Renun mainostamisesta

PöhköäON

Eskape, tee matkastasi suurenmoinen, no miten se sillä tehdään? "autolla" joka on kuttaperkkaa ja pelkkää teeskentelyä. Usein renumainoksissa vedotaan ulkonäköön, vaikka se on merkityksetön asia itse tarkoitusta eli liikkumista ajatellen.
Taitaa olla vaikeata ellei mahdotonta keksiä renusta hyvää mainosta ettei menisi valehtelun puolelle. Ei voi esim. mainostaa renua luotettavana, kestävänä, pitää ympäripyöreitä sanoja viljellä, missä ei ole mitään järkeä, vai että suurenmoinen matka, ei jaksa edes nauraa näin älyttömälle keksinnölle. Ne matkat, jotka itse taanoin tein renulla olivat pelkkää kurjuutta, laakerit tippu tielle, laturi mäskiä täynnä, ei käynistynyt, ja sitten vielä niitä normaaleja pikkuvikoja iso liuta. Aivan Suomeksi kauniisti sanottuna Perseestä koko renu.

15

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • röhönaurua

      Miten sä jaksat viikosta toiseen tuota samaa trollaamista. Eikö sulla ole muuta tekemistä? Onhan se toki hienoa että renault herättää tunteita jopa noin suurta kateutta kuten sun tapauksessa. Kaikkia lähinnä huvittaa sun touhus. Toyotan myyntiä et tuolla saa kyllä lisättyä jos sitä kuvittelet

    • jfjfhjfhhjfdg

      Tottakai huomioarvoa tunnetulla näyttelijällä ja mainos on hyvä mutta päähenkilö vaan jo liian vanha tuohon tila-autoon kun lapsetkin jo yleensä tuossa iässä lähteneet jo kotoa ja palaillaan jo takaisin hyvin varustettuun jo monesti alemman keskiluokan autoon.

    • VaikeaRenus

      Talismaani, "ota tie haltuun" no, tähän voi vielä lisätä, että oli hepokatti maantiellä poikittain, jala jallaa jala jala lei,,,, ainakin tämä on ottanut tien haltuun, vanhan laulun mukaan, että ei mikään uusi keksintö. Ennen myös laulettiin, että "pois, pois postin tieltä, posti se kulkee keskellä tietä," tarkoitetaankohan jotain tämmöistä? haltuun otolla.
      Renault kesäetu," varustetason korotus veloituksestta" niinpä, partasuti ja viiksivaha, eikä tässä vielä kaikki, patonki kainaloon, ilman paperia.

    • MiksiPilkataan

      Minulla on jo yhdestoista purkki menossa talidomia ja nyt jo huomaa suuren eron verrattuna, että jos pelkkää riisiä söisi. Kädet vaan ovat alkaneet kamalasti heilua kun selittää asioita, johtunee ehkä myös käyneistä rypäleistä ja vääristä osista konehuoneessa, pitää tarkastaa, ei se kestä kauaa, eikä maksa paljoa, Ei muuten ole ruostetta, vähän hometta, mutta se lähtee raapimalla pois. Linjat tyylikkäät ja ne ajo-ominaisuudet kun ottaa haltuun niin suurenmoinen matka tiedossa.
      Voi, voi kui helvatissa sä jaksat tota trullaamista? eikö jo kystä kyllin ja yllin, luulisi jo luulevan luultua enemmän että asia selvä, mutta vuositolkulla sama marsljeesi, hirnunta, kuin bonaparten tallissa. Kadeutta, ei pojat tämä Dojotan myyntiä nosta, kuin korkeintaan vajaa 100 prosenttia tai vähän yli.

    • HuhHuhPuh

      "Kuuma Renault kesäetu" Kuinka kuuma? kylläpä se sauna riittää suomalaiselle ja löylyä voi itse säädellä.
      Siellä missä ranskalaiset suunittelemassa, siellä ongelmia, viittaus EeeUuun tilanteeseen, Arevaan ja tietysti tähän renuun, mikä on jo kuuluisa omassa luokassaan, kun kysymyksessä on automaailman tyylikäs hylkiö, poukkouleva laatu.
      Olen havainnut, että aina silloin tällöin jokin renu saattaa palvella kohtalaisesti tiettyä ihmistyyppiä, tämä seikka pitää yllä renun jatkuvuutta, muutenhan oltaisiin jo vihelletty ja ajettu kentältä kuvaannollisesti tämä häirikkö.
      Ns. maanantaikappaleita tulee kuitenkin rutkasti, joten maine epäluotettavana kulkupelinä säilyy.

      • AREVA

        Ranskalainen AREVA jälleen uutisissa, puolivuotta lisää myöhästymistä. Ei ole Suomella perutusvaihdetta asiaan, mutta vastaisuudessa olkaamme viisaampia.


      • HosumallaEiTuleKuin
        AREVA kirjoitti:

        Ranskalainen AREVA jälleen uutisissa, puolivuotta lisää myöhästymistä. Ei ole Suomella perutusvaihdetta asiaan, mutta vastaisuudessa olkaamme viisaampia.

        Ranskassa tosin ei ole tapahtunut yhtään kuolemaan johtanutta ydinvoimala onnettomuutta, toisin kuin Venäjällä (Neuvostoliitossa), Yhdysvalloissa, Japanissa ... ). Joten tulit taasen epäsuorasti todistaneeksi kuin laadukkaita, kestäviä ja turvallisia ranskalaisautot ovat,


      • HölmöOLET

        Noin 10 vuotta myöhässä, eikä takeita vieläkään koska käynistyy, tästä oli kysymys, joka liittyy ranskalaiseen suunitteluun ja tekniikkaan. Tulevaisuus näyttää miten voimala toimii, syytä on pelätä, että ongelmia tulee, mutta ensin tietenkin olisi saatava laitos valmiiksi.


    • RenuMainokset

      Mihin ovat kadonneet koneeltani Renöö-mainokset, kaikkea muuta hömppää kyllä syydetään sivupalkkeihin, mutta surkuhupaisat renulukset uupuvat eli puuttuvat, enkö ole kohderyhmään sopiva henkilö? Oikein kaipaa nyt päästä lukemaan, mitä hölmöyksiä taas keksitty. Varmasti mainostajalle vaikea eli haastava työ keksiä uusia vitsejä renusta, jotta kansa saisi nauraa.
      Auttaisikohan asiaa, jos toimistolla juotaisiin ensin Renaulttia, niin alkaisi luovuus kukkimaan ja saataisiin uutta naurettavaa. Viinikin voisi auttaa, kunhan olisi rsnskalaista, härän kun vielä saisi pukkaamaan persuksille, niin aina vain paranis.

      • KarumpiTotuus

        Hakeudu hyvä mies (pojankolli?) hoitoon, tämmöinen vanhoihin ketjuihin trollailu ei oikein ole mieleltään terveen ihmisen puuhailua.


    • HyväMieskö

      Mistä tiedät, että olen hyvä mies? ja kai sairaanakin saa tänne kirjoitella "pojankolli", mielestäni loukkaava, ihmisarvoa alentava seksistinen nimitys. Ei hyväntavan mukainen.
      Kyllä aivan hyvin voi vanhoihinkin ketjuihin palata, sen takia ne ovat olemassakin, että niitä voi lukea ja nostaa ajankohtaiseksi, asiat eivät niin paljoa muutu, etteikö näin voisi tehdä, eikä se ole sääntöjen vastaista. Toisen terveydentila, siihen puuttuminen on myös sopimatonta ja asiaan kuulumatonta.
      Okei, minulla on "vähän" renuluksen jälkioireena esiintyvää klappia kummassakin aivopuoliskossa, olen hakeutunut hoitoon ja lääkkeitäkin joudun kielen alla liottamaan päivittäin, koska ovat liian suuria nieltäväksi, tarkoitettu alunperin hevoselle, mutta soveltuvat mitä parhaiten myös renuksen hoitoon, lääkärikunnan ohjeita noudattaen.
      Nyt kaikki mieleltään terveet kommentoimaan itse asiaa, joka siis koskee Renault-mainostamista. Omastapuolestani saa myös sairaat ja raskautetut osallistua.

      • ettäSäJaksat

        Lantaloordi, opettele uusi tyyli. Sut tunnistaa liian helposti.


    • Keskeneräinen

      Pahoittelut, tyylini on vielä keskeneräinen eli opeteltavaa riittää, mutta ahkerasti tyylipisteitä kalastellen eteenpäin on pyrkivän mieli. Asiaa auttaa, että ei tarvitse enää konkreettisesti taistella tämän renun kanssa, mutta aivan varmasti muistan tämän kiusanpesän koko elämäni, ehkä vielä seuraavassakin elämässä, jos sellainen on olemassa.
      Yläluokan renuajat ovat ahkeria vaihtamaan uuteen, he opettelevat uuden tyylin vuosittain, itse en kuulu tähän pintaliitäjien joukkoon, heidän elämäntapansa on itselleni kuvottava.
      Tunnistaa liian helposti väärin, kuin renu, joka näyttää autolta, mutta onkin lähempänä kertakäyttö lautasta, tarkoittaen edel. tunnistus kykyä.

      • KarumpiTotuus

        Hakeudu hyvä mies (pojankolli?) hoitoon, tämmöinen vanhoihin ketjuihin trollailu (ja vieläpä varsin typerä sellainen) ei oikein ole mieleltään terveen ihmisen puuhailua.


    • HoeVähemmän

      Ja mene vaikka renuamaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4895
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3096
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1797
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1750
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1471
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1187
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe