Isän raiskaama

K0rpp1

Hei.
Meikä on 18 vuotias jätkä.
Oon vuosia kärsinyt dissosiaatiohäiriöstä, vakavasta masennuksesta sekä sivupersoonahäiriöstä. Muutama viikko sitten sain tietää syyn.
Kaikki meikän mielenterveysongelmat ovat traumaperäisiä lapsuudenajantapahtumista. Isäni nimittäin raiskasi meikän useampaan otteeseen ollessani 4-7 vuotias.
Meikän isä.. Ei ole hyvä ihminen, insesti-pedofiili tai ei. Vuosia kestänyt, niin fyysistä kuin henkistä, väkivaltaa sisältänyt avioliitto äitini kanssa päättyi ollessani seitsemän, kun äit viimein huomasi meikän oireilevan ensimmäisiä kertoja. Koulussa piirtelin poikaa makaamassa sängyllä kun toinen mies "pissi" pojan päälle. Kun minulta kysyttiin asiasta, olin kuulemma vastannut: "se on vain rakkautta". Kun kysyin: "mistä maito tulee?" ja meikälle selitettiin sen tulevan lehmistä, lisäsin "ja miehen kikkelistä".
Tässä kohtaa lähti äiteen hälytyskellot soimaan, että jotain on pielessä. Olisi luullut niiden soivan jo aikaisemmin kun yritin itsemurhaa viiden vanhana, yrittäessäni hypätä parvekkeelta.
Jokatapauksessa. Äit pakkasi laukut ja muutettiin parin päivän aikana isän luolta pois. Meikä ei ymmärtänyt yhtään mistä oli kyse. Pian aloin käymään tutkinnoissa.
Dissosiaatiohäiriön juju on siinä, että mieli "pakenee" omaan pikku kuplaansa suojaan ulkomailmalta. Eli en raiskauksista muista juuri mitään. En muistanut yhtään mitään ennenkuin vasta pari kuukautta sitten, jonka vuoksi otin asian puheeksi ja sain tietää tästä.
Mutta juuri dissosiaatiohäiriön vuoksi en voinut todistaa mitään, mitä minulle saatettiin tehdä. Nytkin muistan vain hädintuskin ottaneeni isältä suihin.
Todisteita on kuitenkin niin paljon, että minulle ollaan tehty pahempaakin. Meikä on siitä varma.
Esimerkiksi suihkussa isä sai seisokin aina meidän läsnäollessa. Kun täytin neljä, isä siirtyi erilliseen huoneeseen nukkumaan meikän viereen.
Juttuja oli paljon lisää, mutta en tätä kirjoittaessani muista kaikkea.

Kolme vuotta sitten isälle todettiin syöpä. Tätänykyä ennusteet ovat huonot.
Ja jos olen rehellinen.. Toivon isän kuolevan siihen.
Meikää kuvottaa ajatella edes että joskus tunsin mitään tätä ihmistä kohtaan. Ja meikää kuvottaa enemmän se, että mitä isä meikälle (ja mahdollisesti meikän sisaruksille) teki.
Onko meikä huono ihminen kun ajattelen näin? Onko väärin toivoa isän kuolevan?
Äit sanoi että voisin viedä asian poliisille. Että tällaiset asiat eivät vanhene. Saisin isän vankilaan tämän vuoksi. Mutta en pysty. Meikän sisarukset eivät asiasta tiedä mitään, eivätkä he ymmärtäisi. Jos asia viedään eteenpäin poliisille ja oikeuteen. Sen on oltava yhteinen päätös meiltä kaikilta.
Sukunimeni aion vaihtaa. En halua kantaa samaa nimeä kuin se mies joka meikän siitti ja raiskasi.
Mutta.
Kiitos kun luitte. Teksti saattaa olla hieman epäselvä kun ajatukset poukkoikevat suunnasta toiseen. Mutta halusin vain jakaa meikän tarinan. Ja täällä, anonyymina se käy parhaiten. Toivottavasti kukaan teistä ei ole joutunut kokemaan samaa. Meikän olo on nykyään aivan kamala.

8

282

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • doctor_no

      Seksuaaliselle väkivallalle missän muodoissansa on nyvin niukalti apua. Paras apu on saattaa yksilö rikosoikeudelliseen vastuuseen, jos rikoksia on tapahtunut.

      Jos rikokset ovat ajallisesti vanhentuneita oikeusprosessia ajatellen, niin se onkin sitten hankala asia.

      • K0rpp1

        Asia on voimassa vielä 10 vuotta. En vain kehtaa riistää sisaruksiltani isää


      • Kfkek

        Ei ole. Aloituksestasi voi lukea, että teot ovat tapahtuneet sen verran kauan aikaa sitten, että tuolloin ei vielä ollut nykyistä eräiden seksuaalirikosten vanhenemisaikaa pidentävää momenttia, vaan ne vanhenevat aikalaistensa normaalien vanhenemisaikojen mukaan. Vuonna 2011 tullutta muutosta sovelletaan vasta sen voimaantulohetken jälkeen tapahtuneisiin rikoksiin.


    • auttaako

      Jotta saisit mielen rauhan niin toimi sen mukaan kuin parhaaksi näet.

      • noitalöytyypahoja

        Paha teko oli ilmoita ettet ole missään tekemisissä ja olet itse aina häntä parempi ihminen,jos hällä syöpä niin siinä on aika tuomio jos ei ole edes ikäloppu.


    • tarinoitamonia

      Työstä omaa tuskaasi, hae apua! Kosto ei ole oikea tie, se vie voimia itseltäsi etkä tule saamaan oikeutta. Isäsi luultavasti kuolee, unohda hänet!

      Tiedän tapauksen, jossa äiti hyväksikäytti seksuaalisesti tytärtään. Tyttärestä kehittyi yliseksuaalinen, joka hallitsi seksillä muita. Hän myi seksiä ja tienasi sillä hyvin. Hänestä kehittyi yliopiston käynyt työvoimahallinnon virkamies, jolla on oma lapsi ja mies. Luulisi, että kaikki on hyvin.

      Mutta ei ole. Hän syytti omaa opettajaansa seksuaalisesta hyväksikäytöstä -ja luonnollisesti voitti jutun saaden ison tukun rahaa. Mutta tarina ei ollut totta, vaan taas tytön tapa hallita toisia. Kiristää seksillä. Seksi on hänelle vallan väline. Äiti uhkaili häntä omalla itsemurhallaan, tytär jatkaa uhkailuperinnettä.

      Dissosaatioilmiötä hän osasi kyllä kuvailla oikeudessa hyvin! Koska hän oli kokenut sen ihan oikeasti, mutta aivan toisen ihmisen kanssa, oman äitinsä. hyväksikäyttö oli siis tositarina, mutta syyte vain kohdistui väärään ihmiseen, väärään aikaan ja väärään tarinaan. Perhe oli melko uskovainen, ulospäin näytettiin hyvältä. Mutta sisäpuolella kaikki oli nurinkurin.

      Sinä olet päässyt pois, sinun äitisi on palastanut sinut pahemmalta, sinua on uskottu! Sinun äitisi on rakastanut sinua paljon. Usko siihen rakkauteen ja hyvään, kaikki eivät ole sellaisia kuin isäsi. Sinun ei tarvitse paeta todellisuutta, sillä todellisuus on kaunis, se on sinulle sitä nyt, koska kaikki entinen jäi taakse. Älä yritä muistella sitä, vaan hae kanava ulos. Sinä et ole syypää siihen pahaan tai häpeään, mitä silloin tapahtui. Anna isällesi anteeksi, ei hyväksymällä, vaan unohtamalla ja toivomalla ja uskomalla, että hän saa maailmankaikkeudelta ansionsa mukaan. Sinä olit silloin lapsi, nyt olet aikuinen ja voit puolustaa itse itseäsi ja jopa toisia. Onko se niin, en voi tietää. Mutta uskomalla niin, voi saavuttaa itse tyyneyden. Jokainen saa ansionsa mukaan -jossain vaiheessa.

      Joskus voi vielä selvitä, että kyse on sairaudesta, viallisesta kromosomista tai jostain. Tai ehkä isääsi on lapsena käytetty hyväksi, hän voi olla myös uhri. Emme tiedä miksi joku on mieleltään sellainen, että ei käsitä mitä pahaa aiheuttaa lapselleen. Siksi on parempi yrittää pois vihasta. Viha on terve vaihe, mutta siihen ei saisi jäädä kiinni. Se syö sinua.

      • rohkeampivastaus

        Joo mutta et sinä voi sanoa mitä apn pitäisi ajatella tehdä tai tuntea. Älä käytä ylemmyyttäs väärin tai tietämystäs siitä että et itse halua ajatella tuollaisia asioita tai muuta.
        Aloittaja saa ja voi mennä poliisille ja isä saa tuomionsa kantaa kyllähän on siihen varmasti varustautunut. Sairas tai ei. Seksuaalirikollisia ei koskaan pidä puolustella. Et voi sanoa toiselle anna anteeksi jos ei ole edes käsitellyt traumaansa kun sitä ei pääse käsittelemään. Poliisi auttaa ja apuja on tarjolla. Siitä voi selvitä ja olla silti samanlainen kuin muut. Se ei tarkoita että asia pitäisi lakasta maton alle eikä uhrille tai puhutaanko KOKIJASTA pidä koskaan sanoa mitään sellaista. Vain koska ei itse kestä ko asioita täällä ei ole pakko käydä lukemassa! Viha on normaali tunne ja sen purkamista kannattaa opetella tätä opetetaan nykyisin myös sosiaalityöntekijöille ym. Muuten se syö todellakin. Anteeksi anto ja toisen posken kääntäminen ei ole siihen vastaus ellei henkikulta ole vaarassa!


    • voimiasinulle

      Voimia sinulle ja hyvää jatkoa elämääsi. Vaikka koet nyt hirveän suuria traumoja se ei tarkoita ettet vielä pystyisi muutakin ajattelemaan sillä ihminen selviytyy. Katsoin joku aika sitten dokumentin missä nuorena raiskattu oli tekijän tuomion jälkeen unohtanut kaiken, oikeuskäsittelyn ( johon oli mennyt siksikin koska tekijä oli raiskannut myös toisen vielä julkisella paikalla). Hän joutui kolmekymppisenä käsittelemään asiaa ja muisteli sitä. Hänestä tuntui että on pakko pysyä liikkeessä ja hänellä oli mahdollisuus käydä tuntemuksiaan läpi myös seksuaalirikoksiin erikoistuneen poliisin kanssa. Hän mietti mm.syyllistä oloaan ja vihaansa ja sai vastauksia koska seksuaalirikoksen uhrina noita kysymyksiä on ja tuntemukset ovat yleisiä.
      Tapahtunut ei ole sinun vikasi. Isälläsi on ollut pahasti häikkää päässä. Olisi hyvä jutella jollekin traumaterapeutille ja seksusalirikoksiin erikoistuneelle poliisille. Delpfins tms auttaa lapsena seksuaalirikosten uhriksi joutuneita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe