Anopin 60v synttärilahja

Kaikkianeljää

Olimme menneet vaimoni kanssa anopin 60v synttäreille johon oli tulossa noin 30 vierasta. Tarjolla oli ruokaa ja viinaa tietenkin. Meille oli syntynyt anopin kanssa jo jonkinlainen salainen seksisuhde. Vaimo välillä ihmettli kun nussin kuin duracellpupu kun laukeamine kestää pitempään, mutta oli siitä kovin tyytyväinen ei valittamut kuin nautinnosta.
Anoppini Sari oli punatukkainen ei mikään lihava vartalo missä vähän pehmeitä siellä täällä, pyllylle kun antoi avokämmentä läsähti kivasti. Vaimollani on kaksi siskoa joista Tanjan kanssa olen kaksi kertaa vehdannut baari-illan päätteeksi, vaimo oli sammuneen vieressä kun Tanja imi munaa ja panin takaapäin.

Anoppi asui miehensä kanssa isossa omakotitalossa jossa 3krs
Anoppi oli puikeutunut pikkaisen yli polvien menevään ja vartaloa myötäilevään punaiseen mekkoon ja mustiin sukkahousuihin.

Juhlat olivat päässet jo hyvin ihmiset alkoivat olemaan jo sopivasti hiprakassa. Sari vinkkasi kun olin hakemassa lisää juotavaa että 5min päästä pikaiset alimman kerroksen kodinhoitohuoneessa ja tehostaen puristi jalkojeni välistä. Otin juoman mukaan menin käskettynä paikkaan. Sari tuli paikalle otti munan housuista alkoi imemään ja runkkaamaan voimakkaasti samalla pyöritteli pillussa sormeaan, huomasin ettei anopilla ollut alushousuja ja sukkikset oli stayupit. Muna nousi semmoseen kankeen etten muista koska olisin viimeks tuntemut niin kovaa puristusta kyrvässä. Sari huomasi tämän nousi ylös käänsi selän mulle. Rullasin mekon Sarin pyllyn yli ja työnsin kielen niin syvälle pilluun kuin sain, käsillä tarrasin voimakkaasti perseestä kiinni. Kielellä kiusoittelin klitorista kun Sari alkoi voihkimaan ja ähisemään. Nousin seisomaan otin kyrvästä kiinni työntäen sisään upposi liukkaaseen pilluun helposti niinkuin ennenkin. Sari oli kerran sanonutkin että sun kyrpä ollut enemmän sisällä viimesen vuoden aikana kuin hänen miehensä. Työnsin voimakkaita työntöjä Sari ähistessä ja voihkiessa yleensä huuto olisi kovempaa mutta silloin muut kuulisivat. Nyt Sari hammasta purren piti suurimmat mölyt sisällä. Toisella kädellä läpsin perseelle hellästi kun toinen piti hartioista vastaan ettei päässe karkuun. Sarin voihkinta joka muuttui jo ulinaksi kertoi orgasmin olevan tulossa muutama "vittu että tuntuu hyvältä!" Lause tuli suusta kun jalat alkoi vispaamaan ja kroppa vääntelehti edessäni tuntien oman siemensyksyn jo tulevan. Laukesin Sarin sisään voimalla, Sari nytkähti kun tunsi siemensyksyn. Pyyhittiin pahimmat roiskeet reisiltä. Laitoimme vaatteet kuntoon ja menimme muiden juhlijoiden joukkoon.

Jäimme vaimon kanssa taloon yöksi vaimon sisarusten ja heidän puolisoiden kanssa. Olin lopettanut juomisen jo sopivan ajoissa koska halusin vielä nussia anoppia kunnolla. Muut paitsi anoppi olivat jo nukkumassa, niin ainakin luulin.
Anoppi siivoili pahimpia sotkuja pois mustassa kiiltävässä kimonossa, ei tiennyt että olin vielä hereillä kun ilmestyin hän taakse tarraen tisseistä ja pyllystä kiinni. Sari vähän hätkähti ja tajusi samantien sen olevan minä. Kuiskasin korvaan että haluun nussia sua oikein kunnolla Sari sanoi että mennään silloin sitten saunamökkiin. Menimme sauna mökkiin. Ja siellä vaatteet lensivät pois samantien, otin anopin syliin vein toiselle lauteelle istumaan. Levitin jalkoja työnsin munan sisään niin pitkälle kuin meni panin niin kovaa kuin pystyin anopin huutaessa nautinnosta. Nostin Sarin vielä syliinni ja nostelin hetken aikaa kyrpä sisällä. Sari kääntyi ympäri nojautui eteenpäin saunan lauteelle levitin pakaroita ja työnsin kyrpää sisään. Annoin oikein kunnolla läpsyä perseelle joka jo vähän punersi. Etusormilla kokeilin peppureikää ja ilmoitin meneväni sinne seuraavaks. Olimme varautuneet liukkarilla. Anoppi uikutti ja huohotti kovaa saaden orgasmin ja toisenkin. Vedin peniksen pois pillusta joka aivan märkänä sykki edessä ja kyrpä kiilsi anopin lemmennesteitä. Sivelin liukkaria pyllyreikään ja kyrvän varteen. Hitaasti aloin sovittamaan kyrpää anopin peppuun missä käyty niin monta kertaa aiemminkin että tiedän sen sinne menevän.
Anoppin kehumut joka kertan kuinka kyrpä tuntuu niin paljon paremmalta kuin miehensä ettei enää innostu koko kikkelistä yleensä joutuu teenskentelemään orgasmin, yleensä sen jälkeen mulla pirahtaa puhelin että koska onnistuis loppuu hoitaminen.
Kyrpä upposi hienosti anopin peppuun ja siitä aloin panemaan rauhallisin työnnöin. Kauaa ei anoppia tarvinnut takaapäin työntää kun jo voimakas orgasmi valtasi anopin vartalon. Kiljahdus ja voihkinta oli voimakasta vartalo vatkasi voimakkaasti että piti ottaa kunnolla perseestä kiinni ettei kyrpä hajoa.
Nostin katseen ylös saunan seinässä olevaan ikkunaan kun siinä nään Tanjan ja Riikan kasvot tiirailemassa. Tanja on 39v ja Riikka 22v hahmot häviämät ikkunasta ja hetken päästä kuuluu pesuhuoneen oven takana kolinaa, ovia aukeaa ja sisarukset katsovat siinä ihmeissään ja ehkä vähän kiimaisenakin. Oma laukeamiseni on jo niin lähellä että jatkan panemista...

5

9882

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaikkianeljääsiskoa

      Oma laukeamiseni on jo niin lähellä että jatkan anopin panemista perseeseen, samalla anoppi katsoo huolestuneena juuri ja juuri orgasmista toipuneena että ketä sieltä oikeen tuli sisään. Montaan työntöä en enää tarvinnut kun karjaisin nautinnosta spermat anopin perseeseen. Otin kyrvän pois anopin sisältä ja istahdin lauteille. Anoppi istui alemmalle jakkaralle.

      Kaikki neljä katsoimme toisiamme ihmeissään kunnes rohkaisin kysyä tuletteko löytyy pienenä vitsinä. Anoppi kysyi "kauanko ootte katsellut meidän touhuja?" Tanja vastasi "ihan alusta saakka kun tulitte tänne, nähtiin myös kun olitte kodinhoitohuoneessa" anoppi jotain yrittää mutista puolustukseksi että kun ei teidän isälle ole semmosta kyrpää kuin tällä vävypojalla joka seisoo ylös päin ja kestää vaikka koko viikonlopun nussimiset. Tanja vastaa "että kyllä mä tiedän kuinka tanakki tuo kyrpä on, tulin vain näyttämään Riikalle kuinka iso ja jäykkäon siskonmiehellä housuissa kun siitä niin paljon puhuttu tyttöjen illoissa"
      Anoppi siinä ihmeissään ja tajuaa et on Tanjakin maistanut kiellettyä munaa.
      Tanja ottaa munasta kiinni ja alkaa imemään voimakkain vedoin samalla Riikka paljastaa kiinteän urheilijan vartalonsa jota olen ihaillut monesti kun käyneet katsomassa hänen beach volley pelejä. Menen kylpyhuoneen lattialle makaamaan, Tanja nouseen päälle ohjaten kyrvän sisään ja anoppi puristelee ja hieroo kasseja välillä yrittää löytää peppureikäni. Riikka tulee kyykkäämään päälle laitan kädet ihanille treenatuille reisille tunne lihasten jännittyvän samalla kielellä nuolen klitorista ja käyn pillun sisällä. Tanja ulisee päällä nautinnosta anoppi vaihtaa kassin hieromiset Tanjan klitorikseen joka saa samantien voimakkaan orgasmin hypähtäen pois päältä. Riikka päättää siirtyä ratsaille anoppi ohjaa mulkun Riikan sisään ja tunnen kuinka tiukka se on, jos ei olis kahta satsia pohjalla olisin jo tullut samantien. Riikka pyörittää persettä joka suuntaan villisti huokaillen nautinnosta anoppi tulee päälle istumaan kasvot kohti Riikkaa ja kostuttaa etusormet pillussaan ja laittaen ne Riikan klitorikselle. Riikan rauhallinen huohotus muuttuu voimakkaaksi valittamiseksi joka huipentuu orgasmiin. Riikka nousee päältäni pois, käsken kaikki naiset pyllistämään ja nojautumaan lauteita vasten että pääsen ottamaan vuoron perään takaapäin.
      Sari, Tanja ja Riikka nohmjautubat laudetta vasten, näky on taivaallinen! Sari löydempi ja pyöreämpi peppu on keskellä, toisella puolella Riikan ja Tanja tiukat peput. Vaikka Tanja jo 39v on pitänyt pyllyssä hyvät muodot kehuskeli joskus jalkaprässi sarjoillaan.
      Siirryn naisten taakse otan ekana käsittelyyn Tanjan, panen muutaman minuutin takaapäin kovaa samalla tukistaen hiuksista. Siirryn tyttärestä äitiin ja panen taas takaapäin märkää kiimasta pillua tulistaen ja läpsien. Anoppi huohottaa voimakkasti huomaamme että orgasmi lähellä jolloin tytöt laittavat auttavan kätensä äitinsä klitorikselle vuorotellen hellästi hieroin samalla vävypojan muna sisällä. Huuto on kova ja orgasmi vielä kovempi kun Sari tärisee ja vatkaa vartaloa orgasmin kourissa. Sari siirtyy rivistä pois kylpyhuoneen puolelle. Sitten pääsen unelma paikalle Riikan pepun taakse josta nähnyt vain unia. Työnnä munan sisään puristan pakaroista ja läpsin perseelle, Riikka voihkaisee joka työnnöllä voimakkaammin joka kerta. Tunne kuinka Riikan vartalo alkaa täristä ja valistus voimistuu "vittuuu, mä en kestä enään Riikka saa orgasmin kun Tanjan käsi käy viimeistelemässä klitoriksen sormella. Riikka sanoo ettei ole koskaan aikaisemmin tuntenut vastaavaa sanoi rähjähtäneensä kun sai orgasmin.
      Siirryn takaisin Tanjan laitan munan sisään ja panen voimakkaasti läskin perseelle kun tunnen jo siementen tulevan Tanja saa huudon saattelemana orgasmin juuri ennen minua. Otan muna pois pillusta ja ruiskin Tanjan selälle spermat. Huohotamme kaikki neljä saunamökin lattialla nautinnosta huomaten kellon olevan jo puolikuusi. Siirrymme kaikki neljä päärakennukseen nukkumaan tyydytettyinä ja tyytyväisinä. Aamupalalla oli hilpeitä ilmeitä kun saavuin paikalle ekana miehenä. Oli kuulemma naiset saanee jo aamu munansa.

    • Aamupalallaperseeseen

      Olimme menneet vaimoni kanssa anopin perseeseen johon oli tulossa spermat. Sari tärisee ja vatkaa läskin perseelle spermat. Riikka sanoo rähjähtäneensä perseestä. Anoppi ottaa sormeaan punaiseen perseeseen. Etusormilla kokeilin miehensä peppureikää, sen jälkeen mulla pirahtaa roiskeet perseestä sukkahousuihin. Anoppi siivoili pahimpia sotkuja pois. Sivelin kyrpää ja nostelin kasseja käsillä. Aamupalalla ruiskin perseestä märkää jakkaralle. Tanja ulisee tukistaen anoppia perseestä. Tanjan sotkuja tuli suusta lauteille.

    • löylykauhamään

      Paras lahja anopille olisi kyllä ollut perseeseenveto ja mällit suoleen!

    • uttiv

      Typerä kirjoitus kaukana uskottavuudesta

    • jmööölhgfddcg

      Täyttä skeidaa koko juttu

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      57
      2255
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      68
      1897
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1705
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1631
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1594
    6. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      145
      1563
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1504
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1208
    Aihe