Kummitusko

Mvevvk

Mitä pitäisi tehdä. Sanotaan heti, etten usko kummituksiin. Nyt meidän uudella kesäasunnolla ilmeisesti kummittelee joku vanha ukko. Mitä pitäisi tehdä?

Raskaita askeleita kuuluu välillä portaissa. Pihassa on näkynyt outo ukko. Kun menen katsomaan, ukkoa ei näy missään, eikä jalanjälkiä. Kissa käyttäytyy oudosti, eli kehrää ja yrittää "puskea" ilmaa, Tulee ilmeisesti hyvin toimeen kummajaisen kanssa. Kesävieraana ollut neljä-vuotias pikkutyttö väitti, että vanha ukko tuli katsomaan kun hän nukkui. Kuulemma oli ystävällinen. Sukulaisemme vanha suomenruotsalaismummo, dementoitunut höperö, ei siis luotettava todistaja, väitti, että vanhempi herrasmies, joka on talon isäntä, paransi hänen vaikean reumatisminsa ja mummo jutteli hänen kanssaan joka yö.

Ei huvita jakaa kesäasuntoa henkimaailman kanssa. Raskaat askeleet on selkeitä askeleita, ei siis narinoita, mitä vanha talo pitää.

Onko kummituksia todella olemassa? En halua sitä tyyppiä tänne. Juttelin yhden kummitusasiantuntijan kanssa ja hän sanoi, että kyseessä on todennäköisesti hyvin voimakas suojelijakummitus eli hyvä kummitus ja jos se karkotetaan, voi pahat henget ottaa vallan talossa??? Mitkä v*tun pahat henget???

4

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henkimaailmaontotta

      Et usko, mutta kuitenkin kerrot aistihavannoistasi. Jos kertomasi on totta, siis tarkoitan, ettet keksinyt tarinaa kysymyksessä on demonihenki, joka näyttäytyy vanhan miehen hahmossa. Liittyneekö kesäpaikkaan jokin selvittämätön henkirikos tai onko tehty paikassa okkultisia rituaaleja jolloin pahoilla hengillä on tyysija toimia ja asutella siellä.
      Ei tuo mikään hyvä vieras ole.

    • iQi

      Ylläoleva tyyppi näkee pahuutta joka paikassa. Itse katsoisin ja seuraisin tilannetta. Jos "ukko" pysyy rauhallisena kulkijana niin tottuisin tilanteeseen ja antaisin olla. Toisaalta Raamatussa kuitenkin sanotaan oikein ettei vainaja-ym. muihin henkiin kannata olla yhteydessä. Ja tietty raskaiden askelien kuuluminen omissa portaissa ei hevin miellytä, kun ei edes tiedä mistä on kysymys. Mutta jos mummosi parani reumatismista ym. muutkin havainnoijat ovat vain saaneet positiivisia signaaleja tältä ukolta. Niin miksi nostaa niin suurta meteliä koko asiasta?

      Jos tilanne äityy, niin aina voi tilata papin paikalle. Ja rukous auttaa aina. Saitpahan ateismiisi epäilyksen siemenen, mikä onkin sinulle ihan oikein. Itse asiassa Jumala saattaakin käyttää näitä levottomia henkiä teidän käännyttämiseen.

      • mvevvk

        En nyt ala mitään hihhuleita tänne siunaileen kutsumaan! Se tästä vielä puuttuisi. Aion asettaa portaisiin valvontakameran. Saattaa olla joku näätä joka tömistelee. tästä piti tulla rentouduttava loma stressaavan ja raskaan työvuoden jälkeen, mutta toisin kävi. Lupasin vaimolle, että alkoholi saa jäädä tällä lomalla, mutta toisin kävi.

        Itseäni se kummitus ei ole auttanut. Alkoa on mennyt liikaakin ja perseestä on alkanut taas tulla verta. Se kusipää-kummajainen paljasti vaimolleni viinakätkönkin. Olin kätkenyt muutaman pullon puutarhavajan vanhaan kaappiin ja kun vaimo meni käymään puutarhavajassa, niin kaapin ovi oli kuulemma mystisesti itsestään narahtanut auki ja pullot oli paljastunut. Ovi on kuitenkin jäykkä eikä aukeile itsestään. Olin ehkä laittanut oven kiinni huolimattomasti. Aion mennä katkolle ja tutkituttamaan pääni enkä enää sekoita ajatuksiani enempää näillä asioilla.


      • kotikummajainen

        Meillä kotikummitus auttaa keveissä taloustöissä.
        Ostettiin sille töppöset, niin askeleiden äänikään ei häiritse.
        Ei mitään syytä häätää pois !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1753
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1357
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1158
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1138
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      53
      987
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      966
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      954
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      870
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe