Teidän taaksejääville rakkaillenne / Aineistoja Am

aarteenmetsästäj

azon.com:ssa

14.4.2016

Ruokkikoon Jumalan ihana läsnäolo teitä, sydämen asukit, ja johdattakoon se teitä kaikkeen totuuteen.

No, tämä on iloinen uutinen. Muistitikut ovat nyt saatavilla Amazon.com:ssa. Teidän on laitettava hakukenttään Tethered Thumb Drive tai Clare du Bois löytääksenne ne. Ne ovat 16GB.

Tähän saakka, niin kauan kuin tavaraa on jäljellä, kaikki on maksettu lukuunottamatta Amazonin perimiä maksuja. Neljän CD:n paketti on myös saatavana, kuten myös Tethered-kirja. Nämä materiaalit on tarkoitettu sukulaisten pelastumista varten, jotka tulevat olemaan täysin tyrmistyneitä ja toivottomia sen jälkeen, kun teidät otetaan ylös Taivaaseen.

Kaikki viime vuoden tärkeät opetukset: kuinka saada opetus Jumalalta, kuinka koetella vainajahenkiä, mitä tulisi odottaa, kun yrittää selvitä hengissä paetessa – Jumalan omia rohkaisun sanoja heille, jotta he tietäisivät, että Jumala yhä odottaa heitä, yhä rakastaa heitä, yhä on heidän kanssaan ja he voivat luottaa 100 %:sti Häneen kaikessa, mitä he tarvitsevat, mukaan lukien parantamisen ja rohkeuden kohdata kuolema, jos se on tarpeen.

Olen myös tehnyt Jumalallisen Armon Rukousnauha –CD:n, mietiskelevän version, joka on saatavilla Amazonissa. Haluan sanoa teille, että tämä on nauhoitettu ja tuotettu yli vuosikymmen sitten, kun me olimme osa katolista kirkkoa. Joten niille teistä, jotka vastustavat pyhien esirukousta tai Marian esirukousta, hypätkää sen yhden rukouksen yli alussa. Kaikille teille, jotka olette uusia tällä kanavalla, me emme kuulu mihinkään uskonnolliseen järjestöön. Me kuulumme Jeesukselle, ja vain Jeesukselle.

Jumalallisen Armon rukous pohjautuu pyhiin kirjoituksiin ja se annettiin Faustina Kowalskalle, joka oli nunna Puolassa 1930-luvulla ja joka kuoli nuorena, samana yönä kun ensimmäinen toisen maailmansodan laukaus ammuttiin. Hän oli rukoillut tätä sotaa vastaan, sillä se oli tekeillä ja Jumala oli sanonut, ettei pysty pidättelemään enää tuomiota. Tuona aikana hän oli upea esirukoilija ja hänen rukouksensa olivat hyvin voimakkaita.

Hänen koko sanomansa oli Jumalan suuri armo ja se, ettei keneltäkään Häneen armoonsa vetoavalta kielletä sitä. En pysty sanomaan, kuinka monta kertaa olen nähnyt parantumisen tapahtumisen, kun olen rukoillut armoa. Ihmeellistä. Lasken käteni mieheni päälle, kun hänellä on kohtaus tai jotain ja rukoilen vain armoa – ja on ihmeellistä, kuinka Jumala tulee väliin ja poistaa kivun. Joten Jumalan Armo on siis voimakkain ja kaunein Hänen rakkautensa ilmentymä.

Hänelle annettiin tämä omistautuminen, koska maailma oli sekasorrossa 1930-luvulla. Ihmiset olivat menettäneet uskonsa, olivat huoruuden ja juomisen ja aviorikosten läpitunkemia aikana, jolloin ruumiin provosoivien osien paljastamisesta tuli muotia. Juominen ja moraalittomuus olivat huipussaan ja ihmiset kuolivat ja menivät Helvettiin ilman, että kukaan rukoili heidän puolestaan. Hänet siirrettiin usein kuolevien ja pelastamattomien vuoteiden vierelle, missä hän suostutteli Jumalaa antamaan armoa. Tästä syystä on hyvin lohduttavaa soittaa tätä huoneessa, jossa on kuoleva ihminen. Minun äitini pyysi minua laittamaan sen päälle hänelle, uudestaan ja uudestaan, kun hän oli tekemässä kuolemaa. Hän löysi suuren lohdun siitä.

Jumala ilmestyi Faustinalle monia, monia kertoja ja hän tarjosi elämänsä Hänelle. Hän yksinkertaisesti kantoi ristiänsä loppuun asti. Hän lupasi hänelle, että kuka tahansa, kuka vetoaisi Hänen armoonsa, löytäisi sen. Nyt on se aika, jolloin tätä rukousta kaivataan epätoivoisesti. Vaikka se annettiin katolisen kirkon sisarelle, se on universaali anomus Jumalalle antaa meille armoa ennen kuin on liian myöhäistä. Tämä ei ole omistautuminen Marialle, tämä on omistautuminen Jumalan Armon voimalle.

Liian pitkään kaikki kirkkokunnat ovat keskittyneet tuomitsemiseen ja rankaisuun niin täydellisesti, että voit tuskin löytää elävää miestä tai naista, joka on hurskas eikä ole tuomitsevuuden ja kirjanoppineiden hengen, sellaisten kuin Jeesuksen aikana, vaivaama.

Tämä rukous on annettu toimimaan tappavaa Uskonnollisuuden Hengen myrkkyä vastaan, joka on yhä näkyvä kulttuurissamme ja joka kääntää ihmiset pois Jumalasta joka päivä. Olen huomannut rukoillessani sitä, että kun kohotan sydämeni Isän puoleen, Hän tuo mieleen ihmisjoukkoja ympäri maapalloa, jotka ovat epätoivoisessa armon tarpeessa, erityisesti pelastamattomat tragedioiden ja väärien uskontojen uhrit. Nauhoitin sen erityisesti tämän vuoksi ja tätä aikaa varten, koska me olemme aikojen lopussa, päivien lopussa. Ihmiset tarvitsevat armoa enemmän kuin koskaan.

Armon rukoilun aikana on todellinen yhteydessä olemisen tunne koko maailman kanssa, vaikka olemme piilossa rukoushuoneissamme. Niin kuin eräs kristitty mies sanoi, ”Kun rukoilemme, olemme pyörän keskellä ja keskipisteessä ja rukouksemme saavuttaa pyörän pinnat ja vanteen ja me tulemme yhdistetymmäksi maailman kanssa kuin jos olisimme lähetyskentällä yhdessä pyörän pinnassa. Tulemme tehokkaammiksi, kun rukoilemme Isä Jumalaa.”

1

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On monia Jumalallinen Armo –CD:itä, jotka ovat todella hyvin tehtyjä ja lyhyempiä. Varoitan teitä tästä – meidän versiomme on aika pitkä. Mutta olin johdettu säveltämään sen tuodakseni erityisen rauhan ja tyyneyden huoneeseen ja vetääkseni meidät pois maailman kiireistä. Musiikissa ovat mukana kosketinsoittimet, syntetisaattori, viulu, sello, huilu, virtaavien vesien ääniä ja orkesterijousisoittimia. Se on jo maksettu, sitä myydään vain Amazonin maksujen hinnalla. Joten se löytyy nimelläni Amazonista.

      Mennäksemme eteenpäin meillä on kirja, joka on vastaava tuotos Tethered-muistitikusta ja CD-valikoimasta. Tethered-kirja keskittyy enemmän profetiaan ja Jeesuksen viesteihin tapahtumista, jotka tulevat tapahtumaan Koettelemusten aikana, ja siihen, kuinka selvitä hengissä. Jumala käyttää paljon aikaa kertoakseen kaikille, mitä on tulossa ja kuinka säilyttää usko ja kuinka Hän pitää huolen tarpeista. Hän omistaa myös monia viestejä niille Taivaan ihanille asioille, joita voimme odottaa.

      Itse asiassa, jos todella haluatte tietää, mitä Hän on valmistanut teille, lukekaa Chronicles of the Bride. Se on meidän ensimmäinen kirjamme. Siinä on kerrottuna kaikki meidän vierailuistamme Taivaaseen, Jeesuksen persoonasta, kun Hän on Morsiamensa kanssa, ja siitä, kuinka hyvin yksityiskohtainen Hänen jokaiselle henkilökohtaisesti valmistamansa ’paikka’ on. Se on todellinen silmien avaaja Hänen todelliseen luonteeseensa, kun Hän on vuorovaikutuksessa Hänen Morsiamensa kanssa, kahdestaan.

      The Rapture Was Real on kirja, joka todella kattaa kaikkein tärkeimmät opetukset, jotka Luojamme on antanut meille viimeisen puolentoista vuoden aikana. Henkien koettelemisesta ja sanan saamisesta Jeesuksen kirjeisiin taaksejääville ja siihen kuinka valmistaa sydämensä Jeesukselle ja elää pyhää elämää ja tapahtumiin, jotka tapahtuvat seuraavan seitsemän vuoden aikana, ja toisten kanssa toimeen tulemiseen ryhmänä ja mikä voi mennä pieleen ryhmässä. Siinä on monia kuvaavia opetuksia, jotka Hän on antanut meille. Monia asioita, joista ei tavallisesti puhuta kristillisissä piireissä, kuten nöyryys, hellävaraisuus ja täydellinen luottamus Jumalaan ja se, kuinka helppoa on rukoilla parantumista. Ja viimeinen kappale siitä, mikä meitä odottaa Taivaassa.

      Toiset kaksi kirjaa, Love Letters To My Bride I ja II, ovat kokoelmia viesteistä viimeisen kahden vuoden ajalta kanavallamme Still Small Voice. Näissä kahdessa kirjassa on selvä tunne Jeesuksen puhumisesta kanssamme, kun Hän muokkaa meitä ja vetää meitä lähemmäs Häntä poistaen pilkut, rypyt ja tahrat, jotka olemme saaneet elämässämme.

      Ja viimeisinä sanoina näistä, me EMME tienaa rahaa näillä, ne ovat täällä ainoastaan vetämässä sieluja läheiseen suhteeseen heidän Pelastajansa kanssa. Joten jos uskot näihin opetuksiin, muiden vuoksi, jotka eivät tiedä meistä mitään, rohkaise heitä lukemaan näitä kirjoja antamalla arvio ja hyvä suositus, se todella auttaa vetämään muita lähemmäs Jumalaa. Minä tiedän, etten osta mitään ennen kuin luen kaikki arviot. Joten tarkka arvio ja hyvä tähtiluokitus vie pitkälle muiden rohkaisemisessa meidän kirjojemme lukemiseen.

      Siitä puheen ollen, kiitos kaikille, jotka ostitte kirjoja ja otitte aikaa kirjoittaaksenne arvion, minä arvostan sitä hyvin paljon. Ja Taivaassa näiden materiaalien vuoksi tapahtuneiden kääntymisten hedelmä on jotain, josta te henkilökohtaisesti saatte osanne ja tuotte kunniaa Meidän Jumalallemme ja Pelastajallemme Jeesukselle Kristukselle.

      Päättäköön Jumala hyvän työn, jonka Hän on aloittanut meissä kaikissa. Aamen.

      For Your Left Behind Loved Ones/Resources on Amazon https://www.youtube.com/watch?v=RMutfmQfrYA

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2122
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1674
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1501
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      32
      1486
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe