K kaupan kassa

NALA32

Täällä on paljon moitittu Tokmannin henkilökuntaa mut eilen aamulla K kassa tantalla oli naama niin norsun vitulla kun kehtaa paiskoo asiakkaiden ostoksia ja ei muuta kun äääs kaupan asiakkaksi kun siellä on tähän asti ollut sentään ystävällistä palvelua...

22

926

  Vastaukset

  • K-kaupassa en ole koskaan tykännyt käydä koska saa aina kattoa kuka on kassalla et viitsiikö kauppaan mennä. Sen takia olen vaihtanut jo aika päiviä sitten smarkettiin koska sieltä saa kunnon ystävällistä palvelua.

  • S-Market vanhanaikainen ja väki palvelee tuttujaan hyvin,muut ...ilmaa ! KooKaupassa en ole saanut huonoa palvelua koskaan. Katsokaapas omaa napaanne !

   • Olen käynyt K-kaupassa S-marketissa Tokmannissa kaikissa hyvä palvelu,mutta johtuuko se siitä,että kunhe tekevät työtään ja yrittävät parhaalla mahdollisella tavalla palvella asiakkaita. Kun meitä asiakkaita on 100 sorttia. Asiakaskin kun muistais sanoa palvelun jälkeen KIITOS! olisi asiakkaan kuin kaupan työntekijän puolesta iloisempi jatkaa päivää.


  • Riskitekiä tiskin molemmilla puolin on ihminen , kun etenemme robottien yhteisöön niin närästys laimenee . Otsamme rypistyy entistä harvemmin . Nämä koneethan eivät aiheuta närää , vai ehkä joskus ihan pikkasen . NOOO siitä selviää pulittamalla 150€ konetohtorille ja taas pelaa .

  • Kyllä k kaupassa palvelu on syvältä myös lihatiskillä eikä ainoastaan kassalla. Ne vanhemmat kurpat eläkkeelle..

   • Joutaisi yksi ylistressaantunut neitonenkin pois asiakaspalvelusta. Asiakkaille kun ei kuulu nalkuttaa ja kiukutella.


  • Kurppa on lintu !
   K-kauppa kaikkineen loisto juttu,harmi vain ettei Joutsassa osata mitään arvostaa.

  • En nyt moiti kenenkään kassatyöskentelyä, mutta ihmettelen, kun kesä on kiireisimmillään kaupallisesti ajatellen ja S-marketin kassalla nuori kesätyttö yksin ja 10 asiakasta jonossa. Pakko oli kääntyä jo ovelta takaisin. On tietysti vakkarikalustoa kesälomalla ja pidennettyjen (aivan älyttömien) aukioloaikojen takia väkeä jaettu iltaan ja aamuun ja viikonloppuihin, mutta en ole ainoa joka ihmettelee väen vähyyttä. Tämä on aika tuttu näkymä jonsei päivittäin , niin liian usein.

   • Kyllä nuoren nätin tytön takia jaksaa vähän aikaa vaikka jonottaakin...


  • On hyvä että asiakkaita riittää runsaasti . Ei meillä muuten olisi tuonkokoisia puoteja kyläkunnassa jos kesäasukkaita ei olisi . Kassale kyllä tulee hetkosenkuluttua aina lisä kun jonoa tulee . Eikä jono ollut uuden kassaneitosen hitautta .

   • naapurissa harvemmin tarvitsee sitä "lisä-kassaa" jonottaa. Kesätytöt ja -pojat ovat ihan ok. Hitaudesta ei tarvitse jonon syntyä, mutta monasti on vähän hakusessa ruokatilin maksu, veikkaus, rahan nosto tililtä tai kortin kelpaamattomuus syystä tai toisesta kortinlukijassa. Jos ovelta tultaessa on vain yksi kassa ja jonoa, niin melkein sitä tekee mieli jo kääntyä takaisin. Asiakkaallahan on vapaus valita. Eikä suinkaan aina ole tarvis kääntyä takaisin vaan yleensä on aikaa odottaa ja jonottaakin. En moiti "uusia kassaneitoja" enkä vanhoja.


  • Pikkanen kassa.

  • Kyllä se yksi k kaupan silmälasipäinen kesätyttö vaan on melekone kaunotar! Missi siitä tulis.

  • k kaupassa on ainakin yksi nopea kassatyttö joku blondi joskus sitä näkee siinä ja on iloinen ja reipas likka menen aina sen jonoon jos olen kauapssa

  • Päteviä &sopivia ovat kaikki kassat ! Minulta ainaki nyhtävät heille sopivan taksan kamoista.

  • Jos kaupan kassa on epäystävällinen, niin todennäköisesti syy siihen on se, että sitä vituttaa olla siinä kassalla! En nyt tarkoita mitään tiettyä kauppaa, enkä tiettyä myyjää, vaan kaupan kassoja yleisesti ottaen. Kaupan kassaa vituttaa olla siinä tunnista toiseen paikallaan, ja tehdä käsillään samaa liikettä edestakaisin, kun näyttää viivakoodeja lukijalle. Paskempaa työtä en tiedä, mitä kaupan kassalla oleminen. Monesti pienissä kaupoissa on työntekijöiden kesken tietynlainen "nokkimisjärjestys", missä jotkut tyypit pakotetaan aina olemaan kassalla, kun toiset voi esim. olla hyllyjen välissä laittamassa tavaroita esille. Myyjää vituttaa kahta kauheammin, kun se miettii, että miksi mä joudun olemaan tässä, ja nuo muut ei. Itse työskentelin aikoinaan kaupan kassalla vuosia, kunnes sain "ylennyksen" mielekkäämpiin tehtäviin. Minusta tuli ensin myyjä sinne "hyllyjen väliin" ja lopulta osastovastaava. Lopulta lama vei työpaikan alta, ja olin vuosia työttömänä. Nyt sitten pitäisi mennä työkokeiluun kassamyyjäksi. Ensinnäkin minun pitäisi aloittaa kaupan alan työtehtäviin liittyen kaikki ihan alusta, ja lisäksi kyseessä olisi vielä työ ilman palkkaa. Saa karenssit paikkaa, mutta en helvetissä mene!

   • Siis karenssit paikkua!


  • Työ kuin työ mistä joku suostuu maksamaan on silloin hänelle tarpeellista , sellainen kannattaa tehdä . Erilaisten tukien avulla elämänsä keinotteleva on tarpeeton elätettävä yhteiskunnan taholta , mut niitäkin joudumme sietämään .

  • paljonko kassatyössä saa siis palkaa? alla 15 e en lähtisi kyllä sellaiseen spastiseen yksipuoleisesti lihaksia kuormittavaan hommaaan jossa ei palaudu kuin kotona sängyn pohjalla

   • Työkokemus on ratkaiseva tekijä, mutta tuntipalkka 0 - 2 vuotta alalla ollut saa noin 6€ - 7€ /tunti. Kuukausipalkka on karvan päälle 1000€.
    5 - 10 vuotta kassalla istuneen kuukausi ansio on n. 2000€.


  • Työ ! mistä työnantaja maksaa on arvokasta . Me jotka olemme duunittomia olemme yhtä tarpeellisia kun auto mikä on unohdettu tyhjäkäynnille nurkan taakse . Ennen nurkantakana sai edes lyijyä ullakolleen

  • "Niin minä mieleni pahoitin" - Kun ihmisen maailma on tarpeeksi pieni ja hän on valmiiksi asenteellinen pienetkin asiat saavat suuret mittasuhteet.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   73
   1696
  2. Sofia pakeni yöllä kotonta Stefua.

   Uusi piirre näköjään löytyy Stefusta. Suutuessaan heittelee tavaroita.
   126
   1207