Ajajan valinta

uusipoloilija

On tässä juuri koeajettu uusinta parhautta, mitä Korean suunnalta tulee. Kummassakin konsernin merkissä rengasmelu huusi korvissa siihen malliin, että kaupat jäivät tekemättä. Rion myyjä tarjosi ratkaisuksi alustan massausta 550 e, mutta sittenpä hintakilpailukyky oli muisto vain.
Japanilaista vain yksi myyjä edes kehtasi tarjota, kun kuuli asiakkaan ajavan paljon. Mazda 2:n kokeilu osoitti senkin ehdotuksen turhaksi. Yarikseenhan ei keskimittainen mies saa edelleenkään kunnollista ajoasentoa, niin mitäpä ajamaankaan.
Corsa hinnoiteltiin korkealle taivaisiin, vaikka oli jäänyt viimevuotisen TM-vertailun viimeiseksi. Clioon on tulossa facelift, mutta vanhaa mallia ei kaupattu riittävän edullisesti. Erittäin kiinnostava Fabia hävisi myös kärkikaksikolle liiallisella hinnalla.
Fiestaa sitten tosissani harkitsin, mutta VW-myyjältä tuli niin hyvä tarjous, ettei ollut kannattavaa vaihtaa merkkiä. Polon ajo-ominaisuudet, hiljaisuus, mukavuus, luotettavuus, bensapiheys, suomenkieliset valikot, pitkät huoltovälit ja kura-Suomessa tarpeelliset ajovalopesurit tulivat vakiona, ja siihen päälle 60 tkm:n huolenpitosopimus veloituksetta. Se oli siinä. Taas. Ajajan valinta.

13

234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OtaNämäSeikatHuomioon

      VW myyjältä tulee myöskin tarjous ensimmäisestä korjaamokeikastasi, joka on tyyliin "Asiakkaan itsensä aiheuttama vika, jota ei takuu luonnollisestikaan korvaa" Siinä sitten marmorilla väitellessänne on hyvä muistaa Suomalainen oikeuskäytäntö, jossa ensin valitetaan kuluttajaneuvontaan, ja sieltä saamasi ohjeitten mukaan taas edelleen myyjäliikkeeseen, ja sieltä saamasi ohjeitten mukaan taas maahantuojalle, joka taas tekee reklamaation valmistajatehtaalle. Näin ollen valituskäsittelysi siirtyy aina vaan hamaaseen tulevaisuuteen, ja rikki mennyt "loistava" Kinnerisi jatkaa edelleen pajalla oloaan, ja sijaisautosi kuukausierä on sitten mitä on....Vakinaisen autosi kuukausieristä puhumattakaan.....

      • uusipoloilija

        Hyvin epätodennäköistä, sillä tämä on jo kolmas ostamani Polo peräkkäin, eikä mitään isoja ongelmia ole ollut. Yksi pikkuvika on ollut kummassakin edellisyksilössä, ja ne ovat hoituneet takuuaikana siten, että käytin sen korjauksen ajan eli tunti-pari myyntiliikkeen koeajoautoa. Todelliset käyttäjäkokemukset provoilijaa tuskin kiinnostavat, muut voivat lukea tuolta: http://keskustelu.suomi24.fi/t/11747161/hyvin-kesti-korimalli-v

        Kuukausieristäsi voit höpöttää toisten köyhien kanssa. Voitte vaihtaa kokemuksia miten se veloissa kahlaaminen järjestyy.


    • VAGina-työsuhdeauto

      Hmm. Uusipoloililja on 90% todennäköisyydellä konsernin autokauppias.

    • joopa_

      Ajat sen 2 vuoden takuu eli käyttöaikana max vähän päälle satatonnii ja vaihdat pois. Se ei ole paljon.Tai no kaikkihan on suhteellista.

    • Todellakin_outoa

      Fabian hinta liiallinen?

      Vilkaisin joutessani ensimmäisenä mieleeni tulevaa verrokkiparia. Tuskin monikaan haluaa enää tuollaista autoa tehottomammalla koneella kuin 81 kW (110 hv)? VW:lla se otetaan nykyään 1,0-litraisesta kolmipyttyisestä, Škodalla tilavuutta on 1,2 litraa ja sylintereitä neljä. Ja tänä päivänä kai vaihteistoksi ilman muuta automaatti (DSG)?

      Polo Highline 1.0 TSI 81 kW DSG = 23 296,92 €
      Škoda Fabia 1.2 TSI 81 kW DSG = 21 008,95 €

      Eroa kolmatta tonnia tšekin hyväksi, jos ymmärrän oikein.

      Aika hyvän tarjouksen olet todellakin onnistunut VW-myyjältä saamaan!

      Itse viimeksi autoa vaihtaessani sain helsinkiläisestä VW-liikkeestä ylivoimaisesti huonoimman hyvitystarjouksen yrittäessäni tarjota 6-vuotiasta Volkkaria vaihdossa uuteen Volkkariin. Haiskahti melkein pilkanteolta ja ainakin kehotukselta vaihtaa merkkiä. Niinpä minun ei ollut vaikeatakaan tehdä valintani kolmen kilpailijamerkin joukosta. Toki valintaani puolsi moni muukin tekijä.

      • uusipoloilija

        Minä en ainakaan tarvitse mitään turbokoneita autooni, kun se tulee yhden hengen talouteen. Kun huipputeho on päälle 50 kW näissä vähäpäästöisyyden ja taloudellisuuden vuoksi yhä vain kevenevissä pikkuautoissa, se riittää aivan hyvin. Automaatti on toki hyvä apuväline vanhuksille, vammaisille ja taksikuskeille, mutta näihin autoihin sitä ei ole tarjollakaan. Siksi vertailusi tehokkaimmalla Fabialla oli ihan turha toisesta ääripäästä.

        Volkswagen Polo 1,0 55 kW Trendline = 14.941,79 euroa.
        Skoda Fabia HB 1,0 55 kW Active 14.084,49 euroa nostetaan Polon tasolle lisävarusteilla varapyörä ja työkalut noin 95 euroa ja lisätään toimituskulut 600 e = 14.779,49 euroa.
        Maahantuoja tarjosi VW:n ilman toimituskuluja.

        En minäkään hyvää tarjousta saanut, kun VW-myyjään otin yhteyttä. Kokemattomat auton ostajat juuttuvat siihen ensimmäiseen tarjoukseen, joka on tietenkin paras vain myyjän kannalta.


    • rellurei

      Minä taas kilpailutan kumman otan Ford focus vai hyundai i30. Saapi nähdä.

      • fordfocus2016

        Hanki Ford. Hyundai on muovihelistin.


    • Onhan_näitä

      Peugeotin 208 kannattaisi myös tutkia. Ei hassumpi ajoltaan..

      • ei_kai_pököä

        Pökötti on ihan hyvä ajaa, mutta mutta......


      • uusipoloilija

        Kokeilin myös 208:aa; En vain ihan kaikkia luetellut. Peugeot ei ole keskikokoiselle miehelle ihan nappivalinta, sillä ajoasento ei oikein toimi: Jos penkin etäisyyden polkimiin säätää sopivaksi, joutuu vaihdekeppiä hiukan kurottelemaan (vaihteet 1-3-5). Jos vaihdekeppi on sopivasti, polvet jäävät koukkuun. Lyhyelle kaverille (ja monelle naiselle?) voi kyllä toimia.
        Penkin istuinosa oli pehmeä, eikä tukenut kunnolla kaarteissa.
        Ohjauspyörän säätöjä pitää kuitenkin kehua riittävän laajoiksi, kuten sellaisen miniratin kohdalla syytä on ollakin. Fiestan tapaan ohjaus on aika nopea, mikä olisi vaatinut hiukan totuttelemista.
        208:n ulkonäkö on erittäin onnistunut. Ajovalopesureita ei saa, eikä muistaakseni suomenkielisiä valikoitakaan.

        Citroen C3 vaikutti jo vanhentuneelta. Pysty ajoasento teki autosta mummoankkamaisen kulkineen, joka ehkä toimii kaupungissa, maantieajossa ei niinkään. Jos oikein muistan, jousitus oli pintakova. Näkyvyys ulos oli kyllä hyvä, paitsi että lasinpyyhkijät jättivät leveän lika-alueen paksun A-pilarin viereen.
        En edes pyytänyt tarjousta.


    • hyvävalinta

      Kyllä Polo on hyvä! Ei siitä mihinkään pääse. Harmi vaan kun ei meidän taloudessa tilat riitä, muuten ajelisin mielellään sellaisella. Nyt on pakko ajella passat 1.4 TSI ACT farkulla. Ihan rehellisesti sanoen, en ole isojen autojen ystävä, mutta pakko on saada kakarat ja tavarat kyytiin. Passatissa on luokkansa suurin kontti, joten mitäs sitä enempiä selittelemään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe