AIRPRO Cabin Crew 2016 rekry

Flyg

Kokemuksia. Millaiset palkat, koulutus yms. Kannattaako hakea?

16

1307

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikein_hyvä_on

      Vähän samanlainen lentoyhtiö on Mumbai Air Ways. Hyvä palkka, mutta sikäläisittäin. Kun asut siellä niin elät melkein kuin keskituloinen, jos heität vaikka siivouskeikkaa tai myyt vähän itseäsi. Kyllähän sinä ymmärrät.

    • Simpukka1234

      Minä hain ja toivon parasta. Omien unelmien eteen täytyy tehdä töitä. Maksetusta korvauksesta viis jos pääsee unelmansa pariin työskentelemään.

      • natkulks

        saako kysyä, että eikö tosiaan haittaa jos palkkaus on huonoa? Vai asutko vielä kotona ettei ole sen suurempia menojakaan?


      • Simpukka1234

        Voi, kumpa asuisinkin :) ruuhkavuosia elelen, mies ja lapsi ja asuntovelkaakin on... vakkariduunikin on, mutta oon valmis vaikka palkan alennukseen, lentoemännän työ on haaveammattini ollut lapsesta saakka..


    • googletin

      Airpron Tessissä näyttäyisi olevan aloituspalkka cabin crewlla n. 1400e/kk

      • Emoilija

        lisät/päivärahat. n. 2000e tulee olemaan kk palkka kaikkinensa..


    • Mansikka444

      Eikö kyseessä ole siis tuifly yhtiö jolle airpro rekryää? Vai olenko ymmärtänyt väärin

    • hakijamyös

      Täällä myös 30 ja 40 ikävuoden välissä oleva hakija. En nyt ihan niin hihkuen (enää) ole hakemassa. Finnairin haastattelun jälkeen totesin, ettei Finskillä ole ainakaan yksinkertaisesti varaa työskennellä, etenkään, kun kurssille valitsemisenkään jälkeen työllistyminen ei ollut 100 % varmaa (osa kursseistahan alkaa vasta syksyllä siitä kevään hausta). Tänne nyt kumminkin hain ja katsotaan, jos sattuisi haastatteluun pääsemään. Hieman särähtää korvaan, että miksi taas hakevat ja kouluttavat talvikaudeksi, kun hakivat viime kesänäkin (missä ne työntekijät ovat nyt?).

    • Kabiini

      Täällä on töitä yleensä kai vain talvikaudeksi (TUI ja Thomas Cook). Norra hakee henkilökuntaa myös pidempään määräaikaisuuteen ja ilmoituksessa ainakin lupaavat työllistää kurssilaiset heti. Norran palkasta en tiedä, mutta Airprolla käteen jää kuulema 2000e. Olisi ihan mielenkiintoista tietää minkä verran Finnairin uusilla on toteutuneet palkat olleet.

    • Pottuuu

      Mikä lentoyhtiö on Norra?

      • emokas

        Entinen flybe, nykyinen nordic regional airlines.
        Finski omistaa norrasta 40 pinnaa, ja norra lentää vain ja ainoastaan finnairin lentoja atr 72 ja embraer 190 koneilla. Niillä on kabiinin puolella lähemmäs 300 emoa.


    • Smile123456

      Muita päässeitä?:)

    • Huhuilijas

      Kuulin huhuja (HUOM! HUHUJA), että finskillä uusille emännille/stuerteille alkupalkka 1050€/kk. Tietysti tuohon lisät päälle, mutta ei alkupalkka ainakaan päätä huimaa Finnairillakaan.
      Senhän tietää että uutena et pääse millekään ns. rahakkaalle lennolle, vaan sulle jää ne "tähteet" eli vaikka Helsinki-Oulu reitti muutaman kerran päivässä. Eli sellasta ramppaamista päivät pitkät, ei pitkää yhden reitin lentoa vaikka Singaporeen.

      • Huhuiltasiivet

        Uutena niille rahakkaille lennoille nimenomaan pääsee koska iäkkäämmät emot haluaa mahdollisimman paljon yöksi kotiin. Uudet lentää tosi paljon Aasiaa :)


    • Haastatteluun

      Tietääkö joku mitä tarkoittaa se näkövaatimus 0.7 laseilla tai ilman, onko ehdoton tai saako esim. käyttää silmälaseja/piilolinssejä? Onkohan kaikki hakijat kutsuttu haastatteluun, näköjään 1080 kutsuttu? Nykyään pääsee lentään heti kaukolentoja, koska Aasian liikenne moninkertaistunut. Onkohan työtä muuten mahdollista tehdä muilta paikkakunnilta, vai onko parempi muuttaa Helsinkiin?

      • Hddgd

        Mikäli sulla on päivystys, eli stand by vuoro, on lentokentällä oltava tunnin kuluttua soitosta valmiina lentämään. Voit periaatteessa asua missä tahansa mutta työpaikalla pitää olla tiettynä aikana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      6059
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      519
      3709
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      186
      3550
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      172
      2754
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2489
    6. 283
      2182
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      24
      1573
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      108
      1480
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1419
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1210
    Aihe