fc moto kokemuksia tänne

motopode

kypärän tilaus, tilasin hjc rpha 10 plus kypärän mustan. paketissa oli riemunkirjava kypärä . ne kait laittaa jotain vaan sit pakettiin jos on tuote loppu. pidin kypärän kun näytti epäluotettavalta rahojen takasin saaminen. postit takaspäin ois maksanu maltaita.

22

15977

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mitäs siitä sitte?

    • Mt01

      Painu vittuu trolli

    • 1290

      Ihan hyvin on fcmoto toiminut. Tilasin rukan goretexit ja ne oli loppu varastosta nii ilmo tuli sähköpostiin, että toimitus kestää normaaliapidempään. Tuli sitten muutaman viikon kuluttua ja ihan oikeanlainen. Kaikki muu mitä olen tilannut sieltä on tullut pikaisemmin kuin kotimaisista firmoista ja ongelmitta.

    • MikaMar

      En todellakaan suosittele tilaamaan jos et aivan satavarma mitä kokoa tuote tulisi olla. Tuo palauttaminen on ihan helvetillistä! Itse taidan tästä lähtien maksaa vaikka hieman enemmän ja nappaa saman tavaran suomesta.

    • huonokommunikointi

      Tilasin kypärän takin hanskat ja ajokengät kolmella ei tilauksella. Ensin ei kuulunut mitään ja vasta kun laittoit mailia alkoi tavarat tulla. Ensin tuli kypärä, sen jälkeen takki ja kengät sekä hanskat. Hanskat olivat hiukan vialliset ja kengät väärää kokoa. Lähetin takaisin 15euron postimaksulla takaisin vaihtoa varten. Viikon olivat merkattu saapuneeksi eikä mitään kuulunut. Laitoin viestiä ja seuraavana päivänä lähettivät viestin, että kengät olivat lähteneet, hanskoja ei tilauksessa enään ollut. Laitan taas viestiä ja tuli viesti, että lähti varastolta ilman seurantatunnusta ja vielä vajailla toimitustiedoilla joilla en saa tuotetta vastaanotettua... Nyt ei ole myöskään toimivaa seurantaa kengillekkään. Viesteihin he eivät vastaa oikeastaan mitään koskaa ainoastaan jos vastaavat niin tilausvahvistuksella tai lähetysvastauksella... pari päivää sitten tuli viestiettä tuotteet lähetetään viimeistään huomenna vaikka niiden piti olla mukamas jo lähetetty. No ei ole kuulunut taaskaan mitään kun kyselin seurantatunnusta. Pitää siis aina soittaa sinne, jos haluaa jotain tietoa ja että asia toimisi. Kokemus näillä näkymin 3/5, mutta 4/5 hinnan takia... Suosittelen hinnan takia, mutta muuten kommunikointi huono.

    • vanhamopoukko

      Moni nettikauppa maailmalta toimii hyvin maksaessa ja usein tuleekin ihan tilattu tavara. Usein ehdoissa on pieni teksti, että jos tavara on loppu niin lähetetäänkö "vastaavaa" ja niiden pikkupränttien ruksaaminen helposti menee ohi. Usein palautustunnusta ei ole ja kun tavara on toimitettu jollakin kuljetusliikkeellä kuten DHL jne... Palauttaminen onkin sitten taivaallisen vaikeaa. Ja kallista.

      Kiinankaupoista tulee kyllä tännepäin parilla eurolla mutta ihan pienenkin osan palauttaminen maksaakin 30 tai 50€. Tuolla XL-motolla on onneksi mukana palautustunnukset ja koodit ja sinne sentään voi palauttaakin maksutta. Paras paikka on kyllä alan liike jossa voi kokeilla ja onnistuu laakista. Ehkä vähän kalliimpaa mutta ei paljon. Terv. Mp-ajamista vuodesta 1972

    • Jamppa300

      FC-Moto on amatöörimäisin verkkokauppa ikinä. Myyvät tavaraa, jota heillä ei ole. Tilasin kolme kypärää, jotka heillä verkkosivujen mukaan oli saatavissa 3–5 päivän toimituksella. Sieltä sitten ilmoitetaan sähköpostilla, ettei tuotteita ole varastossa. Pyydetään joko odottamaan täydennystä (noin kolme viikkoa) tai vaihtamaan tilausta. Vaihdoin kypärätilauksia ainakin neljään kertaan. - Aina vain: ”Ei ole, haluatko odottaa tai vaihtaa toiseen tuotteeseen. – Lopulta lukuisien sähköpostisähläysten jälkeen löytyivät kypärät, jotka pystyivät toimittamaan viivyttelemättä. - Ihan ok kypärät tulivat ja ok hintaan, mutta en koskaan enää tilaa FC-Motosta mitään.

      • dfghjmmnbv

        Ei niillä persaukisilla jobbareilla omaa varastoa ole sitomassa pääomaa. Kun tilauksen saavat, alkavat hankkimaan tuotetta edelleen asiakkaalle välitettäväksi, valehtelevat muutaman päivän toimitusajat vain tilausten saamiseksi, siksi kaikki takkuaa.


      • Anonyymi
        dfghjmmnbv kirjoitti:

        Ei niillä persaukisilla jobbareilla omaa varastoa ole sitomassa pääomaa. Kun tilauksen saavat, alkavat hankkimaan tuotetta edelleen asiakkaalle välitettäväksi, valehtelevat muutaman päivän toimitusajat vain tilausten saamiseksi, siksi kaikki takkuaa.

        Kyllä kypärän koko muuttuu vaikka olisi saman merkin mallia käyttänyt, kun tulee uusi malli niin onhan se sovitettava. Ostin hölmö ilman aurinkovisiiriä niin piti hommaa toinen, kävi takapenkkiläiselle .


    • Anonyymi

      Kyllä on tehty palautus tehty vaikeaksi, vittu mikä pulju. Toiste en asioi ja tilaan tavarat 24mx...

      • Anonyymi

        Rahat kelpas muttei tuotetta edes oltu yritetty lähettää. Kohta pitää hoitaa rahat palautukseen luottokorttiyhtiön kautta. En suosittele tilaamaan. Asiakaspalvelusta ei vastata koitettu spostin kautta, firman omien sivujen kautta ja jopa soittaa, muttei kukaan vastaa.


    • Anonyymi

      Pyörään ostettu navi about. Tilattiin perjantai-iltana. Paketti oli postissa seuraavana perjantaina.

      Kypärä tilattu navin perään saman perjantai-iltana, kun kovasti mainostivat sitä ja ole alennuksessa. Odotettu tietoa milloin tulisi. Luvataan as soon as possible. No, PayPalilta saa rahat takaisin näppärään, mutta olisi ollut kiva saada se kypärä, kun väittivät kiven kovaan, että se on varastotuote, mutta joku nyt ei ole viitsinyt sitä lähettää yli viikkoon. Heillä on 30 pv peruutusoikeus tuossa tilausvahvistuksessa, mutta joku tässä nyt mättää.

      Aiemmin tilasin kypärän vuosia sitten ja se saapui nätisti ja nopeasti. Heillä ei ilmeisesti ihan jokainen tilaus mene maaliin tuskitta.

    • Anonyymi

      jos tuote väärä niin meni vaikeeks palautus ei toimi siis aivan p....tä

    • Anonyymi

      FC-motoa en suosittele mutta XL-moto on loistava paikka. Koon vaihdot on ilmaisia ja palautus jos tuote on selvästi ollut väärä. Kerran tuli väärän koon kengät, laitoin takaisin, rahat tuli nopeasti eikä ottaneet sitä tavallista kymppiäkään välistä.

      Olen ostanut sieltä eri kerroilla 3 takkia, 3 paitaa, kolmet housut, kolmet kengät, ajopuvun, 2 kypärää, kahdet hanskat ja muuta sälää kuten huiveja.
      Paljon olen ostanut myös öljyjä ja suodattimia ja tiivisteitä. Osa näistä on tietenkin mennyt palautukseen koska eihän nyt kukaan noin paljoa varusteita tarvitse.

      Nyt laitoin tilaukseen taas öljyt ja hupparin. Samana päivänä tuli ilmoitus että paketti on matkalla.

    • Anonyymi

      Enakkomaksua ei pankki hyväksy ilman kaikkia osoitetietoja ja niitä ei tule maksutiedoissa

    • Anonyymi

      Tilattu 1 kpl kypärä ke 6.7.2022. Oli noudettavissa postista to 14.7., eli noin viikon verran kesti tilauksen saapuminen.
      Vahvistus tuli saman tien, pari päivää meni, että saivat paketin DHL:lle.
      Maksu hoitui Paypal:illa.

    • Oletteko tilanneet sieltä skootteria ja saitteko sen? Paljonko tulisi olemaan postimaksut ja voiko sellaisen saada oikein rekisteriin?

      • Anonyymi

        Onhan jotkut tuoneet Saksasta rapakuntoisia mersujakin, ja saaneet ne Suomessa rekisteriin (valitettavasti).


    • Anonyymi

      Tilaus sisällä, ei näytä hyvältä. Maksun jälkeen ei mitään tapahtunut. Saa nähdä....

    • Anonyymi

      Näkyy tuo suomenkielen taito myyjältä katoavan heti kun tulee toimitusongelmia.

    • Anonyymi

      Nyt alkoi se tutun kuuloinen selittely että tilaukset myöhästyvät koska mp kausi on nyt niin kuumimillaan. Mitenkä taas kuulostaa niin tutulta.....

    • Anonyymi

      Nyt alkoi lyyti kirjottamaan. Eli ensiksi fc- moto muni paketin kanssa ja sitten dhl antoi paketin Suomen postin kuljetettavaksi. Ei tullut mitään ilmoitusta puhelimeen että paketti noudettavissa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1525
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1097
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      996
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      965
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      917
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      842
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      640
    Aihe