Opettajan ihanat tissit

mallioppilaz

Hiljaisuus. Kello luokan seinällä tikittää väsymättömänä ja näyttää vasta puolta. Historian tunnit kun eivät kiinnosta pätkääkään.

”Riku? Kuunteletko sinä?”

”Hmh?”, nostin vähän päätäni, kun huomasin silmälasipäisen opettajani katsovan minua hiljaa. Kun hän hetken päästä jatkoi opetusta, huomasin katseeni kiertelevän niissä naisellisissa alueissa, joita hänellä oli. Ensin vain silmissä, niissä taivaansinisissä ja kauniissa. Kohta katseeni laski kaula-aukkoon, josta pystyin näkemään isot rinnat. Ne melkein kutsuivat jotakuta koskettamaan niitä, hieromaan ja puristelemaan. Nojasin poskeani käteeni ja hymyilin vinosti pää kallellaan. Ajatukseni kulkivat edellisenä iltana katsomiini ilmaisporno videoihin, ja kuinka kiimaiseksi ne olivat minut saaneet, erityisesti yksi video nousi nytkin mieleeni, siinä isotissinen ja seksikäs vanhempi nainen nussi nuorta poikaa.

Opettaja kumartui ottamaan liitua, joka oli tippunut maahan. Samalla näin hänen hameensa reunoilla punaiset stringit, jotka tuntuivat kutsuvan lähemmäs. Äkillinen tunne nousi minuun ja huomasin kaluni täyttyvän vähitellen verellä. Se ei noussut vielä, mutta halusi. Katselin opettajani muotoja minuutteja, kymmeniä minuutteja, kunnes äkisti se yksi lause herätti minut takaisin maan pinnalle.

”Välitunti. Läksyksi tulee seuraava kappale. Lukekaa se kunnolla.”

Oloni hämmentyi selvästi ja räpäytin silmiäni vaisuna, kun pakkasin kirjani reppuun. Minä hidastelin, muut suorastaan virtasivat ulos luokasta. Laitoin äkisti reppuni pöydälle. Kun viimeinenkin oppilas — minua lukuun ottamatta — oli mennyt, kävin laittamassa oven kiinni ja huomasin opettajan katsovan minua hämillään.

”Mitä nyt, Riku?”

Kävelin opettajani luokse hiljaa ja nosti katseeni hänen silmiinsä. Yritin kovasti olla katsomatta hänen suuria rintojaan, mutten meinannut onnistua.

”Opettaja, minusta tuntuu, etten ymmärtänyt yhtä asiaa tämän tunnin alueesta. Olisikohan sinulla aikaa opettaa sitä tämä välitunti?”, kysyin hiljaa. Opettajani kasvoille ilmestyi turvallinen ja lämmin hymy, kun hän katsoi minua. Lämmin tunne jalkovälissäni vain kasvoi ja katsoin ohimennen opettajani kaula-aukkoa hetken verran.

”Totta kai. Istu alas ja kerro, mitä et ymmärtänyt.”

Istuin pyynnöstä alas ja opettajani istui viereeni, kun laski kirjansa pulpetille ja avasi aukeaman äskeisen kappaleen kohdalta. Hänen kumartuessaan katsomaan tekstiä käänsin oman katseeni hänen rintoihinsa, jotka tuntuivat haluavan pullahtaa ulos paidasta. Kaluni nousi vain vähän täyttyessään enemmän verellä.

”…joten… Riku… Mitä sinä katsot?”

Opettajani katse seurasi omaani, kunnes hän huomasi minun tuijottavan hänen rintojaan. Käänsin äkkiä katseeni pois ja huomasin naisen punastuvan kevyesti.

”…minä tiedän, ne ovat valtavat.”

Punastuin nyt puolestani ja hätkähdin, kun tunsin opettajan laskevan sileän ja kauniin, hyvin hoidetun kätensä etumukselleni, ja tajusin vain hetkeä myöhemmin kaluni nousevan erektioon.

”Sinä taidat pitää niistä.”

Opettaja alkoi hieroa elintäni housujen läpi kevyesti, vaikka huomasi minun punastuvan nolona. Hieronta voimistui voimistumistaan jatkuvasti ja kohta nainen avasi housuni vetoketjun ja painoi kätensä lempeästi sisälle. Hän ohitti bokserien reunan ja otti kaluni vetoketjun aukon kautta ulos ja hieroi sitä, vaikka se seisoi täydessä erektiossa....

Lue koko tarina täältä:

8

4957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikiteinitekin

      Nuo huomaa et on koullut lomalla kun teineillä on aikaa kirjotella tänne ;D

    • hyvinmuistanvieläkinyhet

      Itekin haaveilin nuorna poikana opettajien tisseistä

    • vehjeojossa

      Hyvä tarina, nyt vaan panettaa pahasti. Ei sattuis olemaan täällä ketään kesälomalla olevaa naisopettajaa, jota kiinnostas melkein parikymppisen kundin seura?

    • tretton

      Lisää naisope tarinoita!

      • matureloverr

        Jep, lisää vaan


    • niistäunelmoin

      Open tissit <3

    • Hehhelios

      Olisko parempi, että poijaat ajattelis niitä läksyjään vähän tarkemmin ja unohtais kokonaan tämänsuuntaiset mietteet. Vaikka miten panettais, on parempi muistaa, että opettajia ja oppilastovereita pitää kunnioittaa ja unohtaa moiset halut. Kaikki aikanaan muttei kouluaikana. Ajatelkaa yläpäällänne, kiitos.

      • tosiasioidentietäjä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe