Nolot vanhatpojat

einaurata

Voiko nolompaa olla kun 40 etenkin mies postaa facebookin seinällään diggaavansa heviä. Ja jos on vielä peräkammarinpoika asustelee kotona vanhempiensa kanssa ja kuvittelee olevansa vielä nuori kun sanoo tykkäävänsä hevistä ja muuta nuorten poikasten juttuja harrastaen antaa näin itsestään muka miehekkäämmän kuvan ja olemuksen kun kuuntelee "tosi miesten" musiikkia oli se sitten teinipoikien 10-13v musamakua, mutta silti.

Tuollainen nynny peräkammarinpoika joka ollut ehkä koulukiusattukin ja jota naiset karttaa niin ei paljoakaan hevin kuuntelu nosta arvossa vaan päinvastoin antaa entistä vajakimman ja jälkeenjääneemmän kuvan itsestään koska ei ole päässyt teini-iästään muullakaan lailla vielä eroon. Ei ihme, että asuu kotonaan nyhjöttäen peräkammarissa ja todennäköisesti ihan loppuun asti kunnes vanhemmat kuolee ja sitten joutuukin laitoshoitoon koska ei yksin pärjää.

19

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinhänse

      Yleensä ne "nynnyt" kertookin suureen ääneen olevansa kovia hevimiehiä. luulevat varmaan, että se tekee niistä kovempia ja maskuliinisempia kun muuten ovat ihan päinvastaisia kaikinpuolin.

      • Anonyymi

        OK...


    • Mitäväliä

      Eiköhän anneta kaikkien kukkien kukkia. Oikeasti minulla ei ole sillä mitään väliä ilmoittaako joku 40 v poikamies diggaavansa sitten heviä, kansantanhuja tai vaikka muumeja. Olen aina olettanut että kun ikää alkaa olla se päälle 40, ei tarvi paskan vertaa välittää mitä kukakin ajattelee ja tekee eikä varsinkaan tarvitse toisten tekemisistä stressiä ottaa. Toisaalta ehkä se meneekin niin että se mustavalkoinen luonne vain kärjistyy iän myötä, kun taas tällaisen avoimen ja suvaitsevaisen mielen omaavalla se muuttuu entistäkin suvaitsevaisemmaksi!

      • einaurata

        Aloituksessa olikin kyse sellaisesta vanhasta pojasta joka käyttää ja mainostaa HEVIÄ muille nostaakseen vain omaa puuttuvaa egoaan ja miehisyyttään ja vieläpä antaakseen kuvan, että on nuorekas ja kyseinen äijä vielä kuvittelee vetoavansa teini-tyttöihin. Ja mikä pahinta ihan oikeasti kuvittelee olevansa teinin tai kork. parikymppisen näköinen kaikinpuolin. Kaikki harrastukset, vaatetus, olemus ja seura pyörii lähinnä teinien ja niiden elämäntavan ympärillä ja kyseinen tyyppi jopa skeittailee yhdessä 10-14 v kanssa. SÄÄLITTÄVÄÄ ja NOLOA.


      • kaikkeesitäkans
        einaurata kirjoitti:

        Aloituksessa olikin kyse sellaisesta vanhasta pojasta joka käyttää ja mainostaa HEVIÄ muille nostaakseen vain omaa puuttuvaa egoaan ja miehisyyttään ja vieläpä antaakseen kuvan, että on nuorekas ja kyseinen äijä vielä kuvittelee vetoavansa teini-tyttöihin. Ja mikä pahinta ihan oikeasti kuvittelee olevansa teinin tai kork. parikymppisen näköinen kaikinpuolin. Kaikki harrastukset, vaatetus, olemus ja seura pyörii lähinnä teinien ja niiden elämäntavan ympärillä ja kyseinen tyyppi jopa skeittailee yhdessä 10-14 v kanssa. SÄÄLITTÄVÄÄ ja NOLOA.

        Sen täytyy olla joko pedofiili tai muuten vaan joku vajakki.


    • LedZeppelinUrianHeepjne

      Taitaako alle nelikymppiset räkänokat edes tietää mitä on hevi, joka teki maihinnousunsa jo noin 50 vuotta sitten.
      Jos joku niin 50 ja 60 ikäiset ovat oikeutettuja diggaamaan sitä aluperäistä aitoa heviä.
      Noloa on olla 40 vuotias tai nuorempi räkänokka ja digata esimerkiksi räppiä.

      • hyiniitä

        Led Zeppelin laulaja oli tunnetusti pedofiili.


    • niimmpä

      Eikä yksistään heviä kuuntelevat keskiikäiset vaan yleensäkin jotain teini ja nuorisomusiikkia kuuntelevat on jotenki säälittäviä tapauksia. Hakevat omaa kadonnutta nuoruuttaan jne.

      • Kutensinäkin

        Mitä helweetteä sössötät? Minä voisin olla ikäni puolesta moninkertainen mummo ja kuuntelen heviä ja muutakin raskasta osastoa siinä kuin mitä tahansa muutakin musaa virsistä klassiseen.

        Hevin kuuntelua paljon nolompaa on ihminen joka arvostelemalla muitten ihmisten makuja ja mieltymyksiä ilmoittaa oman ahtautensa ja rajoittuneisuutensa. Ja tooosi noloja ohareita ovat tyypit, jotka syövät sanansa eivätkä toimi niin kuin ovat luvanneet. Enpä tiedä etsivätkö nuoruuttaan, mutta keskenkasvuiksiksi eli vajaiksi ovat iästään huolimatta jääneet.


    • ei-hyvää-päivää

      On ne vaan NOLOJA voi hyvää päivää sentään, että voi olla noloja olemassa ja mikä pahinta ne ei itse välttämättä edes tajua tilaansa.

    • näitäon

      Tiedän tuollaisen vanhapojan joka asuu vielä päälle 40 vuotiaana kotona vanhempiensa kanssa eikä ole koskaan seurustellut. Sen miehen äiti on joku mt-ongelmainen joten seuraa tarkasti, ettei poikansa pääse tutustumaan kehenkään naiseen ja jos joku nainen vähän osoittaisikin kiinnostusta tän miehen äiti alkaa juonitteleen jotta saa kyseisen naisen häviämään kuvioista. Äiti tarkkaa kaikki pojan puhelut, tekstiviestit, facebook sivut ja seuraa poikaansa muutenkin ettei kukaan nainen vaan pääse viemään hänen kullanmuruaan. Tuo äiti on niin sairas, että voi jopa tapaa niin tarvittaessa.

      • Anonyymi

        OK....


    • harvinaisen-noloa

      On tosi noloja ja ilmeisesti myös vajakkeja. Jos 40 aikamiespoika asuu vielä vanhempiensa nurkissa eikä ole koskaan seurustellut niin onhan se jotenkin jälkeenjäänyt ja siten myös elää ja kuvittelee olevansa ilmeisesti vielä teini-ikäinen eli on jäänyt sille tasolle loppuiäksi. Normaalit pojat kasvaa aikuiseksi jossain vaiheessa, mutta jos vielä päälle 40 vuotiaana asuu vanhempien nurkissa ja elää kuten teinit niin otan osaa. Tuollaiset tyypit yleensä ei yksin edes pärjää jos vanhemmat kuolee ja näitä aikamiespoikia näkeekin palvelutaloissa jo nuorenakin.

      • Anonyymi

        OK...


    • Anonyymi

      Sori jos munstei ollukaan sulle homopariksi

    • Anonyymi

      Mitä väliä sillä on kenellekään missä toinen aikuinen ihminen asuu ja mitä musiikkia kuuntelee?
      Tällä sivustolla on aivan uskomattoman yksinkertaisia ihmisiä arvostelemassa muita vaikka ei olisi tod varaa siihen.

    • Anonyymi

      Teinit käytävät myös wc,-paprua

    • Anonyymi

      OK....

    • Anonyymi

      En ymmärrä aloittajan ajatusmaailmaa, mutta ehkä hän meinaa, että 40 ihmisen täytyy kuunnella sinfoniaorkestereita ja / tai rajoittua muihin entisaikain genreihin. Tietämättä, että nykypäivänä heviherrat ja sinfoonikot soittavat ja konsertoivat joskus jopa yhdessä.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5634
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2496
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      59
      1725
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe