Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Älkää murehtiko Kyyjärveläiset

Hyvää_jatkoa_

Vaikka vastaanottokeskuksenne suljetaan teidän ei ole pakko luopua turvapaikanhakijoistanne. Antakaa heille asunto yksinmajoituksessa ja ongelma on ratkaistu, teidän hyvä tahtonne on todella esimerkillistä josta monet kunnat voisivat ottaa oppia. Maahanmuuttovirasto ei pysty olemaan kustannuksissa mukana mutta sehän ei teille Kyyjärveläisille ole ongelma.

21

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeppeee

      Olen ilolla huomannut, kuinka Kyyjärven oma kansanedustaja Aila Paloniemi hehkuttaa Kyyjärveläisten halua pitää huolta turvapaikanhakijoista. Tosiasiassa vain pieni porukka haluaa pitää vastaanottokeskusta Kyyjärvellä. Lähinnä vastaanottokeskuksen työntekijät ja heidän lähipiiri. Ilo loppuu sihen kun turvapaikanhakijoista pitäisikin huolehtia kuntalaisten rahoilla. Miksi tässäkin pitää esittää tekopyhää. Eikö voi reilusti sanoa, että asiassa kiinnostaa vain valtion rehat.

      • Pummisyrjäkylältä

        Juuri näin kyllä täällä löytyy kuntalaisten rahoille muutakin käyttöä.
        Sitäpaitsi pitäisi kannattajien satsata ensin omiin kuntalaisiin,ei täällä ole kaikilla hyvä olla.
        Kannattajilla on omat edut etusijalla sekä valtion rahat.


    • kysyn_vaan

      Paha vittuilu,sarkasmi aloittajalla :) Mikäs se nyt löi turvat tukkoon suvakeilla?

    • Kyyjärvi-rikas-kunta

      Ei muutakuin kyyjärvisten rahoilla pitämään hauskaa ja kahvikekkereitä, sitten parhaimat pöperöt pöytiin täyspassauksella, kaikki tämä ilman omaa panosta aina silloin tällöi elikkä tarpeen mukaan on myös päästävä lomailemaan kotimaihin perheen luokse täydellä päivärahoituksella korvauksin.

      • Pummisivukylältä

        Juuri näin , lomalle kotomaahan odotellessa turvapaikkaa että saa sitten tuotua koko suuren suvun tänne kyllä me maksamme kaikki viulut


    • Aisurimiehet

      Näyttää vastaanottokeskuksen puolesta puhua myös muutama sieltä miesystävän löytänyt Kyyjärveläinenkin. Voisiko nämä naiset ottaa muutaman asukkaan sieltä omaan kotiinsa. Silloinhan turvapaikanhakija ei olisi kunnan eikä valtion elättinä. Joidenkin kohdalla voi nykyinen mies olla esteenä. Aiankin parilla :)

      • Ukkomiesminäkin

        Jus näin,oma ukko vaan ulos ja tämä tumma silmä tilalle,siitä se autuus alkaa


      • Naksautusnaksautus

        Joo ja tautinen elä alkaa, akan pieksemisineen ja toista höuläten ja kolomatta liekös neljättäkin kyllä alustoja pittää olla riittämiin joka päivä piittää muukaman kerra päästä naksauttamaan siinähän sitä työtä sitten piisookin.


      • vaihdetaan

        Ukossa jotain vikaa jos vaihtoon menee eikös näin .Aina kannattaa vaihtaa parempaan ja myöskin nuorempaan kun on mahdollisuus.Miehethän voi hakea naisia venäjältä eikös siellä ole tarjontaa . Eivät kyllä nämä naiset jotka sieltä ovat tulleet Kyyjärvelle ole kauan paikkakunnalla pysyneet isot kaupungit kutsuneet heitä.


      • Jshhj
        Naksautusnaksautus kirjoitti:

        Joo ja tautinen elä alkaa, akan pieksemisineen ja toista höuläten ja kolomatta liekös neljättäkin kyllä alustoja pittää olla riittämiin joka päivä piittää muukaman kerra päästä naksauttamaan siinähän sitä työtä sitten piisookin.

        Siinähän männöö selekä pilalle jos joka yö naksauttaa. Tulloo ressijä jollei suap taukova välistä. Mutta töetä siinä piisoo jos ottaa uuven ukon semmosen nuoren keelitukan ja pikisilimän.


    • akkavaihtoon

      Suomalainen suvakkiakka on täyttä paskaa ja jokainen joka sellaisesta pääsee vain eroon on onnenpekka. Samalla kun pääsisimme noista karvaperseistä eroon niin olisi kaikki hyvin.

    • JahkaTotta

      Somalialainen turvapaikanhakija huijasi tukia kolmesta Pohjoismaasta – maahanmuuttovirastoa ei kiinnostanut
      Egor Putilov on työskennellyt aikaisemmin maahanmuuttoviranomaisena. Nyt hän kertoo, miten löysä ja välinpitämätön Ruotsin maahanmuuttovirasto on, kun selviää, että turvapaikanhakijat huijaavat.
      01.07.2016 21:28, 3221 lukukertaa
      http://mvlehti.net/2016/07/01/somalialainen-turvapaikanhakija-huijasi-tukia-kolmesta-pohjoismaasta-maahanmuuttovirastoa-ei-kiinnostanut/
      --Vittu miten törkeätä touhua. Jos oikeasti alkaa miettimään, että kuinka isot tuet hän on saanut, niin varmasti jotain 3000-4000€ kuussa ainakin!! En tiedä onko sillä sitten asunto kaikissa noissa maissa ja sitten alivuokraa niitä eteäpäin. Kaikki on mahdollista.
      --Aivan, meillä on ristillinen Tiissssitohtori, joka tietää ihan KAIKEN. Voi Wittu, kun mä olen tyytyväinen tästäkin.

    • iujhgfnj

      Rasmuksessa ollaan jo jonkin aikaa pidetty kamppanjaa ”turvattoman Irakin vuoksi” ja taka- ajatuksena kamppanjalla on tietenkin se, että Suomessa vokeissa makaavia irakilaismiehiä ei palautettaisi kotiin.
      Tässäpä Irakin toinen puoli. Se turvallinen ja rauhallinen Irak. Kuvat ovat Bagdadista vuoden 2015 jälkeen otettuja ja useimmat kuvat on otettu 2016.
      https://paavotajukangas.com/2016/07/04/paivan-rasmus-rasmuslaisten-kamppanja-irakilaisten-suomeen-jaamisen-puolesta/
      MITENKÄS NOITA LEPÄÄVIÄ SAISIT TÖIHIN ET MILLÄÄN ETKÄ JUAKSEMAANKAAN

      • Ukkomiesminäkin

        Kuka tänne nyt on töitä tullut tekemään ,hullu paljon töitä tekkee viisas pääsee vähemmällä


    • Abdirahmanosmanhussein

      Kuujavri tutola ola huva pilu!

      • Pilunkyärääjät

        Pilu mikä pilu eikös kyörääjäs sitä annäkkaan ovat luotuja vanhoja piikoja joo, mutten sinäkään mihkään työhön pysty eikä vekees ole kuin sukurutsaus, näinhän te siskojanne ja äiteetämme pistätte työhön kykenemättömät....


      • EisiismihkäänNäistä

        Huarahan meinas jottei susta mihkään ollut, ristisiitoiset ei pysty ees naimaan.
        Huarahtava tarttoo pitempää.


    • nbvcfdrtg

      MITÄ LÄNNEN TULEE TIETÄÄ ISLAMISTA
      Samoin kuin Muhammad oli ryövännyt vihollisensa, hänen seuraajansa ryös­tivät valloi­tetut alu­eet puhtaiksi vauraudesta ja työvoimasta; nämä alueet oli­vat Arabian ankeita hiekkoja verratto­masti rik­kaampia niin ma­teriaalisesti kuin kulttuurillisestikin. Lä­hes yh­dessä yössä Lähi-idän, Pohjois-Afrikan, Per­sian ja Iberian edis­tyneemmät sivi­lisaatiot nä­kivät maanviljelyksensä, kan­sal­listen uskontojensa ja vä­estöjensä tuhoutu­van ja tulevan rosvotuiksi.

      https://www.google.fi/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiPyqrT3d7NAhXJDCwKHchSAB0QFghWMAk&url=https://aikapommi.wordpress.com/mita-lannen-tulee-tietaa/&usg=AFQjCNHd-Q76o_nYhtnpdcumlAHg_J3VYw

    • Kahviejahauskaa

      Kyiset pitävät kahvinjuontikekketeitä se on tärkeintä, niinkuin japanilaisilla kukkien hoito, muttei se niin tärkeätä ookkaan, kuin kyyjärvellä kahvinjuonti kekkerit.

    • Lappajärvi aikoo sijoittaa turvapaikanhakijoita kaikkiin kaupungin tyhjiin asuntoihin.
      Jos joku puolison heistä löytänyt, niin mikään ei estä ottamasta kotiinsa. Ei se ole tuolla suuressa maailmassa mitenkään harvinaista.

      • chdfrfg

        Mitenkähän kämpän käypi, kohta kuin kivitippu, purkukunnossa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe