Islannin hype

ja uskomaton selostaja, aivan upeaa.
En ole vielä katsonut yhtään ottelua, jotenkin odottanut jotain tällaista, no nyt katson mitaliottelut joka tapauksessa, mutta ensin Sunnuntain Ranska matsin,. Tämähän on kuin tässä olemme nähneet omiemme onnistumisia.
Kysymys kuuluu onko Islannin pärjääminen muillekin, kuin omat pelaisi- pienen sinnikkään kansan rypistys huipulle. Olisimmeko näin mukana jonkun muun maan pärjäämisestä, ovat saaneet täällä paljon uutistilaa.
Hienoa..............

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • uusvani

      Mä oon pikkuhiljaa lämmennyt tolle Islannille. Pidin itsestään selvyytenä et putoavat heti alkukierroksilla mut ei vaan pudonnutkaan peli peliltä sinnittelevät pinnalla. Hienona ja ihmeenä pidän sitä et Islantilaisia on reilu 300 tuhatta ja heillä on noin kova jalkapallojoukkue. Vrt. Suomea paljonko meitä on ja ollaanko koskaan oltu arvokisoissa vaikka asiantuntijoita on ainakin yksi joukkueellinen. Mieti ny Englannin päävalmentaja erosi heti kun hävisivät Islannille. Sillehän nauraa kaikki Englanti joka on perinteinen jalkapallomaa häviää Islannille jossa alettu puhua jalkapallosta vasta 2000 luvulla. Mä oon samaa mieltä Islantilaisten kanssa et mitä vaan voi tapahtua kun puhutaan jatkopeleistä ja nyt eka Ranska matsista olis tosi upeeta jos voittaisivat vielä kisaisännänkin. Ranskallahan tuossa matsissa kauheet paineet on juuri sen vuoksi etteivät sit häviä varmasti. Hyvä Islanti.

    • hytinäx1

      Olen katsonut useimmat EM ottelut, jotkut puolella silmällä ja korvalla, toiset taas kuin hyptonisoituneena. Varsinkin Islannin ottelut silmä tarkkana. Mielestäni koko joukkue pelaa erinomaista jalkapalloa, heidän joukkueessaan ei näy olevan yhtään ainoaa diivaa, vaan jokainen ajattelee joukkueensa parasta ja sitä voittoa. Eivätkä pelaajat tahallaan hakeudu tilanteisiin, jotta saisivat jäädä voivottelemaan kentälle ja saada näyttelemällä vapareita. Mahdoton SISU Islannin joukkueella.
      Ja entäs sitten kannustajat katsomossa, hekin viisaasti nakkaavat viikinkiloitsun ilmoille juuri sopivalla hetkellä ja vastustava joukkue menee jäihin.
      Tuo Englannin ottelu olisi voinut mennä aivan toisella lailla jos Englanti olisi vaihtanut pois Rooneyn puolta tuntia aikaisemmin.
      Huomenna tulee Puola -Portugali ja saa katsella teknisesti taitavia Portugalin pelaajia, harmittaa vaan etukäteen kun vapareita ja keltaista korttia vilautetaan varmaan kovinkin useasti siinä ottelussa.

      • Kun Islannin pankit kaatuivat 2008 - eikö siellä ollut joku ryhmä sijoittajia, jotka tarvitsivat suojelua, kun kansan rahat katosivat kuin kankkulan kaivoon. Islanti on käynyt samankaltaisen talouslaman kuin me -90 alussa.
        hytinäx1
        Kiva lukea asiantuntijan kommenttia peleistä. Eikö se kuitenkin mene tilanteen mukaan- siis vaihdot- ei kai englantilaiset Rooney´ta syytä. Se liru maali oli kyllä melkoinen kruunu - Islannin selostajalta tuli pikkupihinänä ääni siinä vaiheessa.
        Nyt voisi lanttinsa satsata Islannille, jos voittavat ovat jo mitalivaiheessa silloin 4- joukossa, eikö...........


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      316
      3183
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2627
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      140
      2449
    4. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      14
      1957
    5. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1955
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1622
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      16
      1456
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1296
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1218
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      219
      1134
    Aihe