Prostituutio Gambiassa.

LiukuvoiteetOltava

Se onkin valtavan yleistä ja inhon tuntein noita epätasaisia pareja katselenkin. Mitä moraalista rappiota nuo ämmät edustavatkaan!

26

810

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teinitohtori

      Prostituutio on tuomittavaa ainoastaan silloin, kun asiakas on mies ja prostituoitu on nainen. Kysykää vaikka naisjärjestöiltä.

    • Vinhaero

      MIstä voit tietää onko kysymyksessä prostituoitu vai aviopuoliso?

      • ilmaiseksi

        Ainakin siitä että avioliitossa ei tarvitse maksaa seksistä kumppanille.
        Äläkä kysy mistä tiedät että maksavat.


    • HyiHelvetti

      Vielä pahempi juttu. Silloin on kyse systemaattisesta hyväksikäytöstä.

    • sallyjamari

      Miksi naiset eivät saisi käyttää maksullisia siinä kuin miehetkin.
      Moni ei saa nuorta komeaa ja kestävää suomesta siksi gambiaan 2 viikon reissun jälkeen jaksaa taas vuoden hymyillä seuraavaa reissua odotellessa,

      • InhottavatAkat

        Tottakai sallyjamari saavat mennä sinne panettamaan itseään ja hyväksikäyttämään köyhiä mutta ansaitsette kaiken inhomme.


    • Jonotusta

      Ei kai naisen tarvitse seksistä maksaa.
      Pieni vinkki että olet seksiä vailla niin taatusti miehiä jonoon astiMiehillä eri asia.

      • exvaimo

        Naiset kuskaavat miehille vaatteita, elektroniikkaa yms. ja vastapalveluksi saavat seuraa ja seksiä. Miehet voivat myös suoraan pyytää rahaa erilaisilla verukkeilla, äiti sairas, siskon lammas kuoli,isän hautajaiset, heillä niitä keksittyjä syitä riittää. Kyllä raha ja seksi liittyvät näihin suhteisiin, ei vaan ole ihan niin suoraa toimintaa kuin jos menee ilotyttöjen luokse kauppoja hieromaan. Ja jos lähdet jonkun kanssa treffeille niin sinä olet se, joka kukkaron nyörit avaa, ei gambialainen mies, eivät heidän resurssinsa riitä ladyn syöttämiseen, juottamiseen, köyhiä kun ovat.
        Toki siellä on myös nuoria miehiä, jotka tarjoavat itseään rahasta.


      • unicef

        Vähän lisää tietoa Gambiasta kun googlettaa Child Sex Tourism Booms in the Gambia, tosi ikävää infoa turistien touhuista.


      • oksettavaa

        Täysi-ikäiset, olkootkin epäsuhtaisia pareja, tehkööt mitä vaan, mutta lapsiin ei todellakaan terve aikuinen kajoa.


    • Jussipussi2

      Gambiassa seksiturismi on vielä ihan "lapsen kengissä" verrattuna Thaimaaseen. Pattayalla on satoja tuhansia vanhoja ukkeleita, myös suomalaisia jotka riiaa ihan julkisesti pikku tyttöjä, eikö se sitten ole inhottavaa????? Annetaan Suomi-mummojen riiustella Gambian poikien kans jos tahtoo, ketä se haittaa ja jokainenhan saa omat rahansa laittaa mihin haluaa. Jos haluaa panostaa Gambian poikiin niin ei se raha hukkaan mene. Pojat elättää itsensä, omat vanhempansa ja jotkut vielä vaimonsa ja lapsensa Suomi-mummojen rahoilla, nerokasta.

      • kokemustaenemmän

        En ole ikinä Pattayalla nähnyt vanhan ukkelin riiaavan pikku tyttöjä ainakaan julkisesti.
        Koeta pysytellä totuudessa Jussipussi2 eikä mitään mutu tietoa.


    • SeOnVarmaSe

      Tämä on Gambia- palsta ja puhutaan siitä. Jos selittelyjen tielle lähdetään niin sitten voisimme vain todeta että kyllä suomessakin nussitaan.
      Tosiasia on kuitenkin että laumoittain rupsahtaneita tiikereitä Gambiassa laukkaavat ja seksistä maksavat.

      • givench

        Käykööt mummot siellä maksamassa seksistä, ei se meiltä muilta ole pois, eläköön kukin tavallaan. Googleta, child sex tourism booms in the Gambia, jos osaat englanti. Ei käsittele mummojen juttuja vaan ilmiötä, jossa aikuinen turistimies syyllistyy koululapsen hyväksikäyttöön. Ja tämä ilmiö on siellä lisääntynyt, mutta lue itse.


    • oksennanpäällesi

      Lokakuussa,joulukuussa ja tammikuussa lähden vartavasten bongaamaan ja käräyttelemään näitä äijiä,jotka lapsiin sekaantuvat. Otan kuvia ja toimitan ne ite pressalle ja laitan nettiinkin ja varottelen kuvan äijistä.

      • Gilipollas

        Onko niitä äijiä paljonkin Gambiassa, jotka lapsiin sekaantuvat. Siis muita kuin gambialaisia.


      • gambiankävijä

        Minulla on tuttu, joka on töissä Bungalow Beach hotellissa. Kertomansa mukaan on tullut määräys, että turistin mukana hotelliin tulevan vierailijan henkilöllisyys on tarkastettava. Alaikäisten sisäänpääsy kielletty, koskee tyttöjä niinkuin poikiakin. Jos virkailija laiminlyö tämän niin voi saada potkut.
        Tämä sääntö koskee kaikkia hotelleja. Onhan siellä toki muitakin mahdollisuuksia asua kuin hotelleissa ja silloin valvonta on heikompaa, koska esim.yksityiseltä vuokratessa talon vartijan voi hiljentää rahalla, siellähän raha toimii lähes joka asiassa.
        Tällä määräyksellä pyritään hävittämään lapsiprostituutio, tuskin ihan täydellisesti koskaan onnistuu mutta ainakin vähentämään.
        Kuinka paljon siellä lapsista innostuneita turisteja liikkuu, sitä on mahdoton tietää.


      • DUIDUNVELI

        Oikein hyvä, loppuu se suvakkien epämääräisten huutavien ja altaaseen kusevien paikallisten lapsikatraiden hiilaaminen uimaaltaille pilaamaan maksavien asiakkaiden loma rauhaa. Sitten kun pikku enkeleille vielä pitää ostaa limupulot rikottavaksi niin siinä saa diabeetikot varoa jalkojaan.
        En ole ikinä missään hotlassa nähnyt mitään lapsi prostituutioon viittaavaa, hyvä niin, eiköhän rikollisilla ole omat metkunsa omissa paikoissaan.


      • GhostInTheShell

        No eihän nämä alaikäisiin sekaantujat siellä turistihotelleissa ole. Menkääpäs hyvät ihmiset esim. aamupalalle puolipaikalliseen ja katsokaa ympärillenne niitä 10 - 15 vuotiaiden bling bling tyttöjen seurassa olevia 60 eurooppalaismiehiä. Jos vielä vähän tarkemmin viitsii ympärilleen katsoa niin tyttöjen vanhemmat saattavat vielä olla jossain lähistöllä. Koko perhe siinäkin huijauksessa mukana. Koko perhe hyötyy pikkusiskojen "yötyöstä". Ja tämä tapahtuu yksityisissä vuokrakämpissä. Eläkkeellä olevat eurooppalaismiehet asuvat talvet siellä ja kesät euroopassa. YÖKS!


      • mustaamullekin
        GhostInTheShell kirjoitti:

        No eihän nämä alaikäisiin sekaantujat siellä turistihotelleissa ole. Menkääpäs hyvät ihmiset esim. aamupalalle puolipaikalliseen ja katsokaa ympärillenne niitä 10 - 15 vuotiaiden bling bling tyttöjen seurassa olevia 60 eurooppalaismiehiä. Jos vielä vähän tarkemmin viitsii ympärilleen katsoa niin tyttöjen vanhemmat saattavat vielä olla jossain lähistöllä. Koko perhe siinäkin huijauksessa mukana. Koko perhe hyötyy pikkusiskojen "yötyöstä". Ja tämä tapahtuu yksityisissä vuokrakämpissä. Eläkkeellä olevat eurooppalaismiehet asuvat talvet siellä ja kesät euroopassa. YÖKS!

        Joku Gambiankävijä voisi kommentoida täällä edellisen akan juttua siitä, että mikä on lukumäärä seksituristinaisilla ja -miehillä, Gambiassa.


    • OlenKuullut

      Taitaa olla aika yleistä että rouvat käyttävät hyväkseen näitä pikkupoikia- ja tyttöjä. Kaikki tapahtuu tietenkin yksityistiloissa ja vaikeneminen ostetaan rahalla.

    • Sepesusti

      Minä olen ostanut sexiä sekä Pattayjalla että Gambiassa ja ei siellä alaikäisiä seksin myyjiä ole näkynyt kummassakaan paikassa. Pattayalla on seksin myyjät ihan julkisesti baareissa joten alaikäisten on lähes mahdotonta myydä itseään ja Gambiassa prostituutio ei ole niin yleistä mutta alaikäistä ei minulle on koskaan tarjottu. Näkeehän sen jos tyttö on lapsi ja sellaisia en halua hyväkseni käyttää.

      • wehocawaa

        "About chlidren sex tourism in Gambia: Omar Jarjue, a tour quide in Kololi disclosed that many tourists are coming for only that reason, to have sex with chlidren. We see it happening every day. It has become a normal thing.
        Sex tourists bluntly offer poverty-stricken parents money for their children".

        Köyhät perheet, jotka ottavat rahallista apua turistimiehiltä lapsiensa koulutukseen yms. ovat joutuneet yllättymään ikävästi, kun on käynyt ilmi, että lapsia on käytetty hyväksi. Käyty esim. lapsien kanssa kävelyllä tai viety heitä milloin mihinkin ja niissä yhteyksissä on tapahtunut seksuaalista hyväksi käyttämistä. Tästä siis kyse, ei siitä, että lapset itse tarjoaisivat itseään tai kukaan aikuinen heitä kaupittelisi turisteille.


    • HalpaaLihaa

      Kyllä siellä on aivan selvää lapsikauppaa aivankuin kaikissa köyhissä maissa. Turhaa sitä on kiistää. Länsituristit tuovat mukanaan kaikki seksin lieveilmiöt.

    • PetoViili

      Saakos niitä pikkutyttöjä panna kakkoseen?

    • viilipeto

      Varmaankin saa, kaikki aukot käytössä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe