Kaikkea se juhannus tekee

Kielinainen

Oltiin kattomassa Sara Maria Forsberin keikkaa juhannuksena.

Puolityhjässä teltassa näimme ilokseni ison joukon Saran ikäisiä tyttöjä sopivasti nousuhumalassa.

Matin kanssa olimme itse aika down siinä vaiheessa päivää, mutta iloiset tytöt piukoissa farkkushortseissa ja nypytisseissään sai meissä uutta virtaa.

Päätimme lähteä Matin kanssa juttusille. Yllätys taisi olla meille molemmille että nuoret tytöt olivat alusta asti messissä meidän liki 10 vuotta vanhempien miesten kanssa.

Esileikkinä kuuntelimme vielä yhden Saran biisin, jonka jälkeen Matin kanssa totesimme että enempää ei selvinpäin kyllä pysty kuuntelemaan. 3 tytöistä lyöttäytyi yllättäen meidän matkaamme ja lähdimme teltasta kämpille ottamaan yhdet terävät.

Matti alkoi kämpillä etsimään juomia ja minä jäin kolmen kiihkeän tyttösen seuraan. Ilmeisesti tytöille oli täysin selvää mitä oli luvassa ja esileikit oli leikitty.

Kun Matti saapui vihdoin juomattomien viinojen kanssa olohuoneeseen, oli minulla jo sormi kauneimman blondin pillussa ja 2 muuta hipelöivät pallejani. Matti oli selkeästi hämmentynyt, mutta tajusi nopeasti tilanteensa tulleen. Hän asettui välittömästi toisen bruneten taakse ja riuhtaisi shortsit kiihkon vallassa nilkkoihin tytöltä. Omat farkut hän heitti samalla nurkkaan ja painoi kalunsa pohjaa myöten nuoren naisen koloon. Matilta ei kolmea työntöä enempää mennytkään kun hän jo vähensi tahtiaan. Meidän Matti...

No huvittuneena tästä päätin itsekin vähän siirtyä eteenpäin askareissani ja kaadoin tämän blondin sohvalle, jotta pääsisin nuolemaan pillua pitkästä aikaa. Blondi tyttö ei ilmeisesti ollut siihen varautunut vaan tuntui laukeavan suuhuni hyvinkin nopeasti.

Kolmas tytöistä vaikutti hiukan jännittyneeltä, joten päätin antaa myös hänelle vähän opetusta. Opastin hänet kaluni päälle ratsaille ja ohjastin hänet sellaiseen raviin, että muita tyttöjä ja Mattia se vallan hymyilytti. Mattikin oli jo toipunut ja antoi samalla blondille lähetyssaarnaajan mukaista oppia.

Laukesin lopulta Matin ensimmäisenä panneen tytön suuhun ja Mattikin taisi saada lopulta itsestään mehut irti blondin kanssa.

Jatkoimme viidestään poreammeeseen, josta emme sitten ennen aamua pois päässeetkään.

0

886

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

    koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
    Maailman menoa
    274
    6995
   2. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

    Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
    Yhteiskunta
    176
    6776