Mies vaimon vaatteissa

Fantasiamiesbi

Kaveri avasi oven ja astuin sisään huomasin tuolin selkänojalla hänen vaimonsa stringit, sayupit, rintsikat ja minihameen. Kaveri kertoi että vaimo oli lähtenyt viihteelle ja jättänyt osan vaatteistaan tuolille.
Illan mittaan otettiin olutta ja viiniä, keskustelu meni vaistomaisesti seksiin ja olimmehan aika hyviä ystäviä joten tiesimme toistemme haluista ja jopa fantasioista osan.
Saunassa istuessa huomasin miten hänellä alkoi seista ja aika ajoin istuttiin lähellä toisiamme ihotuntumalla.
Saunasta päästyä istuttiin ja otettiin viiniä lisää ja jatkettiin jo aika rohkeita puheita kunnes hän näytti vaimostaan otettuja kuvia. Kuvat oli aika rohkeita ja lopuksi huomasin miten niissä kaveri oli puettu vaimonsa vaatteisiin ja tietysti minullakin alkoi seistä sillä olihan ne hyvin otettuja missä vaimo oli ilman vaatteita ja kaveri rintsikoissa tai pelkästään korkkarien stayuppien kanssa pelkästään.
Lopuksi hän kysyi että pukisinko minä tuolilla olevat vaatteet vai enkö nautti naisten vaatteista. Aloin pukemaan vaatteita ja huomasin niissä hajuveden hajua ja stringit oli kyllä ollut jo kerran jalassa koska niissä oli selvään käytön jälkiä.
Seisoessani hänen vaimonsa asu päällä aloin tuntea pientä kiihotusta ja hameen alla tunsin miten seisova kalu ei enää pysynyt niissä vaan luisui ohkasen narun sivusta ulos.
Kaverin penis oli jo pyyhkeen alta otettu esiin ja hän tyydytti itseään kun yritin seisoa korkeakorkoiset korkkarit jalassa hänen edessä.
Lopulta minäkin ajattelin että otan omani käteen ja tyydytän itseni kunnes hän kääntyi sohvalla pakarat pystyssä eteeni ja levitti anukseensa liukastetta. Näky oli kiinteän pakoroitten kanssa haluttava joten nostin hameenhelman ylös ja työnsin penikseni hänen anaaliin hiljakseen syvemmälle otin ulos ja taas sisään ja tarrasin häntä lopuksi vyötäröltä milemmin käsin kiinni ja aloin liikkumaan kunnes sain orgasmin ja hän oli lauennut sohvalle.
Lopuksi käytiin saunassa ja todettiin että molempien fantasia on toteutettu ja lainataan seuraavaksi taas laina vaatteita.

4

4126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vierashalu

      Minäkin muistan yhden tapaamisen, Vaikka siitä on jo vuosia, muistan sen kuin eilisen päivän. Olin ystävystynyt erään työkaverini kanssa jo vuosia aikaisemmin ja sain usein olla hänen ja hänen vaimonsa vieraana myös heidän mökillään. Vierailuja tuli silloin useammin oman avioeronio vuoksi ja meillä synkkasi hyvin yhteen. Olimme jutuissammekin rohkeita ja avoimia. Hänen vaimonsa nauraa kikatti seksivitseillemme ja sain pari kertaa nähdä hänet alastikin, kun tunki juovuksissa kanssamme saunaan. Nyt olin taas heidän mökillään. Grillailimme vähän iltapäivällä ja otimme olutta. Soutelimme myös siinä lähettyvillä uistinta vetäen ja tarttuipa vieheeseen pari mukavaa haukeakin. Vieraana siivosin kalat ja laitoin ne kylmään seuraavan päivän savustamista ajatellen.
      Tiesin, että kaverini oli ainakin osittain Bi-henkinen hänen jutuistaan, ja siitä seksilehtikasasta, mikä heillä siellä mökillä oli lähes kaikkien katseltavana. Monet lehdistä olivat bi-aiheisia, mutta myös useita she-malemagasiineja, joista hänen mukaansa vaimo tykkäsi paljon.

      Sinä iltana vaimo oli lähdössä vähän kauempana olevalle saarimökille 'tyttöjen iltaan' ja häntä tultaisiin pian hakemaan moottoriveneellä, kuten tapahtuikin. Hän lastasi mukaan vähän viiniä ja siideriä ja huiskutt heipat meille sanoen laittaneensa saunapuhdasta molemmille saunana takkahuoneeseen.

      Istuimme saunan lämpiämistä odotelessa laiturilla olevalla laituripenkillä ja oluet olivat vaihtuneet pikkuteräviin. Ei mitenkään tiuhassa tahdissa, mutta silleen sopivasti tunsimme alkoholin vaikutuksen. Kaverini jutteli jo vähän rasvaisia ja kun lopulta menimme saunaan, hän kertoi kaivanneensa niitä yhteisiä hetkiä, kun yhdessä, aikaisemmin keväällä olimme heidän kaupunkiasuntonsa saunassa runkkaileet ja katselleet pornofilmiä videolta.

      Nytkin siten lauteilla istuessa kaverini hipelöi häpeilemättä varustuksiaan ja lakoi vetelemään kulliiaan siinä edessäni. Miullakin seisoi, mutta sanoin, että haluaisn odottaa, kun pääsisimme ylämökille saunan jälkeen, mihin kaverinikin yhtyi, kun olin luvannut leikkiä yhdessä...
      Suihkun jälkeen kuivasimme itsemme ja menimme sitten takkahuoneeseen etsimään vaimon "saunapuhdasta"... Pöydältä löysimme kasan naisten alusasuja, tarpeeksi meille molemmille!!! Rintaliivit, sukkanauhaliivit, pikkuhousut ja nailonit. Minua heikotti. Sanoin, että puetaan vasta ylhäällä, ettei naapurimökin utelias eukko kiikarillaan nää mitä meillä on päällä.

      Niin sitten yhdessä laitoimme nätit naisten alusasut yllemme. Kaveri laittoi koneeseen She-male filmin ja ensin otimme terästävät paukut, minkä jälkeen aloitimme yhteisen runkkauksen. Filmissä oli niin paljon imeviä tyttöpoikia, että mekin päädyimme lopulta imemään toisiamme. Aikaisemmat runkkuhetkemme olivat muuttuneet yhteiseksi seksiksi! Pari kertaa sen illan aikana annoimme toisillemme orgasmin ja nukahdimme vierekkäin heidän parivuoteelleen. Aamuherääminen oli outo. Heräsin ihastuksen kiljaisuihin ja salamavalon räpsähdyksiin, kun kaverin vaimo joka oli tullut jo varhain kotiin, räpsi valokuvia naisten alusasuissa makaavista miehistä. Heti siinä aamulla suorastaan jouduimme vaimon edessä harrastamaan seksiä tämän mieleiksi... Sen kerran jälkeen olin vielä useammin heidän vieraanaan...

    • lutkasaa

      Fetisistini on pukeutua naisen vaatteisiin ja nyt vaimo oli lähtenyt lomalle ja ajattelin nauttia salaa koko illan tästä. Puin hänen stay-up sukat jotka oli rikki ja etsin hänen seksikaupasta ostetun minihameen, läpinäkyvät rintsikat sekä seksi saappaat joissa on vahvat pohjat ja korkeat korot. meikkasin itseni ja käytin halvan väristä huulipunaa vähän huolimattomasti pikkasen poskiin punaa tarkoitus oli mennä seksi chatiin ja olla mies lutka. Lisäksi käytin helmiä ja peniksen tyveen penisrenkaat neljä ,mitkä oli hänen metalliset ohuet ranne renkaat. Hetken siinä esiinnyin ja näyttelin varustusta hameen alta kunnes sain muutamia yhteyden ottoja ja niistä valitsin yhden lihaksikkaan miehen jolla oli tosiaan iso penis. hän halusi tavata minut ja selvisi että asui junamatkan päässä ja minua alkoi kiihottamaan ja mieli kokeilla miltä tuntuisi antaa hänelle. Parin tunnin päästä soi ovikello ja ovella oli lihaksikkaan näköinen mies ja hän totesi olevansa oikeassa osoitteessa. Suljin oven ja pyysin sisälle ja aloin esittelemään itseäni, Kysyin saako kamera olla päällä ja vain kuvata omaan tarkoitukseen. Istuttiin sohvalle ja aloin avaamaan hänen paidan nappeja jolloin hän otti minut ja siirsi kovalla otteella sohvan reunalle ja kertoi hänen tulleensa lutkan luo ja komensi minun polville lattialle ja vatsalleen sohvalle. Tein mitä hän halusi ja huomasin kun hän veti housunsa alas ja sieltä paljastui todella iso muna johon hän pisti liukastetta ja työnsi sen suoraan minun kakkoseen ja alkoi naimaan minua kovalla vauhdilla jolloin aloin tuntea miten se iso kalu tuntuu ensin kivuliaalta mutta sitten aloin tuntea jo miten oma penis kovenee ja hinkkaa sohvan kangasta vasten, olin siinä hänen lujassa otteessa ja hän veti välissä ulos ja taas suoraan pohjaan asti ja miten minun penisrenkaat tuntui hyvälle sillä ne puristivat sopivasti peniksen juurta. Muutaman minuutin panemisen jälkeen tunsin miten laukesin sohvalle ja hän jatkoi kunnes lämmin sperma valui peräaukostani. Lopuksi hän komensi minut kääntymään ja ottamaan kalunsa suuhun ja nuolemaan sen. Pienen levon jälkeen hän puki, heitti rahaa lattialle ja lähti ovelle. Sanoin etten tee tätä rahasta. Niin vastaus oli tämä ei muuten tuntuisi lutkalla käynniltä mikäli siitä ei maksa.

    • Ihanan kiimaista .... haluaisin pukeutua

    • Anonyymi

      Niin se on. Yhdessä siitä nauttii enemmän.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1596
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe