mistä kannattaa ostaa nhl liput

madisonsquaregarden

Mikä olisi luotettavin ja paras sivusto josta kannattaa ostaa liput Rangersien matsiin?

17

8757

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Setä-Satu

      Pari vuotta sitten ostimme www.stubhub.comista liput Ranger - Devils otteluun. Ilmeisesti tuolla esim. kausikorttilaiset saa kaupata otteluita joihin eivät itse pääsekään. Pari lippua ostettiin ja homma toimi. Muistaakseni lippua ei saanut heti saman tien tulostaa, vaan se tuli tulostettavaksi muutama päivä ennen ottelua.

      • NewJacketCity

        Joo StubHubista löytyy moneen eri lajiin lippuja. Itse tuli ostettua 2015 pariin Knicksien matsiin liput NBA:ta katsomaan. Luotettava sivusto ja hinnat on ihan kohtuu luokkaa (mitä parempi ottelu, sitä kalliimmat liput). Muistaakseni lippuja ei saanut välittömästi printattua, mutta lähempänä ajankohtaa tuli sähköpostiin viesti ,kun pystyi printata.


      • Anonyymi

        Itse olin pelissä viime lokakuussa. liput tilasin netin kautta heti otteluohjelman tultua julki. Lippuja oli silloin vielä monessa paikassa tarjolla - https://ticketnetwork.tp.st/9nbUuKS8
        Peli oli loppuunmyyty sitten lokakuussa. Hallissa oli tunnelmaa!! Ja sitten vielä kävin toisessakin pelissä samalla viikolla, kun ekassa pelissä kuulutettiin seuraavaan peliin vielä olevan lippuja myymättä ja heti seuraavana aamuna hallin luukulta kävin ostamassa liput.
        Halliin pääsee tuntia ennen peliä. Ruokaa ja juomaa on montaa sorttia tarjolla. Ja fanikauppaan sai rahaa äkkiä kulumaan.
        Olin ekassa pelissä ihan ylärivissä, mutta keskellä ja näin tosi hyvin. Tokassa pelissä olin melko alhaalla ja toki näin mahtavasti, mutta lippukin oli paljon kalliimpi kuin sinne ylös.
        Pidä hauskaa pelissä!


    • Turistiukko

      Itse ostin just Stubhubista liput NY Islandersin peliin. Hyvät paikat 120e kpl. Sain heti tulostettua. Myytävän lipun kohdalla mainitaan, voiko tulostaa heti vai myöhemmin vai valitseeko kuriiripostin.

    • liiiiiinaaaa

      Ticketmaster.com on virallinen NHL -lippujen myyjä. Kun sivuille menee, pitää pysyä jenkkisivustolla, eikä vaihtaa sijainniksi Suomea. Suomi-sivuilta ei ainakaan sillon löytynyt änärilippuja. Mulla oli suuria ongelmis lippujen ostamisessa kun ei hyväksynyt suomalaista puhelinnumeroa eikä osoitetta. Mutta lopulta onnistui.

    • Panthers

      FLSportService (flsportservice.com) on Suomalaisten omistama lipunmyyntipalvelu.Heidän kautta ostimme lippuja NHL,NBA ja konserteihin viime kaudella,ja palvelu oli todella hyvä!Liput lähetettiin antamaani sähköpostiin ja kaikki toimi mainiosti.

      • Tuhmeliin

        Flsportservicen kautta ostettiin juuri liput ensi joulukuulle kolmeen peliin New Yorkissa. Palvelu on ollut tähän asti erinomaista, vielä kun liput tulee ajallaan niin avot!


    • Anselmi333

      Ostin NFL Peliin liput. Pääsin Stubhubin järjestelmään valitsemaan katsomosta paikat (tässä kohtaa haluan korostaa että katsomosta). Liput maksoivat yli 100€/kpl. Liput tulivat s-postiini edellisenä päivänä. Päästyäni stadionille meiltä evättiin peliin pääsy, koska kerrottiin lippujen olevan parkkipaikkaliput stadionille. Eli peliin ei päästy. Stubhub ei ota asiaan kantaa, koska minun pitää todistaa että en otteluun päässyt. Yritin lähestyä joukkuetta, mutta heiltä en vastausta saanut. Eli en suosittel palvelu missään nimessä kenellekkään.

    • HeatLigtning

      Ticketmaster toimi mainiosti sekä änäriin että NBA;n.Ainakaan NBA ei hyväksy 3. osapuolen myymiä lippuja. Ostat liput netistä, saat ne älypuhelimeesi, joista voit ottaa kuvat, niin ei tarvitse miettiä netin toimivuutta reissussa. Portilla näytät skanneriin kuvan lipusta ja sisälle.

    • joohätäh

      Kannattaa ostaa liput niin, että menee nhl:n sivujen kautta ostamaan liput, että varmasti linkki menee oikeaan paikkaan. Ja ainakin Rangersien peliin kun ostettiin liput, niin lipuissa luki, että ne eivät käy jos eivät ole paperisessa muodossa eli tulostettuina.

    • prkl

      aika outoo kun en pääse edes usan ticketmasterin sivuille :-/

    • 456

      Itse en NHL-peleistä enkä lipuista sen paremmin tiedä, mutta tuota kyseistä stubhub-sivustoa pyörittää sama tyyppi kuin viagogoa ja jos olette ikinä kuulleet viagogosta mitään, ette halua ostaa sen jälkeen myöskään stubhubista. Huijausta ja harhaanjohtamista. T. Uhriksi joutunut.

    • Anonyymi

      osta täältä https://antinatofinland.tumblr.com

    • Anonyymi

      Täältä en lippuja ostanut mutta löysin aika kattavasti mistä NHL liput voi ostaa. https://fanille.fi/otteluliput/nhl-liput/

      Tuolta oli helppo etsiä linkki suoraan halutun joukkueen Ticketmaster verkkokauppaan ja ostaa vahvistetut liput.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe