyttä elinkauppaako? Pahoinpideltiinkö poika hengiltä? Vai stalkattiinko pojan vanhempia? Rasistinen tai ehkä poliittinen motiivi? Ehkä poika tiesi jotain tai sitten ei suostunut johonkin (huumeet?) Jne.

        Kuka järjesti tyhjän rekan sopivasti paikalle?

        Jos poika joutui murhautuksi, niin murhaajat ovat ehkä tienneet rekan sijainnin etukäteen, varautuen polttamaan sen.

        Miten he tiesivät sen?


      • kysynpätaas

        Polttoaine on kallista tänä päivänä. Oliko hylätyssä kuorma-autoon jätetty sitä? Jos niin miksi?


      • varmastioli
        kysynpätaas kirjoitti:

        Polttoaine on kallista tänä päivänä. Oliko hylätyssä kuorma-autoon jätetty sitä? Jos niin miksi?

        Ei ne nyt tankkia/tankkeja ole tyhjentäneet ja kun mahtuu satoja litroja niin varmasti houkuttelee varkaita. Kai niissä kuitenkin lukot on, mutta saako sisältä auki. Murtojäljet luulisi huomaavan, polttoaineen määrästä ei välttämättä tiedä kun mittarikin palanut. Tuskinpa siellä auton sisällä polttoainetta ollut, vaikka ei kai sekään mahdotonta.


    • toimea

      Siis kuinka?
      Kirjoitin ensimmäisen kerran täällä ja jokaisella on oikeus mielipiteeseen.
      Myös muillakin kuin sinulla.

    • Ei_Rikosta

      Poliisi ei epäile rikosta palaneesta kuorma-autosta löytyneen nuorukaisen kuolemassa

      Poliisi tutkii myös, ottiko joku pyörän palopaikalta ja ajoi sen luvatta löytöpaikalle.
      http://www.hs.fi/kotimaa/a1465267691056

      Poliisi on saanut tutkimuksissaan selvitettyä, ettei palaneesta kuorma-autosta kuolleena löytyneen 17-vuotiaan joensuulaisnuorukaisen kuolemaan liity rikosta. Nuori mies löydettiin Vehkalahdella palaneesta kuorma-autosta kuolleena sunnuntain vastaisena yönä.

      Tapauksen johdosta poliisi on kuulustellut toistakymmentä henkilöä ja tehnyt lukuisia muita tarkastuksia. Nuorukaisen ennen kohtalokasta tulipaloa käyttämältä reitiltä on myös saatu valvontakameratallenteita.

      Tutkimuksissa poliisi on selvittänyt myös miehen yöllistä yhteydenpitoa kavereihinsa. Puhelimitse ja sosiaalisen median kautta tapahtuneet yhteydenotot ovat poliisin mukaan sisällöltään normaaleja.

      Poliisin tietojen mukaan viimeisen viestin mies on lähettänyt kello 1.48 sunnuntaina. Viimeinen näköhavainto hänestä on tehty Ylisoutajan sillan jälkeen Penttilässä, kun hän erkani kaveristaan.

      Nuorten keskuudessa on poliisin mukaan liikkunut tapaukseen liittyen huhuja, että nuorukainen olisi joutunut pahoinpitelyn uhriksi juuri ennen tulipaloa. Väitteisiin liittyen on puhutettu useita ihmisiä, eikä poliisi ole löytänyt niille mitään faktapohjaa.

      Poliisi selvittää edelleen, miksi nuorukainen on mennyt kuorma-autoon ja miksi se on syttynyt palamaan. Tutkinnassa on poliisin mukaan selvinnyt, että kuorma-auton päävirtakytkin oli kytketty pois päältä perjantaina.

      Miehen pyörä löytyi varhain sunnuntaiaamuna Ilomantsintien ja Lonikintien risteyksestä noin 1,5 kilometrin päässä kuorma-autosta. Poliisi pitää mahdollisena, että joku on ottanut pyörän luvatta käyttöönsä kyseisenä yönä ja hylännyt sen löytöpaikalle.

      Mikäli näin on tapahtunut, poliisi pyytää tätä henkilöä ottamaan yhteyttä. Poliisin tarkoituksena on vain selvittää kuorma-auton palamiseen liittyviä yksityiskohtia.

      Pyörän liikkeistä tietävistä tai tapaukseen muuten liittyvistä havainnoista tietävien poliisi toivoo yhä ottavan yhteyttä. Tapahtumien tutkinta jatkuu poliisissa kuolemansyyn tutkintana ja paonsyyn tutkinta.

      • alisoutaja

      • Pyörästä

        Pyörä jätettiin ehkä löytöpaikkaansa autosta matkalla Vehkalahdelta valtatielle 6. Seutu on sen näköistä, että teoria "pyöränlainaajasta" ei tunnu uskottavalta.


      • aivan

        Juuri tuo Jopo tekee jutusta rikoksen. Outoa että poliisin mielestä rikosta ei ole tapahtunut.

        Pitäisi tietää missä tämän 17 v koti oli, tai minne oli matkalla. Muuten aika vaikea pähkäillä sen enenpää.

        Olisiko ollut sydänsuruja. Jättänyt pyörän Lonikintielle ja mennyt kuorma-autoon tappamaan itsensä..


      • YhteenVetoa
        cent.ti kirjoitti:

        aivan

        Juuri tuo Jopo tekee jutusta rikoksen. Outoa että poliisin mielestä rikosta ei ole tapahtunut.

        Pitäisi tietää missä tämän 17 v koti oli, tai minne oli matkalla. Muuten aika vaikea pähkäillä sen enenpää.

        Olisiko ollut sydänsuruja. Jättänyt pyörän Lonikintielle ja mennyt kuorma-autoon tappamaan itsensä..

        Matkalla keskustasta kotiin. Koti 8 km keskustasta etelään. Pyörä, lompakko ja kännykkä mahdollisesti varastettu Penttilän ammattikoulun kohdalla. Kuorma-auto lähellä pyörätietä Vehkalahdella kotimatkan varrella. Autopalon syttymissyy epäselvä. Syttymiskohta todennäköisimmin moottoritila, koska myös kopin alusta palanut. Lonikintien risteys on 90 asteen kulmassa kotiin nähden Vehkalahdelta kuutostielle menevällä reitillä. Paikka kannattaa katsoa Googlen katunäkymillä. Huono näkyvyys. Pyörä oli ehkä pudotettava pois kyytistä ennen moottoritietä, koska avoin peräkontti olisi herättänyt moottoritiellä huomiota. Poliisi tuskin edes olettaa, että joku olisi ajanut pyörän Loinikintien risteykseen. Kunhan kysyvät.


      • eiuskoerkkikään

        Kukaan ei menisi vieraaseen kuorma-autoon tappamaan itseään, eikä polttamalla yleensäkään. Diesel ei syty herkästi, eikä luulisi mitään muutakaan herkästi ja itsestään syttyvää hytissä olleen. Miksi eivät kerro löytyikö lompakko ja kännykkä, kytillä vaan kiire ilmoittaa aina ettei epäillä rikosta vaikka ei olisi mitään luonnollista selitystä tapahtuneelle.


    • Ei_Rikosta

      En tiedä miten herkästi rekka-autot syttyvät tuleen muissa kuin amerikkalaisissa elokuvissa, mutta mopoautot tuntuvat olemaan herkempiä palamaan:
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016060621689321_uu.shtml

      Mikähän sen rekan on sitten saanut palamaan, jos kerran päävirtakytkin on kytketty pois päältä?

      • eräs.teoria

        Käy lukemassa mun kommentti tuolta ylempää vai pruukaatko sää jättää muitten jutut väliin? Meikäläinen tuppaa lukemaan kaikkien jutut ja uutiset aiheesta, silloin pysyy parhaiten aja hermossa mukana.


      • teoria2

        Kun ei auton tupakansytytin tominut niin onnistuuhan se omalla sytkärillä ottaa tulta tupakkaansa, jos tupakoi. Ja sitten nukahtaa palavan tupakin kanssa joka tippuu jollekin palavalle materiaalill, .kuten istumelle, ja aikansa kydettyään leviää ja roihahtaa ilmi liekkeihin eikä sammunut nukkuja ajoissa herää edes savun hajuun, niin eiköhän se tulipalon saane alkunsa silläkin tavoin?


      • Vastausta
        teoria2 kirjoitti:

        Kun ei auton tupakansytytin tominut niin onnistuuhan se omalla sytkärillä ottaa tulta tupakkaansa, jos tupakoi. Ja sitten nukahtaa palavan tupakin kanssa joka tippuu jollekin palavalle materiaalill, .kuten istumelle, ja aikansa kydettyään leviää ja roihahtaa ilmi liekkeihin eikä sammunut nukkuja ajoissa herää edes savun hajuun, niin eiköhän se tulipalon saane alkunsa silläkin tavoin?

        Ei ole saanut. Kuormurin nuppi ei pala pohjia myöten ellei palo ole saanut alkua joko moottoritilasta tai ulkopuolelta. Etenee sittenkin auton alle hitaasti.


      • Vitunpelletokfbbroxon

        Pellet taas spekuloimassa. Murhalta koko juttu vaikuttaa. Noi röökijutut kuulostaa aivan vitun utopistisilta ja naurettavilta.


    • tulipaloriskit
      • Dekegede

        Älä vain ala salapoliisiksi. Nauretta väite.


      • Näitä_on_nähty

      • eivarkaissa
        Näitä_on_nähty kirjoitti:

        Juuri niin!
        Eiköhän alla olevalta(kin) foorumilta löytyne jokaiselle ihan sellainen ratkaisu asiaan, minkä kukin haluaa.

        http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=21062&sid=e79a9c9b966887d985081dd0297f524c

        Ne on nämä internetissä kirjoittelevat maailman taitavimpia ja etenkin älyltään täysin ylivertaisia myysteerien ratkaisijoita, ja jos missä, niin Suoli24 -foorumilta löytyy kaikista kaikkein ylivertaisimmat!

        Tuli itsellekin mieleen, että mankka ollut varmastikin katon rajassa ja tippunut sieltä palossa. Jos nuo tiedot pitää paikansa, että kännykkä ja lompakko kateissa ja kun pyöräkin kuljetettu kauemmaksi, niin eiköhän ole täysin selvästi ryöstöstä kyse. Jos kuollut tai luulleet kuolleen vaikka vahingossa ryöstön yhteydessä tai riidan koston takia, niin voineet päättää hävittää ruumiin polttamalla.

        Noin pahan palon jälkeen tuskin erottaa pieniä vammoja, jos vaikka tajuttomana laitettu hyttiin ja hengittänyt savua. Miksi poliisit ei kerro totuutta lompakosta ja kännykästä. Vaikka leimataankin rasistiksi heti kun mainitaan matut, niille tuo (elävältä) polttaminen pikkuasioistakin on melkoisen tavallista, eikä oli ensimmäinen tapaus Suomessakaan.


    • Kampi-Axeli

      Kolupojat ovat oikukkaita; jekuttavat puhelinmyyjääkin kädenkäänteessä.

    • surullista

      Jos poliisi on tiedottanut että tapaukseen ei liity rikosta,
      niin heillä on varmasti varma tieto kertoa noin.
      Varsinkin kun tapauksesta ei ole kulunut kauaa ja tämä tiedote tuli.
      Viestittikö poika kenties läheisilleen ennen kuolemaansa että mitä on tekemässä tai tekemäisillään.
      Jos poika oli ns. laskuhumalassa, niin silloin monella päähän tulee ties mitä ajatuksia ja tekoja.
      Hienot ja kalliit vaatteet ja pyörät eivät takaa sitä,
      että ihminen on onnellinen, se voi olla sitä että halutaan kuulua niiden kautta muiden joukkoon, kuten nuorilla niin usein on.

      Todella surullinen tapaus.
      Nykynuorison tapoja en niin tunne, mutta kun olin teini,
      niin kyllä pojat saattoivat tehdä ties minkälaisia todella typeriä tempauksia.
      Kun heilutaan niin vahinkoja sattuu, kuten se ikävä mäkivaijeri.

      • eijärkeä

        Todennäköisempää vakuutuspetoskin, että kuormurin omistaja olisi sytyttänyt tuleen ja poika paloi vahingossa, mutta aikamoinen sattuma, että olisi vaikkapa ryöstön jälkeen mennyt autoon nukkumaan ja omistaja tulee polttamaan. Uteliaisuuttaankin olisi voinut mennä hyttiin jos ovet auki, omistaja yllättänyt ja hakannut hengiltä...hyvin epätodennäköistä sekin.


      • Vielä_tuokin
        eijärkeä kirjoitti:

        Todennäköisempää vakuutuspetoskin, että kuormurin omistaja olisi sytyttänyt tuleen ja poika paloi vahingossa, mutta aikamoinen sattuma, että olisi vaikkapa ryöstön jälkeen mennyt autoon nukkumaan ja omistaja tulee polttamaan. Uteliaisuuttaankin olisi voinut mennä hyttiin jos ovet auki, omistaja yllättänyt ja hakannut hengiltä...hyvin epätodennäköistä sekin.

        Mitähän muuta vielä?
        Sinä se oletkin varsinainen johtava nero, mutta Suoli24 -foorumillehan kaltaisesi älyköt hakeutuvat toistensa seuraan.
        Sitäpaitsi: Vaikea usko yhdenkään autoilijan missään olosuhteissa syyllistyvän vakuutuspetokseen pelkästään puhjenneen jäähdyttimen kennon takia, jonka vuoksi tässäkin tapauksessa kuorma-auto oli jätetty paikalle seisomaan.


      • pelkästäänkö
        Vielä_tuokin kirjoitti:

        Mitähän muuta vielä?
        Sinä se oletkin varsinainen johtava nero, mutta Suoli24 -foorumillehan kaltaisesi älyköt hakeutuvat toistensa seuraan.
        Sitäpaitsi: Vaikea usko yhdenkään autoilijan missään olosuhteissa syyllistyvän vakuutuspetokseen pelkästään puhjenneen jäähdyttimen kennon takia, jonka vuoksi tässäkin tapauksessa kuorma-auto oli jätetty paikalle seisomaan.

        Mistä tiedät mitä muuta ollut vialla. Ovet auki jätetty ihan kuin varkaita ja tuhotyöntekijöitä ajatellen. Polttaahan ne ihan uusiakin autoja, syitä riittää.


      • TäsmennetäänTämä
        pelkästäänkö kirjoitti:

        Mistä tiedät mitä muuta ollut vialla. Ovet auki jätetty ihan kuin varkaita ja tuhotyöntekijöitä ajatellen. Polttaahan ne ihan uusiakin autoja, syitä riittää.

        Tutkimuksesta vastaavan poliisin mukaan "käsitys oli, että kuorma-auton ovien lukituksen kanssa oli ilmeisesti ollut ongelmia. Karjalainen tavoitti auton omistavasta yrityksestä yhden edustajan, jonka tiedossa keskuslukituksen ongelmat eivät olleet. Ikkunat olivat hajonneet palossa, ja yrityksen edustajan näkemys oli, että on vaikea saada selville, miten autoon päädytty."
        http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/107402-17-vuotias-loydettiin-kuolleena-palaneesta-kuorma-autosta


    • Eemeli68

      Sanovat notta murha.

      • Yhteenvetoa

        No pyörävarkaus ainakin. Siitä ei päästä yli eikä ympäri. Lisäksi väitteitä myös lompakko- ja kännykkävarkauden suuntaan.

        Uhrin ei tiedetä polttaneen tupakkaa, käyttäneen huumeita, olleen vahvasti humalassa tai itsetuhoinen. Autopalo on saanut alkunsa joko moottoritilasta tai ulkoa, koska kabiinipalo etenee ylöspäin ja alusta jää yleensä ehyeksi. Palokunta on murtanut ovet auki, joten ne ovat todennäköisesti olleet sisältä lukossa. Tuskinpa kukaan lukitsee ovia muuten kuin paetessaan jotakuta autoon tai mennessään nukkumaan. Uhrilla oli kotiin niin lyhyt matka, että tuskinpa olisi kokeillut autojen ovia päästäkseen johonkin vieraaseen autoon nukkumaan.


      • eivälttämättä
        Yhteenvetoa kirjoitti:

        No pyörävarkaus ainakin. Siitä ei päästä yli eikä ympäri. Lisäksi väitteitä myös lompakko- ja kännykkävarkauden suuntaan.

        Uhrin ei tiedetä polttaneen tupakkaa, käyttäneen huumeita, olleen vahvasti humalassa tai itsetuhoinen. Autopalo on saanut alkunsa joko moottoritilasta tai ulkoa, koska kabiinipalo etenee ylöspäin ja alusta jää yleensä ehyeksi. Palokunta on murtanut ovet auki, joten ne ovat todennäköisesti olleet sisältä lukossa. Tuskinpa kukaan lukitsee ovia muuten kuin paetessaan jotakuta autoon tai mennessään nukkumaan. Uhrilla oli kotiin niin lyhyt matka, että tuskinpa olisi kokeillut autojen ovia päästäkseen johonkin vieraaseen autoon nukkumaan.

        Eihän niitä palavasta autosta saa normaalisti avattua jos edes aukeaisi enää, kiskottu vaan jollakin irti. En usko vahingossa jääneen palavaan autoon, ollut tajuton tai estetty ulospääseminen. Melkoisen raaka täytyy olla jos elävältä polttaa tahallaan, mutta tuskinpa tuo vahingossakaan on syttynyt.


    • todellahyväystävä

      Itsetuhoiset asiat voi sulkea pois. Monta vuotta olen pojan tuntenut eikä todellakaan ole mistään semmoisesta kyse.

      • jos poliisi sanoo että ei rikosta, niin se on itsari. Ei tuo mikään onnettomuuskaan voi olla. Jos poliisi on väärässä, niin se on tappo tai murha.


      • toisaaltaluettua
        cent.ti kirjoitti:

        jos poliisi sanoo että ei rikosta, niin se on itsari. Ei tuo mikään onnettomuuskaan voi olla. Jos poliisi on väärässä, niin se on tappo tai murha.

        Itsari on pois suljettu, koska paikalla on eilisten tietojen mukaan ollut muitakin ja valokuvia autosta on levitetty nettiin mahdollisesti jo ennen paloa.


    • todellahyväystävä

      Lisäten edelliseen ei polttanut tupakkaa,ei ollut mitään tulen tekovälineitä mukana.
      Ja ei ollut edes kunnon humalassa.

      • kännissä kuitenkin

        Taidat tietää enemmänkin. Kerro toki(!)


      • Perusasiaakehiin

        Ihmiset eivät näytä uskovan, vaikka kuinka monta kertaa sanotaan, ettei kuorma-auto tuolla lailla tupakasta pala! Jos palaisi, tupakoitsijoille tuskin myönnettäisiin edes ajokorttia. Tämän päivän uusavuttomat eivät ole tainneet koskaan edes saunan pesää sytyttäneet, kun ei tiedetä mitään tulen syttymisestä ja etenemisestä.


    • etsintäkuilutus
    • outojapimeäjuttu

      Kuka sen kuorma auton sitten omisti? Miten poika pääsi sisälle jos lukossa..

    • whisperbird

      Päättele tapahtumista ja ei polttanut edes tupakkaa..

    • vompattivileda

      Vaikka olisi ollut kännissä niin tuskin ekana kuormuriin menee kun koti noin lähellä.

      • murhaon

        Kuormuri selvästi kotimatkan varrella. Joko perässä tulleet saavuttivät tuolla kohdalla tai paikalla oli valmiiksi porukkaa odottamassa satunnaista uhria tai juuri tätä poikaa. Polkupyörän ajoi mitä todennäköisimmin pois joku tekijöistä, asuu varmaankin tuolla suunnalla ellei ole hämäystä. Voineet viedä pyörän autollakin tai jatkaneet matkaa sieltä.

        Yksi vaihtoehto että pysäyttivät siellä mistä pyörä löytyi, lähti juoksemaan karkuun ja yritti piiloutua kuorma-autoon, epätodennäköistä kuitenkin että olisi edes olettanut ovien olevan auki. Lasien rikkomisen olisi luullut jonkun kuulevan vai olisko ovi ollut auki. Kuorma-auto vaan sattui olemaan helpoin tapa polttaa ruumis ja tuli hoiti tappamisenkin, helpompaa kuin alkaa vaikka kivellä mäiskimään.

        Todella ihme ellei ole murha ja ellei kuvaajat liity tapaukseen. Eikö kuvien lähettäjien numeroita pysty selvittämään palvelun tuottajalta tai keiden kännyköitä tapahtuma-aikaan ollut paikalla.


      • kuljeskelijavain

        Oli muuten melkonen matka juosta karkuun tuolta lonikintieltä s-marketille, kyllä tuolla matkalla asutustakin sen verran on että apua sais ja luulisin että yölläkin kulkijoita. Toivottavasti saavat selville mitä on tapahtunut.


      • Enymmärrää

        Kukaan ei ole juossut Lonikin tieltä ässälle? Pyörä oli lonikin tiellä, poika tuli siis ihan eri suunnasta penttilästä.


    • Aaaaaaaaaaaaaa

      Miksi kirjoittelette tänne perättömiä väitteitä ja huhuja jos ette vaivaudu asioista edes selvää ottamaan ja lukemaan uutisia ja esim tätä keskustelua..

      - ei polttanut tupakkaa
      - ei ollut mukana tulentekovälineitä
      - ei ollut humalassa
      - kuolinsyy oli tukehtuminen
      - kuorma-auto sytytetty keulan alta (ulkoa päin?)
      - koti ei sijaitse pyörän löytymissuunnassa vaan reijolassa päin

      Toiseksi kun poliisi ilmoittaa ettei rikosta epäillä, ei tarkoita ettei rikosta olisi tapahtunut, vaan poliisi tutkii sitä. Ketäänhän ei voi ilman todisteita syyttää. Tässäkin tapauksessa ei ole varmaa tietoa kuka on pyörän ajanut Lonikintielle (voisi olla siis uhri itse, mikä erittäin epätodennäköistä, mutta tällä hetkellä ei ole ketään ketä syyttää) ei rikosta epäillä. Myöskään tulipalosta ei voida syyttää ketään, koska syttymisyy on epäselvä. Esim jos selviää, että syttynyt ulkopuolelta jonkun muun kuin auton itsensä toimesta, mutta ei silti ole edelleenkään näyttöä, onko uhri itse tuikannut auton tuleen ja painunut nukkumaan sisälle (epätodennäköistä tämäkin), mutta ketään muutakaan epäiltyä ei ole, ei epäillä rikosta.

      • jotakintähän

        Totta. Tämän tarinan ympärille on kerätty niin hurjasti mutua tupakoista ja webastoista, että meinaa fiksummillakin unohtua se tosiasia, ettei ihmisillä ole tapana mennä toisten autoihin. Saati sitten, että ruvettaisiin seitsemän asteen poutasäässä ja riittävässä vaatetuksessa elämään jonkun toisen autossa kuin kotonaan (laittelemaan virtoja ja lämmityksiä päälle ja nukkumaan) vain pari kilometriä ennen kotia. Eikä kukaan kyllä jättäisi uutta pyöräänsäkään tuollaisessa paikassa mihinkään näkyvälle paikalle lukitsematta.

        Poliisin tiedotuslinja näyttää olleen samaa mitä eräissä muissakin viime aikoina mediahuomiota saaneissa tapauksissa. Sekin kertoo kuitenkin tapauksesta omaa kieltään, kuinka halukkaita autoa kuvanneet ovat ilmoittautumaan poliisille.


      • Aaaaaaaaaaaaaa

        Ja vaikka nyt jostain ihmeellisestä syystä olisikin käynyt niin, että melkeinpä täysin selvinpäin oleva poika olisi mennyt nukkumaan autoon, ei selitä vieläkään sitä, mihin hän on käyttänyt matkastaan yli 1,5 tuntia peltolan ammattikoululta ässälle, välissä siis pari kilometriä eikä kävellenkään menisi puolta tuntia tuohon matkaan. Normaalioloissa poika olisi pyörällä ollut jo kahden aikaan kotona, mutta on eronnut puoli kahdelta kavereistaan ja laittanut viestiä vielä 10-15 vaille kaksi peltolan ammattikoulun pihasta (ei ole uutisoitu eikä varmaa tietoa, mutta huhuja liikkui että peltolan amiksen pihassa olisi ollut muitakin).


      • lisääpäättelyä
        Aaaaaaaaaaaaaa kirjoitti:

        Ja vaikka nyt jostain ihmeellisestä syystä olisikin käynyt niin, että melkeinpä täysin selvinpäin oleva poika olisi mennyt nukkumaan autoon, ei selitä vieläkään sitä, mihin hän on käyttänyt matkastaan yli 1,5 tuntia peltolan ammattikoululta ässälle, välissä siis pari kilometriä eikä kävellenkään menisi puolta tuntia tuohon matkaan. Normaalioloissa poika olisi pyörällä ollut jo kahden aikaan kotona, mutta on eronnut puoli kahdelta kavereistaan ja laittanut viestiä vielä 10-15 vaille kaksi peltolan ammattikoulun pihasta (ei ole uutisoitu eikä varmaa tietoa, mutta huhuja liikkui että peltolan amiksen pihassa olisi ollut muitakin).

        Joo, jonhonkin matkanteko on jo alkumatkasta tyssännyt, eikä aikaa ole vietetty kavereiden seurassa, kun ne (valokuvia ottaneet?) kaverit eivät ole itsekseen ilmoittautuneet ja lukitsematon polkupyörä joutui kauas omistajastaan.


      • Tarkistusta
        Aaaaaaaaaaaaaa kirjoitti:

        Ja vaikka nyt jostain ihmeellisestä syystä olisikin käynyt niin, että melkeinpä täysin selvinpäin oleva poika olisi mennyt nukkumaan autoon, ei selitä vieläkään sitä, mihin hän on käyttänyt matkastaan yli 1,5 tuntia peltolan ammattikoululta ässälle, välissä siis pari kilometriä eikä kävellenkään menisi puolta tuntia tuohon matkaan. Normaalioloissa poika olisi pyörällä ollut jo kahden aikaan kotona, mutta on eronnut puoli kahdelta kavereistaan ja laittanut viestiä vielä 10-15 vaille kaksi peltolan ammattikoulun pihasta (ei ole uutisoitu eikä varmaa tietoa, mutta huhuja liikkui että peltolan amiksen pihassa olisi ollut muitakin).

        Laittoiko itse viestin amiksen pihasta?


      • Aaaaaaaaaaaaaa
        Tarkistusta kirjoitti:

        Laittoiko itse viestin amiksen pihasta?

        Snapchatissa oli ainakin laittanut viestin/kuvan 1:40-1:50 mystoryyn asfalttipihasta ammattikoululta jossa luki "mitä vittua" (lisännyt sen mystoryyn, jonka pitäisi säilyä tietääkseni 5tuntia palvelussa, mutta oli ilmeisesti sekin jostain syystä poistunut sieltä aikaisemmin?). Ja jostain uutisesta luin että mahdollisesti ystävälleen(?) laittanut 1:48 vielä viestiä ja se oli ollut viimeinen viesti, ja toiselta palstalta tästä luin, että olisi ilmoittanut viestissä olevansa penttilässä menossa kotiin (ei varmaa tietoa, mutta useammasta paikasta näin kuullut ja lukenut). Ja tämä siis snapchattiin lisätyn kuvan aikoihin. Normaalisti jos eronnut ystävistään 1:30 ja jatkanut matkaa pyörällä, olisi jo paljon kauempana kuin penttilässä menossa tuohon aikaan.


    • jokinmättäää

      Kannattaa sittenkin tarkistaa kaveripiiristä ,mitä oikein on tapahtunut,koska paineet ovat kovat.......

      • jokinmättää

        Kavereitten äidit ja isät ovat olleet kapakoissa ja muutenkin kännissä,näin kerotaan,kuka helvetti tietää milloin kuka on tullut kotiin milloinkin...


      • moikkis-vaan

        Pitäisköhän vielä kysäistä kavereilta mitä asia koski kun ko. henkilö ottanut yhteyttä vielä n. klo 01.30? Ihanko kotimatkallaan muuten vaan kuulumisia kyseli ja Hyvää Yötä toivotti?


        Lainaus Poliisin tiedotteesta 06.06.2016
        "Mieshenkilö on ollut puhelinyhteydessä kavereihinsa vielä noin klo 01:30. Hälytys tulipalosta on tullut klo 03:12."


    • voimiakaikille

      Antakaa koko jutun olla jo,jotkut ovatkin kirjoittaessaan kertoneet faktat eli meidän on ihan turhaa miettiä kun emme tiedä enempää,ja eikö tuo ole sukulaisille ja vanhemmille ilman tätäkin jaarittelua liiankin raskasta kestää.

      Toivotan sukulaisille ja isälle ja äidille voimia ,elämä meillä kaikilla voi päättyä monin eritavoin ja kaikilla on toivo päästä ikuiseen elämään .

    • RikosOn

      Ilman muuta on rikos kyseessä. Turha muuta väittääkään. Poliisi on hyvä vaan ja selvittää kuka on syyllinen (vai oliko niitä syyllisiä useampia?.

      • sitäihmettelenitsekin

        Kuinka kaukana on lähin vastaanottokeskus?


    • Jos poika yrittää laita auton käynti ja sähkö johdot syttyi palamaan. Se on myrkyllinen savu . Rita pari kerta hengittää kuin taju lähtee pois. Ja sähkö isku ennen tulipalo myös mahdollista saada.

      • valepas

        Kyllä minä tietää, olen poltta monta auto Irak, paha savu tulla.


    • hjgytui

      ihan turha jätä jousi palaa

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      338
      3388
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2083
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1652
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1497
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1366
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      287
      1266
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1101
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1101
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      86
      1087
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      149
      925
    Aihe