AEG vai sniper?

Pyry82

Hei!

Olen harrastanut airsoftia jo kuukauden. Minulla olisi taas hieman rahaa (80€) ja haluaisin ostaa jonkun aseen, mieluiten taiwangunilta. Minulla on jo 150€ m4 et ehkä se snipu Ois kovempi. Varsinkin jos se on Pultti lukkoinen. Ainut snipu jonka voisin hankkia ja on mustan värinen on well mb06, Noh mitä mieltä olette?

23

1264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Imatralaine

      Pyry82. Tää on sun oma mielipide mutta

      Itse ostin wellin mb06 jotain kuukaus sitte. Kulu noin 1viikko kun meni kokonaan pas*aks joten osta jos haluat snipun mutta ite ottaisin sen 150€ m4

      Toivottavasti tästä oli hyötyä

      • Pyry82

        Itsellä siis on jo tuo m4 551 tyypin punapisteellä ja kahdella lippaalla ja vara akulla. Mutta tuo on yli tehoinen sisäpeleihin (teho 1,4j, maximi 1j) sitten se AEG jossa tehot alle 1j olisi varmaan hyvä. Voi toki ehdottaa muitakin kauppoja, jos Nämä kriteerit täyttyvät: 1. Eurooppalainen 2. Kuriiri postiin mahdollisuus.


      • Pyry82

        Ja tietysti kaikki suomalaiset kaupat käyvät, asun pk seudulla joten proairsoft ja milgear tuttuja.


    • Jonnet_järki_käteen

      Ei, ei, ei ja EI! Ei missään nimessä aloittelijalle tarkkuuskivääriä aseeksi. Se tappaa heti peli-innon. Se ei ole samanlaista sniputtelua kuin niissä teidän hassuissa tietokonepeleissänne, varsinkaan noin halvoilla pyssyillä. Itselläni on tappiinviritetty HPA Maruin VSR-10 mallin tarkkari. Hintaa pyssylle on kertynyt tällä hetkellä noin 700e ja nyt sillä rupeaa osumaan 70m päähän jo pään kokoiselle alueelle suhteellisen hyvin.
      Kuulina käytän .45g painavia kuulia joita tilaan ulkomailta, tyyliin 30e/1000 kuulaa.
      Liittykää Airsoft Finland facebook ryhmään ja kysykää sieltä oikeasti niiltä jotka tietää asioista, älkää täällä huudelko kun kuka tahansa apina voi vastata mitä sylki suuhun tuo!

      • Pyry82

        Sen Tiedän että: A-olen aloittelija. B-aseeni eivät ole maailman ihmeitä. C-tykkän pulttilukkoisista tarkkuus kivääreistä ja vempusta. Olenko silti mielestäsi jonne ja tyhmä?


      • Pyry82
        Pyry82 kirjoitti:

        Sen Tiedän että: A-olen aloittelija. B-aseeni eivät ole maailman ihmeitä. C-tykkän pulttilukkoisista tarkkuus kivääreistä ja vempusta. Olenko silti mielestäsi jonne ja tyhmä?

        ja pitäskö mun muka tilata jotain 30€ kuulia jostain ulkomailta? mun m4 käyttää kuule ihan 0.23g guardereita ja ne eivät maksa kun vaan 14€ pussi. ihan hyviä ne ovat että suosittelisin ostaa jotain muuta kuulii tai sit sua on vedätetty.


      • ahaaaaa565655

        toiki on totta


      • NiinEttä

        Hemmetin hölmö snipu lentää minne sattuu sun .23g kuulilla


    • tyyppi2882

      kannattaa koittaa säästää lisää rahaa ja ostaa parempi snipu tai aug rynkky

    • Ööötääontää

      Aivan vitun autistiset setit täällä jos ite oisin tossa tilanteessa ostaisin jonku 3 kuulaa kerralla ampuvan haulikon taiwangunista.

    • AK-47MIES

      se mb06 on huono suosittelen sulle m4 koska halvalla ei saa hyvää

    • Älä_osta_snipua

      Älä ihmeessä osta 80€ halpaa tarkkuuskivääriä, tuhlaat vaan rahasi. Joten kannattaa pysyä siinä AEG:ssä ja hankkia kokemusta peleistä, jos sitten vielä myöhemmin tarkkari homma kiinnostaa niin osta kunnon ase kuten Maruin vsr-10v ja siihen viritysosia ja vara ase kuten pistooli

    • AloittelijaAirsoft

      Muuten tää ei oo vastaus, mutta kannattaako alottaa sarjatuliaseella vai hommaisinko 350€ snipun

      • NiinEttä

        Älä iki maailmassa osta halpaa snipua. Snipun tehtävä on ampuu pitkälle ja tarkasti mutta halpa snipu ei tee kumpaakaan. Jos todella haluat hyvän snipun, sitä täytyy virittää. Jos haluat snipun, tässä olisi vaihtoehto : well mb01 uusi hoppi ja tarkkuus piippu.


      • PieniVinkki

        Jos tiedät, että harrastuksesi jatkuu vielä pitkään, hommaa heti lonex m4 tai täysviri snipu. Käytettynäkin saa hyviä aseita, mutta älä hommaa liian käytettyä.


    • Ihanvaanvastasin

      Itse lähdin aeg-linjalle. Aloittelijan ei kannata ostaa mitään snipua, koska hyvät sähköaseet lentävät 70-75m tarkasti. Jos budjetti on noin 150 euroa, niin joko asg mp5a4(tosi hyvä hinta/laatu suhde), tai asg m15a4. Jos budjetti on 200-250e, niin specna arms on hyvä linja. JA ei kannata ostaa mitään dboys/kalash aseita, niillä et voi tehdä muuta, kuin raapia selkää. Jos budjetti on noin 300 euroa, niin Lonexit ovat markkinoiden parhaita mutkia. Itse omistan kyseisen m4a1 RIS-mallin ja ei voi sanoa muuta, kun positiivista. Ei tarvii lähtee virittelemään, koska kyseiset aseet ovat jo syöneet viriosat tehtaalta. Ja muuten ei kannata hankkia huonoa snipua( esim. Dell mb-01 ja muut, mutta jos snipu-linja kiinnostaa, niin kannattaa hommata vaikka dell ja viriosat. Mutta jos ei ole manista kiinni, niin hommaa Novritschin valmiiksi viritetty ssg24 snipu. Mutta henkilökohtaisesti suosion mieluummin AEG-käyttöisiä aseita. Kiitos, jos olin avuksi.

      • Ihanvaanvastasin

        Sori toi Dell ei ollut dell vaan Well, automaattikorjauksen syytä.


    • Ihanvaanvastasin

      Ja muuten kuulatori.fi:stä saa hyviä virisnipuja halvalla.

    • muösteikäö
    • Uhdvfje

      Pulttilukot on kivoi mutta niihin lipoo rahaa. Ulkopeleihin saa olla 170mps lähöt joten suosittelen tähtää siihen 160 - 170 mps eli puhutaan hyvästä modattavasta snipusta n200 € ja viritys osat n 100 - 300€ ja minimi kuulapaino 0.28g mielellää 35 g ja painavammat kuulat on kalliimpia. kiikaritähtäin on melkee pakollinen (paketti täihtäimet o p€rsee#t) eli 100 - 200€ lisää. Ja snipa kaa on hyvä olla kaasu pisla 50 €

      Eli suosittelen et alat snipaa kon rynkky pelaamimen o liia helppoo ja kaipaat haastetta

    • AirSofter

      Vähän myöshässä mutta... voit hankkia vaan lähtönopeuden laskijannjoka laitetaan ilmeisesti jotenkin aseeseen kiinni jotta tehot laskebat noin 1j jotta vpit pelaa sisäpeleissä. En suosittele ostamaan mktään snipua alle 150€ ellet ala virittämään. Jos ei viritys kiinnosta osta marui vsr10 g-spec tai prohunter

    • Lagi

      Ite aattelin ostaa Novritsch ssg24, kannattaako ostaa vaimenninta, koska kuuli että on äänekäs ja mikä jousi kannattaa siihen laittaa.

    • Qtamo

      Jos sniperiä haluat nii kannattaa laittaa vähä enemmän rahaa siihen koska yleensä nuo alle 200€ ei ole mitenkään erikoisia... eli suosittelisin säästämään ostamaan jonkun valmiiks viritetyn sniperin sitten

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe