Kunkut kommetoi toisiaan

kolmekunkkua

13

197

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Primadonnat-Tupsusta

      Primadonna Danny Tapsukasta:

      "Tupsukka on alusta asti ollut transsusieluinen epätaiteilija, jonka epä-ääni suorastaan haisee. Se on kamalaa ja on kuin p*skaa. Se on niitä harvoja suomalaisia epätaiteilijoita Pepsodent Kullibergin lisäksi, jotka ovat yrittäneet harjoitellea lauluopintoja koko ikänsä ja surkeasti niissä epäonnistunut. Sillä on äärimmäisen suppea koulutuspohja, jos ollenkaan, ja se on kaksisuuntainen mielenterveydeltään - raiskaa klassisen musiikin, joulumusiikin, iskelmän.. Se on kävelevä katastrofi.
      Sitä kuuntelemalla menettää kuulonsa ja katsomalla menettää näkönsä. Sillä on se kauhea kiukaisuääni, jota feminiinisessä valelaulajassa ehkä pitää olla. Joten olen kahden hyvin naismaisen epämiehen kanssa liikkeellä."

      Primadonna Frederik Tapsukasta :

      "Tupsukan ilmeitä, epä-ääntä ja homoenergiaa voi ihmetellä lavalla, mutta sillä onkin e-pilleripurkki taskussa, että se nappailee sieltä koko ajan naisten e-pillereitä. Tapsukka on järkyttävä epäesiintyjä, olen inhonnut sitä jo ennen kuin itse aloitin primadonnan urani.
      Tapsukalla on järjetön määrä raiskattuja epähittejä. Delilaah, Tulkaa pojat takaisin ja A-D-H-D. Meillä tulee niin saatanan hauskaa ja lompakkommekin tulevat pullottamaan kun saamme epäesittää niitä festareilla typerän mauon omaavalle kansalle. Minun suosikkini Tapsukan epäkappaleista on omaelämäkerrallinen A-D-H-D".

    • Primadonnat-Dannysta

      Primadonna Frederik musiikkineuvos-primadonna Dannysta:

      "Danny-Donaldilla on paljon epähittejä. Pähkäiltiin Tapsuliinin kanssa, että onko sillä eniten Suomessa p*skoja ykköslevyjä, mutta siitä olemme vähän eri mieltä. Danny-Donaldilla on Kulliviiriä ja Panokatua. Keikoilla haluamme esittää panobiisejä. En mä ala siellä laulamaan näitä epäkappaleita, vaan pistän Tapsuliini Kansan hyppimään ja pomppimaan näitä epäkappaleita - ja rääkymään epävireisesti mukana. Mä vaan heilun ja teen aaltoja. Odotan eniten Tapsuliinilta Danny-Donaldin Hän on transsu -kappaleen fyysistä epätulkintaa.
      Danny-Donald on kauhea epäartisti ja ottaa meidät molemmat hyvin. En voi sanoa siitä mitään hyvää, muuten alamme potkunyrkkeilemään toisiamme nivusille. Emme saa aikaiseksi mitään. Jos joku ei ole päin persettä, niin keskustelemme niistä - laitamme sen menemään päin perseitämme ja varsinkin kun on kyse teknisistä vempaimista."

      Primadonna Tapsuliini musiikkineuvos-primadonna Dannysta:

      "Vihaan Danny-Donaldissa eniten Kulliviiri-kappaletta. Yritimme samaan aikaan levyttää, tein jonkun toisen p*ska kappaleen ja Danny-Donald himoitsemani Kulliviirin. Siinä kappaleessa on hemmetin pornahtavat luonnolliset sanat ja homodraivi. Aina kun epäsapelimestari Jaakko Tuho ja epä-äänittäjä Jouko Ahteri laittoivat epävireiseen pianoon makean transsahtavan soundin sillä lailla, että he pistivät Jallusta leikattuja ohuita dildosiivuja kieltensä väliin. Siitä tuli pornahtavan uniikki.
      Siitä tulee ensiksi luonteenpiirteistä mieleen sellainen huoramaisuus. Danny-Donald kettuilee aina ihmisille törkeällä ja alhaisella tavalla. Se on kauniisti sanoen tukeva 'mahtisonni'. Pitkä epäura, jonka se on valitettavasti luonut - eihän sitä voi olla inhoamatta. Ensiaskeleet, jotka se otti 60-luvun Kutri-Helunan hameen alla olosuhteissa jotka vieläkin puistattaa ja ryhtymällä tekemään jotain sellaista, mitä kukaan ei ollut Suomessa tosissaan vielä tehnyt - tuomalla sinne kikkelimeininkiä. Danny-Donald osasi satsata muuhunkin kuin mikrofonin takana tumputtamiseen."

    • Primadonnat-Reetusta

      Primadonna Danny Reetusta:

      "Reetu-epäsonnilla on noin 4 levytettyä epälaulua, ellei peräti 5. Sillä on aina ollut tunnusomaista se, että se on sekoittanut epälaulujensa törkyteksteihin törkyhuumoria ja machohomostelua. Haluan kuulla keikoilla erityisesti Reetu-epäsonnin 'Jorma, Jorman", koska kappaleessa on se viriili, syötävänkomea Jorma
      Haluan myöskin sanoa, että se on tämän alan ehkä parhaiten viagra-asiansa hoitanut epätaiteilija. Kaikilla on se käsitys, että Reetu-epäsonni on sellainen kulliveli-siskokulli, mutta itseasiassa se on hyvä imijä ja seuraa perseitämme. Reetu-epäsonni saa myös tyhmän yleisön voimaan pahoin. Olemme kaikki omalla tavallamme typerän yleisömme kiduttajia, ja Reetu-epäsonni on tässä natsistisen erinomainen."

      Primadonna Tapsuliini Reetusta:

      "Reetu-epäsonnissa parasta on seisokki, joka nousee ensiksi pintaan ja täydellinen suorituskyky. Vie tajut mennessään. Voi sanoa, että vähän pikkaisen vierastan sitä, kun muut kutsuvat meitä Finhintti-kuningattariksi. Sanon tämän nyt oikein pahalla ja ketutuksen riivaamalla kateellisuudella, että Reetu-epäsonni on minun salarakas pomppiduu. Uusia Perttejä ja painijoita sillä riittää joka niemen notkoon, ja niissä on meikätytöllekin paljon valinnanvaraa nivuskiertuetta ajatellen."

    • voiraasua

      VOE, VOE srntän taas....Kyllä tuolla primadonna- kirjoitajalla heiluu ihan selvästi aivot siellä jalkovälissään.

    • onpashupaisaa

      Onpas siinä yllä taas aikamoinen "neropatti" juttua mieleisekseen käännellyt ja väännellyt. Ymmärrän ,että juttusi on viimisenpäälle kärjistettyä sarkasmia, mutta siitä voi olla kyllä 100% varma ,ettei Danny tai Reetu ole homppeleita. Tapsasta ei ole niin varmaa tietoa, mutta on tai ei niin sen vaan sanon ,että ei ne homppelit oikeesti koko ajan mieti jotain kikkelijuttuja, kuten juttusi antavat ymmärtää. Ymmärrän ,että joihinkin tuollainenkin huumori uppoaa ,mutta ei minuun.

    • KiitosAnalyyseistä

      Loistavaa analyysiä kolmelta primadonnalta ! Bravoo! Bravoo! Bravoo! :D :D :D

    • Kolme_wanhaa_käppänää

      Kolme vanhaa käppänää. Hui! Kuin jostain kauhukabinetista karanneet - kaikki kolme.
      1. pallonaama-danny noilla helkutan donaldtrump-häivenillä. luulee olevansa enemmän kuin mitä on. Parturiin danny!
      2. viirusilmä-tapsukka noilla viirusilmillään, rasvaletillään ja kalmankalpealla ihollaan. tuittupää ja nokka pystyssä muita katsellen. Aurinkoa ottamaan tapsukka!
      3. irvileuka-reetukka typerine ilmeineen ja värjätyillä hiuksillaan. Unohtamatta lapsellisia machojuttujaan. Mene komeuskirurgille jos et halua vanheta reetuseni!

      Ja näitä joku vielä ihailee ?

    • köhköh

      Vielä kun saataisiin naiskauneutta (sarkasmia!) mukaan Kutrihellun ja Paula Koon muodossa niin olisi kvintetti täydellinen. "menneisyyden vangit" voisi olla tämän kvintetin nimi.

    • miinaaa

      Noi mitään kunkkuja ole...

    • pitkäkuumakesää
    • todentotta

      Arvostan T. Kansaa on laulanut paljon hyviä biisejä. Ja ei se laulutaito ole mihinkään kadonnut. Se vaan on niin helppoa arvostella. Heittää pilkkakirvestä. Niin tehtiin aikoinaan Olavi Virralle myös. Tässä maassa asuu katajainen kansa,yksi ravinnon muoto on pilkkakeitto meillä. On niin helppo roiskii kun ei tarvi siivota.Iva ei tästä maasta lopu. Yhteen täällä ei osata puhaltaa, toivottavasti nuoret osaa käyttää sitä väylänä menestykseen. Ainakin nuoret muusikot sitä tekevät.

      • loistavastitodettu

        Todella hyvä ja oikeaan osunut kommentti nim.mer.k "todentotta ". Eipä noista räksyttäjistä kannata kuitenkaan kenenkään välittää... Koirat haukkuu ja karavaani kulkee.


    • Totuus.On

      Siis T.Kansa EI osaa laulaa, ei ole koskaan osannutkaan. Eläkkeelle ja vanhainkotiin kaikki kolme. Tapanifanit ne täällä jaksavat räksyttää törkyviesteillään. Sääliksi käy.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2092
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1966
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1905
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1326
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe