vaunukauppias.fi Liminka

Onko kokemuksia tästä käytettyjen vaunujen myymälästä ?
Ilmoita


9 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Nettisivulla esiteltiin hyväkuntoiselta ja siistiltä näyttäva vaunu, pidemmästä matkasta menin katsomaan vaunua. Perillä odottikin yllätys , nettikuvat olikin aivan muusta vaunusta mikä oli paikan päällä. Myyjän mukaan aivan vastaava , minusta vaunu näytti selkeästi huonompikuntoiselta. Erikoista markkinointia , jäi kaupat tekemättä.
Ilmoita
Kokemuksia löytyy karavaanarit.org nettifoorumilta.
1 VASTAUS:
Solifer 550 nyt myytävänä , siistin näköinen. Ulkokuvissa näyttää olevan lunta maassa , yhdessä sisäkuvassa oviaukosta näkyy musta asfaltti. Rekisteritunnus ei näy kuvissa.
+Lisää kommentti
On kokemuksia. Ostin viime keväänä käytetyn Solifer 550Dl-89 Myyjä sanoi että perässä saatta olla kosteutta koska tapetti on kuprulla. Antoi 500e alennusta kun tinkasin. Käytin varulta kosteusmittauksessa Oulussa. Kosteutta ei löytynyt ja huoltomies meinasi että mistä noin kuivan Soliferin oot löytänyt?
Ilmoita
On kokemusta. Se pidetään mitä luvataan. Hyvä palvelu.
1 VASTAUS:
Uskoo ken uskaltaa noita kehuja....
+Lisää kommentti
Täytyy sanoa, että harvemmin olen noin moukkamaista asiakaspalvelua kohdannut. Palautteen annoin kyllä sekä suullisesti, että kirjallisesti. Asiallisesta kysymyksestä häneltä ostettua vaunua koskien, sain hätäistä päällepuhumista, vastuun kiertoa, sarkastista vertailua asunto-osakkeen ostamiseen ja junttimaista sanailua siitä, mitä minun pitäisi ”tajuta”. Lopuksi kauppias totisesti, että ei puhu sunnuntaina enempää ja löi luurin korvaan. Taisi olla paha kysymys vaunustamme.
Ilmoita
Ostaa vaunun tonnilla ja myy viidellätonnilla, näin kävi.
Ilmoita
Minäki ajattelin mennä kahtoon vaunua mutta taitaapa kauppa käydä jossain muualla. Lähen tästä ajelemaan Ylivieskaan siellä on Viitamaa Caravan ja siellä asiakasta todella palvellaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

vaunukauppias.fi Liminka

Onko kokemuksia tästä käytettyjen vaunujen myymälästä ?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta