Äidin ystävän kanssa hotellissa

poispoikuudet

Oli syysloma ja olin lähtenyt käymään Helsingissä äitini ja hänen ystävättärensä Sarin kanssa. Sari oli viehettävä, vaaleahiuksinen, noin nelikymppinen kypsä nainen, jota olin katsellut jo useamman vuoden hänen vieraillessaan kotonamme tai toisin päin. Useimmin katseeni oli nauliintunut hänen isoihin rintoihinsa, joiden väliin tiukkojen paitojen kangas oli pinnottunut tiukaksi. Monet kerrat olin fantasioinut rakastelusta tuon aikuisen naisen kanssa.

Olin saanut kuulla, että myös Sari piti minusta. Usein hän kehui äidilleni, kuinka komea poika hänellä oli. Kerran äitini poikaystävä vihjaisi minulle ruokapöydässä vapun jälkeisenä päivänä (vappuaaton he olivat viettäneet Sarin luona), että saisin syyttää Saria, jos minulle alkaisi tulla puheluita naispuolisilta henkilöiltä. Pystyin hyvin kuvittelemaan, miten Sari oli siideri- tai viinipäissään huokaillut miten komea nuori poika olin, ja pyytänyt äidiltäni minun kännykkänumeroa, jonka äiti oli humalapäissään mennyt antamaan, läppämielellä. Itseasiassa Sari oli soittanut minulle samaisena iltana. Hän oli ilmeisesti mennyt vessaan puhumaan, jotta saisi olla rauhassa. Hän kuulosti vahvasti humaltuneelta ja huokaili raskaasti. ”Mikko sä olet niin ihana nuori mies.” Sari huokasi himokkaan kuuloisena. ”Minä vielä joskus nain sua.” hän ilmoitti samalla äänensävyllä. Pala nousi kurkkuuni, enkä saanut sanaa suustani. Ajattelin, kuinka uskomatonta olisi panna noin kypsää naista, ja mitä kaikkea hän osasi, kokenut kun oli. ”Sovittu.” sain vihdoin sanottua leikillisellä äänellä.
Sari tuli minuun kiinni ja hieroi farkkujeni etumusta

Helsingin reissullamme olin saanut oman huoneen Palace-hotellista. Äitini ja Sari majoittuivat viereiseen huoneeseen. Vietimme nyt iltaa hotellin alakerran baarissa istuen. Mä latkin kaljaa, olinhan juuri täyttänyt kahdeksantoista vuotta. Mutsi ja Sari tilailivat erilaisia drinkkejä ja joivat muutaman siiderin. Naurun kikatus kertoi heidän alkavan olla humalassa. Mutsini ollessa naistenhuoneessa, Sari tuli minuun kiinni ja hieroi farkkujeni etumusta kiimaisen kuuloisena. ”Mennäänkö sun huoneeseen panolle?” hän kysyi lipoen kielellään huuliaan. ”Ei me voida nyt” takeltelin ja samassa hän suuteli minua kiihkeästi suoraan suulle. Tunsin Sarin kielen suussani ja käteni hakeutui hänen rinnoilleen. Samassa tempaisin itseni irti, koska tiesin äitini tulevan millä hetkellä hyvänsä. Menikin vain muutama sekunti, kun äitini tuli paikalle ja ilmoitti kovaan ääneen, että nyt lähettäisiin katsomaan Helsingin yöelämää. Mä sanoin olevani väsynyt, ja niin sanoi Sarikin. ”Selvä. Minä menen sitten yksin, menkää te nukkumaan, tylsät!” mutsi sanoi muka loukkaantuneena ja suuntasi samantien ovelle ja siitä ulos pimeyteen.

Tunsin hetkemme koittaneen ja lähdimme Sarin kanssa ylös, kohta huoneetani. Työnsin kortin huoneeni lukkoon Sarin nuollessa ja suudellessa niskaani. Kuului piippaus ja väänsin oven auki, ja käännyin selin huoneeseen ja aloimme Sarin kanssa suudella intohimoisesti. Kopeloin hänen isoja tissejään käsilläni ja samantien hän vetäisi sekä itseltään, että minulta paidan päältä. Hän tönäisi minut sängylle ja napsautti valkoisten pitsirintaliiviensä hakaset auki. Katsoin henkeä haukkoen miten hän lähestyi minua pyöritellen paljaita tissejä käsissään. Hän tuli sänkyyn päälleni ja suuteli vatsaani laskeutuen alaspäin ja vetäen farkkuni pois. Bokseritkin sai väistyä ja Sari otti kaluni suuhunsa himokkaasti. Hänen vaaleanpunaisella huulipunalla maalatut huulensa liukuivat edestakaisin kyrpäni vartta pitkin minun päästellessä huokauksia. ...

Lue koko tarina täältä:
http://ilmaisporno.com/eroottiset-tarinat/vanhemmat-naiset/aidin-ystavan-kanssa-hotellissa/

15

10203

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tykkäänkovastii

      Tää oli tosi hyvä

    • kylkelpaismulle

      Parikin mutsin frendiä joita vois panna ihan millon vaan

    • Kaluka

      En usko tuota...

      • vaimitätarkotat

        Meinnaakko et on keksitty tarina?


      • Anonyymi
        vaimitätarkotat kirjoitti:

        Meinnaakko et on keksitty tarina?

        Speden löpinöitä taas kerran buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Speden löpinöitä taas kerran buaahaa

        Ne tuli ja haki sut pois, hu-huu-hi-hii-ha-haa!


    • lastilassr

      Tälle lensi lastit

    • pupuaon

      Eli, mitä opimme tästä? ee kannata lähtee, helsinkiin, koska sitä oppii, vain valehtelemaan!!! täyttä puppua koko, "korostan" koko juttu.

    • Anonyymi

      Olin jo kaksikymmentä kolme asuin vielä kotona, äidin ja isän välit ei olleet hyvät isän kaljoittelun takia. Äidin sisko oli houutellut äitiä lähikaupunkiin viikonloppulomalle kun on kuulema hyvä orgesteri hotellissa, äiti houkutteli jos veisin sinne kun uleiset liikenneväylät huonont. Sanoin vien jos maksatte huoneen.
      Äiti ja sen sisko Senja asettuivat yhteen huoneeseen minä yksin toiseen naiset joi viiniä ennen alakertaan menoa, sanoin että menen nuorten paikkaan.
      Sovittiin että soitan kun tulen, en soittanut menin baarin kulmapöytään istumaan siinä oli jotain nuoria. Aika pian näin äidin ja Senjan tanssilattialla, äitiä tanssitti aika nuori poika aika innokkaana äidillä oli rintoja esiintuova pusero ja tiukat valkoiset housut.
      Seurasin tanssia, äiti jäi seisomaan pojan kanssa ja käsikädessä odottivat kappaletta, kun alkoi tosi hidas tango äiti nojasi poikaan kädet kaulalla pojan kädet hyväili pyllyä molemmat nauroivat toisilleen kappaleen välillä äiti oli vieressä poika hyväili äitiä jopa rinnoista sievästi.
      Kävin hakemassa Senjaa Senja katseli äitiinipäin sanoin anna tanssia molemmat nähtiin kuinka äiti antoi hyväillä pyllyään tanssin kaksi kappaletta Senjan kanssa ja sanoin menen ylös. Kerkisin tehdä paukut ja käydä parvekkeella tupakilla kun Senja tuli koputtelemaan. Senja seisoi käytävällä pyysin sisään, katsoin Senjaa hyvin oli edustettuna senkin rinnat mutta hameen kanssa reidet näkyi hyvin.
      Senja kysyi olenko menossa jo nukkumaan kun tuo asu, Senja tuli kaulaan kuiskas en minä yllyttänyt rutisti kunnolla Senjan puhuessa hyväilin pyllyä Senja katsoi silmiin sanoin en minä syytä ketään isä on ollut paskamainen äidille.
      Ymmärrän että poika haluaa oikeaa naista Senja nauroi vai oikeaa haluatko sinä ja kääntyi ottamaan juomaa meni taakse ja hyväilin reilusti rintoja Senja huokasi onko vanha tätitsi oikea suutelin niskaa ja sanoin olet painoin pikkuhousuissa olevaa kalua pakaroihin kuiskasin haluan nuolla sinua. Senja kääntyi ja suuteli sanoin haluan että otan sinut väkisin.
      Senja hymyili miten se onnistuu jos haluan, nostin puseron pois ja nakkasin liivit pois työnsin sänkyyn ja imin nännejä menin lattialle ja levitin haaroja näykin pikkuhousuja ja revin ne alas maistoin pillua näykin kielellä pillua kysyin onko pojat hieronyt Senja huokaili on ja puristelleet nuolin ja työnnin sormet sisään Senja kiljahteli ei saa olen hyvä kotiäiti en huora nousin jatyönnyin sisään Senja vapisi heti älä raiskaa pidin kättä suun edessä sanoin panen ja teen paksuksi Senja kiemurteli kään sin vatsalleen ja työnnyin syvään Senja huusi käteeni vasten mutta jalat leveni pillu valui kunnolla vedin kauemmas sängystä Senja ylisi koko ajan ja tunsin pillu ihan märkä lattiialle tuli pissiä kun sai orgasmia laukesin syvälle Senja vapisi pitkään.
      Nousin ja nakkasin pyyhkeen lattialle nostin Senja seisomaan käytiin pesulla.
      Makoiltiin sängyssä sanoin Senjalle soita äidille ja sano minä tulin humalassa ja katsot että pärjään. Senja soitti, äiti vastasi olen huoneessa Senja selosti mitä tekee, äiti kysyi uskallanko sillä pojalla on iso kalu hangannut koko illan Senja katsoi minua nyökkäsin, Senja sanoi ota ja anna älä tule tänne nähdään aamulla.
      Senja otti kaulasta kiinni kuiskas oli ihan totta se sinun pano panit väkisin se oli hullua tulin niin kiimaan että ei koskaan kaluni nousi Senja nauroi voi että ja otti suuhun pidin päästä kiinni Senja huokasi pakotat imemään tunsin kuinka syvällä nielussa olin vedin Senja seljälleen ja työnnyin sisään pidin käsistä nain voimalla Senja kiersi jalat ja kuiskas nai koko yö. Nousin mennään alas uudelleen Senja houkutteli annoin puseron ja hameen. Senja laitteli hiuksiaan nauroi näkeekö w
      että olen saanut katso nyt nännit näkyy ja ei ole housuja sanoin mene edeltä olen sitten puolituttu sinun kuski Senja katsoi miksi niin työnsin ovesta, odottelin aika pitkään kun menin alas oli nuori poika jo tansittamassa Senja tanssi samalla lailla kun äitini, näki minut hymyili ja nosti kädet pojan kaulalle sirryin baariin, Senja tuli pojan kanssa poika tarjosi Senja kuiskas sen pojan kaveri.
      Juotiin yhdet sanoin mennään ylö on halvempaa poika oli innokas heti. Senja käveli lanteet keinuen edellä iskin pojalle silmää ja sanoi olen kuskina.
      Senja istui sängylle sanoin Matille eikö ole kiva tuo Senja ja istuttiin molemmin puolin, hyväilin Senjan polvea Senja sanoi älkää pojat me katsottiin toisia ei me laitoin käden haaroihin Senja huokasi älkää työnsin Senjan seljälleen nousin ja suutelin ja hieroin rintoja nostin puseroa Matti sanoi jätti rinnat ja alkoi imemään Senja kuiskas haluatko että molemmat ja hymyili kuiskasin olet viaton kotiäiti.
      Vedin hametta ylemmäs Matti huomasi että ei ole housuja riisui heti itsensä ja levitti jalat Senja yritti pitää jalat yhdessä mutta se ei estänyt Matti työntyi sisään katsoin kuinka Senjan jalat nousi kalu jyysti märkää pillua niin että kiima näkyi Matti laukesi menin tilalle Senja huokaili halusit että minua pannaan ja puraisi korvasta kuiskas ihanaa.

      • Anonyymi

        Panin aika pitkään ja laukesin. Senja makasi seljällään pyyhin pyyhkeeseen Senja pillua.
        Matti nousi tuolilta kalu pystyssä ja meni päälle Senja veti jalt käsiinsä näin hyvin kuinka leviä pylly otti kalua vastaan. Äiti soitti Senjan puhelimeen vastasin äiti kysyi Senjaa sanoin nukkuu missäolet sanoi yksin omassa huoneessa, sanoin tulen käymään.
        Äiti oli tukka pystyssä yöpaidassaan joka oli aika lyhyt ja läpinäkyvä. Äiti halasi sanoi ihana ilta. Sanoin täällä tuksuu pillu äiti säikähti ja katsoi pitkään kuiskas ethän kerro.
        Halasin äitiä hiweroin paljasta pyllyä äit oli tiukasti halauksessa painoin itseäni vasten äiti tunsi kalun nostin kädet rinnoille äiti vaan rutisti laski kädet lantiolleni ja painoi kysyin oliko hyvää? Äit vaan halasi työnsin äidin sängylle kaaduttiin minä päällä nostin yöpaidan pois ja maistoin rintaa äiti huokasi olen huone haluan olla imin rintoja ja alas päin esteli koko ajan pääsin pilluun se tuoksui pesuaineelle kuiskas olen äitisi nuolin ja nousin työnnyi kosteaan pilluun kysyin halusitko antaa äiti oli silmät kiinni kuiskas halusin et usko miten halusin oiii kun olet syvällä suutelin äitiä suudeltiin pitkään äiti sanoi tule poika tule rakasteltiin pitkään.
        Äiti makasi sängyllä soitin Senjalle, oletko yksin? En. Jäänkö äidin luo on vähän alamaissa.
        Senja sanoi jää saako Matti jäädä kuiskasin saa mutta minä aamulla Senja kuiskas olet ihana.
        Sanoin äidille jään yöksi Senja nukkuu mun huoneessa ja tässä Senjan avain.
        Käytiin suihkussa ja makoiltiin äiti kääntyi kailanalossa katsoi ja suukotti kosketteli ja kuiskas arvaa mitä ja laskeutu imemään huokasi sulla on iso imi ja nuoli hymyili sitten ei hukkaan ja nousi päälle kuiskas ei isän kanssa näin saanko äiti nai ja nautti annoin jonkin aikaa naida ja työnsin pois äiti säikähti mitä käänsin vatsalleen ja vedin ylös äit huokasi eiii olenko huora nain takaa äidin itkiessä tunteesta sanoin on naitava pillu pidin lanteista äidin pillu lotisi kunnolla kiljui ja vapisi laskin syvälle ja pidin siinä, äiti maki pitkään vatsallaan suukotin selkää ja sanoin taas pesulle.
        Nukuttiin noin kuuteen, heräsin äidin katsellessa minua, katsoin äitiä tuli kainaloon sanoin mammaa äit hymyili ja painoi päätäni rintoihin imin ja näykinnännejä äiti hieroi kalua ja antoi auliisti tulla huokasi saat saat panna ja hymyili hyi mitä sanoin rakasteltiin rauhallisesti.
        Kun kello oli seitsemän sanoin herätän Senjan soitin käytävältä Senjalle oli yksin.
        Avasin oven Seja lepäsi seljällään vedin sievästi peiton pois hyväilin kasvasta pillua kuiskasin onko tämä saanut Senja sanoi on aika monesti.
        Nousin ja riisuin itseni kalu seisoi kipeänä Senja kuiskas minun poika ja päästi sisään kuiskas varovasti pian alkoi huokailla tuntuu kuin jalkopalloseura olisi nainut katsoin Senjaa olisko pitänyt Senja tukisti tuhma poiaka mutta ihana rakastelttiin enää ei paljon tullut.
        Käytiin pesulla ja soitettiin äidille nyt aamupalalle.
        Tultiin aamupalalta Senja sanoi haluan nukkua kymmeneen äiti sanoi mene huoneeseen menen pojan huoneeseen. Mentiin sisään äiti sanoi vaatteet rypistyy ja riisuuntu katsoi minua ja hymyili riisui alasti makoilin vieressä, sanoin äidille Senjalla ei ole avainta äiti kääntyi kysyi haluatko vanhempaa naista sanoin haluan äti yritti nukkua kun näykkäsin tissiä äiti huokasi tiedätkö haluan vieläkin äti kääntyi ohjasin takaa oltiin kyljellään äiti nosti jalkaa että pääsen syvään rakasteltiin ja nukahdettiin, herättiin kun Senja soitti sanoin tullaan alas.
        Käytiin kävelemässä kaupungilla ennen kun lähdettiin kotia.

        Senja halusi uusintaa kysyin yksinkö, kuiskas puhelimessa voiko muuta. Kun tavattiin Senja tuli hotellihuoneeseen istuttiin ja juotin väkevää oveen koputettiin kuiskasin oletko valmis ja koskin hameen alle kuiskasin oletmärkä ilman housuja Senja antoi suukon.
        avasin oven kolme minun puoli tuttua tuli sisään ja halasivat Senjaa, aika pian Senja oli alasti ja käsittelyssä sai imeä ja antaa kun oli saanut jokaiselta kahdesti pojat lähti.
        Senja vakuutti että eihän kukaan kerro eihän? Sanoin ei kerro, Senja kuiskas oli hurjaa olla huorana tulin oikeasti en tiedä monestikko mutta aina tuli sisään ihanasti.
        Peseydyttiin kunnolla ja käytiin syömässä, nukuttiin ilta myöhään, Heräsin kun Senjan sormi kulki pitkin poskea Senja kysyi naitko äitiäsi kun nyt on erilainen sanoin äiti pelkäsi niin että halasi pitkään ja tunsi minut hyväilin vähän niin panin äitä suorastaan raiskasin kiljui ettäon huora kun panin.
        Senja kysyi entä jos molempia, kysyin oletteko olleet Senja hymyil i nuorempana usein.
        Sanoin haluan nähdä, Senja halasi olet ihana levätään vähän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Panin aika pitkään ja laukesin. Senja makasi seljällään pyyhin pyyhkeeseen Senja pillua.
        Matti nousi tuolilta kalu pystyssä ja meni päälle Senja veti jalt käsiinsä näin hyvin kuinka leviä pylly otti kalua vastaan. Äiti soitti Senjan puhelimeen vastasin äiti kysyi Senjaa sanoin nukkuu missäolet sanoi yksin omassa huoneessa, sanoin tulen käymään.
        Äiti oli tukka pystyssä yöpaidassaan joka oli aika lyhyt ja läpinäkyvä. Äiti halasi sanoi ihana ilta. Sanoin täällä tuksuu pillu äiti säikähti ja katsoi pitkään kuiskas ethän kerro.
        Halasin äitiä hiweroin paljasta pyllyä äit oli tiukasti halauksessa painoin itseäni vasten äiti tunsi kalun nostin kädet rinnoille äiti vaan rutisti laski kädet lantiolleni ja painoi kysyin oliko hyvää? Äit vaan halasi työnsin äidin sängylle kaaduttiin minä päällä nostin yöpaidan pois ja maistoin rintaa äiti huokasi olen huone haluan olla imin rintoja ja alas päin esteli koko ajan pääsin pilluun se tuoksui pesuaineelle kuiskas olen äitisi nuolin ja nousin työnnyi kosteaan pilluun kysyin halusitko antaa äiti oli silmät kiinni kuiskas halusin et usko miten halusin oiii kun olet syvällä suutelin äitiä suudeltiin pitkään äiti sanoi tule poika tule rakasteltiin pitkään.
        Äiti makasi sängyllä soitin Senjalle, oletko yksin? En. Jäänkö äidin luo on vähän alamaissa.
        Senja sanoi jää saako Matti jäädä kuiskasin saa mutta minä aamulla Senja kuiskas olet ihana.
        Sanoin äidille jään yöksi Senja nukkuu mun huoneessa ja tässä Senjan avain.
        Käytiin suihkussa ja makoiltiin äiti kääntyi kailanalossa katsoi ja suukotti kosketteli ja kuiskas arvaa mitä ja laskeutu imemään huokasi sulla on iso imi ja nuoli hymyili sitten ei hukkaan ja nousi päälle kuiskas ei isän kanssa näin saanko äiti nai ja nautti annoin jonkin aikaa naida ja työnsin pois äiti säikähti mitä käänsin vatsalleen ja vedin ylös äit huokasi eiii olenko huora nain takaa äidin itkiessä tunteesta sanoin on naitava pillu pidin lanteista äidin pillu lotisi kunnolla kiljui ja vapisi laskin syvälle ja pidin siinä, äiti maki pitkään vatsallaan suukotin selkää ja sanoin taas pesulle.
        Nukuttiin noin kuuteen, heräsin äidin katsellessa minua, katsoin äitiä tuli kainaloon sanoin mammaa äit hymyili ja painoi päätäni rintoihin imin ja näykinnännejä äiti hieroi kalua ja antoi auliisti tulla huokasi saat saat panna ja hymyili hyi mitä sanoin rakasteltiin rauhallisesti.
        Kun kello oli seitsemän sanoin herätän Senjan soitin käytävältä Senjalle oli yksin.
        Avasin oven Seja lepäsi seljällään vedin sievästi peiton pois hyväilin kasvasta pillua kuiskasin onko tämä saanut Senja sanoi on aika monesti.
        Nousin ja riisuin itseni kalu seisoi kipeänä Senja kuiskas minun poika ja päästi sisään kuiskas varovasti pian alkoi huokailla tuntuu kuin jalkopalloseura olisi nainut katsoin Senjaa olisko pitänyt Senja tukisti tuhma poiaka mutta ihana rakastelttiin enää ei paljon tullut.
        Käytiin pesulla ja soitettiin äidille nyt aamupalalle.
        Tultiin aamupalalta Senja sanoi haluan nukkua kymmeneen äiti sanoi mene huoneeseen menen pojan huoneeseen. Mentiin sisään äiti sanoi vaatteet rypistyy ja riisuuntu katsoi minua ja hymyili riisui alasti makoilin vieressä, sanoin äidille Senjalla ei ole avainta äiti kääntyi kysyi haluatko vanhempaa naista sanoin haluan äti yritti nukkua kun näykkäsin tissiä äiti huokasi tiedätkö haluan vieläkin äti kääntyi ohjasin takaa oltiin kyljellään äiti nosti jalkaa että pääsen syvään rakasteltiin ja nukahdettiin, herättiin kun Senja soitti sanoin tullaan alas.
        Käytiin kävelemässä kaupungilla ennen kun lähdettiin kotia.

        Senja halusi uusintaa kysyin yksinkö, kuiskas puhelimessa voiko muuta. Kun tavattiin Senja tuli hotellihuoneeseen istuttiin ja juotin väkevää oveen koputettiin kuiskasin oletko valmis ja koskin hameen alle kuiskasin oletmärkä ilman housuja Senja antoi suukon.
        avasin oven kolme minun puoli tuttua tuli sisään ja halasivat Senjaa, aika pian Senja oli alasti ja käsittelyssä sai imeä ja antaa kun oli saanut jokaiselta kahdesti pojat lähti.
        Senja vakuutti että eihän kukaan kerro eihän? Sanoin ei kerro, Senja kuiskas oli hurjaa olla huorana tulin oikeasti en tiedä monestikko mutta aina tuli sisään ihanasti.
        Peseydyttiin kunnolla ja käytiin syömässä, nukuttiin ilta myöhään, Heräsin kun Senjan sormi kulki pitkin poskea Senja kysyi naitko äitiäsi kun nyt on erilainen sanoin äiti pelkäsi niin että halasi pitkään ja tunsi minut hyväilin vähän niin panin äitä suorastaan raiskasin kiljui ettäon huora kun panin.
        Senja kysyi entä jos molempia, kysyin oletteko olleet Senja hymyil i nuorempana usein.
        Sanoin haluan nähdä, Senja halasi olet ihana levätään vähän.

        Tuleeko koska jatkoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Panin aika pitkään ja laukesin. Senja makasi seljällään pyyhin pyyhkeeseen Senja pillua.
        Matti nousi tuolilta kalu pystyssä ja meni päälle Senja veti jalt käsiinsä näin hyvin kuinka leviä pylly otti kalua vastaan. Äiti soitti Senjan puhelimeen vastasin äiti kysyi Senjaa sanoin nukkuu missäolet sanoi yksin omassa huoneessa, sanoin tulen käymään.
        Äiti oli tukka pystyssä yöpaidassaan joka oli aika lyhyt ja läpinäkyvä. Äiti halasi sanoi ihana ilta. Sanoin täällä tuksuu pillu äiti säikähti ja katsoi pitkään kuiskas ethän kerro.
        Halasin äitiä hiweroin paljasta pyllyä äit oli tiukasti halauksessa painoin itseäni vasten äiti tunsi kalun nostin kädet rinnoille äiti vaan rutisti laski kädet lantiolleni ja painoi kysyin oliko hyvää? Äit vaan halasi työnsin äidin sängylle kaaduttiin minä päällä nostin yöpaidan pois ja maistoin rintaa äiti huokasi olen huone haluan olla imin rintoja ja alas päin esteli koko ajan pääsin pilluun se tuoksui pesuaineelle kuiskas olen äitisi nuolin ja nousin työnnyi kosteaan pilluun kysyin halusitko antaa äiti oli silmät kiinni kuiskas halusin et usko miten halusin oiii kun olet syvällä suutelin äitiä suudeltiin pitkään äiti sanoi tule poika tule rakasteltiin pitkään.
        Äiti makasi sängyllä soitin Senjalle, oletko yksin? En. Jäänkö äidin luo on vähän alamaissa.
        Senja sanoi jää saako Matti jäädä kuiskasin saa mutta minä aamulla Senja kuiskas olet ihana.
        Sanoin äidille jään yöksi Senja nukkuu mun huoneessa ja tässä Senjan avain.
        Käytiin suihkussa ja makoiltiin äiti kääntyi kailanalossa katsoi ja suukotti kosketteli ja kuiskas arvaa mitä ja laskeutu imemään huokasi sulla on iso imi ja nuoli hymyili sitten ei hukkaan ja nousi päälle kuiskas ei isän kanssa näin saanko äiti nai ja nautti annoin jonkin aikaa naida ja työnsin pois äiti säikähti mitä käänsin vatsalleen ja vedin ylös äit huokasi eiii olenko huora nain takaa äidin itkiessä tunteesta sanoin on naitava pillu pidin lanteista äidin pillu lotisi kunnolla kiljui ja vapisi laskin syvälle ja pidin siinä, äiti maki pitkään vatsallaan suukotin selkää ja sanoin taas pesulle.
        Nukuttiin noin kuuteen, heräsin äidin katsellessa minua, katsoin äitiä tuli kainaloon sanoin mammaa äit hymyili ja painoi päätäni rintoihin imin ja näykinnännejä äiti hieroi kalua ja antoi auliisti tulla huokasi saat saat panna ja hymyili hyi mitä sanoin rakasteltiin rauhallisesti.
        Kun kello oli seitsemän sanoin herätän Senjan soitin käytävältä Senjalle oli yksin.
        Avasin oven Seja lepäsi seljällään vedin sievästi peiton pois hyväilin kasvasta pillua kuiskasin onko tämä saanut Senja sanoi on aika monesti.
        Nousin ja riisuin itseni kalu seisoi kipeänä Senja kuiskas minun poika ja päästi sisään kuiskas varovasti pian alkoi huokailla tuntuu kuin jalkopalloseura olisi nainut katsoin Senjaa olisko pitänyt Senja tukisti tuhma poiaka mutta ihana rakastelttiin enää ei paljon tullut.
        Käytiin pesulla ja soitettiin äidille nyt aamupalalle.
        Tultiin aamupalalta Senja sanoi haluan nukkua kymmeneen äiti sanoi mene huoneeseen menen pojan huoneeseen. Mentiin sisään äiti sanoi vaatteet rypistyy ja riisuuntu katsoi minua ja hymyili riisui alasti makoilin vieressä, sanoin äidille Senjalla ei ole avainta äiti kääntyi kysyi haluatko vanhempaa naista sanoin haluan äti yritti nukkua kun näykkäsin tissiä äiti huokasi tiedätkö haluan vieläkin äti kääntyi ohjasin takaa oltiin kyljellään äiti nosti jalkaa että pääsen syvään rakasteltiin ja nukahdettiin, herättiin kun Senja soitti sanoin tullaan alas.
        Käytiin kävelemässä kaupungilla ennen kun lähdettiin kotia.

        Senja halusi uusintaa kysyin yksinkö, kuiskas puhelimessa voiko muuta. Kun tavattiin Senja tuli hotellihuoneeseen istuttiin ja juotin väkevää oveen koputettiin kuiskasin oletko valmis ja koskin hameen alle kuiskasin oletmärkä ilman housuja Senja antoi suukon.
        avasin oven kolme minun puoli tuttua tuli sisään ja halasivat Senjaa, aika pian Senja oli alasti ja käsittelyssä sai imeä ja antaa kun oli saanut jokaiselta kahdesti pojat lähti.
        Senja vakuutti että eihän kukaan kerro eihän? Sanoin ei kerro, Senja kuiskas oli hurjaa olla huorana tulin oikeasti en tiedä monestikko mutta aina tuli sisään ihanasti.
        Peseydyttiin kunnolla ja käytiin syömässä, nukuttiin ilta myöhään, Heräsin kun Senjan sormi kulki pitkin poskea Senja kysyi naitko äitiäsi kun nyt on erilainen sanoin äiti pelkäsi niin että halasi pitkään ja tunsi minut hyväilin vähän niin panin äitä suorastaan raiskasin kiljui ettäon huora kun panin.
        Senja kysyi entä jos molempia, kysyin oletteko olleet Senja hymyil i nuorempana usein.
        Sanoin haluan nähdä, Senja halasi olet ihana levätään vähän.

        Pikku spede se vaan porskuttaa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikku spede se vaan porskuttaa buaahaa

        Mitäs porskutat delaa idiootti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs porskutat delaa idiootti.

        Sää mää ja bää on nyt idiootti joka delaa buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pikku spede se vaan porskuttaa buaahaa

        Mitäs porskutat et ole spedeä yhtään parempi. Samassa laitoksessa molemmat.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      136
      3792
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      116
      1480
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1350
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1289
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1184
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1101
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1068
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      59
      1051
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1046
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      56
      977
    Aihe