mistä kannattaa ostaa nhl liput

madisonsquaregarden

Mikä olisi luotettavin ja paras sivusto josta kannattaa ostaa liput Rangersien matsiin?

16

9092

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Setä-Satu

      Pari vuotta sitten ostimme www.stubhub.comista liput Ranger - Devils otteluun. Ilmeisesti tuolla esim. kausikorttilaiset saa kaupata otteluita joihin eivät itse pääsekään. Pari lippua ostettiin ja homma toimi. Muistaakseni lippua ei saanut heti saman tien tulostaa, vaan se tuli tulostettavaksi muutama päivä ennen ottelua.

      • NewJacketCity

        Joo StubHubista löytyy moneen eri lajiin lippuja. Itse tuli ostettua 2015 pariin Knicksien matsiin liput NBA:ta katsomaan. Luotettava sivusto ja hinnat on ihan kohtuu luokkaa (mitä parempi ottelu, sitä kalliimmat liput). Muistaakseni lippuja ei saanut välittömästi printattua, mutta lähempänä ajankohtaa tuli sähköpostiin viesti ,kun pystyi printata.


    • Turistiukko

      Itse ostin just Stubhubista liput NY Islandersin peliin. Hyvät paikat 120e kpl. Sain heti tulostettua. Myytävän lipun kohdalla mainitaan, voiko tulostaa heti vai myöhemmin vai valitseeko kuriiripostin.

    • liiiiiinaaaa

      Ticketmaster.com on virallinen NHL -lippujen myyjä. Kun sivuille menee, pitää pysyä jenkkisivustolla, eikä vaihtaa sijainniksi Suomea. Suomi-sivuilta ei ainakaan sillon löytynyt änärilippuja. Mulla oli suuria ongelmis lippujen ostamisessa kun ei hyväksynyt suomalaista puhelinnumeroa eikä osoitetta. Mutta lopulta onnistui.

    • Panthers

      FLSportService (flsportservice.com) on Suomalaisten omistama lipunmyyntipalvelu.Heidän kautta ostimme lippuja NHL,NBA ja konserteihin viime kaudella,ja palvelu oli todella hyvä!Liput lähetettiin antamaani sähköpostiin ja kaikki toimi mainiosti.

      • Tuhmeliin

        Flsportservicen kautta ostettiin juuri liput ensi joulukuulle kolmeen peliin New Yorkissa. Palvelu on ollut tähän asti erinomaista, vielä kun liput tulee ajallaan niin avot!


    • Anselmi333

      Ostin NFL Peliin liput. Pääsin Stubhubin järjestelmään valitsemaan katsomosta paikat (tässä kohtaa haluan korostaa että katsomosta). Liput maksoivat yli 100€/kpl. Liput tulivat s-postiini edellisenä päivänä. Päästyäni stadionille meiltä evättiin peliin pääsy, koska kerrottiin lippujen olevan parkkipaikkaliput stadionille. Eli peliin ei päästy. Stubhub ei ota asiaan kantaa, koska minun pitää todistaa että en otteluun päässyt. Yritin lähestyä joukkuetta, mutta heiltä en vastausta saanut. Eli en suosittel palvelu missään nimessä kenellekkään.

    • HeatLigtning

      Ticketmaster toimi mainiosti sekä änäriin että NBA;n.Ainakaan NBA ei hyväksy 3. osapuolen myymiä lippuja. Ostat liput netistä, saat ne älypuhelimeesi, joista voit ottaa kuvat, niin ei tarvitse miettiä netin toimivuutta reissussa. Portilla näytät skanneriin kuvan lipusta ja sisälle.

    • joohätäh

      Kannattaa ostaa liput niin, että menee nhl:n sivujen kautta ostamaan liput, että varmasti linkki menee oikeaan paikkaan. Ja ainakin Rangersien peliin kun ostettiin liput, niin lipuissa luki, että ne eivät käy jos eivät ole paperisessa muodossa eli tulostettuina.

    • prkl

      aika outoo kun en pääse edes usan ticketmasterin sivuille :-/

    • 456

      Itse en NHL-peleistä enkä lipuista sen paremmin tiedä, mutta tuota kyseistä stubhub-sivustoa pyörittää sama tyyppi kuin viagogoa ja jos olette ikinä kuulleet viagogosta mitään, ette halua ostaa sen jälkeen myöskään stubhubista. Huijausta ja harhaanjohtamista. T. Uhriksi joutunut.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Täältä en lippuja ostanut mutta löysin aika kattavasti mistä NHL liput voi ostaa. https://fanille.fi/otteluliput/nhl-liput/

      Tuolta oli helppo etsiä linkki suoraan halutun joukkueen Ticketmaster verkkokauppaan ja ostaa vahvistetut liput.

    • Anonyymi

      https://antiamericafinland.blogaaja.fi I wake up pissing on American flag. https://youtu.be/3myniT4ejGs https://antiamericafinland.blogaaja.fi I wake up pissing on American flag. https://youtu.be/3myniT4ejGs https://antiamericafinland.blogaaja.fi I wake up pissing on American flag. https://youtu.be/3myniT4ejGs

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3633
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2242
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1959
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1834
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      396
      1268
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1071
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      960
    Aihe