Aihe

Puurot ja vellit sekaisin

Sekotojo

Vm. -09 Avensis 1,8 bensakoneella tykkää lorottaa bensaa öljyn sekaan. Vai mistä muusta voi johtua se, että mittatikun mukaan öljymäärä kasvaa ajokilometrien mukana? Onko tuttua Toyotalla? Autolla ajettu vasta runsas 100000 km ja aina huollettu ajallaan. Taitaa olla Toyotan laatu pelkkää huhua.

6

157

  Vastaukset

  • Toyotan laatu on huonontunut vuodesta toiseen ja pikkuhiljaa saamme nauttia tehtaan mittavista säästöistä, mm. ruosteenestokäsittelyt on lopetettu lähes kokonaan ja kaikessa on vedetty alihankkijat tiukoille.

   • Juu, siltä vaikuttaa. KOvasti hehkutetaan, että joku on ajellut Tojotalla yli 300000 km eikä mitään vikaa ole ollut. Nykyautossani ei ole sitä meininkiä, jollei nesteet pysy erillään.


  • Ensin alkaa öljyn syönti ja myöhemmin se lisääntyy itsekseen, niin tuttua.

  • Kansivika on yleinen vika toitsukoissa!

  • Sehän on niin, että muut automerkit tahtoo kuluttaa öljyä, koska laatu on niin huono. Siitä seuraa katalysaattorien paukkumista, ym. Ja sitten päästöt ovat korkealla, kuten esim. wolkkareissa, joissa vippaskonsteilla pidetään päästöt kurissa.
   Mutta Toyotan moottori alkaa vanhemmiten tuottaa öljyä, jos öljyn saa puhdistettua, niin sen voi myydä vaikka jollekin wolkkarikuskille, joka joutuu lisäilemään öljyä moottoriinsa.

   • Tollolootalla ei vaan kannata moottoritielle lähteä. Voi "öljy" huveta yllättäen, kun öljyyn kertynyt bensa ja kondenssivesi haihtuu pois.

    Tolloloota on tarkoitettu vain vuokrakasarmin ja viinakaupan väliseen liikennöintiin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   3460
  2. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   30
   1463